![]() |
:: Nowość ::
Niech każdy wpisze TU swoją konfigurację sprz. Oraz czas wypalania
[B]Np: (To tylko przykład...)8)!!! 1200 XP HDD Seagate 40 GB 5400 obr. GeForce2MX 32 MB 256 MB ram PC133 CD-RW LG 32x10x40 + Nero 5.5.9.14 pł.gł. ECS K7VZA 98 SE + service pack via 4in1443 --> 3min 30sek <-- CDR PHILIPS 700MB (16x) --> 3min 50sek <-- CDR PLATINUM 700MB (1x-40x) To da obraz wszystkim tym którzy chca qpić kompa i spaware.., a i NAM da jakiś pogląd :) - - - ----Jeżeli komuś się podoba/nie moj pomysł to prosze o uwagi na M@ILA |
Ale dałeś posta... (bez komentarza):P
Ja posiadam słaby sprzęt, ale mój Litek 40xW nagrywa płytę w ok. 3 minuty. |
Re: :: Nowość ::
Cytat:
|
commodore 64
czytnik tasm magnetofonowych srubokret do ustawianai pionowych linii telewizor UNITRA 14 cali czarno-bialy do tego lacze 10Mb/s :P hahahaha LoL |
stary lepiej miec mniej postow niz pisac bzdury
chyba ze chodzi o ilosc postow . A do swiat malo czasu(( |
sam widzisz,ze to sensu nie ma. Sprzet to sprzet, wazne jest tez co palisz ( w locie, z dysku), jak to jest podpiete, na jakiej plytce, czy muza z mp3, czy z wava, co w tle chodzi i pare jeszcze drobiazgow.
A licytacja o 10 czy 20 sekund pozbawiona jest sensu i nikomu taki obraz niczego nie daje. Rozumie intencje posta - ale z czasem sam zobaczysz ,ze pytanie jest nieco "blondynkowate" ( bez urazy) |
Jak chcesz sie wypytać o takie sprawy to idz lepiej na czata .
Jak chcesz sie chwalić sprzetem to wywieś sobie karteczke na drzwiach. |
Cytat:
|
Ale mu się dostało a chłopak pewnie chciał dobrze. Oby się nie zniechęcił.
|
Re: :: Nowość ::
Cytat:
albo "mam windows millenium + sterownik monitora samsung" :D sorry ale wydalo mi sie to strasznie śmieszne, bo to oczywiste ze jak masz płyte na VIA to instalujesz 4in1 :) |
tylko ze Oro niema sie czym chwalic.
Jak na dzisiejsze standardy to niema super maszyny. Sam mam gorszy sprzęt :):) |
Podal ze to tylko przyklad tam u gory, ja wiem co jest tu grane ale nie chce mi sie tego mowic, zreszta sie pewnie wstydzi swojego sprzeta i podal tylko przyklad a sam wymaga od innych zeby wpisali.
|
Ale go tyracie.||
|
No dobra to podam konfigurację (stary komputer, ale jeszcze chodzi)
386 SX 33 MHz firmy AMD, 4 MB SIMM RAM, karta graficzna Cirrus Logic 1 MB, Karta muzyczna Sound Blaster AWE 64. Dysk twardy 131 MB Maxtor. Dysk twardy Seagate 1,08 GB. CD ROM 4x Hitachi. Coś jeszcze dopisać?? (nadmieniam że ten komputer jest jednym z wielu posiadanych) Mogę jeszcze powiedzieć że sprzęt 8086 jest ładnym zabytkiem i już nawet nie pamiętam jego konfiguracji.:P |
Tylko Tobie pozazdrościć.:P
|
Tak wogóle to ten temat powinien być przeniesiony do działu Off-Topic
|
Cytat:
Albo teraz sledza ankiete i nie maja czasu na takie *******y. Hehe |
Ja mam 286 i 486 25mhz na polce lezy is ie kurzy, kiedy nadejda ciezkie czasy to uruchomie sobie ktorys z tych cacek :)
|
Cytat:
|
Cytat:
może do jakiegoś uniwersalnego- używanego przez wiele osób- proponuje Windows (np.XP);) :D |
"Ja sie wcale nie chwale Ja poprostu mam władze :)"
Zamierzem tu sprostowac kilka pomowien :):
Zarzucacie (coniektorzy) mi ze sie chwale sprzetem..:( wiec musze was rozczarowac :P, gdyz Po 1. moja konf. sprz. TO: AMD DURON 600 pł.gł. ECSK7VZA ram 384 MB PC/133 HDD 20 GB Seagate 7200 obr. CD-RW HL-DT-ST CD-RW GCE-8320B (32x10x40) + Nero 5.5.9.14 WIN 98 SE + Service pack 4in1443v. Po 2. I z pewnoscia niejest to konfig. (Wymiot.. nawet rok ani dwa lata temu niebyl wymiotem..).Ani tez jak twierdzi "Druss"(ten moj) ktorego sie wstydze, a nawet gdyby to dlaczego mnialbym sie wstydzic KOMPUTERA...? A co do "MACIO.MEN"-(tu sie musze obronic) Przeciez wcale niemusze instalowac service pack'a nonie...?? A taq w ogole to byla inna sentencja tego POSTA....szkoda ze niewszyscy ja zrozumieli (moze chcieli sie tylko wyzyc:( ...), i taq sie niezniechece.8-) |
Nie napisales wszytskiego, pewnie sie wstydzisz jeszcze swojej karty graficznej :-D
|
Cytat:
|
Re: "Ja sie wcale nie chwale Ja poprostu mam władze :)"
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
LOL :D :D :D PS. Wiesz jaka jest różnica pomiędzy identyfikatorem TLEN a adresem email? I zgadnij czemu pytam ;p |
Cytat:
Hehe. PS A o co chodzi z tym idenfikatorem :-D :-D :-D Hehe. |
dodaj jeszcze jaką masz myszke i podkładke?:-D :-D :-D
|
Cytat:
Identyfikator (śliczna nazwa nie? :P) to "to coś" ;p przed znakiem @, to co wpisałeś to Twoj adres e-mail... Polecam lekture strony http://ludzie.tlen.pl/weron77/ :D |
Szkoda...
"śmieszny" post.
Jeżeli był tak śmieszny to pewnie "każdy" ma SUPER sprzeta, i się niczym nie martwi: tzn. że komuś mogło by sie przydac kilka inf. na temat jaki komp lepszy i do jakiej SPAWARKI. Poprostu co QPIĆ (w jakiej konfiguracji) !!!!!!!! Może i to było śmiszne.... ......... |
Re: Szkoda...
Cytat:
Co do Twoich postów to nadużywasz literki "q", mam nadzieję, że nie wynika to z fascynacji pewnym językiem obcym.:) F. |
Spo..X..
luzik wole Jointa i Olewke... niz zamartwiac sie takimi odpjak te wczesniejsze.. hehe
8) A literke "q" <--nawet lubie :) Pozdro @Ll... |
przeczytalem i az stwierdzilem ze cos odpisze - pomysl z takm postem byl raczej dziwny - konfigow sa miliony (jeszcze NIGDY nie widzialem swoch takich samych komputerow - zawsze sei czyms roznily - nawet w pracowni komp. w liceum gdzie teoretycznie wysztkie byly kupione jednego dnia...) - a jesli jest milion konfiguracji, w kazdej 10 elementow a wystarczy ze gryza sie ze soba tylko dwa to potencjalnych zrodel problemow mamy... od metra... dlatego tez pomysl jest dziwny i nietrafiony - a nagrywarka i tak zadko gryzie sie ze sprzetaem
proponowalbym inna ankiete - na jakim NAJWOLNIEJSZYM kompie nagrywasz (nagrywales) plyty i z jaka predkoscia... sam sie pochwale 486 DX4 100MHz 24Mb RAM seagate 895MB seagate 105MB (Systemowy!) win95 nagrywarka HP 2x CDROM sony 8x bez oproznienia bufora udalo mi sie nagrac plyte 2x z... wlaczonym winampem... (kiedy odpalilem w nim jaks muze system padl...) wiec siegajcie pamiecia i piszcie |
No cóż,
386 SX 33 MHz 4 MB Ram Seagate 1,08 GB Maxtor 131 MB win 3.11 nagrywarka Philips 2x zamiennie z CD-ROM Hitachi 4x;) |
Ja mam commodora c64
|
Cytat:
|
0.0001x
|
Cytat:
|
właśnie kończy 5
|
Cytat:
|
3 bo 2 mi padły
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A ja mam taki sprzęt:
iMac,800MHz PowerPC G4,NVIDIA GeForce4 MX,SuperDrive (DVD-R/CD-RW),80GB hard disk,17-inch flat-panel widescreen LCD display,OS Windows XP Pro SP2. |
Cytat:
ale tak sie zastanawialem, winamp zagral na 486 ? pewnie tylko w 22500 khz? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:43. |