![]() |
Mam pytanie
Mam pytanie, powiedźcie mi czy moją stronka odniesie sukces. Niedawno dostałem czeki o firm za surfowanie przez neta i załżyłem stronke o tym że temacie. Jak myślicie może odnieść sukces??
adres: tu byl adres :) Doradźcie mi co mogę dodać a co ując. Za wszelką pomoć Serdecznie Dziękuje. |
Szczerze to zadna rewelacja, kolory mi po oczach daly i nic wiecej. Profesjonalna strona to to nie jest.
|
A mi się wydaje ,że kolega sprytnie przemycił reklamę tej swojej stronki.Że niby tylko zapytać,że otwarty na porady.U nas na Szmulkach o takich mawiali "cwany gapa".Bez urazy oczywiście.;)
|
Re: Mam pytanie
Cytat:
|
Racja
Cytat:
|
Re: Re: Mam pytanie
Cytat:
|
Re: Re: Re: Mam pytanie
Cytat:
|
Re: Re: Mam pytanie
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiscie, ze koles chce zwerbowac i glupka struga;)
No ale jesli chodzi o stronke to tak jak wyzej nic szczegolnego i napewno mnie nie zwerbujesz. Hehe. |
Slash'em all 8)
|
Ty! koleś!
S******j stąd z takimi postami frajerów szukasz?? to nie tutaj!!! |
Re: Mam pytanie
Cytat:
jak ci tak dobrze idzie- to moze zostaniesz sponsorem gadżetów redakcji cdrinfo. 13 dolców -czapeczka to pryszcz dla tekiego milionera. PS. Nie popieram okreslem typu spierdalaj koles - chociaz zgadzam sie z sensem tej wypowiedzi |
bgn: wiedziałem że znajdze u Ciebie zrozumienie....8)
|
... ale u mnie może nie znaleźć ((
|
Co do kasy to w to wątpię :) Kiedyś bawiłem się w takie systemy i ***a z tego mam (( Co do strony , to nie za piękna 8) ( kolory pizgają po oczach :-D ) .A co do reklamy to myślę że nas chcesz zwerbować ale nie z nami takie numery Bruner ( tzn. z_man85 ) :-D :) :-D :)
|
Sadze, ze takie posty powinny byc albo blokowane, albo ignorowane!
(to drugie z cala pewnoscia, jezeli o mnie chodzi, -reklama i komercja wpychaja sie drzwiami i oknami, jakos trzeba sie bronic!) |
Re: Re: Re: Mam pytanie
Cytat:
http://republika.pl/z_man18/images/czek.jpg |
Cytat:
|
Gdzie uzytkownik BD kiedy powinien zamykac lub usowac posty to go poprostu nie ma. Sprawa z uzytkownikiem domniemanym policjantem byla bardziej interesujaca od tego. Niedawno pamietam jeszcze usuniecie linku strony gdzie typ sie pytal o zdanie na temat strony, ktora zrobil w celach informacyjnych a nie takich jak wyzej. Czyzbys mial wolne BD ??:-D
|
po pierwsze post zostaje zamkniety a wszelkie linki wywalone bo podpada pod ktorys z punktow regulaminu a poza tym wkurza mnie to
po drugie koles widze zes skorzystal z bazy danych linkow pewnej popularnej tu ostatnio stronki - wiesz co chociaz bys sie spytal czy mozesz a nie tak na bezszczelnego kod przepisac - nawet zegarek taki sam - nic dodac nic ujac wykazales sie lamerstwem jak cholera |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |