![]() |
Programy za free
Kto chce żeby programy były za free
P.S. skad pobrać spolszczenie do Dreamweaver MX (szukałem):) |
KIZIO vs Ankiety !
Witam !
Kizio bez urazy ale z tego co pamiętam to Ty szczesia do ankiet nie masz ... / nic nie sugeruję oczywiście /;) :) 3maj się ! |
Może ta będzie szczęśliwa:'(
|
Cytat:
Zobaczymy ... |
Cytat:
wątpi ! ciekawą ankietą było np. INTEL vs. AMD :) ale to już było :) |
Cytat:
|
Jaest
|
Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
Jak tam Laser, jest juz ta Yamaha? Pewnie świeci swoimi diodami i ostro pali :) |
Re: Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
Niestety jeszcze nie mam wyplułem na stałe złącze 800 PLN i jeszcze 400PLN na rachunek telefoniczny / trochę starszych to przybiło / więc YAMAHY nicht :( Ale spox nazbieram ! |
Re: Jaest
Cytat:
chodzi mi o dobry pomysł na ankiete ? byle tylko nie LITEON-LG ? bo to była by wojna :) ale np. ankiete .. Na jakim systemie operacyjnym lecisz ? może z tego by coś wyszło ? ale jak Ci sie podobają ankiety to wymyslaj tematy ciekawe. |
Re: Re: Jaest
Cytat:
To jush było bo sam założyłem taką ankietę ! |
albo przegapiłem .. albo zapomniałem
wielki SORRX Laser ! |
programy bylyby za free to by ciagneli kase z czegos innego.....
|
baaardzo ciekawa ankieta ;)
kizio mam propozycje: poswiec troche czasu na nauke jakiegos jezyka programowania, poźniej zacznij pisac jakies programy. Ciekawe, czy poswiecajac na to kilka, kilkanascie godzin dziennie, tak ochoczo rozdawałbys swoje programy za FREE. |
Cytat:
|
Cytat:
|
kizio, mam dla ciebie przepis na następną ankietę:
temat - "czy chcesz, by źli i niedobrzy ludzie podwędzili twój komputer?" warianty - 1. tak 2. nie 3. nie wiem 4. co to jest komputer? zastanów się;) :) |
O jej:( a co to są programy???:( ;) :-D
|
gdzieś kiedyś czytałem że programy są już darmowe np. windowsy stare na DOSie oparte, że płacimy za GUI czy dodatki w rodzaju notepada czy kalkulatora etc ...
pozdro, Marcin |
i zeby do kazdego programu za free dodawali jedna z ksiazek Bartka D.,
( zeby Bartus juz nie musial tyle pracowac i mogl sie skupic na tych niegodziwcach z forum) |
Cytat:
RESPECT ! - nic się nie stało.:) |
Cytat:
Ale dodatkowo chciałbym przychylić się do propozycji B4rteza A może kizio zmień ksywkę na Kali? |
Re: Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
I jeszcze - nie namawiam Cię do zmiany ksywki - to było pytanie do zastanowienia bardziej - kiedyś był taki topic cOrdata o kupowaniu progsów. Gdybyś przez np. pół roku pracował nad jakimś programem, a potem ktoś by nie chciał Ci za to płacić - wtedy byś zrozumiał. Oto dlaczego. Co innego gdybyśmy się zastanowili nad cenami oprogramowania - vide np. linux |
AHA:)
|
Re: Re: Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: KIZIO vs Ankiety !
Cytat:
|
Ooops. Żle przeczytałem, tam są tylko dwa 0, a nie trzy:) Jednak nie jesteś rekordzistą, Laser:) Ale i tak nieźle. Ja kiedyś walnąłem 500 zł i zapłaciłem z własnej kieszeni. Bolało.
Ach, tamte czasy ... BTW Dla wszystkich (kizio) szukających tematów na ankiety zamieszczam poniższe propozycje: Jaki miałeś największy rachunek telefoniczny? Jakie gazety czytasz? Ile miałeś/miałaś kobiet/mężczyzn? Ile razy TO robiłeś? => nagrywałeś, ma się rozumieć :-D Czy zdradzałeś? Jeśli tak, to ile razy i z iloma partnerami/partnerkami? Jaką masz grupę krwi? Czy lubisz Gatesa? Jaką lubisz bieliznę? Jaką nosisz bieliznę? Czy jesteś za eutanazją (nagrywarek)? Czy jesteś za wstąpieniem do Unii Europejskiej? Zwolennikiem jakiej partii politycznej jesteś? Czy zdradzasz CDRinfo.pl na innych Forum? Jakie piwo jest najlepsze? Jakie kobiety są najlepsze? Jaka wódka jest najlepsza? Czy jesteś za legalizacją stosunków homoseksulanych? => tzn. za legalizacją DVD-RW\CD-RW Czy jesteś zdrowy psychicznie? ITP. ITD. |
Witam !
Jeśli chodzi o rachunki telefoniczne to miałem 4 rachunki po 400 PLN więc samo 1600 PLN poszło na telefon / tak to wszystko przez brak dobrego zegarka na cdrinfo:) i tak siedziałem i klepałem a kaska leciała / PS: rodzice chcieli mordowac mnie a nie ja ich PS2: zapomniałem :-D RESPECT |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:59. |