![]() |
Cytat:
Przydałoby się jakieś podsumowanie, plan działania, podział ról, zadań, czas akcji, etc... || Brzuszki, jako ża zapoczątkowałeś tą 'rewolucję' ;), proponuję abyś był główno-dowodzącym, chyba każdy się zgodzi, prawda ?. :) :) :) 8) |
Korzystając z kompletu moderatorów mam pytanie:
-to jak sie w końcu mówi - Iran,czy Irak?8) |
Cytat:
Czuwaj!!!:) |
"Przygody Verbatimka i przyjaciół w karinie zabezpieczeń 2: Powrót Wielkiego SafeDisca" :-D :-D :-D
|
Zetoxa widzę że chcesz zostać bajkopisarzem lub pieśniarzem, ciekawe :);)
|
Cytat:
Daj znac na priv, ze piszesz - odtancze wtedy TaniecZaklinaczaDeszczu z towazyszeniem Ukulele i tamburynu:-D (dodatkowo w tym tancu towazyszy mi pies:-D ) Partie wokalne wykonuje sopranem z towarzyszeniem rozpaczliwego wycia (psiego):-D :'( |
Będziemy zaszczyceni. Osobiście powieszę sobie na drzwiach od pokoju.
|
... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie, cóż za radość w sercach naszych :) i jakaż ulga, że nasze zbłąkane dusze będzie miał kto nawracać, toż to jakby Wielki Językoznawca, Jutrzenka Korei i Słońce Karpat w jednym :cool:, eeech życie nabiera sensu i rumieńców. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .
|
Nico się stało. Ostatnio trochę rzadziej zaglądałem, a jeszcze rzadziej pisałem.
|
Witaj Zbieg'u dawno cię już nie było. Co się działo?
|
Ojej, podnoszę ciśnienie. Jak ładnie.
Naprawdę nie macie o czym pisać. |
Cytat:
|
Cytat:
I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool: |
brzuszki napisa***322;(a)
taa a omnie oczywiście zapomniałeś???;) |
Mam Was na oku :o
|
...rozumiem, że mam wyciągnąć starą flintówkę dziadka ze strychu :), qrde tylko krzesiwo gdzieś się zapodziało :(
|
Oj, bedzie sie dzialo bedzie i to juz nie dlugo8)
|
Cytat:
No cóż, wchodzę w to, raz się żyje. :D A więc Forumowicze , czas na 'POWSTANIE' ;) A kto się nie dołączy to ... "pozamykam topic'i", albo "polecą konta" ... ;) :D:D PS" Po prawie trzech dniach bez dostępu do net'u --- I'M BACK ! :) " |
Cytat:
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna. Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre. I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!! BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie :-D :-D :-D A na razie masz maila ;) [/B][/QUOTE] To mi sie podoba;) |
:-D :-D :-D Niech żyje rewolucja!!! :-D :-D
:-D :-D :-D Niech żyje towarzysz Brzuszki !!! :-D :-D NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE !!!!! |
PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem [/B][/QUOTE]
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy. Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna. Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre. I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!! BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie :-D :-D :-D A na razie masz maila ;) |
Cytat:
PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem |
Cytat:
|
Nie musi straszyć. Po prostu ciach i po robocie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Majonez
juz wiem czyzby tym z kim miałes sie skontaktowac był brzuszki? |
Cytat:
bo mam dosc takiego pajacowanie ... |
Cytat:
|
ciekawe z kim..... |
a ja juz wiem dlaczego tak sie dzieje - bo nie bylo polskiej zlotej jesieni i ludzie w stresie chodza zimno na ulicy zimno w pracy bo szef oszczedza zimno w domu i w ogole w kinach nudy itp
ogolnie totalna depresja :( trzeba cos zrobic hmmm mam pomysla ale ferst musze sie skontaktowac z kims |
Cytat:
to jakiś poj... polskonetowy trend? a mozę tak jakos sytuacja gospodarcza i pogoda działają? cóz należy mieć nadzieję ze to jakos samo przejdzie i nie stanie się normą, tylko chwilowym od niej odstępstwem |
jak mnie nie ma - to tu zupelnie abstracyjne rzeczy sie robia.
Glosowac oczywiscie nie bede, a ankiete traktuje tak , jak zapewne TAZ zamierzyl. tj. z przymrozeniem oka :) |
Kiedyś było lepiej - chyba tak, napewno grzeczniej i kulturalniej ale wszystko się zmienia wystarczy pooglądac TV wszyscy się kłócą a my ganimy tych co pyskują ale czy nie czytamy tych pyskówek czekając na ciąg dalszy? Młodzi ludzie muszą troszkę wprowadzić zamieszania i jedynie o czym należy pamiętać to o tym że co za dużo to niezdrowo.
|
Hmm.
Postanowilem takze skomentowac obecna sytuacje. No i trudno sie nie zgodzic z wypowiedziami, ktore padly wyzej. Kiedys bylo inaczej, tzn. lepiej. Pamietam jak sie rejestrowalem na forum (aktualnie przeciez mam jeden z najdluzszych stazy z posrod obecnie przebywajacych tu uzytkownikow)nie bylo takiej hamowy. No ale coz, nie ukrywajmy... Zreszta co tu pisac wszyscy wiedza jaka jest obecnie sytuacja i ... |
... a jeszcze tak niedawno był tu Wersal :( :'(
|
Re: Re: Ostrzeżenie
Cytat:
Inna sprawa, że faktycznie kiedyś było tak jak pisze oldgringo - dlatego właśnie na tym forum się zarejestrowałem. A zarejestrowałem się po 5-cio miesięcznym zaglądaniu na forum. Nie było wtedy żadnych kłódek... ech... :( |
Niestety, ale zgadzam się z Bartkiem.Jest co raz gorzej.
Jeszcze pół roku temu była tu naprawdę rodzinna atmosfera.Czasami wpadł jakiś nawiedzony kolo i narobił zamieszania.Ale wtedy wszyscy go gasili i klimacik był jeszcze cieplejszy. A teraz starzy znajomi kłócą się między sobą i to niewiadomo o co.Szlag by to jasny trafił. :'( |
Re: Re: Ostrzeżenie
Cytat:
jak tak dalej pojdzie to za jakies czas strach bedzie sie odezwac bo przestanie sie liczyc pomoc i wiedza a gore wezme umiejetnosc gnojenia ludzi ... Ps patrzac na moje moderowanie z perspektywy tych kilkuset moich postow dochodze do wniosku, ze nie wiele sie pomylilem w ocenie i tym co napisalem do niektorych tu obecnych ... |
szalg by to trafil - ja nie jestem taki wyrozumialy jak inni moi koledzy i po raz ostatni ostrzegam jeszcze jedna glupia dyskusja i poleca konta na forum i naprawde nie bede patrzyl na to ile ktos ma postow lub jaki ma wklad w forum - mam to gdzies !
mam serdecznie dosc czytania jak jeden "ineteligent" wytyka drugiemu jaki to jest niedorozwiniety - nie wystarczy wam ogladania balwanow w TV i musicie to przenosic na forum? czy nikt nie potrafi rzeczowo rozmawiac i udzielac odpowiedz bez wywyzszania sie? czy tak musicie leczyc swoje kompleksy? czy nie stac was na nic wiecej? PS niech kazdy sam oceni do kogo skierowalem te slowa bo to byla ostatnia moja wypowiedz na ten temat |
Re: Ostrzeżenie
Cytat:
|
Cytat:
Czytaj uważnie - odpowiadaj po swojemu - może przeżyjesz... miesiąc :-D |
Pozna, pozna. Ale Zbieg'a dawno nie widziałem.
|
Cytat:
|
...hehe...ubaw niezły jak się czyta;)
z racji że jestem tu od niedawna to wstrzymam się od głosu ( bo jeszcze nie poznałem żadnego z administratorów;) |
Koledzy - tematem tego wątku jest..?
Z niepokojem czekam na ostateczne wyniki głosowania. ;) Acha - jakie będą nagrody dla zwycięzcy (ewentualnie wielkiego przegranego)? ps. poprwaiłem - chodziło mi o wątek |
Chcialem nadmienic ze nie uzywalem zadnych wulgaryzmow itp, stwierdzam ze nie ma sensu gadac z tamtym panem i ustepuje. Z wyrazami szacunku Druss Company ;) Pozdrowionka dla montera.
|
Ostrzeżenie
To już trzeci raz, gdy dyskusja kończy się ogólnym wytykaniem sobie kto jest mądry a kto głupi i sypaniem innych epitetów pod adresem współdyskutantów naszego Forum...
Proszę zapoznać się tym topicem, polecam szczególnie trzy ostatnie wpisy. Miało to miejsce nie dalej jak 3 dni temu. To co teraz piszę traktujcie jako ostrzeżenie. Jeżeli nadal nie będziecie potrafili się zachować zakończy się przymróżanie oka, pojedziemy tylko według regulaminu i ogólnie przyjętych zasad. Oznacza to kasowanie kont. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale K***A wam Sie J***E powoli PO******ŁO sie chyba coś :)
NIEMAM PYTAŃ Jeszcze jeden taki występ a skasuję Twoje konto... Administrator |
Cytat:
|
szkoda, ze znowu sie zaczyna ...
czy wy nie mozecie normalnie rozmawiac tylko w co drugim poscie jeden stawia sie nad drugim u udowadnia ze jest lepszy ... mi to przypomina rozmowy dzieci w przedszkolu ... a myslalem, ze mamy tutaj doczynienia z innym pokrojem ludzi ... PS nie chodzi tutaj o mnie - to tak na marginesie by pozniej nie bylo, ze sobie cos robie z wypowiedzi niektorych ... |
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno nie z tobą bo ty przeciez nawet nie jesteś na moim poziomie ,więc do wyższych się nie zaliczasz :P |
coscie sie tak BD doczepili? moim zdaniem on jest najbardziej spokojny i no...opanowany wsrod wszytkich. (BD: ta kase za opinie poczta wyslij;))
|
Cytat:
|
"Pytanie jest tendencyjne"---i głupio sformułowane,gdyż wygra ten który bedzie miał najmniej głosów.Pózniej sie mylą ludziska jak na wyborach sołtysów i innych przywódców...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ehhh... nudzi się Wam, nudzi...
Ja tam nikogo nie mam zamiaru doganiać, poczucie humoru mam i to duże, ale ubliżaniem na priva go raczej nikt nie wywoła. No ale to już domena polaków, nic nie robić tylko oceniać innych, więc skoro to przypadłość narodowa, to trzeba się z tym pogodzić. Co do tego czy mnie ktoś lubi czy nie, to jego prywatna sprawa, z reguły nikt nie lubi adminów, zwłaszcza że zamykają tematy i kasują wpisy... Bo chyba o takie 'podnoszenie ciśnienia' chodzi w ankiecie - nieprawdaż ??? || Pozdrawiam || |
Cytat:
|
dziekuje koledzy dziekuje ... 8)
|
Widac Monter wzial sobie ostro do serca moderowanie i nie dlugo dogoni Bartka.Jeszcze troche i bada szli leb, w leb. ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
eh nudzi Wam sie nudzi
|
chciałem powiedzieć że określenie: "podnosi Ci ciśnienie" jest niejednoznacze. bo tak właściwie [dosłownie] to żadnen z nich nie ma najmniejszego wpływu na moje krążenie :) |
Cytat:
|
Zagłosowałem
Jeden obywatelski obowiązek spełniony a jutro idę głosować na prezydenta Warszawy.:) |
Cytat:
|
Ja stawiam na Montera ,który jest dla mnie superrrr gościem.Nie lubię natomiast BD , bez komentarza.
|
Masz jednego dla zachęty.
:) |
pragne tylko zauwazyc ze Monter jest administratorem dlatego albo nie powinien brac udzialu w nakiecie albo nalezy dopisac takze pozostalych adminow Miska SoBala itd
a poza tym :( nikt na mnie nie glosuje |
Ciekawe czy moderatorzy oddaja tez glosy na konkurencje:-D :-D
|
No proszę.Oddałem głos, zerknąłem na wyniki i co?
Prowadzi Bartek. A Majonez 0 głosów. |
Ilość załączników: 1
A moje glosowanie wyglada tak!!!
Czyli glosu dac nie moge:-D |
Głos oddany, na kogo? ... no comment ;) :)
|
Ja tez oddalem, ta osoba powinna wiedziec na kogo ;)
|
Monter ofkorz, poczucie humoru jak w radzieckiej komedii :-D :o :D
|
Hmm.
Powiem krotko glos oddalem. Hehe. |
Witam !
Szczerze mówiąc żaden - poniewaz człowiek człowiekowi jest równy / majonez sam to kiedyś stwierdził ze się nie wywyzsza poniewaz jest takim samym forumowiczem jak reszta / tylko zna parę haseł których inni nie znają ! |
ale wazelina :P
Taz ale wstaw opcje ŻADEN, potrzebna rzecz, bo ilu nie głosowało to nie wiemy, no statystyka potrzebna wiesz |
Żaden oczywiście, żaden.:P
|
Moderatorzy i admini są spoko goście, co prawda na początku nieco mi "podpadał" Bartek, ale jakoś z niego jest fajny gość no i wiecie :) Ja lubie wszystkich
Pozdrawiam P.S. Nie głosowałem na nic. |
Chodzi mi glownie o osoby ktore dzialaja tu aktywnie na forum. Opcja zaden nie jest potrzebna poniewaz jesli uwazacie ze zaden to poprostu wstrzymujecie sie od glosowania.
|
Witam !
Ciekawe co o tej ankiecie sądzą moderatorzy/administratorzy ???:-D |
ale monter to administrator!
to jak dajesz tez administratorów to dawaj jeszcze Sobala , Miska ...;) :-D |
Re: Co sadzicie o moderatorach?
Cytat:
pozdro |
Co sadzicie o moderatorach?
Zapraszam do glosowania.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |