![]() |
koniec tematu - co za duzo to nie zdrowo
PS. od teraz posty w stylu "mi tez wyslij" "przeslij na maila" itp beda od razu usuwane - oczywiscie dotyczace crackow seriali itp |
Dla wszystkich nieumiejętnych, niecierpliwych lub nie mających czasu na "jedyny dobry program eDonkey/eMule" link na serwerze ftp w PL.
tu byl link / Majonez |
ja już mam hahaaahhahaha:D
|
Dla wszystkich zainteresowanych Alcoholików:
Program można ściągnąć w wersji 1.3.5.1112 Retail + serial ze strony: tu byl link /Majonez dział download. Ewentualnie mogę posłać na emila (waga pliku 3,5 M) __________________ DZIĘKI JUŻ SIĘ ŚCIĄGA !!! |
|
Cytat:
|
Dla wszystkich zainteresowanych Alcoholików:-D:
Program można ściągnąć w wersji 1.3.5.1112 Retail + serial ze strony: tu byl link /Majonez[/ dział download. Ewentualnie mogę posłać na emila (waga pliku 3,5 M) |
tu byl link /Majonez
|
Cytat:
|
kurcze z tego adresu co podal to nie mozna sciagac ! pomozcie gdzie ta wersja retail jest !
|
LAe tam niestety nie ma wersji programu samego do sciagniecia :/
|
tak z ciekawosci, co poza upgratowaniem daje rejestracja?
|
Cytat:
login:lukisaki pass:renatka tak mi jakos zapadło w pamieć;) |
Cytat:
Ech lezka sie kreci w oku. A tak swoja droga to Monter chyba masz za duzo czasu skoro czesto tutaj zagladasz? A moze bys jakis artykulik lepiej napisal zamiast przesladowac biednych forumowiczow :P |
Jest stronka w Internet gdzie można pobrać najnowszą wersję Alcoholu 120% wersję retail razem z serialem. N marginesie to niezły z niego programik.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I nasuwa sie pytanie gdzie te czasy kiedy nie bylo tutaj zadnych moderatorow. :'(
|
... a już myślałem, że się nie doczekam :-D
... przypominam nieśmiało, że kara śmierci jest ustawowo zamieniona na... na coś innego || |
Cytat:
Nie posiadam tego "zaszczytu" wycinania i "klodkowania" ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Nowy, to musi sie dotrzec:P A swoja droga, jakis tlok sie tu robi! Ale jak mowi przyslowie: Gdzie moderatorow trzech, tam krakow bez liku:-D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
chyba, ze zmienisz podejscie PS jeszcze nie skasowalem nikomu konta ale swedzi mnie juz reka ... o widze, ze Monter sie pojawil tutaj :) ciekawe ktory z nasz bedzie szybszy i pierwszy wykona wyrok w zgodzie z regulaminem :) |
Cytat:
tak ogolnie to masz szczescie ze to ktos inny wycial a nie ja 8) |
Cytat:
Pozdrawiam. |
do Neona: jak im jeszcze nie poslales to nie musissz bo wyslalem im linka od ciebie i tutoriala:).
|
a zapomnialem tvc@go2.pl
|
Neon bardzo bym prosil na emaila!THX
|
Cytat:
a moze link to wersji RETAIL!!?? za to tez bylbym wdzieczny!!:) :( |
Pokazal sie Crak do Alcohola 120% Traial v1.3.5.1112 i w 100% dziala
przetestowalem:P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po pierwsze: primo - nie podawaj seriali!!!
Po drugie : primo - to jest link do A120% -v.1.3.5.xxx |
Re: Alkohol 120% rejestracja?
Cytat:
Alkohol 120 Percents Version: 1.3.1.823 URL: www.alcohol-soft.com s/n: AL*tu*był*serial*Mz |
Ludzie!!!
Dorwalem wersje retail, z dzialajacym serialem i odpowiednim skrakowanym plikiem. Nie bede tutaj zamieszczal, bo nie chce sie narazic na gniew moderatorow, kto chce niech da znac, to wysle :)
|
W wersji trial nie mozna, dopiero jak sie zarejestruje, to mozna sciagnac wersje z aktywnym przyciskiem do rejestracji. Z crackami sie bawilem sporo, ale zaden nie chcial mi dzialac :( Nie zgadzaly sie wielkosci plikow. Moze jak te zoltki krzywo patrza to maja u siebie inne rozmiary ;)
|
Szukaj na chinskich stronach. Tam zawsze znajdziesz najnowsza wersje RETAIL 8)
|
Re: Alkohol 120% rejestracja?
Cytat:
|
Alkohol 120% rejestracja?
Czesc
Mam problem nie moge zarejestrowac tego programu? Macie jakiegos cracka albo S/N? I dlaczego przycisk "zarejestruj" jest nieaktywny? tzn. nie moge go wlaczyc? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |