Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   GG nie dziala??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gg-nie-dziala-12127/)

/||\aster 31.10.2002 21:11

GG nie dziala???

Mam nastepujace objawy:
Zalaczam GG, chce sobie zmienic status na zaraz wracam lub dostepny i nie moge mianowicie chwile ikona statusu pomiga (dostepny - niedostepny) i dalej jestem nie dostepny. Macie moze podobne objawy

kapsel 31.10.2002 21:32

Re: GG nie dziala???

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Mam nastepujace objawy:
Zalaczam GG, chce sobie zmienic status na zaraz wracam lub dostepny i nie moge mianowicie chwile ikona statusu pomiga (dostepny - niedostepny) i dalej jestem nie dostepny. Macie moze podobne objawy

Czesto mam te same objawy , do tego katalog jest prawie nigdy nie dostepny .Gadu-Gadu powoli umiera :( .Chyba bedzie trzeba instalowac tlen 8)

Macio.Men 31.10.2002 21:34

mi też nie chodzi :(((
a właśnie sie umowiłem na BAAARDZO ważną rozmowę! kurka no :)

sayan 31.10.2002 21:40

tak to jest czasami im COŚ pada :)

zazwyczaj .. po godzince, dwóch powinno być ok

HelpMAN 31.10.2002 21:44

aha

ja tez mam takie objawy na gg ale to wina ze jest az tyle uzytkownikow gadu-gadu i jednoczesnie jak jest za duzo to sie rozlacza!! a tak pozatym to wszyscy maja takie problemy bez obaw tylko uzytkownicy majacy 4,5 lub 6 cyfrowy numer gg to im chodzi zawsze ale tego nie umiem wytlumaczyc!! (( 8-)

murt 31.10.2002 22:10

Ja mam 6 cyfrowy numerek i tez mam czasem problemy ale rzeczywiscie nie tak czesto jak inni ktorzy maja troche wiekszy numerek.

tomgoo 01.11.2002 08:35

mój gg także ma takie problemy ale tylko czasami;)

Kasprzak 01.11.2002 08:55

u mnie dziala zawsze tylko czasami katalog nie :( moze dlatego ze mam nr 1187335

Weron 01.11.2002 09:03

Aktualnie to u mnie dziala z tym, ze fakt gadu sie czesto sypie.
A najwiekszy problem to mialem ostatnio po instalce systemu aby sie podlaczyc to myslalem, ze juz nie wyrobie ale po 2 dniach wreszcie polaczylo.

Ice 01.11.2002 09:57

Ja chyba sie "przesiade" znow na TLEN tam nigdy nie mialem problemow.

Adik 01.11.2002 11:41

a jak mi gg korkuje, to łączę się z innym servem (poprzez wtyczke Alt-Serwer w PowerGG) i jest git

Macio.Men 01.11.2002 12:02

hmm, i wtedy cała "sieć" numerów z "oryginalego serwera jest dostępna? nie wiem czy jarzysz :)

mozesz podac adresik tego drugiego serwerka?

dzięki

Adik 01.11.2002 12:08

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
hmm, i wtedy cała "sieć" numerów z "oryginalego serwera jest dostępna? nie wiem czy jarzysz :)

mozesz podac adresik tego drugiego serwerka?

dzięki

a masz PowerGG (taki dodatek do GG)- tam wszystkie adresy są- wysterczy kliknąć na odpowiedni

ThanatoS 01.11.2002 16:33

Bardzo często serwer g-g blokuje się i zapycha przez dużą ilość reklam, które wysyła. Taka jest niestety cena darmowego gadania przez net.

Druss 01.11.2002 16:51

Niestety dosyc czesto pada im cos, co nam uzytkownikom utrudnia zycie, ale czego sie spodziewac po darmowym produkcie. Nie placimy nie mozemy wymagac, a oni moga nas faszerowac reklamami.

Yahol 01.11.2002 17:08

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Niestety dosyc czesto pada im cos, co nam uzytkownikom utrudnia zycie, ale czego sie spodziewac po darmowym produkcie. Nie placimy nie mozemy wymagac, a oni moga nas faszerowac reklamami.
I jest to jeden z powodow, dla ktorych GG nie ma juz wstepu na moj komputer! Dostalem info od wlasciciela GG, ze uzywanie nakladek likwidujacych reklamy, jest nielegalne i postanowilem byc legalny - GG won!!! Niech zarabia na innych!!

Majonez 03.11.2002 22:13

gdyby tylko wszyscy przesiedli sie na icq :)
to jest komunikator numer 1 na swiecie - a teraz ta wersja icq lite jest ok i instaluje ja wszystkim ktorzy chca miec icq a nie wiedza za bardzo co i jak sie ustawia

sam mam icq full i to bez banerow - heh i nie uzywalem zadnego dodatku - mozna to zrobic samemu

ThanatoS 03.11.2002 23:40

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
gdyby tylko wszyscy przesiedli sie na icq :)
to jest komunikator numer 1 na swiecie - a teraz ta wersja icq lite jest ok i instaluje ja wszystkim ktorzy chca miec icq a nie wiedza za bardzo co i jak sie ustawia

sam mam icq full i to bez banerow - heh i nie uzywalem zadnego dodatku - mozna to zrobic samemu

Można np. użyć WPKontaktu do rozmów na ICQ. Ale fakt ICQ jest super.

Majonez 04.11.2002 00:10

probowalem go uzyc bo jest niby takim kombajnem ale mnie przerazil jest albo nie umiem go ustwic jak trzeba albo nie da rady wylaczyc wyskakujacych informacji ze sie nie mogl polaczyc czy cos

poza tym icq rulez

S4jm0n 08.08.2004 14:17

Mam problem z gg i pomyślałem że nie będę tworzyć nowego tematy a dopiszę się tutaj.
Otóż ostatnio instalowałem gg u wujka no i ściągnąłem najnowszą wersję (nie ze strony gg bo tam jest chyba starszy build, nie pamietam jaki jest teraz najnowszy w każdym razie ściągnąłem wersję z najnowszym buildem) i zainstalowałem. Rejestracja przebiegła poprawnie i został przydzielony numer ale kiedy pojawiło się okienko gg to było ono całe .... hmmm. "pełne" ? Tzn. tak jak mamy kolor obramowania okna z kontaktami domyślnie chyba pomarańczowy to w miejscu gdzie powinny być kontakty był właśnie ten kolor pomarańczowy i okienko gg wyglądało jak jeden duży pomarańczowy klocek bez listy kontaktów w środku :(
Czy to może być wina tego, że na tym kompie nie ma zainstalowanego jeszcze SP1 do XP ??

MacGyver 08.08.2004 14:30

Ech, Ci archeolodzy ;p
Najnowszy build to 142 (chyba) ... najnowsze są na stronie oficialnej GG, a Ty mówisz, że masz nowszego builda z innej strony ... dziwne ;)
Co do tych kolorów to możesz zmienić je w ustawieniach ... moze miałes kiedyś instalowane GG i został jakis plik konfiguracyjny starej wersji ???
A kontaktów to narazie nie bedziesz miał boo musisz sobie je samemu dodać...

REi 08.08.2004 21:13

Cytat:

Mam problem z gg i pomyślałem że nie będę tworzyć nowego tematy a dopiszę się tutaj.
Otóż ostatnio instalowałem gg u wujka no i ściągnąłem najnowszą wersję (nie ze strony gg bo tam jest chyba starszy build, nie pamietam jaki jest teraz najnowszy w każdym razie ściągnąłem wersję z najnowszym buildem) i zainstalowałem. Rejestracja przebiegła poprawnie i został przydzielony numer ale kiedy pojawiło się okienko gg to było ono całe .... hmmm. "pełne" ? Tzn. tak jak mamy kolor obramowania okna z kontaktami domyślnie chyba pomarańczowy to w miejscu gdzie powinny być kontakty był właśnie ten kolor pomarańczowy i okienko gg wyglądało jak jeden duży pomarańczowy klocek bez listy kontaktów w środku
Czy to może być wina tego, że na tym kompie nie ma zainstalowanego jeszcze SP1 do XP ??
mialem to samo - rozwiazalem to bardzo prosto - ustawilem gg zgodnosc z win NT 4.0

Burak_PL 09.08.2004 10:53

ja m 7 cyfrowy i wszystko gra cały czas (no czasami nie ma katalogu) ale nei mruga ikonka jak się przełaczam

mello 09.08.2004 11:09

ja uzywam MIRANDIM i zero problemow bardzo dobry programik <bez reklam> laczy posiadaczy prawie wszystkich komunikatorow w jednym oknie co jest bardzo wygodne

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45.