![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
oj Brzuszki, Brzuszki - teraz rozumię do konca sens twojego maila.
A w przedmiotowej sprawie - najlepszy jest spirytus spozywczy ( 96,6 procentow objetosciowych). Myje sie przyjemnie i skutecznie i palce bez wstrętu mozna oblizac i jest przyjazny dla srodowiska naturalnego. Fakt - daleko troche masz don kalinigrackiej oblast`i, ja ma troche lepiej bo u braci Czechow kupuje LIH ( tak to sie tam zwie), ale plytki bardzo dobrze sie myje |
za linki nic nie zrobie - heh przynajmniej ja :)
a co do dalszego porozumiewania sie to prosze o stosowanie sie do tego co napisalem w poscie apel :) |
Re: Re: Poszło
Cytat:
Nie chcę się też narazić na zbanowanie przez Pana BD-pozdrawiam. Albo np.za czapeczkę będę musia zapłacić podwójnie,albo -BAN !!! I co ja biedny zrobię bez forum.A chłopaki z Forum,to podobno moga nawet wogóle odciąć Cię od sieci i nihuhu. Pozdrawiam alles cuzamen do kupy 8) |
Re: Poszło
Cytat:
|
coś czuje że pan Brzuszki robi nas w balona :)
JA TEŻ CHCE :-D |
poprosze o takie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale wlasnie czy nie ma z tym nieprzyjemnosci ALE PROSZE O TAKI PROGZ!!!!:-D |
Re: Poszło
Cytat:
A skąd mozna takie cos zassać ! PS: A czy to jest niewykrywalne !? |
Poszło
płyn do mycia naczyń i szmatka i ...chodzi-dzięki.
Na płytce sa programy do korzystania ze stron netu na zasadzie-łączysz się,rozłączasz i do bólu surfujesz za friko-cała noc z osiołkiem za cenę jednego impulsu. POLECAM11 KOMU/:D :D :) :-D |
Cytat:
Yahol i Laser mają rację - woda, mydło (płyn do naczyń) i miękka szmatka zalecane. |
jak poprzednicy ....
ciepła woda ... płyn do naczyń ... mięka szmateczka (byle nie taka .. która zostawia po sobie jakieś "frędzelki" .. zeby sie nie mechaciła) |
Witam !
Zwykły płyn do mycia naczyń i powinno zejść / jesli to klej roślinny / |
Cytat:
|
zmywacz do paznokci albo cos <b> "zracego" </b> (benzyna, rozpuszczalnik)
|
Czyszczenie pLytki
Strona spodnia czymś pomazana-najpewniej klejem z torebki foliowej w której ją kupiłem.
Nie chodzi-czym to potraktować?:'( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:30. |