![]() |
kizio- masz może przypadkiem coś współnego z Januszem Kiziakiem??:)
a znasz może ulicę Świerklańską w Rybniku?? :) ;) |
Cytat:
Ale małe w porównaniu do Nowego Yorku:D :D :D P.S. Gdzie dokładnie mieszkasz (adres???) My adress to: Sprwdź na PW:) |
Cytat:
|
Cytat:
oświadczam, że konkurs nitrowania gliceryny właśnie został przeze mnie wpisany do oficjalnego programu przyszłorocznego corocznego zlotu. zawody wygrywa osoba, która znitruje, wyjdzie z budynku i bez użucia cudzych rąk podniesie swoje do góry! |
O kurczę 100 post mi wskoczył jubileusz :))
idę pić :)) |
A ja jestem z Bochni pośrodku między Krakowem i Tarnowem :)
dokładnie na 38 kilometrze drogi E4 z Krakowa do Tarnowa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedno jest pewne, wszyscy mieszkamy na planecie Ziemia, w galaktyce Droga Mleczna... chyba ze ktos jest jeszcze dalej?
pozdrawiam :) |
Małopolska i Królewskie Miasto Kraków to jest tu ...
PS> Będzin to chyba jush śląsk a nie zagłębie - chodziłem do klasy z panną z Sosnowca i ona mówiła - podkreślając to że zagłębie to na sosnowcu własnie sie kończy, czy mi się cos pomyliło ??!! pomijjąc np fakt że Oświęcim i Bytom to kiedyś w małopolsce były, choć dosyć dawno temu ... Pozdro, Marcin |
Nie chce marudzić, ale teksty na tamtym forum poprostu mnie rozwalają!!! Chyba zmienie zainteresowania.
Mój ulubiony wątek http://forum.pirotechnika.one.pl/viewtopic.php?t=48 Może zrobimy zajęcia praktyczne? Pamiętasz Mapsajm jak zastanawialiśmy się jakie konkursy zorganizować na zlocie? Już chyba mam kilka pomysłów, a jak by komuś nie wyszło to przynajmniej nie potrzeba by było nagród pocieszenia ewentualnie czarny worek. |
zaczepiste forum...
nie wiedzialem ze takich jak ja jest wiecej... :) jakby co to jestem z mazowieckiego... :) |
Cytat:
|
A może w tych rozważaniach na temat gdzie mieszkamy chodzi o coś związanego z tym linkiem? http://forum.pirotechnika.one.pl/index.php
|
Cytat:
wniosek z tego taki, że nie każdy jest tam, gdzie by się chciał znajdywać.:cool: |
Co za różnica z jakiego miasta jesteśmy wszyscy mieszkamy w Polsce więc co wynika z lokalizacji na mapie?:-D mieszkamy w ciemnym dolku gdzie słońce nie dochodzi:-D :-D :-D
|
no to ja jestem ślązak uniwerslany:D bo zameldowany jestem i na górnym i na dolnym :D choć niby BĘDZIN to zagłębie, ale jednak część śląska. choć znajdą się tacy ślązacy którzy się z tym nie zgodzą. a i zagłębiacy ze śląskeim nic wspólnego chcieć nie chcą coponiektórzy. a ja i tak jest ludność napływowa... :D:D:D:D:D:D
|
Cytat:
Cytat:
poza tym slyszalem ze podobno walczycie o dostep do morza ;):-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
bo jezeli wziac pod uwage etymologie tego wyrazenia to dotyczy ono Wrocławia czyli stolicy DOLNEGO ŚLĄSKA |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
WELCOME to: City SULMIERZYCE.
Population: 2800 citizen + Lopus ;) |
Cytat:
a tak p.s. to Śląsk jest reprezentowany na Forum w coraz większym składzie;) 8) |
No to "kizio" jest nas dwóch ...
Ja też jestem z Rybnika ,na ale nie powiem żeby to miasto było małe? ... Moze to nie Warszawa ale żaeby od razu małe ? . Stanowczo się sprzeciwiam ! ;) .jaro |
Ja mieszkam w takim miasteczku pod katowicami miedzy tychami a gliwicami :)
|
a jest
ktos z Gliwic?
Palec pod budke, bo za minutke... hehe |
Cytat:
|
No cóż ja jestem z Braniewa z XIII wieku.
|
Cytat:
|
oto temat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=10559 zdjęcie też było, ale nie pamiętam kiedy |
Kłodzko RuLEzzz
|
laser, majonez fenks. jednak są ludzie do których dociera mój przekaz
|
Cytat:
1. Mam wpisany i widać. 2. Przy okazji zlotu podawany był adres brzuszków- o ile pamietam byla nawet mapka. |
heh ale row marianski to przy tym rysa :D
a przyjrzyjcie sie co musza przezywac ci z madagaskaru jak sie ta mapa naje grochowy |
Cytat:
Następnym razem...? ;) |
Cytat:
Był tyle ze na serio a tu jest po to żeby pokazać fotkę która wygląda jak dupa z tatuażem wyglądającym jak mapa / bo to jest mapa / |
a ja mieszkam... hej!!! czy przypadkiem takiego tematu nei było dwa miechy temu?!
|
a ja mieszkam w Zabrzu- niedaleko Gliwic (jakieś 7 km), Katowic (jakieś 30 km) i Rybnika (nie wiem ile, bo nie byłem) :cool: ;) 8)
a tak p.s to był już chyba taki temat jakoś w wakacje...;p |
Cytat:
|
A ja mieszkam w małym mieście niedaleko Rzeszowa . Zwie się Sokołów Małopolski . miasto istnieje od XIVw.;)
|
Cytat:
a pół niezgodnie z przepisami;p |
Cytat:
Rybnik - słyszałem - to gdzies na południu Polski? Katowice są koło Rybnika;) |
Ja mieszkam w małym miasteczku koło Szczecina.
|
HAHAHA HIHIHI:D :-D :D :P
a ja mieszkam w Rybniku (takie małe misateczko niedaleko Gliwic [a Gliwice nidaleko Katowic]):P :P :P |
ja mieszkam w tarnowie i bardzo sie z tego ciesze.
to jest super miasto. |
Re: gdzie mieszkasz?
Cytat:
A ja np.mieszkam na wsi - i to jest dopiero zadupie!!!:) |
Ilość załączników: 1
sorry nie dodalem obrazka
|
gdzie mieszkasz?
no właśnie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:39. |