![]() |
My tobie tez zyczymy nie kopiowania:P :P :P
|
Cytat:
BTW , i po co dodatkowy dział Forum ? Skoro nawet na CDR Forum można się pośmiać do woli. ;) ;) ;) :) Co tu dużo pisać, CDRinfo RULEZ i nikt tego nie zmieni. 8) |
gratuluję doboru cytatu, Koolo. chyba nasz drogi hrabia Alexander najlepiej przybliżył nam postać naszych drogich nowych kolegów o mega inteligencji takiej, jakie mega testy przeprowadzają.
|
Cytat:
|
:-D :-D :-D :-D
|
Cytat:
głupiego jak znaleźć głupszego od siebie" Aleksander Fredro |
Cytat:
ja kopiuje wszystko przy pomocy nero i co moze jestem lamerem hmmm owszem zdaza sie bardzo zadko cos co kopiuje przy pomocy innych programow ale sa to przypadki na prawde sporadyczne a to co mowisz zakrawa na kpine - smieszy cie jak kumplowi padnie 10 plytek - to ty jestes jakas swinia po prostu - pewnie sam sie naciales i zwaliles wlasnie przez swoje lamerstwo kilkanacie plytek a teraz zyczysz tak innym wiesz co ci powiem - sam jestes lama Safelock securom new-new sd3 i wszystkie inne zabiezpieczenia niech ci stoja wilka kloda w kopiowaniu nawet plikow txt z cd na cd |
Cytat:
|
jak kali komuś spiratować krowa - to dobrze.
jak ktoś kaliemu - to bardzo, bardzo źle... |
oj pawelK ty to jestes((
a ty to skad masz te piraty??? przeciez tez skopiowales je od kogos. zrobiles to samo co robia twoi koledzy. i co ty na to?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ODPOWIEDZ NA POWAZNIE.
Nagraj plyte w Nero.Dokladnie w 84 procenice zresetuj komputer.Uruchom nero i znow swoja kompilacje sprobuj nagrac na ten nosnik.Nero wykryje ze ta plyta juz byla nagrywana i bedzie kontynuowac.Zabezpieczenie jak zloto. PS Inni nie czytac! |
ale mozna pomoc komuś kto chce zabezpieczyc cd przed lamami ktorzy kopiuja wszystko nero. Przecierz to taka fraida jak sie slyszy ze koles wypalil 10 kopi jakis gierki i wszystko to szrot. patrzysz na niego a on ze Nero to taki wspqaniały pogram i dlczego to wszysko nie działa
|
Cytat:
Gadanie, ja sprawdzalem na trzech i bylo OK. Moze zmien nagrywarke |
Cytat:
|
Ehhh zobaczymy jak kiedys na forum bedziesz prosil o pomoc ze nie umiesz czegos przegrac.... Myslisz ze nie da sie zlamac tej Twojej zabezpieczonej plyty? Grubo sie mylisz.... Czemu jakis glab zawsze musi psuc humor?
|
Proponuje program TZ Copy protection, uzyj step1 (doda Ci 99 sciezek audio) i step 2 (zmieni rozmiar jakiegos execa do bodajze 4GB - i nie da rady tak latwo skopiowac teakiej plyty).
|
Cytat:
|
Ty glabie nic nie jest nie do skopiowania, sa ludzie ktorzy nie wiedza jak ale sie niedlugo dowiedza i to oni beda sie ostatni smiali z ciebie.
|
też to sprawdzałem
przy próbie kopiowania występuje błąd CRC |
Cytat:
|
kolejny frajer ktorego trzeba bedzei unikac - szkoda, bo to typ s..... a ten gatunek mnozy sie szybciej niz muszki owocowki...
inna sprawa ze stracisz kumpli... :) |
ha! cwaniaki
udało mi sie bez waszej pomocy:P :-D 8) papa wszystkim, którzy chcieli pomóc;) |
Cytat:
PawelK => skoro jesteś taki gorliwy w zabezpieczaniu zatrudnij się w Macrovision i sam będziesz tworzył takie zabezpieczenia. Kopiujesz? To daj kopiować! |
ja z tym śrubokrętem to na poważnie
|
A mozesz sobie roscic jakies prawa co do zawartosci tych plytek? Sorry, ale ze Tobie nie odpowiada ze piraty przegrywaja dalej to Ci nie pomoge. Wydawcy tej plyty nie odpowiada zebys Ty ja kopiowal i puszczal dalej w tango... Chcesz pozyczac zabezpieczone plytki zeby nie przegrywali, to pozyczaj oryginaly. Backupy ma sie tylko na wlasy uzytek. A jesli chcesz zabezpieczyc cos wlasnego i trzepac na tym kase, to nie pomoge Ci, zaplac za zabezpieczenie. A tak juz odchodzac od tematu to moj setny post :cool:
|
To zrob najpier ta gre czy program i bedziesz sobie mogl tego potem niezyczyc. Prostak jestes jezeli sadzisz ze te plyty sa twojego autorstwa, na szubienice z nim.
|
chcę zabezpieczyć płyty ponieważ źli kumple przegrywają to dalej, a ja sobie tego nie życzę
|
A powiedz mi tylko co chcesz zabezpieczac? Piracone plytki do odsprzedazy na bazarku?
|
dzieki za pomoc, ale już wcześniej sprawdzałem to na stronie głównej. próbowałem kilka programów, ale bez skutku.
i liczę na waszą normalną pomoc(( |
SafeLock by Koli
|
A co mi tam ;)
Bierzemy nagraną płytę, wywracamy ją na drugą stronę i już jest zabezpieczona. |
Chyba lepiej nie bo zerwiesz powierzchnie blatu:cool:
|
... i zkopa ja i z kopa ja :))
|
Ja bym prponowal jeszcze przykleic plyte do biorka.
Zabezpieczysz ja przed wszystkimi:-D |
Włąsnie papierem ściernym przeciągnąć (wystarczy raz) po tej stronie po której podpisujemy płytę. Na tyle silnie by powstały prześwity (na wylot sprawdź pod światło :P ). Będziesz miał losowo porozrzucane "słabe" sektory :-D
|
Najpewniejszy będzie przecinak.
Może być jeszcze papier ścierny gruboziarnisty. :) |
...i z kopa ja i z kopa ja!!
|
jak strona główna nie pomaga, to pozostaje stary, dobry śrybokręt i młotek. przepis:
1. bierzemy płytę 2. kładziemy ją wnętrzem do góry 3. sięgamy po śrubokręt 4. przystawiamy śrubokręt do leżącej płyty 5. chwytamy młotek 6. szybkim, acz pewnym ruchem walimy młotkiem w śrubokręcik et voila - płyta jest zabezpieczona aha, za pierwszym razem może się nie udać - mnie zaczęło wychodzić dopiero przy dwudziestej płycie. za wszelkie szkody wynikłe ze stosowania się do ww. przepisu autor nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności. powodzenia |
Nio.. Ty chyba kolego (!!!) pomyliles forum... tu sie lamie nie zabezpiecza!!!
|
Czlowieku poczytaj sobie na stronie glownej.Tam jest to dokladnie opisane.
|
Jak zabezpieczyć płytkę?
Mam problem
Nie wiem jak kopiować płyty bez zabezpieczenia tak, żeby po nagraniu miały już to zabezpieczenie, np safe disk. Zależy mi na tym żeby głupi nero burning rom nie umiał skopiować zabezpieczonej płyty. Użyłem tego programu profiler v1.1b, ale neros i tak poradził sobie z przegraniem. Proszę o pomoc! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |