![]() |
niedługo mikołaj podązaj za strzałkami >>>>>>>>>>>>>a nie str
jesli jesteś na tym forum zazjrzyj koniecznie na www.edysk.com.pl
login :lukisaki hasło : renatka a tam mały prezencik....... |
Czyzbys spamowal forum?
He. Daj sobie spokoj jeden post tego typu chyba wystarczy. |
Re: niedługo mikołaj podązaj za strzałkami >>>>>>>>>>>>>a nie
Cytat:
|
Re: Re: niedługo mikołaj podązaj za strzałkami >>>>>>>>>>>>>a
Cytat:
|
Re: Re: niedługo mikołaj podązaj za strzałkami >>>>>>>>>>>>>a
Cytat:
:-D :P |
Idea niezła, jest to jakieś rozwiązanie, ale chyba prościej założyć darmowe konto www i tam zostawiać pliki.
|
Szczesliwe Siki
LUKISAKI? tak A moze LUcky SIKI
|
Re: niedługo mikołaj podązaj za strzałkami >>>>>>>>>>>>>a nie
Cytat:
|
jak ktos nie umie korzystać z "e dysku" to juz nie moja broszka
właśnie tam byłem zalogowałem sie i zciagnołem na swój dysk to co chciałem( no i oczywiście tam nic nie ma ..............),
instrukcja dla lamerów >>> po zalogowaniu,klikamy sciongnij plik, wyskakuje okienko które zamykamy zaznaczamy pliki do sciongniencia, klikamy znowu w/w okienko i wyskakuje okienko zapisz , zapisujemy a puzniej pakujemy tornister 2 śniadanie i wędrujemy do przeczkola... |
przyznaje ze ludzie ktorzy pojechali po lukisaki BEZ sprawdzania co jest grane zasluguja na nagane z wpisaniem na liste pacjentow zakladu zamknietego
sciagnalem to co chcialem i jestem bardzo wdzieczny koledze ze udostepnil ten plik w tak wygodnynm miejscu [wlasciwe 3 pliki :)] |
Rowniez dolaczam sie do podziekowan... Programik przydatny i nawet szybko sie sciagnal... Pozdrawiam.
|
dzz
z Opery mi nie wlazi, wypisuje, ze nie prawidlowa data systemowa (???). Z IE wlazlo, i sciagnalem, a sciaga sie klikajac na ikonke pliku a nie nazwe pliku, tez nie skmalem na poczatku hehe. dzieki za program.
|
typowe P2P jestem za !!
|
Re: jak ktos nie umie korzystać z "e dysku" to juz nie moja broszka
Cytat:
A alcohol'u :) nie używam, więc dla mnie zbędne te pliczki są. 8) |
Cytat:
Mnie ten program też sie przydał wysłałem nawet thx na maila a moim poscie tylko przetłumaczyłem słowa Yahola;) |
Cytat:
Chyba faktycznie powiększyły Ci się żrenice... ;) :D |
chyba masz racje;)
ide spać!;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |