Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   konkurs do bani (https://forum.cdrinfo.pl/f2/konkurs-bani-13235/)

Mickey 30.11.2002 20:55

Re: konkurs do bani

Cytat:

ff1 napisa***322;(a)
mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,firewall wylaczylem , okienka moga wyskakiwac.
Sytuacja- otwieram opere i strone cdrinfo.Wgrywa sie strona konkursowa , wypelniam wszystkie pola-lacznie z danymi osobistymi a po nacisnieciu wyslij wyskakuje mi jakies badziewie informmujace ze nie wypelnilem jakiegos pola!!!Mozna bylo wracac na strone uzupelkniac i tak w kolko.I nic z tego .Konkurs jednym slowem poszedl sie czesac.

Miałem to samo i najgorsze to że jako sieć mamy jedno IP wyjściowe i żaden komp w sieci nie był w stanie zobaczyć stronki konkursowej.

Plemnik 30.11.2002 16:06

Re: Re: konkurs do bani

Cytat:

remix napisa***322;(a)

wiem ze to brutalne ale zacznij uzywac IE 6.0 PL oraz OExpress 6.0 a bedzie OK :)
swoja droga The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

Buhehehehehe! Nie no sorry ale jak mozna porownywac te dwa programy?!?! 1/1000 mozliwosci the bata moze zostala wlaczona do Outlooka a ty piszesz ze to lipa :-D :-D :-D :-D :-D Pewnie dlatego ze kolorkow ni ma i domyslnie w html nie pisze buhehehehe

przemas 29.11.2002 17:15

od ostatniego format c: używam opery 6.05 spolszczonej i the bat 1.61 spolszczonego również. nie gryzły się. a czy nie gryzą ??? grunt że w dniu konkursu, wieczorkiem miałem odpaloną operę, a także bata. no chyba że to było już w dniu wyników bo sam teraz nie kojarzę. grunt że od tamtego czasu mam problemy z TB. wyskakuje mi "could not connect to the server" [terez po ang bo przeinstalowałem bata i nie qgrałem jeszcze spolszczenia] nie wiem czy łączyć ze sobą fakt że te dwa programy działały jednocześnie w trakcie konkursu. choć jak się zastanawiam to jest to tylko jedna z możliwości, bo druga to taka, że wczoraj sie to stało gdy odpalałem czata cdrinfo [porażka ten czat]. mam zainstalowana maszynę javy. i właśnie wtedy wyskoczył mi bzdet w trayu. pierwszy raz takie coś widziałem, a jave juz wykorzystywałem chociażby w kurniku grając w 3-5-8 czy też odpalając czata z winnickim na gazecie. fakt jest jeden nie moge pobrac ani wyslac maili przy uzyciu bata. a i jeszcze jedno. wczoraj po raz pierwszy od instalacj xp+sp1 int. odpaliłem OE żeby grupę dyskusyjną zapodać. nie wiem już sam skąd ten zonk. brak mi już pomysłów

Konlin 29.11.2002 15:52

Cytat:

remix napisa***322;(a)

Podaj mi swoje powody dla ktorych OE jest lepszy a ja na kazdy z nich podam co najmniej 3 cechy, ktore swiadcza o tym ze TB! przy OE to jak nowy merol przy starym trabancie.

zibix 29.11.2002 15:50

Cytat:

remix napisa***322;(a)

The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

TO JEST KŁAMSTWO!!!!!!!!!

BD 29.11.2002 13:48

Cytat:

remix napisa***322;(a)

The Bat to lipa testowalem go i powiem ze OE bije go w kazdym calu

chlopie co ty za glupoty wyglaszasz ... zlinczuja Cie tutaj ...
ja sam nie uzywam the bat z jednego powodu brak odpowiedniego sparcia (jeszcze) dla IMAP, ACAP i LDAP

a poza tym program bile wszystko na leb na szyje ...
nie mowiac juz o takim badziewiu jak OE

wolfdog 29.11.2002 08:33

cholera ja też się nie załapałem a to ze względu na godziny pracy :(
psia kocha a jestem tu codziennie :((

VermilioN 28.11.2002 22:39

ja

posiadacz Opery 6.05 chcialbym zaznaczyc, oz nie napotkalem zadnego bledu z wypelnieniem stronki, za co zostalem wynagrodzony otwarciem sie strony, Wielkie dzieki cos tam cos tam, mam screeny z tych stron jakby sie okazalo, ze niby nie bylem na tych stronach :P

Misiek4 28.11.2002 22:18

co do konkursu - to dostalismy tylko 5 majli od niezadowolonych userow - konkurs był zaprojektowany specjalnie dla stałych użytkowników - tzn tych ktorzy regularnie odwiedzaja nasz serwis...
Możemy tylko przeprosic ten maly odsetek uzytkownikow, ktorzy z roznych powodow nie mieli okazji w nim wziac udzialu... mamy nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej :)

co do The Bat i porównania z OE to no comments...

Pozdrawiam
Misiek4

Remix 28.11.2002 22:10

Re: konkurs do bani

Cytat:

ff1 napisa***322;(a)
mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,Co ciekawego :
-podczas gdy strona konkursowa byla otwarta wlaczylem The bata by wyslac list

wiem ze to brutalne ale zacznij uzywac IE 6.0 PL oraz OExpress 6.0 a bedzie OK :)

SpideR 28.11.2002 19:36

Ja sie zalapalem ale tez wyskoczyl mi komunikat ze nie wypelnilem jakiegos pola i ze mam wrocic i wypelnic reszte. Wszystko fajnie, pieknie tylko ze wrocic juz nie mozna bylo :'( Ogolnie pomysl byl fajny ale z realizacja cos nie wyszlo. Szkoda.

Yahol 28.11.2002 13:46

Konkurs??? Jaki konkurs???
Nie mialem szansy, najmniejszej!!! aby zaglosowac!!!
D...B....!
Leeee!!!!:'(

-Sid-The-Rat=> 28.11.2002 10:51

a ja omaly wlos nie zostalbym solidnie ukarany za lenistow - od dawna nie zagladam na strone glowna cdrinfo.pl - nie mam czasu a jako ze wszsytko szybko sie laduje nie mam czasu w przerwach na czytanie innych stron - wczoraj jednak skasowalem przez przypadek historie i linki wiec musialem wejsc na forum recznie - aponiewaz direct linka nie pamietam to wlazlem przez cdrinfo.pl - a tu konkurs...
nie zauwazylbym go gdyby nie lenistowo ktore przedwczoraj nie pozwoilio mi przeczyatc komunikatu 'are you sure...' przed nacisnieciem enter...

fiskomp 28.11.2002 10:29

Czołgiem. :)

Konkurs, jaki konkurs ? Jak się ma net w pracy od 7-15, to i tak nie miałem szans się załapać, z tego co się dowiedziałem, magiczna liczba wybiła pod wieczór, a jak dzisiaj z rana wlazłem jak co dzień na ulubione cdrinfo, to już było po wszystkiemu. (( :'( ((

pozdrawiam,

Face OFF 28.11.2002 02:09

Popieram choc ja sie zlapalem na konkursik ;)

zibix 28.11.2002 02:03

PROTEST !!!!!!!!!!!!!

Ja jush nie zdążyłem !!!!!!!!! :(
pewnie jak sie wszyscy dowiedzieli to klikali ile wlezie a to przeciez nie o to chodzi
KAŻDY POWINIEN MIEĆ RÓWNE SZANSE PRAWDA?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Sprezyn 28.11.2002 01:33

no coz tak bywa:D Ja tez niestety nie dostapilem tego
zaszczytu aby wziac udzial w konkursie. Na nastepny
raz chlopaki to pewnie dopracuja, no a teraz rozumiesz
musimy byc wyrozumiali8) Checi byly dobre.
Pozdrowienia dla Teamu Cdrinfo i zyczenia nastepnych
90 000 000 odwiedzin.

ff1 27.11.2002 23:20

konkurs do bani

mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,firewall wylaczylem , okienka moga wyskakiwac.
Sytuacja- otwieram opere i strone cdrinfo.Wgrywa sie strona konkursowa , wypelniam wszystkie pola-lacznie z danymi osobistymi a po nacisnieciu wyslij wyskakuje mi jakies badziewie informmujace ze nie wypelnilem jakiegos pola!!!Mozna bylo wracac na strone uzupelkniac i tak w kolko.I nic z tego .Konkurs jednym slowem poszedl sie czesac.
Co ciekawego :
-podczas gdy strona konkursowa byla otwarta wlaczylem The bata by wyslac list.The bat pierwszy raz posypal sie!Zaczal cos wypisywac o bledach i wspominac cos o kernelu!!!Teraz mnie wzielo-nie dosc ze nie moge wyslac odpowiedzi to k...mac jeszcze the bat sie posypal!Jakze sie zdziwilem jak po zamknieciu strony konkursowej(odpowiedzi nie moglem wyslac) the bat zaczal dzialac jak Bozia przykazala!!!!!!!!!!!!!Ponadto w tym czasie (podczas wlaczonej strony konkursowej)zaczely sie dziac dziwne rzeczy-okienka innych progsow zaczely tracic przyciski i tego typu historie.
-po ponownej probie wejscia na strone cdrinfo wyskoczyla znow strona konkursowa!!! ale cos z nia bylo nie tak: w polach nie bylo mozna umiescic odpowiedzi.
Teraz do redakcji-olaliscie widze inne przegladarki nie podajac na stronach serwisu ze lepiej wchodzic na strone konkursu uzywajac jedynie slusznej!!!!!!!A moze zastosowaliscie jakies triki i po wyswietleniu strony konkursowej system zwariowal.Tak czy siak nie dopracowaliscie wielu rzeczy tym bardziej ze to jest drugi post.Pierwszy pisalem podczas walki z wasza strona konkursowa uzywajac IE 6.0.Jak widac post ten nie pojawil sie wogole.!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58.