![]() |
Cdr - zabojca much
Ilość załączników: 1
wielkie bylo moje zdziwienie, gdy otworzylem
swieza zakupiona tdk metallic 40x i stwierdzilem ze pudelko jest mauzoleum muchy:-D Musialem biednego nieboszczyka odkleic od powierzchni plyty i spuscic do Wisly. Mam nadzieje, ze nad ta plyta nie cizy fatum, na wszelki wypadek nie bede jej wsadzal do cdromu lg 52x :D W zalaczniku fotka. PS Nigdy nic tu nie zalaczalem, wiec nie wiem czy sie udalo8-) |
:-D
|
ja kiedyś sznurek w chlebie znalazłem i jeszcze mi gołąb do kebaba narobił (widziałem i nie zjadłem) ale żeby mucha !!
pozdro, Marcin |
BIEDNA MUCHA MALUTKA :'( TY BEZCZEŚCICIELU GROBÓW :-D
|
Cytat:
To jakiś test na trzeźwą wymowę...?:) |
teraz ci sie bedzie duch tej muchy w koszmarach nawiedzal :-D :-D :-D
|
Wprawdzie wypilem jedno piwko do obiadku ale chyba dobrze to napisałem ,fakt faktem że można sobie połamać jezyk ale chodziło mi o bezczeszczenie :-D (chyba...;)
|
podejrzewam, ze jak nagram na tej plytce
muzyke, to w tle bedzie slychac brzeczenie:-D Ja film to jakis horror - byl taki pod tytulem mucha? Nie pamietam. W kazdym razie troche sie mucha w plytke wzarla. :o |
Zibix napisał posta "Na rozweselenie" ale po przeczytaniu tej dyskusj
poryczałem sie ze śmiechu.Jak to taki mały robal może narobić tyle zamieszania! |
Cytat:
Mucha nie jest robakiem! Mucha..... |
Już miałem się kłócić;) ale myślę sobie że z całą pewnością Yahol
zaklasyfikuje nam do jakiej "rodziny" należała owa mucha. Niech się dokładają do pogrzebu a nie tak na koszt Sprężyna. A fe.......... |
do zainteresowanych - pogrzebu nie bedzie
muche splawilem. Odzyskac sie nie da. Zostala jedynie na fotce. I nie przysylajcie mi kondolencji to nie byla moja mucha tylko jakiegos goscia z TDK corp.:-D |
Cytat:
|
A widzisz uprzedziłeś moją wypowiedż bo właśnie chciałem wskazać pomocnika do pogrzebu , np tego pana z kaskiem bo ma łopatkę :-D
A tak wsumie to zawsze można zrobić coś symbolicznego typu " Pomnik nieznanej muchy" czy coś w tym rodzaju:) |
Sorry Misz_masz tym razem nie bedzie uzytku ze szpadelka.
A swoja droga zaczalem sie zastanawiac, jakiej narodowosci byla ta mucha i ile kilometrow musiala pokonac aby dotrzec w tej plastykowej trumience do mnie. Jej grob byl jak dla zasluzonych dla rozwoju techniki nagrywania cdr - pudelko plyty, krypta przykryta byla plyta cd(nie kamienna) - a ja to zniszczylem:* Tak sobie teraz przypomnialem ile sie nameczylem, zeby zdjac folie z pudelka - cos musialo w tym byc....:D |
R I P
MUCHA DOMOWA (Musca domestica), synantropijny, kosmopolityczny owad z rzędu muchówek; zaliczany do rodziny muchowatych (Muscidae) z rzędu muchówek (Diptera)dł. ok. 8 mm; pospolita i natrętna; przenosicielka drobnoustrojów, w tym także chorobotwórczych. PS: przenoszona przez CD marki TDK! |
O Yahol!
Jesli z fotki o tak malej rozdzielczosci tyle wyczytales, to moze gdybym podeslal troche lepsza to bys narodowosc okreslil??:D |
wlasnie mi sie ta cala Milka i swistak przypomnialy.
Moze tam Swistak zawija, a w TDK corp. muchy zajmuja sie pakowaniem plytek cdr - a to byl akurat wypadek przy pracy. Ciekawe co na to Zieloni:-D |
Cytat:
|
Cytat:
Dobry prawnik coś by wycisnął z TDK corp. ;) ...ale może to i dobrze. Kiedyś pierwszej stonki nie utopili i teraz... wiadomo :-D |
Wiem!!!!! Ta mucha to nielegalny uchodzca(pewnie polityczny)bez wody i picia :-D zmarło się biedaczce,jakie to przykre czasy muchy muszą wyruszać za chlebem (sorry gównem) :'(
|
ludzie zaraz pekne...
a ja kidys kupilem 2 plyty BASF ktorych w pudelku nie bylo... moze to byly trumienki much-wampirow? |
Biedna muszka. :'(
|
Cytat:
|
Cytat:
a może OWA mucha była z "wyższych sfer" i koledzy załatwili jej iście królewski pochówek w TDK :-D |
a ja uwazam, ze to bylo cos w stylu w 80 dni dookola swiata, tylko biedaczka nie przewidziala, ze wiecej tlenu(pewnie uzywa GG :) )jej potrzeba. Wybrala sie w ostatnia podroz.
A jesli ona byla zarazona jakis wirusem i teraz wszyscy umrzemy :( |
jeśli owa mucha [lub też inna] zjadła SID'owi te basfy to gdzie w takim razie odchody po tych basf'ach... w przyrodzie wszak nic nie ginie. :D
a swoją drogą to już wiem dlaczego mój teac x4 nie nagrywa na tdk - bo to niezłe gówno skoro muchy do tego lezą :D |
a swoją drogą to już wiem dlaczego mój teac x4 nie nagrywa na tdk - bo to niezłe gówno skoro muchy do tego lezą :D [/B][/QUOTE]
Buhhahahahaah:) Moze teraz zaczne testowac cdry metoda na muche - bede kupowal tylko te na ktorych much nie siada:-D |
Przyszla mucha do baru i rzecze:
-Poprosze gowno z cebulka,tylko nie za duzo cebulki,zeby mi z geby nie jechalo,jak z nory misia!:-D :D :-D |
Siedzą dwie muchy na gównie jedna pierdneła a druga mówi .."No wiesz co przy jedzeniu?"..
|
Cytat:
|
kurcze bylem dzis na filmie The Ring
(jakis czas temu Surf polecal). I juz wiem skad sie wziela ta mucha w plycie. Ci co ogladali wiedza o co biega. :-D Jak przezyje najblizszy tydzien, to zassam ten filmik jak sie pojawi i nagram go wlasnie na tej plytce:o |
Nie ogladaliscie tego filmu??
Szkoda kurcze, bo na seansie caly czas mi ta mucha po glowie chodzila:P |
Cytat:
|
a moze to byl jakis ......
ta mucha to pewnie najnowsza technologia szpiegowska wyslali do tdk zeby podpatrzyla plany plyt cd ale ja zlapali - torturowali - a na koniec zywcem pochowali w tym co miala szpiegowac czyli w plycie i wyslali w swiat zeby sie dowiedziano ze w tdk nawet muchom nie przepuszczaja (hmmm moze napisze na tej podstawie jakis kryminal) a tak wracajac do kawalow rosyjski naukowiec prowadzi eksperyment na muszce wyrwal jej dwa skrzydelka i mowi do niej - nu idzi mucha idzie - naukowiec zapisal obserwacje i wyrwal jej dwie nozki i znowu mowi - nu idzi mucha idzie zapisal to i wyrwal jej kolejne 2 nozki - nu idzi mucha ledwo ale idzie - zapisal i wyrwal jej ostatnie nozki -nu idzi mucha nie idzie - zadowolony naukowiec zapisuje wyniki eksperymentu - po wyrwaniu dwoch ostatnich nozek mucha ogluchla :D |
Cytat:
|
kurcze a moze rzeczywiscie to mucha
szpiegujaca? Np piratow komputerowych. Sprzedawana z cdrami, sprawdza Twoje zasoby komputerowe i wysyla do centrali. Piraci miejcie sie na bacznosci, nie znacie miejsca ani godziny:-D :P |
Kiedyś miałem takiego kolegę którego nikiem była mucha (oby to nie był on:'( :( )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:11. |