![]() |
WinOnCD v.6.0 - jak? to ugryść ?
Witam
Mam kilka pytań z wiazanych z tym programem.Kilka dni temu dostałem od kolegi ten program na prube.Zainstalowałem i na pierwszy żut poszła muzyka ,jestem pod wrażeniem wszystko z grało sie super bez zadnego problemu.Schody zaczeły się jak zaczołem pruby ze z grywaniem obrazów płyt z robionych za pomocą Nero i Clone-po pierwsze za każdym razem jak otwożyłem katalog z obrazem to widziałem wszystkie pliki 9 Nero , cue ,bin ) to samo z obrazem Clone,nie chcąc ryzykować nie zaczołem z grywania. Puxniej zaczołem pruby z filmami w avi.I tu dopiero mie szlag trafił,za każdym razem co bym nie otwożył to albo plik za duży,albo wywala ze w nagrywarce nie ma nosnika,albo winda zamkneła mi cały program bo wykonał jakis błąd.Z tymi filmami prubowałem wszystkich ustawień. Mam prośbe może ktoś z was wie jak go ustawić by działał normalnie bo program jest dobry a nie chce już doświadczeń i też chciałbym nabyć ten program. Pozdrawiam |
czesc skorpion ... widze ze szukamy pomocy na tym samym forum ;)))
wcf rules ;) |
Trudno gryzc gdy sie tak poprawnie rzuca okiem:)
A zgrywanie to powazna sprawa lepiej otworzyc katalog i zobaczyc co i jak:) A ze innych bola oczy to nie problem:) Ja nie mam polskich znakow w windowsie wiec :) :-D |
Cytat:
To jest forum CDR a nie polonistów ,jak widzisz kszaczki to ustaw sobie przeglądarke,a jak masz jakąś poradę na temat przezemnie zaczęty to czekam. |
Nie widze krzaczkow ale to chyba zasluga tworcow tego forum :)Po prostu jest zrobione dobrze ;)
Ja rowniez nie uzywam polskich znakow jednak dlatego iz nie mam ich w windowsie. Moze i racja to nie jest forum poprawnej pisowni :) i pewnie chodzi o szybkosc bo mniej liter uzywamy piszac zut niz rzut ;) Sorki za zwrocenie uwagi :D |
Miałem podobny problem w WinOnCD 5.03 a potem z WinOnCD 6 PE. U mnie pomogło odinstalowanie programu Alcohol 120% i jest juz wszystko ok. WinOnCD widzi kazdy nosnik i nie wywala bledow.:)
|
Cytat:
ale czy nie mozna by wstawic na stronie modulu sprawdzajacego pisownie przed wyslaniem posta? |
Cytat:
|
Cytat:
to bedzie mial same bugi w tekscie ... |
U mnie też wystąpiły problemy z WinOnCD 6 PE. Otrzymywałem komunikat że na płycie nie ma wolnego miejsca (czyste płyty CD-R i CD-RW) - posiadam Sony CRX 1611 bios TYS 3. Problem okazał się prozaiczny WinOnCD 6 rozpoznało automatycznie nagrywarkę lecz przypisało jej zły sterownik. W wersji 5.0 był to mmc_2. Teraz wersja 6.0 był to mmc (teoretycznie powinna działać z raw ale płyty nagrane z tym sterownikiem kiepsko się czytały). Wystarczyło zmienić nazwę bliblioteki mmc_2 na mmc i wszystko działa bez zarzutu.
Przy okazji czy można w inny sposób zmienić sterownik do nagrywarki w WinOnCD 6 PE - tak jak w poprzednich wersjach? Oraz co nowego w wersji 6.0 PE bo oprócz interfejsu graficznego i paru filtrów muzycznych nie zauważyłem żadnych rewelacji. Pozdrawiam |
Jest dostępna łatka do WinOnCD 6, szukajcie na stronie producenta, jak nie znajdziecie to jutro tu ją zamieszczę
|
Cytat:
Łatka do WinOnCD 6 Power/DVD Edition. POZDRAWIAM. |
Wybaczam
Siedzę w kafejce a łatka jest w chacie, szybciej chłopaków poratujesz, nie chciało mi się sciągać jeszcze raz |
Witam
Dzieki za porady ,ale juz rozgryzłem ten program i odinstalowałem Nero j.Jak zobaczycie jakie ma mozliwości to sami z rozumiecie dlaczego.Ten program okazuje sie być bardzo prosty i ma ogromne możliwości. Z resztą niedługo już się przekonacie i będziecie mogli się cieszyć nim w polskiej wersji. Ludzie o demnie z Boardu już są na końcówce tłumaczenia. A prubkę ich możliwości mogliście nie dawno widzieć CloneXXL i Profiler. Po zatym u mnie ludzie zaczeli uzywać tego programu i umieścili chyba wszystkie jego możliwości i jak co z czym. Jak Bedzie mozna to postaram się to opisać i ze skrenami podeśle Administratorom tego Forum . Pozdrawiam |
Mysle jednak ze Nero zostanie jednak tym programem naj- oczywiscie jezeli jest kompletny mysle o pluginach np mp-pro itd.
Win on cd6 robi problemy jesli ma sie nowe clon-cd i otwartego baranka (wirtualny dysk) ponadto z muzyka mu nie zabardzo wychodzi ale zgadzam sie ze ten program jest lepszy od wersji 5 mnie osobiscie podoba sie najbardziej to ze pokazany jest dokladny czas i wielkosc tego co mamy nagrac, oraz mozliwosc sprawdzenia wielkosci dysku jaki mamy w nagrywarce , pozatym jednak Nero -jego prostota i zetelnosc oraz latwosc uaktualniania zasluzyly sobie na odrobine ;;wiernosci'' pozfrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Reasumując - wion też jest prosty, a gdyby był dodawany (kiedyś był częściej) tak jak nero do nagrywarek, to prawdopodobnie jego "używalność" byłaby większa. Nie znam wersji 6. Ale teraz to sobie chyba zainstaluję, choć niespecjalnie mi zależy na "zawsze najnowszym" sofcie. A i jeszcze - thx skorpion - można będzie skorzystać. Ja tam się nie dziwię, że odinstalowałeś nero ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:49. |