![]() |
GG nie dziala???
Mam nastepujace objawy:
Zalaczam GG, chce sobie zmienic status na zaraz wracam lub dostepny i nie moge mianowicie chwile ikona statusu pomiga (dostepny - niedostepny) i dalej jestem nie dostepny. Macie moze podobne objawy |
Re: GG nie dziala???
Cytat:
|
mi też nie chodzi :(((
a właśnie sie umowiłem na BAAARDZO ważną rozmowę! kurka no :) |
tak to jest czasami im COŚ pada :)
zazwyczaj .. po godzince, dwóch powinno być ok |
aha
ja tez mam takie objawy na gg ale to wina ze jest az tyle uzytkownikow gadu-gadu i jednoczesnie jak jest za duzo to sie rozlacza!! a tak pozatym to wszyscy maja takie problemy bez obaw tylko uzytkownicy majacy 4,5 lub 6 cyfrowy numer gg to im chodzi zawsze ale tego nie umiem wytlumaczyc!! (( 8-)
|
Ja mam 6 cyfrowy numerek i tez mam czasem problemy ale rzeczywiscie nie tak czesto jak inni ktorzy maja troche wiekszy numerek.
|
mój gg także ma takie problemy ale tylko czasami;)
|
u mnie dziala zawsze tylko czasami katalog nie :( moze dlatego ze mam nr 1187335
|
Aktualnie to u mnie dziala z tym, ze fakt gadu sie czesto sypie.
A najwiekszy problem to mialem ostatnio po instalce systemu aby sie podlaczyc to myslalem, ze juz nie wyrobie ale po 2 dniach wreszcie polaczylo. |
Ja chyba sie "przesiade" znow na TLEN tam nigdy nie mialem problemow.
|
a jak mi gg korkuje, to łączę się z innym servem (poprzez wtyczke Alt-Serwer w PowerGG) i jest git
|
hmm, i wtedy cała "sieć" numerów z "oryginalego serwera jest dostępna? nie wiem czy jarzysz :)
mozesz podac adresik tego drugiego serwerka? dzięki |
Cytat:
|
Bardzo często serwer g-g blokuje się i zapycha przez dużą ilość reklam, które wysyła. Taka jest niestety cena darmowego gadania przez net.
|
Niestety dosyc czesto pada im cos, co nam uzytkownikom utrudnia zycie, ale czego sie spodziewac po darmowym produkcie. Nie placimy nie mozemy wymagac, a oni moga nas faszerowac reklamami.
|
Cytat:
|
gdyby tylko wszyscy przesiedli sie na icq :)
to jest komunikator numer 1 na swiecie - a teraz ta wersja icq lite jest ok i instaluje ja wszystkim ktorzy chca miec icq a nie wiedza za bardzo co i jak sie ustawia sam mam icq full i to bez banerow - heh i nie uzywalem zadnego dodatku - mozna to zrobic samemu |
Cytat:
|
probowalem go uzyc bo jest niby takim kombajnem ale mnie przerazil jest albo nie umiem go ustwic jak trzeba albo nie da rady wylaczyc wyskakujacych informacji ze sie nie mogl polaczyc czy cos
poza tym icq rulez |
Mam problem z gg i pomyślałem że nie będę tworzyć nowego tematy a dopiszę się tutaj.
Otóż ostatnio instalowałem gg u wujka no i ściągnąłem najnowszą wersję (nie ze strony gg bo tam jest chyba starszy build, nie pamietam jaki jest teraz najnowszy w każdym razie ściągnąłem wersję z najnowszym buildem) i zainstalowałem. Rejestracja przebiegła poprawnie i został przydzielony numer ale kiedy pojawiło się okienko gg to było ono całe .... hmmm. "pełne" ? Tzn. tak jak mamy kolor obramowania okna z kontaktami domyślnie chyba pomarańczowy to w miejscu gdzie powinny być kontakty był właśnie ten kolor pomarańczowy i okienko gg wyglądało jak jeden duży pomarańczowy klocek bez listy kontaktów w środku :( Czy to może być wina tego, że na tym kompie nie ma zainstalowanego jeszcze SP1 do XP ?? |
Ech, Ci archeolodzy ;p
Najnowszy build to 142 (chyba) ... najnowsze są na stronie oficialnej GG, a Ty mówisz, że masz nowszego builda z innej strony ... dziwne ;) Co do tych kolorów to możesz zmienić je w ustawieniach ... moze miałes kiedyś instalowane GG i został jakis plik konfiguracyjny starej wersji ??? A kontaktów to narazie nie bedziesz miał boo musisz sobie je samemu dodać... |
Cytat:
|
ja m 7 cyfrowy i wszystko gra cały czas (no czasami nie ma katalogu) ale nei mruga ikonka jak się przełaczam
|
ja uzywam MIRANDIM i zero problemow bardzo dobry programik <bez reklam> laczy posiadaczy prawie wszystkich komunikatorow w jednym oknie co jest bardzo wygodne
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:45. |