Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sadzicie o moderatorach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzicie-o-moderatorach-12486/)

TOMMYx 14.11.2002 00:55

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Nie zapomniałem,bedziesz pilnował klatek z moderatorami,musimy ich trzymać,bo przecież ktoś musi prowadzić to forum,a Oni robia to nieźle - to po co my sie mamy wysilaC?Dla nas zostana seriale,kraki i tajemnice nalewek na dereniu.
Czuwaj!!!:)

:D:D:D

Przydałoby się jakieś podsumowanie, plan działania, podział ról, zadań, czas akcji, etc... ||

Brzuszki, jako ża zapoczątkowałeś tą 'rewolucję' ;), proponuję abyś był główno-dowodzącym, chyba każdy się zgodzi, prawda ?.
:) :) :) 8)

brzuszki 14.11.2002 00:00

Korzystając z kompletu moderatorów mam pytanie:
-to jak sie w końcu mówi - Iran,czy Irak?8)

brzuszki 13.11.2002 23:58

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
taa a omnie oczywiście zapomniałeś???;)

Nie zapomniałem,bedziesz pilnował klatek z moderatorami,musimy ich trzymać,bo przecież ktoś musi prowadzić to forum,a Oni robia to nieźle - to po co my sie mamy wysilaC?Dla nas zostana seriale,kraki i tajemnice nalewek na dereniu.
Czuwaj!!!:)

Macio.Men 13.11.2002 20:14

"Przygody Verbatimka i przyjaciół w karinie zabezpieczeń 2: Powrót Wielkiego SafeDisca" :-D :-D :-D

ThanatoS 13.11.2002 18:43

Zetoxa widzę że chcesz zostać bajkopisarzem lub pieśniarzem, ciekawe :);)

Yahol 13.11.2002 18:42

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .
Jak zasiadziesz do pisania bede cie wspieral duchowo:-D
Daj znac na priv, ze piszesz - odtancze wtedy TaniecZaklinaczaDeszczu z towazyszeniem Ukulele i tamburynu:-D (dodatkowo w tym tancu towazyszy mi pies:-D ) Partie wokalne wykonuje sopranem z towarzyszeniem rozpaczliwego wycia (psiego):-D :'(

MaciejT 13.11.2002 18:37

Będziemy zaszczyceni. Osobiście powieszę sobie na drzwiach od pokoju.

Zetoxa 13.11.2002 18:34

... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie, cóż za radość w sercach naszych :) i jakaż ulga, że nasze zbłąkane dusze będzie miał kto nawracać, toż to jakby Wielki Językoznawca, Jutrzenka Korei i Słońce Karpat w jednym :cool:, eeech życie nabiera sensu i rumieńców. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .

MaciejT 13.11.2002 18:28

Nico się stało. Ostatnio trochę rzadziej zaglądałem, a jeszcze rzadziej pisałem.

ThanatoS 13.11.2002 18:03

Witaj Zbieg'u dawno cię już nie było. Co się działo?

MaciejT 13.11.2002 17:55

Ojej, podnoszę ciśnienie. Jak ładnie.

Naprawdę nie macie o czym pisać.

BD 12.11.2002 20:07

Cytat:

Plemnik napisa***322;(a)

I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool:

heheheh :) nie wiem czy mnie stac - musisz sie wycenic ... ;)

Plemnik 12.11.2002 19:41

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)

:D :D :D :D

Oj Mati daj spokoj B.D. Spoko facet - ja wiem ty nie lubisz sie stosowac do zadnych zasad a on jest raczej konkretny i zasadniczy (w dobrym znaczeniu tego slowa) a Tobie trudno to zaakceptowac. Daj sobie na looz za pare latek sam na to inaczej spojrzysz ;-)

I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool:

tomgoo 12.11.2002 14:07

taa a omnie oczywiście zapomniałeś???;)

Pedros 12.11.2002 10:04

Mam Was na oku :o

Zetoxa 12.11.2002 09:56

...rozumiem, że mam wyciągnąć starą flintówkę dziadka ze strychu :), qrde tylko krzesiwo gdzieś się zapodziało :(

/||\aster 12.11.2002 01:32

Oj, bedzie sie dzialo bedzie i to juz nie dlugo8)

TOMMYx 12.11.2002 01:22

Cytat:

(...)
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie (...) [/B]
Mam jedno pytanie - naprawdę muszę "być za" negatywną postać, czy jak kto woli - czarny charakter, czy też CLOSED DZIADKA ? ;););) :D
No cóż, wchodzę w to, raz się żyje. :D

A więc Forumowicze , czas na 'POWSTANIE' ;)

A kto się nie dołączy to ... "pozamykam topic'i", albo "polecą konta" ... ;) :D:D

PS" Po prawie trzech dniach bez dostępu do net'u --- I'M BACK ! :) "

/||\aster 12.11.2002 00:57

Cytat:

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie
:-D :-D :-D
A na razie masz maila ;) [/B][/QUOTE]
To mi sie podoba;)

jacoob 12.11.2002 00:49

:-D :-D :-D Niech żyje rewolucja!!! :-D :-D
:-D :-D :-D Niech żyje towarzysz Brzuszki !!! :-D :-D
NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE !!!!!

brzuszki 11.11.2002 22:53

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem [/B][/QUOTE]

BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie
:-D :-D :-D
A na razie masz maila ;)

Majonez 11.11.2002 19:39

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
@Majonez
juz wiem czyzby tym z kim miałes sie skontaktowac był brzuszki?

nie nie o ta osobe mi chodzilo

PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem

Pedros 11.11.2002 19:39

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Nie musi straszyć. Po prostu ciach i po robocie.
Demokles? :);)

ThanatoS 11.11.2002 18:02

Nie musi straszyć. Po prostu ciach i po robocie.

Pedros 11.11.2002 17:53

Cytat:

BD napisa***322;(a)

nie zdziw sie ... jak poleca konta ...
bo mam dosc takiego pajacowanie ...

O masz... a Tobie o co znowu chodzi? Bo jakoś nie kumam i myślę, że niepotrzebnie nas straszysz.

ThanatoS 11.11.2002 16:41

Cytat:

A czemu Brzuszki? Czyzbys dostal jakiegos dziwnego maila?:D

W zasadzie tak, choć przejżałem załącznik w notepad'zie. (mam automatyczną blokadę uruchamiania się załączników). Można się pośmiać.

tomgoo 11.11.2002 16:27

Cytat:

TAK!:P

brzuszki 11.11.2002 16:18

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
@Majonez

tomgoo 11.11.2002 16:05

@Majonez

BD 11.11.2002 14:26

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)

Bartku drogi nie denerwuj się, no qrde tak ten świat jest urządzony, cóż poradzisz :(, możesz tylko wycinać Forumowiczów, ale to przecież nie leży w twojej naturze :cool: prawda?

nie zdziw sie ... jak poleca konta ...
bo mam dosc takiego pajacowanie ...

Zetoxa 11.11.2002 13:19

Cytat:

BD napisa***322;(a)
szalg by to trafil ...
Bartku drogi nie denerwuj się, no qrde tak ten świat jest urządzony, cóż poradzisz :(, możesz tylko wycinać Forumowiczów, ale to przecież nie leży w twojej naturze :cool: prawda?

tomgoo 11.11.2002 13:05

ciekawe z kim.....

Majonez 11.11.2002 12:29

a ja juz wiem dlaczego tak sie dzieje - bo nie bylo polskiej zlotej jesieni i ludzie w stresie chodza zimno na ulicy zimno w pracy bo szef oszczedza zimno w domu i w ogole w kinach nudy itp
ogolnie totalna depresja :(
trzeba cos zrobic hmmm mam pomysla ale ferst musze sie skontaktowac z kims

cana 11.11.2002 11:02

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Hmm.
)nie bylo takiej hamowy.
No ale coz, nie ukrywajmy...
Zreszta co tu pisac wszyscy wiedza jaka jest obecnie sytuacja i ...

a żeby było ciekawiej to tak się dzieje nie tylko na tym forum / vide wycieczki frazpc kontra nvidia.pl kontra tweak i odwrotnie /, dobrze choć ze jeszcze usenecik / przynajmniej ten który oglądam / jest ok bo tak to już by się mozna było załamać
to jakiś poj... polskonetowy trend?
a mozę tak jakos sytuacja gospodarcza i pogoda działają?
cóz należy mieć nadzieję ze to jakos samo przejdzie i nie stanie się normą, tylko chwilowym od niej odstępstwem

bgn 11.11.2002 10:51

jak mnie nie ma - to tu zupelnie abstracyjne rzeczy sie robia.
Glosowac oczywiscie nie bede, a ankiete traktuje tak , jak zapewne TAZ zamierzyl. tj. z przymrozeniem oka :)

jacoob 11.11.2002 10:51

Kiedyś było lepiej - chyba tak, napewno grzeczniej i kulturalniej ale wszystko się zmienia wystarczy pooglądac TV wszyscy się kłócą a my ganimy tych co pyskują ale czy nie czytamy tych pyskówek czekając na ciąg dalszy? Młodzi ludzie muszą troszkę wprowadzić zamieszania i jedynie o czym należy pamiętać to o tym że co za dużo to niezdrowo.

Weron 11.11.2002 10:21

Hmm.
Postanowilem takze skomentowac obecna sytuacje.
No i trudno sie nie zgodzic z wypowiedziami, ktore padly wyzej.
Kiedys bylo inaczej, tzn. lepiej.
Pamietam jak sie rejestrowalem na forum (aktualnie przeciez mam jeden z najdluzszych stazy z posrod obecnie przebywajacych tu uzytkownikow)nie bylo takiej hamowy.
No ale coz, nie ukrywajmy...
Zreszta co tu pisac wszyscy wiedza jaka jest obecnie sytuacja i ...

Zetoxa 11.11.2002 07:17

... a jeszcze tak niedawno był tu Wersal :( :'(

Pedros 11.11.2002 02:38

Re: Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)

Teraz cholera zaluje ze z mojego postu zrobilo sie bagno. Nie to mialem na celu. Czuje sie jak ostatni ...........Faktycznie Monter masz racje to juz nie to co kiedys bylo.:(

No coś Ty Taz - każdy ponosi odpowiedzialność za swoje posty - a temat uważam za taki sam jak każdy inny :)

Inna sprawa, że faktycznie kiedyś było tak jak pisze oldgringo - dlatego właśnie na tym forum się zarejestrowałem. A zarejestrowałem się po 5-cio miesięcznym zaglądaniu na forum. Nie było wtedy żadnych kłódek... ech... :(

oldgringo 11.11.2002 01:19

Niestety, ale zgadzam się z Bartkiem.Jest co raz gorzej.
Jeszcze pół roku temu była tu naprawdę rodzinna atmosfera.Czasami wpadł jakiś nawiedzony kolo i narobił zamieszania.Ale wtedy wszyscy go gasili i klimacik był jeszcze cieplejszy.
A teraz starzy znajomi kłócą się między sobą i to niewiadomo o co.Szlag by to jasny trafił. :'(

BD 11.11.2002 01:19

Re: Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)

Teraz cholera zaluje ze z mojego postu zrobilo sie bagno. Nie to mialem na celu. Czuje sie jak ostatni ...........Faktycznie Monter masz racje to juz nie to co kiedys bylo.:(

to nie twoja wina - niestety to co widac na forum to obraz polskiego inetu - brak kultury, "cfaniactwo", leczenie kompleksow itd...

jak tak dalej pojdzie to za jakies czas strach bedzie sie odezwac bo przestanie sie liczyc pomoc i wiedza a gore wezme umiejetnosc gnojenia ludzi ...

Ps
patrzac na moje moderowanie z perspektywy tych kilkuset moich postow
dochodze do wniosku, ze nie wiele sie pomylilem w ocenie i tym co napisalem do niektorych tu obecnych ...

BD 11.11.2002 00:49

szalg by to trafil - ja nie jestem taki wyrozumialy jak inni moi koledzy i po raz ostatni ostrzegam jeszcze jedna glupia dyskusja i poleca konta na forum i naprawde nie bede patrzyl na to ile ktos ma postow lub jaki ma wklad w forum - mam to gdzies !

mam serdecznie dosc czytania jak jeden "ineteligent" wytyka drugiemu jaki to jest niedorozwiniety - nie wystarczy wam ogladania balwanow w TV i musicie to przenosic na forum?

czy nikt nie potrafi rzeczowo rozmawiac i udzielac odpowiedz bez wywyzszania sie? czy tak musicie leczyc swoje kompleksy? czy nie stac was na nic wiecej?

PS
niech kazdy sam oceni do kogo skierowalem te slowa
bo to byla ostatnia moja wypowiedz na ten temat

Taz40 11.11.2002 00:46

Re: Ostrzeżenie

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
To już trzeci raz, gdy dyskusja kończy się ogólnym wytykaniem sobie kto jest mądry a kto głupi i sypaniem innych epitetów pod adresem współdyskutantów naszego Forum...

Pedros 10.11.2002 23:38

Cytat:

Casper napisa***322;(a)
...hehe...ubaw niezły jak się czyta;)
z racji że jestem tu od niedawna to wstrzymam się od głosu ( bo jeszcze nie poznałem żadnego z administratorów;)

No nie martw się ;)
Czytaj uważnie - odpowiadaj po swojemu - może przeżyjesz... miesiąc :-D

ThanatoS 10.11.2002 22:47

Pozna, pozna. Ale Zbieg'a dawno nie widziałem.

tomgoo 10.11.2002 22:41

Cytat:

Casper napisa***322;(a)
z racji że jestem tu od niedawna to wstrzymam się od głosu ( bo jeszcze nie poznałem żadnego z administratorów;)

Hehe no to poznasz........

Casper 10.11.2002 22:35

Pedros 10.11.2002 19:17

Koledzy - tematem tego wątku jest..?

Z niepokojem czekam na ostateczne wyniki głosowania. ;)
Acha - jakie będą nagrody dla zwycięzcy (ewentualnie wielkiego przegranego)?

ps. poprwaiłem - chodziło mi o wątek

Druss 10.11.2002 18:05

Chcialem nadmienic ze nie uzywalem zadnych wulgaryzmow itp, stwierdzam ze nie ma sensu gadac z tamtym panem i ustepuje. Z wyrazami szacunku Druss Company ;) Pozdrowionka dla montera.

Monter 10.11.2002 17:57

Ostrzeżenie

To już trzeci raz, gdy dyskusja kończy się ogólnym wytykaniem sobie kto jest mądry a kto głupi i sypaniem innych epitetów pod adresem współdyskutantów naszego Forum...

Proszę zapoznać się tym topicem, polecam szczególnie trzy ostatnie wpisy. Miało to miejsce nie dalej jak 3 dni temu.

To co teraz piszę traktujcie jako ostrzeżenie.

Jeżeli nadal nie będziecie potrafili się zachować zakończy się przymróżanie oka, pojedziemy tylko według regulaminu i ogólnie przyjętych zasad. Oznacza to kasowanie kont.

Pozdrawiam.

Druss 10.11.2002 17:51

Cytat:

Widzę ,że nie masz lekkości językowej.Twoje umiejętności ze składni zdania nie są nawet mierne.

To wlasnie dlatego mnie nie mozesz zrozumiec bo spadles z drabiny ewolucyjnej i juz sie nie wdrapiesz bo jestes za maly, nie dosiegnesz drugiego szczebla :P

mati1700 10.11.2002 17:50

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Wlasnie dlatego ze nie jestem na twoim poziomie wiem ze jestem wyzej, a twoje wytlumaczenie ze do wyzszych sie nie zaliczam jest strasznie plytkie i swiadczy o tym ze twoj poziom juz nizej nie moze byc, no chyba ze spadles z drabiny bo ta ostatnia belka sie zlamala :P

Widzę ,że nie masz lekkości językowej.Twoje umiejętności ze składni zdania nie są nawet mierne.

Druss 10.11.2002 17:46

Cytat:

Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P

Wlasnie dlatego ze nie jestem na twoim poziomie wiem ze jestem wyzej, a twoje wytlumaczenie ze do wyzszych sie nie zaliczam jest strasznie plytkie i swiadczy o tym ze twoj poziom juz nizej nie moze byc, no chyba ze spadles z drabiny bo ta ostatnia belka sie zlamala :P

GOLOMB 10.11.2002 16:43

Ale K***A wam Sie J***E powoli PO******ŁO sie chyba coś :)
NIEMAM PYTAŃ

Jeszcze jeden taki występ a skasuję Twoje konto...
Administrator

mati1700 10.11.2002 16:24

Cytat:

BD napisa***322;(a)
szkoda, ze znowu sie zaczyna ...

czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko
w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim
u udowadnia ze jest lepszy ...

mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ...
a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ...

PS
nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ...

Wiem że chodzi Ci o mnie i od Drussa ,ale to on pierwszy się do mnie przypią :P

BD 10.11.2002 16:19

szkoda, ze znowu sie zaczyna ...

czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko
w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim
u udowadnia ze jest lepszy ...

mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ...
a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ...

PS
nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ...

mati1700 10.11.2002 16:05

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))
:D :D :D :D

mati1700 10.11.2002 16:03

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Ja rozmawiam z tymi ktorzy sa nizej na drabinie ewolucyjnej wiec mozesz pogadac z kims madrzejszym od siebie :P

Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P

Luke 10.11.2002 15:18

coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))

Druss 10.11.2002 13:20

Cytat:

Nie będę rozmawiał z kimś kto nie jest na moim poziomie :P

Ja rozmawiam z tymi ktorzy sa nizej na drabinie ewolucyjnej wiec mozesz pogadac z kims madrzejszym od siebie :P

lopus 10.11.2002 13:17

"Pytanie jest tendencyjne"---i głupio sformułowane,gdyż wygra ten który bedzie miał najmniej głosów.Pózniej sie mylą ludziska jak na wyborach sołtysów i innych przywódców...

mati1700 10.11.2002 12:44

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

To nie chodzi o takie podnoszenie cisnienia, to ze sa kasowane posty to jest maly pikus z tym jak mi podnosi jeden osobnik cisnienie swoimi dretwymi wypowiedziami, zero poczucia humoru itd. itd. I napewno nie jestes to ty Monter, sadze ze dostales te glosy przez przyoadek bo niektorzy nie znaja okreslenia podnosic ciesnienie.

Nie będę rozmawiał z kimś kto nie jest na moim poziomie :P

Druss 10.11.2002 11:41

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...

Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła.

No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić.

Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ???

|| Pozdrawiam ||

To nie chodzi o takie podnoszenie cisnienia, to ze sa kasowane posty to jest maly pikus z tym jak mi podnosi jeden osobnik cisnienie swoimi dretwymi wypowiedziami, zero poczucia humoru itd. itd. I napewno nie jestes to ty Monter, sadze ze dostales te glosy przez przyoadek bo niektorzy nie znaja okreslenia podnosic ciesnienie.

Monter 10.11.2002 11:37

Cytat:

Druss napisa***322;(a)

Stwierdzenie ktory podnosi ci cisnienie jest jednoznaczne z tym ze go nie lubisz, lub cie wku****ia swoimi wypowiedziami itd, itd, wiec nie wiem po cholere oddales glos na montera.

Spoko, bez nerwów, i tak pewnie wygram :P ;p :D

Monter 10.11.2002 11:35

Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...

Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła.

No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić.

Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ???

|| Pozdrawiam ||

Druss 10.11.2002 11:35

Cytat:

Ja stawiam na Montera ,który jest dla mnie superrrr gościem.Nie lubię natomiast BD , bez komentarza.
Stwierdzenie ktory podnosi ci cisnienie jest jednoznaczne z tym ze go nie lubisz, lub cie wku****ia swoimi wypowiedziami itd, itd, wiec nie wiem po cholere oddales glos na montera.

BD 10.11.2002 11:08

dziekuje koledzy dziekuje ... 8)

Weron 10.11.2002 10:58

Widac Monter wzial sobie ostro do serca moderowanie i nie dlugo dogoni Bartka.Jeszcze troche i bada szli leb, w leb. ;)

ZiP 10.11.2002 10:43

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
...
a poza tym :( nikt na mnie nie glosuje

Czyżby znaczyło to, że jesteś powszechnie lubiany?

Na to wygląda :) - nie ma powodu do płaczu ;)

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Głos oddany, na kogo? ... no comment ;) :)
Domyślam się, który podniósł Ci ciśnienie :P - też oddałem głos na tę samą osobę :) . A zaraz przyjdzie ta osoba i zamknie topic ^_^

Pedros 10.11.2002 09:00

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
pragne tylko zauwazyc ze Monter jest administratorem dlatego albo nie powinien brac udzialu w nakiecie albo nalezy dopisac takze pozostalych adminow Miska SoBala itd

Czyżby znaczyło to, że jesteś powszechnie lubiany?

Nol 10.11.2002 08:28

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
eh nudzi Wam sie nudzi
No a co mają chłopaki robić w długie, jesienne wieczory... :)

Majonez 10.11.2002 01:34

eh nudzi Wam sie nudzi

przemas 10.11.2002 01:27

chciałem powiedzieć że określenie: "podnosi Ci ciśnienie" jest niejednoznacze. bo tak właściwie [dosłownie] to żadnen z nich nie ma najmniejszego wpływu na moje krążenie :)

mati1700 10.11.2002 01:26

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

Co za szczerosc zero wazeliny:-D (musialem to skomentowac)

:D

jacoob 10.11.2002 01:26

Zagłosowałem

Jeden obywatelski obowiązek spełniony a jutro idę głosować na prezydenta Warszawy.:)

/||\aster 10.11.2002 01:23

Cytat:

Ja stawiam na Montera ,który jest dla mnie superrrr gościem.Nie lubię natomiast BD , bez komentarza.
Co za szczerosc zero wazeliny:-D (musialem to skomentowac)

mati1700 10.11.2002 01:21

Ice 10.11.2002 00:36

Masz jednego dla zachęty.

:)

Majonez 10.11.2002 00:22

pragne tylko zauwazyc ze Monter jest administratorem dlatego albo nie powinien brac udzialu w nakiecie albo nalezy dopisac takze pozostalych adminow Miska SoBala itd

/||\aster 10.11.2002 00:19

Ciekawe czy moderatorzy oddaja tez glosy na konkurencje:-D :-D

oldgringo 10.11.2002 00:02

No proszę.Oddałem głos, zerknąłem na wyniki i co?
Prowadzi Bartek.
A Majonez 0 głosów.

Yahol 09.11.2002 23:36

Ilość załączników: 1
A moje glosowanie wyglada tak!!!
Czyli glosu dac nie moge:-D

TOMMYx 09.11.2002 23:32

Głos oddany, na kogo? ... no comment ;) :)

Druss 09.11.2002 23:17

Ja tez oddalem, ta osoba powinna wiedziec na kogo ;)

Zetoxa 09.11.2002 22:53

Monter ofkorz, poczucie humoru jak w radzieckiej komedii :-D :o :D

Weron 09.11.2002 21:51

Hmm.
Powiem krotko glos oddalem.
Hehe.

Laser 09.11.2002 21:43

Witam !

Szczerze mówiąc żaden - poniewaz człowiek człowiekowi jest równy / majonez sam to kiedyś stwierdził ze się nie wywyzsza poniewaz jest takim samym forumowiczem jak reszta / tylko zna parę haseł których inni nie znają !

Macio.Men 09.11.2002 21:13

ale wazelina :P

Taz ale wstaw opcje ŻADEN, potrzebna rzecz, bo ilu nie głosowało to nie wiemy, no statystyka potrzebna wiesz

ThanatoS 09.11.2002 20:57

Żaden oczywiście, żaden.:P

Macio.Men 09.11.2002 20:45

Moderatorzy i admini są spoko goście, co prawda na początku nieco mi "podpadał" Bartek, ale jakoś z niego jest fajny gość no i wiecie :) Ja lubie wszystkich

Pozdrawiam

P.S. Nie głosowałem na nic.

Taz40 09.11.2002 20:41

Chodzi mi glownie o osoby ktore dzialaja tu aktywnie na forum. Opcja zaden nie jest potrzebna poniewaz jesli uwazacie ze zaden to poprostu wstrzymujecie sie od glosowania.

Laser 09.11.2002 20:39

Witam !

Ciekawe co o tej ankiecie sądzą moderatorzy/administratorzy ???:-D

tomgoo 09.11.2002 20:37

ale monter to administrator!
to jak dajesz tez administratorów to dawaj jeszcze Sobala , Miska ...;) :-D

cana 09.11.2002 20:30

Re: Co sadzicie o moderatorach?

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)
Zapraszam do glosowania.
śmiem zauważyć ze jest to stronnicze bo brak opcji żaden :)
pozdro

Taz40 09.11.2002 20:25

Co sadzicie o moderatorach?

Zapraszam do glosowania.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25.