Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowi-forum-wazne-12175/)

Majonez 02.11.2002 22:57

Re: KONIEC

heh BD wybacz ale musialem takze sie dopisac

uwazam ze troche przesadziliscie - WSZYSCY
od tego jest taki fajny przycisk - zglos post
jezeli nie widac reakcji ze strony moderatorow to piszcie do mnie
majonezc@o2.pl a na pewno zajme sie kazdym przypadkiem - bez wzgledu na to w jakim dziale sie znajduje post
co do tgo ze ktos ma iles tam kont no coz mozna ich miec ile sie chce jezeli ktos nie pamieta hasla to przeciez moze je odzyskac jest do tego odpowiedni formularz

i uwazam ze nie powinnismy tak ostro na siebie najezdzac
poza tym polecam moj post "apel" bo tu dobitnie widac jak cytowanie calych odpowiedzi wplywa na przejrzystosc tematu

BD 02.11.2002 15:41

KONIEC

Hej

nie sledzilem tego watku od poczatku ale nadrobilem zaleglosci i:

1) nie ma ograniczen do do posiadania liczby kont - kazdy moze zapomniec hasla czy uzywac 2 roznych profili

2) nikt nie bedzie sie tutaj obrazal - odrobina dobrego wychowania nikomu nie szkodzi a czasem pomaga

3) jezeli user o 2 kontach wam nie odpowiada mozecie go dodac do listy ignorowanych - zapewniam, ze to dziala calkiem fajnie

4) nie bede powilal uwag Montiego ale po to sa by sie do nich stosowac

5) dyskusje uwazam za zamknieta

Druss 02.11.2002 15:27

Ja swoje zdanie opisalem juz na ten temat w dziale kupie sprzedam, mozna tam zajrzec i sadze ze powinno byc zablokowane ip takiego uzytkownika ktory podejrzanie namawia do rozprowadzania oprogramowania itd. Uwazajcie na takich typow moze zalozyc jeszcze jedno konto i probowac sie wkupic zeby kogos nachodzic w domu, nieprzyjemna sprawa. Zamiast ganiac na rynkach to wchodza do domow niewinnych zwyklych uzytkownikow i rekwiruja sprzet, ktory potem trafia do ekspertyzy i jak wszystko dobrze pojdzie to dostaniesz zlom po dwoch latach. Paranoja.

TOMMYx 02.11.2002 15:18

Re: Re: Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)

taki jestes wielce spostrzegawczy ale nie zobaczyles ze data ostatniego postu konta <b> piatal.prv.pl </b> jest data poczatkujaca korzystania z konta <b> HelpMAN </b> czyli domysl sie dlaczego mam 2 konto (jak jestes na tyle spostrzegawczy i domyslny)

Witam,

No cóż, muszę powiedzieć, że mnie strasznie rozczarowałeś HelpMAN (piatal).
Dosyć, że nie wytłumaczyłeś od razu, dlaczego masz dwa nickname'y to jeszcze się rzucasz do reszty Forumowiczów.
Dla mnie jesteś na straconej pozycji, choćbyś miał poręczenie samego Stwórcy.
Jeżeli faktycznie jesteś 'ok' (w co wątpię), mogłeś to wszystko inaczej rozwiązać.
I po co straszysz ludzi? Myślisz, że ktoś się Ciebie boi? :D

I jeszcze jedno. Pozwól, że Cię zacytuję:
"po 4 Monter (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie dzieciaki dalej przynajmniej maja jakies zajecie"

Nie masz co dziękować za pomoc, Monter po prostu jest bezstronny w tej sprawie i bardzo mnie to cieszy. :)
A co do tych dzieciaków - lepiej przeanalizuj swoje posty w tym topic'u i wtedy dopiero wnioskuj, kto tu jest dzieciakiem :D
Jesteś SPALONY facet. Chyba musisz założyć trzecie konto :D
A ja będę Cie nadal obserwował - teraz nie umkniesz nikomu.
To jest Forum gdzie są sami inteligentni ludzie, więc lepiej poszukaj sobie innej 'piaskownicy', jest wiele takich miejsc, typowo Warezowych, tam będziesz mógł do woli 'piratować'.

A teraz kilka słów do Montera: Kolego Monter, zauważ, że ja edytowałem tylko pierwszy post, ponieważ była późna godzina i było w nim trochę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Samej treści jako takiej w sobie nie zmieniałem - patrz godzina edycji.
A kolega Aster edytował post, usuwając dwuznaczne wyrazy (nie przekleństwa)- powód - regulamin. Coś w tym dziwnego ?

Tak więc usunięcie opcji 'edycji' postów nie będzie na miejscu, bo przecież każdy woli poprawić post, żeby był przejrzysty, czytelny i bezbłędny.

A jeszcze jedno Monter - jak już tak patrzysz na "słowa" to zwróć uwagę na 'wyzwiska', jakie skierował 'oskarżony' do pozostałych Forumowiczów.

Pozdrawiam wszystkich "prawdziwych' Forumowiczów, a podstawieni i szpiedzy - WON !!!

Luke 02.11.2002 14:52

do HelpMANA a raczej co do podpisu 'Pomagajmy sobie nawzajem tak jak KROPKOWI!!'

juz mowilem ze peprzyc Kropka

Luke 02.11.2002 14:49

Cytat:

Nol napisa***322;(a)

Generalnie jestem zwolennikiem teorii spisku, ale ONI też są TAM od tego.

to chyba na podstawie mojego starego podpisu opracowales:)

Kasprzak 02.11.2002 14:47

a ja chcialem sprostowac HelpMan "no ladnie" stwierdzilem tak bo tak sie potocznie mowi.a mysle ze tutaj nikt sie ciebie nie bedzie bal.Jednak jak masz 2 nick bo w tamtym zapomniales hasla albo cos no to jest to zrozumiale-Tez bym zalozyl 2 ale Popraw sie stosujac "milszy" jezyk do innych forumowiczow i nie pyskujac.Nie kazdy musi miec zdanie podobne do twojego!

\\Pozdro\\

ThanatoS 02.11.2002 14:22

A i ja się dopiszę.

HelpMAN, co ty bawisz się hackerką? Forum pomyliłeś. A jak chcesz do każdego jeździć to ci kasy na paliwo nie starczy. Ja ci mogę podać adres, gdzie czesto mnie możesz zastać, ale sobie Vouczer załatw. Obwód Kaliningradzki jest niedaleko. Nie obrażaj wszystkich forumowiczów (ja się nie uważam za *****a ani "bal***"). Nie myśl, że jesteś nie wiadomo kim. Sam IP nic ci nie da. Skąd adres weźmiesz? Od providera? Tylko z nakazu prokuratora mogą udostępnić. A jeżeli chcesz się włamać i otrzymać adres ze skrzynki internetowej, lub z książki telefonicznej to skąd wiesz że jest taki aktualnie. Ale ogólnie to zapraszam cię do bazy wojskowej.

Pawel_k 02.11.2002 14:05

HelpMAN dobrze wiemy juz ze trzesiesz ziemia, ukl slonecznym i galaktyka :P:D wiemy takze ze zjadles wszystkie rozumy swiata wlaczajac te z czasow p.n.e.;) :D tylko prosze nieumieszczaj mnie na swojej "czarnej liscie" bo chce jeszcze troche pozyc na tym swiecie ;) :-D :-D :-D

HelpMAN 02.11.2002 13:03

Re: Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Witam,

Ostatnimi czasy podejrzane były dla mnie dwie osoby:
a mianowicie HelpMAN i piatal_prv_pl.

Nie wiem dlaczego, ale coś mi w nich nie pasuje, sposób w jaki odpisują na posty wydaje się jakiś taki podobny, itd.

Oto co dotrzegłem:
1. Obie osoby zarejestrowały się w mniej więcej tym samym czasie
HelpMAN - 31-10-2002
piatal - 27-10-2002
Ale przecież to jest możliwe i wcale nie musi być nietypowe.

2. Obie osoby w ciągu tych
kilku zaledwie dni mają dosyć dużo postów ( próba 'wkupienia się'?? )
HelMAN - 27 (21.97 dziennie)
piatal - 33 (6.02 dziennie)

3. I wreszcie to, co mnie zdziwiło najbardziej - NR GaduGadu :
HelpMAN - 2543258
piatal - 2543258

Chłopaki ( pewnie to jeden i ten sam, ale niech zostanie , że jest Was dwóch ) mam pytanie... Dzielicie się tym numerem czy jak ???
A może małe niedopracowanie, źle się zgraliście? :D:D:D

Czy Wy myślicie, że tutaj są sami naiwniacy ???
A tak na marginesie, który jest wyższy stopniem ?(pytanie z czystej ciekawości).

Nie minęło kilka dni a piatal pyta się , czy ktoś chce podjąć współpracę w rozprowadzaniu pirackich kopii oprogramowania - i znów pytanie z czystej ciekawości, ile Wam płacą, że chcecie dorobić 'na lewo' albo inaczej - naprawdę jesteście tacy głupi, jak to o Was w kawałach opowiadają ? :D

Jest jeszcze wiele innych rzeczy, które nasuwają wątpliwości - 'ciekawe' logosy pod nickname (czyt. ksywa), te Wasze obrazki są takie 'młodzieżowe', jeden wpisał dużo danych do profilu, drugi nie wpisał żadnych, etc... :D
Boshe, 7'letnie dziecko lepiej by to wymyśliło. :D

Nie wiem co o WAS myśleć, ale ...
... pozostawie ocenę POZOSTAŁYM FORUMOWICZOM i oczywiście ADMINISTRACJI.

PS" Jeśli macie zamiar zmienić dane w profilach, to informuję, że możecie sobie to podarować. Zrzuciłem Wasze profile offline (będziecie wiedzieć co to znaczy?) i jeszcze dla pewności zrobiłem prtscreen'y (tu też pewnie nie będziecie wiedzieć). Tak więc Wasze starania poszły/pójdą na marne. "

taki jestes wielce spostrzegawczy ale nie zobaczyles ze data ostatniego postu konta <b> piatal.prv.pl </b> jest data poczatkujaca korzystania z konta <b> HelpMAN </b> czyli domysl sie dlaczego mam 2 konto (jak jestes na tyle spostrzegawczy i domyslny)

Yahol 02.11.2002 11:58

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

. Ja bym proponowal, ze by Admini zalozyli nowy kanal pn.
"pyskowki"
i takie posty tam przenosili i niech sie kolodzy naparzaja.
.. piraci korzystajacy z madrosci FORUM jako calosci do wykorzystywania tejze madrosci w celach komercyjnych faktycznie mnie wkurzaja
- kolege dwojga nickowego - jesli bedzie cos krecil dosiegnie karzaca reka Miska ( tj.Bartek- jako zbior pryncypiow sam w sobie ) i nam maluczkim malo do tego

a tak wogole to jestem a nastroju luz-bulsssszzzz
czyli bardzo pokojowym

Popieram cie w calej rozciaglosci! Troche luzu i rozsadku!

BGN! - czy mnie wzrok myli? Zmieniles -kropke- na -apostrof-?
Coz za extrawagancja
:-D
Pozdrowiena
Y.

Weron 02.11.2002 11:51

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

tak czytam i czytam i nie wiem skąd wziął się wątek radia !??:o

Kiedys na off topic byl taki post.
Poszukaj to znajdziesz.

Weron 02.11.2002 11:49

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)
Widzicie teraz wiem o co wam chodzi!!

Postrzegliscie mnie na forum jako osbe ktora moze doprowadzic do malej <b> miazgi </b> i ja jestem z tego zadowaolony bo teraz wiem ze boicie sie mnie!!!!!!!!!!!!

Dawno juz nie widzialem takiej lamy zeby takie glupoty wypisywac.
Zdecydowanie kazdy sie ciebie boi.
:D :D :D
I cos czuje, ze niedlugo bedziesz musial miec trzeciego nicka.
Smutne ale prawdziwe.
Lepiej skoncz te pyskowki.
Wymysl nowy nick i ....sam wiesz o co mi chodzi. Po prostu tragedia.

Laser 02.11.2002 11:46

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

CIACH
a teraz sporostowania:
Nol
- nie jestem juz zainteresowany twoim radiem w aucie CIACH

Witam !

tak czytam i czytam i nie wiem skąd wziął się wątek radia !??:o

bgn 02.11.2002 11:28

Cytat:

Nol napisa***322;(a)
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a :) Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk... :)
przyznam sie , ze dotychczas nie sledzilem tej dyskusji.
Mnie tam nie przeszkadza, ze ktos sie loguje pod dwoma nickami i mysle,ze nie musi sie z tego tlumaczyc tak jak ja, ze korzystam z dwoch IP. Jesli namawiali do dystrybucji pirackich plyt - to zabic i po klopocie. Ja bym proponowal, ze by Admini zalozyli nowy kanal pn.
"pyskowki"
i takie posty tam przenosili i niech sie kolodzy naparzaja.

a teraz sporostowania:
Nol
- nie jestem juz zainteresowany twoim radiem w aucie
- nie jestem juz generalem, dzieki pomyslaom Adminow postanowilem sie samozdegradowac i zamienic status na NUL, ale pewnie ktos by nas mylil to jest jak jest.
- pewnie wojska bym nie wyslal. ale piraci korzystajacy z madrosci FORUM jako calosci do wykorzystywania tejze madrosci w celach komercyjnych faktycznie mnie wkurzaja
- kolege dwojga nickowego - jesli bedzie cos krecil dosiegnie karzaca reka Miska ( tj.Bartek- jako zbior pryncypiow sam w sobie ) i nam maluczkim malo do tego

a tak wogole to jestem a nastroju luz-bulsssszzzz
czyli bardzo pokojowym

Macio.Men 02.11.2002 11:13

Do HelpMANa:

O RANY BOSKIE! NAJWIĘKRZY LOL JAKI WIDZIAŁEM! No dobra, skoro możesz mieć każdego IP, czekam na Ciebie kolego, skoro mówisz że się Ciebie boję. Ok, przyjdź do mnie, dziś cały dzień w domu jestem.

Admini, moderatorzy, bardzo proszę, nie posądzajcie mnie o wyzywanie itp, ten HelpMAN to naprawdę jakiś dziwny człowiek! Niczym ten chłopak Pink z histori "The Wall" Watersa/Floydów.

Ja powiedziałem co miałem powiedzieć, ale HelpMAN, ty naprawdę, grasz bohatera i "maczo" a spadasz, chłopie, spadasz!

tomgoo 02.11.2002 11:12

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)

Postrzegliscie mnie na forum jako osbe ktora moze doprowadzic do malej <b> miazgi </b> i ja jestem z tego zadowaolony bo teraz wiem ze boicie sie mnie!!!!!!!!!!!!

słuchaj nie wiem kto się ciebie boi bo napewno nie Ja
a i tak juz nie zmienisz zdania o sobie na tym forum!

HelpMAN 02.11.2002 11:08

Macio.Men 02.11.2002 11:02

eh....ale sam mówiłeś że wytłumaczysz.....eh....szkoda na ciebie słów....

(a widzisz napisałem "ciebie" z małej litery! Mam szanse również być "znaleziony" i poczuć coś "z twojej ręki"?) :P

aha, kolejna tajemnica rodem z X-Files: czemu zrobiłeś sobie stan "tajniaka" czyli że ciebie nie widać? Toż to baaardzo podejrzane! :-D

No i nie musisz tutaj wchodzić i pisać, skoro jesteśmy "dzieciaki". A jak zostaniesz, to jak chcesz tu normalnie "żyć" bez szacunku ze strony forum?

CZŁOWIEKU< TY PRZECZYSZ SAM SOBIE

HelpMAN 02.11.2002 10:55

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
No fajnie, znowu sam się załatwiłeś, ale robisz coś gorszego - dalej nie wytłumaczyłeś czemu 2x konto blablabla mimo tego że obiecałeś to zrobić. Sam mówisz o szacunku i nie masz go dla innych. I nie mów, że oni tak samo, patrz na siebie, co ty robisz, nie oni.

Pozdrawiam

Ja jeszcze nic nie zrobilem a co do moich 2 kont to nie twoja sprawa takze nie interesuj sie!!

HelpMAN 02.11.2002 10:54

A teraz male sprostowanie!!

po 1 nie mam zamiaru sie wam tlumaczyc dlaczego <b> mam 2 konta </b> bo to nie wasza sprzwa!!

po 2 nie jestem z rzdnej policji (wiecie ile mialem smiechu z waszych opini na TOPIC o grach)!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

po 3 piszcie sobie co chcecie mnie to i tak nie rusza i nie obchodzi

po 4 <b> Monter </b> (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie <b> dzieciaki </b> dalej przynajmniej maja jakies zajecie

po 5 jesli wymysliles ten TOPIC to co chesz przez to wymusic?? mam sie usunac z forum jak chcesz to spoko moge to zrobic!! mi nie zalezy na tym zeby tu zostac z banda balwa***!! 8)

oldgringo 02.11.2002 10:54

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)

To samo uwazaj co piszesz!!

Chyba jesteś tu za krótko kolego.To co napisał Nol to był żart.8)
I jak do tej pory , to tylko straszysz ,a nie tłumaczysz o co chodzi.
Ale muszę przyznać ,że Master trochę przegiął, zdecydowanie za ostro napisał o tobie.

Macio.Men 02.11.2002 10:49

No fajnie, znowu sam się załatwiłeś, ale robisz coś gorszego - dalej nie wytłumaczyłeś czemu 2x konto blablabla mimo tego że obiecałeś to zrobić. Sam mówisz o szacunku i nie masz go dla innych. I nie mów, że oni tak samo, patrz na siebie, co ty robisz, nie oni.

Pozdrawiam

HelpMAN 02.11.2002 10:46

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
Kilka uwag panie Helpman:

1. Master mieszka dość daleko :)

2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji.

3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób.

Pozdrawiam
i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum

Skoro mowa o szacunku to dlaczego inni go nie maja pewnie dalej bawia sie w piaskownicy!! Panowie read next post!!!!!!!!!!!!!!!

Macio.Men 02.11.2002 10:46

Sorry, nie lepiej napisać odpowiedź na wszystko w jednym poście?

HelpMAN 02.11.2002 10:44

Cytat:

Nol napisa***322;(a)
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a :) Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk... :)

To samo uwazaj co piszesz!!

HelpMAN 02.11.2002 10:42

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc.
Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie.

Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac.
Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich.
Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp.

THX

ale popatrz na TOMMYx i reszte tych co mnie oczernili ich tez jest wszedzie pelno!! Co ja poradze ze na kazdy temat potrafie cos napisac!!

Macio.Men 02.11.2002 10:38

Kilka uwag panie Helpman:

1. Master mieszka dość daleko :)

2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji.

3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób.

Pozdrawiam
i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum

HelpMAN 02.11.2002 10:36

Re: Re: Samowolka

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile ??? No który ???

Oczywiście, więc skoro WY jesteście tutaj od tego, to dlaczego do tej pory nie zareagowaliście?
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go.
Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ?

OK, jestem w stanie ponieść konsekwencje (chociaż szczerze mówiąc nie wiem za co), ale prosiłbym, aby narazie nie usuwać tych prtscreen'ów, aby pozostali Forumowicze mogli się temu przyjrzeć i wydać własne opinie na ten temat.

A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum.

Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc...

Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres.

Wypisujesz glupoty!! I nie wiesz za co masz poniesc konsekwencje a posmakujesz ich przynajmniej z mojej reki uwazaj dziad* co piszesz!!

HelpMAN 02.11.2002 10:31

Re: Samowolka

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Witam.

Muszę zareagować bo widzę tu czynne uprawiane samowolki ((

Więc tak:

- nieobecni nie mogą się bronić, poczekajcie aż tu któraś z postaci się wypowie (proszę o wypowiedzi użytkowników piatal.prv.pl oraz helpMAN). Poza tym samym nr GG mają również wspolne IP.

- NIE MA zakazu posiadania więcej niż jednej tożsamości w internecie

- od wymierzania sprawiedliwości, karcenia, ostrych słow i poszukiwania danych osobowych oraz analizy wypowiedzi jestem tu Ja i inni Administratorowie oraz Moderatorzy, proszę nas nie zastępować

- była mowa o nie wrzucaniu tak dużych obrazków...

- całe zajście póki co podlega to pod pkt. 12, 7 a co za tym idzie może zaowocować restrykcjami z pkt 8. Niniejszym ostrzegam użytkowników Aster oraz TOMMYx. Jeżeli osoby moderujące uznają działanie jakiegokolwiek użytkownika za niestosowne (posty itp) same zajmą się tą sprawą, zastępstwo nie jest potrzebne.

Chociaz 1 jest za mna!!

uwazajcie na to co piszecie a po 2 widac kto czytal regulamin jak sie logowal a kto kliknal tylko "akceptuje"

Monter jak moge cie prosic to usun ten TOPIC ale nie dzis niech dzis jeszcze zostanie a ja zaraz postaram sie sprostowac to co mialo miejsce!! THX

Kasprzak 02.11.2002 10:26

no ladnie!
A co sadzicie o mnie?

HelpMAN 02.11.2002 10:26

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Teraz cos napisze. Tez mi sie helpman nie podobal, a o piatalu juz nie wspomne, ale nie bylem pewny co do tego helpmana. Teraz juz jestem pewny dzieki takim forumowicza jak TOMMYx, dowiedzielismy sie co to za p***c. Teraz cos do tego pajaca:
Zajmij sie lepiej lapaniem prawdziwych piratow, a nie inwigilacje na forum robisz, tuaj sa tylko porzadni ludzie nie tak jak ty, rejstrujesz na forum po to zeby kogos udupic, ale niesety ci sie to nie uda, jestes za glupi aby kogos zlapac, wiec pomyslales ze moze przez jakies forum ci sie uda. Wybrales wlasnie to I TO BYL TWOJ NAJWIEKSZY BLAD W TWOIM ZYCIU. Teraz wiesz dlaczego bo zwykly uzytkowik forum cie rozpracowal. Myslales ze bedziesz madrzejszy podasz bzdury do profilu i sie uda kogos zlapac, a teraz co, wszyscy koledzy z pracy sie z ciebie smieja, patrza na ciebie z szyderczym usmiechem i juz nigdy nie bedziesz sie czul tak jak kiedys. Nie rozumiem cie, jak mozna byc takim pa****m, zarejstrowales sie jako HELPMAN i PIATAL ale te osoby maja takie same nr GG, powiem tak, jestes i****a, nie chce mi sie juz pisac, bo sam sie juz zgubilem.
greetz
Zmienione

Nie pisz takich rzeczy bo przejade sie do ciebie a trafie bez problmu a po 2 przez IP tez moge cie namierzc wiec uwazaj sobie na to co piszesz!! A i****a to z ciebie p****u!!

oldgringo 02.11.2002 10:20

Rany Boskie, panowie !! Czujnym trzeba być !!
Muszę przyznać ,że od jakiegioś czasu nie czytam już wszystkicvh postów i nie zauważyłem tego gościa.Brawo dla TOMMYxa !

Nol 02.11.2002 09:53

grzeniu 02.11.2002 09:30

Ja od poczatku zajarzylem ze Piatal i helpMAN to ta sama osoba, chocby po stylu i tresci postow, poza tym zdawalo mi sie ze w ktoryms z topicow wlasnie Piatala zastapil helpMAN (tak sie zastanawiam czy to mozliwe) i czekalem na reakcje administracji. Nie wiem czy posadzenia Tommiego i Astera maja pokrycie w rzeczywistosci ale chociaz wywolaly reakcje administratora (i za to im thx). Wolalbym zeby sie okazalo ze to tylko swiezo upieczony user, ktory robiac zamieszanie probuje zwrocic na siebie uwage i mam nadzieje ze sam zajmnie w tej sprawie glos.
Co do edycji swoich postow, to zostawcie te opcje - ona naprawde jest przydatna chocby zeby poprawic byki ortograficzne ktore bezmyslnie wstuka sie z klawiszy i potem kluja w oczy, czy dodanie jakiejs mysli ktora wpadla do glowy juz po wyslaniu posta (co zreszta juz wyzej napisal Weron).

Weron 02.11.2002 08:41

Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc.
Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie.

Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac.
Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich.
Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp.

Nol 02.11.2002 08:35

Uważam, że należy pozostawić możliwość edycji wcześniej wpisanego postu.

Natomiast odnośnie wyżej wspomnianych użytkowników, to cóż... Może oni są po prostu zwykłymi userami? [w co trudno uwierzyć] :)

Generalnie jestem zwolennikiem teorii spisku, ale ONI też są TAM od tego, żeby myśleć i nie popełniać takich kardynalnych błędów. Natomiast jeśli zrobili taką głupotę, to Boże! - miej nasze państwo w opiece, bo policja/służby specjalne są do kitu.

Monter 02.11.2002 06:31

To Wy dwaj jesteście oskarżycielami a nie ja. Z czystego wychowania wyniesionego z domu - nie mówi się o nieobecnych ze są idiotami i palantami.

Po drugie na skutek mojej ingerencji pozmienialiście swoje posty, by były mniej obraźliwe, ASter nawet przeprasza... Zamiast przepraszac i zmieniac wpisy radze pomyśleć przed każdym kliknięciem klawisza WYSLIJ.

Być może dobrym rozwiązaniem będzie usunięcie możliwości zmiany swoich postów, o tym wypowie się reszta zespołu.

TOMMYx 02.11.2002 06:19

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Ostre słowa to nazywanie kogoś palantem jak to zrobil Aster ot tak, z poczucia dobrze spełnionego obowiązku lub z racji tego że ktoś pracuje tam czy tam. Posty zawierajace tresci niezgodne z regulaminem są i będą usuwane. Ten topic zostanie, bo oskarżeni (oskarżony) nie miał się szans wypowiedzieć.
A może dlatego oskarżony nie wypowiedział się, bo jest 5 ( a było ok. 3) nad ranem??
A może jednak topic powinien zostać, aż "reszta" Społeczeństwa Forum wyrazi swoje zdanie na ten temat i między innymi też sami oskarżeni (jak to ich nazwałeś) ???

/||\aster 02.11.2002 06:14

Re: Re: Samowolka

Zgadzam sie z TOMMYx.
A co do mojej osoby to jak chcesz mnie wywalic to zrob to teraz.
Nic wiecej nie mam do powiedzenia, jak narazie.

Monter 02.11.2002 06:13

Ostre słowa to nazywanie kogoś palantem jak to zrobil Aster ot tak, z poczucia dobrze spełnionego obowiązku lub z racji tego że ktoś pracuje tam czy tam. Posty zawierajace tresci niezgodne z regulaminem są i będą usuwane. Ten topic zostanie, bo oskarżeni (oskarżony) nie miał się szans wypowiedzieć.

TOMMYx 02.11.2002 06:09

Re: Samowolka

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Witam.

Więc tak:

- nieobecni nie mogą się bronić, poczekajcie aż tu któraś z postaci się wypowie (proszę o wypowiedzi użytkowników piatal.prv.pl oraz helpMAN). Poza tym samym nr GG mają również wspolne IP.

OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile ??? No który ???

Cytat:

- od wymierzania sprawiedliwości, karcenia, ostrych słow i poszukiwania danych osobowych oraz analizy wypowiedzi jestem tu Ja i inni Administratorowie oraz Moderatorzy, proszę nas nie zastępować
Oczywiście, więc skoro WY jesteście tutaj od tego, to dlaczego do tej pory nie zareagowaliście?
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go.
Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ?

Cytat:

- całe zajście póki co podlega to pod pkt. 12, 7 a co za tym idzie może zaowocować restrykcjami z pkt 8. Niniejszym ostrzegam użytkowników Aster oraz TOMMYx. Jeżeli osoby moderujące uznają działanie jakiegokolwiek użytkownika za niestosowne (posty itp) same zajmą się tą sprawą, zastępstwo nie jest potrzebne.
OK, jestem w stanie ponieść konsekwencje (chociaż szczerze mówiąc nie wiem za co), ale prosiłbym, aby narazie nie usuwać tych prtscreen'ów, aby pozostali Forumowicze mogli się temu przyjrzeć i wydać własne opinie na ten temat.

A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum.

Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc...

Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres.

Monter 02.11.2002 05:54

Nawet nie czytasz moich wypowiedzi dokładnie więc nie zamierzam z Tobą dyskutować więcej Aster. Napisałem że mają takie samo IP.

Napisałem również iż można mieć nawet 10 osobiwości, jak również skrzynek e-mail, obrazków, nicków itp. Jeżeli sytuacja się powtórzy zastosuję pkt 8 regulaminu.

/||\aster 02.11.2002 05:49

Tutaj napisalem, ze uzytkowincy Piatal i Helpman maja rozne IP, ale zle zrozumialem post montera i dlatego tak napisalem.
Przepraszam Monter.
Ale to jest kolejny dowod (wspolne IP) ze cos jest nie tak z nimi

/||\aster 02.11.2002 05:43

Co do obrazkow to specjalnie sa takie duze bo to sa DOWODY RZECZOWE ;)

Monter 02.11.2002 05:39

Samowolka

Witam.

Więc tak:

- NIE MA zakazu posiadania więcej niż jednej tożsamości w internecie

- była mowa o nie wrzucaniu tak dużych obrazków...

TOMMYx 02.11.2002 05:31

O właśnie, BIG THX Aster za prscreen'y.

Sprostuje tylko różnicę w ilości dziennych postów podanych przeze mnie i tych, widniejących na prtscreen'ach Aster'a - to jest jakoś wyliczane z upływem czasu (jakiś algorytm).

/||\aster 02.11.2002 05:12

Teraz cos napisze. Tez mi sie helpman nie podobal, a o piatalu juz nie wspomne, ale nie bylem pewny co do tego helpmana. Teraz juz jestem pewny dzieki takim forumowicza jak TOMMYx, dowiedzielismy sie co to za p***c. Teraz cos do tego pajaca:
Zajmij sie lepiej lapaniem prawdziwych piratow, a nie inwigilacje na forum robisz, tuaj sa tylko porzadni ludzie nie tak jak ty, rejstrujesz na forum po to zeby kogos udupic, ale niesety ci sie to nie uda, jestes za glupi aby kogos zlapac, wiec pomyslales ze moze przez jakies forum ci sie uda. Wybrales wlasnie to I TO BYL TWOJ NAJWIEKSZY BLAD W TWOIM ZYCIU. Teraz wiesz dlaczego bo zwykly uzytkowik forum cie rozpracowal. Myslales ze bedziesz madrzejszy podasz bzdury do profilu i sie uda kogos zlapac, a teraz co, wszyscy koledzy z pracy sie z ciebie smieja, patrza na ciebie z szyderczym usmiechem i juz nigdy nie bedziesz sie czul tak jak kiedys. Nie rozumiem cie, jak mozna byc takim pa****m, zarejstrowales sie jako HELPMAN i PIATAL ale te osoby maja takie same nr GG, powiem tak, jestes i****a, nie chce mi sie juz pisac, bo sam sie juz zgubilem.
greetz
Zmienione

/||\aster 02.11.2002 05:00

Ilość załączników: 1

/||\aster 02.11.2002 04:59

Ilość załączników: 1
najpierw screeny

TOMMYx 02.11.2002 04:40

Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!

Witam,

Ostatnimi czasy podejrzane były dla mnie dwie osoby:
a mianowicie HelpMAN i piatal_prv_pl.

Nie wiem dlaczego, ale coś mi w nich nie pasuje, sposób w jaki odpisują na posty wydaje się jakiś taki podobny, itd.

Oto co dotrzegłem:
1. Obie osoby zarejestrowały się w mniej więcej tym samym czasie
HelpMAN - 31-10-2002
piatal - 27-10-2002
Ale przecież to jest możliwe i wcale nie musi być nietypowe.

2. Obie osoby w ciągu tych
kilku zaledwie dni mają dosyć dużo postów ( próba 'wkupienia się'?? )
HelMAN - 27 (21.97 dziennie)
piatal - 33 (6.02 dziennie)

3. I wreszcie to, co mnie zdziwiło najbardziej - NR GaduGadu :
HelpMAN - 2543258
piatal - 2543258

Chłopaki ( pewnie to jeden i ten sam, ale niech zostanie , że jest Was dwóch ) mam pytanie... Dzielicie się tym numerem czy jak ???
A może małe niedopracowanie, źle się zgraliście? :D:D:D

Czy Wy myślicie, że tutaj są sami naiwniacy ???
A tak na marginesie, który jest wyższy stopniem ?(pytanie z czystej ciekawości).

Nie minęło kilka dni a piatal pyta się , czy ktoś chce podjąć współpracę w rozprowadzaniu pirackich kopii oprogramowania - i znów pytanie z czystej ciekawości, ile Wam płacą, że chcecie dorobić 'na lewo' albo inaczej - naprawdę jesteście tacy głupi, jak to o Was w kawałach opowiadają ? :D

Jest jeszcze wiele innych rzeczy, które nasuwają wątpliwości - 'ciekawe' logosy pod nickname (czyt. ksywa), te Wasze obrazki są takie 'młodzieżowe', jeden wpisał dużo danych do profilu, drugi nie wpisał żadnych, etc... :D
Boshe, 7'letnie dziecko lepiej by to wymyśliło. :D

Nie wiem co o WAS myśleć, ale ...
... pozostawie ocenę POZOSTAŁYM FORUMOWICZOM i oczywiście ADMINISTRACJI.

PS" Jeśli macie zamiar zmienić dane w profilach, to informuję, że możecie sobie to podarować. Zrzuciłem Wasze profile offline (będziecie wiedzieć co to znaczy?) i jeszcze dla pewności zrobiłem prtscreen'y (tu też pewnie nie będziecie wiedzieć). Tak więc Wasze starania poszły/pójdą na marne. "

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:32.