![]() |
Europlus + Reward Millennium 9CD po raz kolejny
Witam wszystkich serdecznie,
pozwolime sobie "odgrzac" temat Europlus + Reward Millennium, poniewaz za diabla nie moge poradzic sobie ze zrobieniem backap'u tego cuda. Poczytalem mase postow na forum (pewnie i tak nie wszystkie) ale nie daje rady... Nagrywarki Plextor 1610A Lite-On LTR-40125S Programy: CloneXXL 2006 PL CloneCD 4.0.1.10 PL Na plycie instalacyjnej CloneXXL wykrywa Securerom "NEW". Po zrobienu image'a program z Daemona chodzi - czasami mu odbija, bez zaznaczonych zadnych emulacji. Niestety, po wypaleniu na plyte i odpaleniu, po wyborze lekcji pojawiaja sie slawne szare badz czarne ekrany (w zaleznosci od systemu operacyjnego). Gdzie moge robic blad? Zalezy mi na zrobienu backup, zeby dalo sie operowac normalnie z CD, bez kombinacji z Daemonem, emulacji itp itd. A moze pojawil sie jakis *****, ktory pozwalalby to badziewie uruchomic? Bede wdzieczny za wszelkie sugestie.... Cacek P.S. Mam jeszcze pytanie apropos opcji Ukryj nosnik w CloneCD. Kiedy nalezy wlaczyc ta opcje i do czego ona tak wlasciwie sie przydaje. Wiem, ze ukrywa pewne dane z plyty, ale czy uzywa sie jej podczas robienia kopii (przy robieniu image) czy przy nagrywaniu image czy moze w ogole w momencie odpalania kopii nalezy miec wlaczona ta opcje? |
Re: Europlus + Reward Millennium 9CD po raz kolejny
Cytat:
|
Spróbuj może jeszcze wykonać kopie tych krążków Alcoholem na LiteOnie.
Z odczytem subkanałów. Na Plextorku to raczej tych kopii nie zrobisz |
Przegrywałem ten program na Teac'u 524 wg wskazań we wcześniejszych postach. Program chodził, choć czasem cos mu się mieszało. Problem rozwiązał *****...
Dares |
Witam!
Odczyt: 1.Zrób obraz płyty na twardziela (koniecznie z nagrywarki), 2. Ustaw przy odczycie odczyt subkanałowy, 3. Prędkośc odczytu x8 Zapis: 1. Prędkość zapisu x8 (nie zmieniaj prędkości zapisu), 2. Przed zapisem wyłącz inteligentne naprawianie buforów. Wszystko Pozdrowionka merit |
Cytat:
|
Cytat:
No i jeszcze jedno nagrywara musi mieć możliwość nagrywania w formacie DAO-RAW merit |
Re: Także proszę o cracka
Cytat:
|
Cacek ---->>> Nagrywasz z orginalnych krazkow, czy z pirtow?
|
Cytat:
Pozdrawiam, Cacek |
A obraz robisz nagrywarką??
|
Halo !!
Ten cholerny EP+RM cd 9 jest zabezpieczony SecuROM'em v4.74.00.0002 :-D
opcje: 1 subkanaly danych 8x 2 subkanaly audio 4x 3 regeneracja sektorow danych 8x 4 bledne sektory - nic !! |
Cytat:
|
U mnie, tylko plytka instalacyjna jest zabezpieczona SecuRomem New, pozostale plyty sa czyste. Plytke instalacyjna zgralem clonem (jako img.) ustawienia=normalne jak na securom (nic nie zmienialem w profilach). Nastepnie spachowalem tego img. "INSEKTOREM". I wypalilem
na x48.....i chula, sprawdzalem nawet u kumpla i tez mu dziala. PS. Nagrywalem z orginalnych plytek |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest to wersja millenium. Nawet na dysku instalacyjnym to pisze.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |