![]() |
Boniek odszedł, Co wy na to ?
Jaki następca ? i wszelkie komentarze mile widziane :)
Moim zdaniem i tak już sie nic nie zrobi z ..Eliminacjami ME tylko trzeba szykować drużyna na MŚ ? miejmy nadzieje że znowu zaczne oglądać MECZE :) |
ja tam na naszym podrowku nie widze nikogo odpowiedniego na tym stanowisku. zatrudnic kogos z zazgranicy. niech się choć raz prezesi dostosuja do swiatowych trendow. moze to okaze sie recepta na nasza piłkę
|
a moim
zdaniem trenerem powinien byc ktos dobry, jak na przyklad Kasperczak z Wisly. Barca byla posrana jak grali z Wisla, teraz ostatnie sukcesy... To moj kandydat.
|
To jest stanowisko kamikaze. Ciekawe kto zechce być selekcjonerem.
A Engel podobno powiedział, że może wrócić na stołek. Tylko na razie nikt mu tego nie proponuje. |
Raczej nie jestem wielkim fanem piłki nożnej, ale to co się tam dzieje to starszny wstyd dla nas :)
ENGELA wywalili BONIEK wymiękł.. ciekawe dlaczego? może jakieś listy z pogróżkami dostawał albo co... Ciekawe kto siądzie na tym kkołku... tzn. stołku :) |
Jestem święcie przekonany że nadszedł czas na dobrego zagranicznego trenera.
|
... a co to jest Boniek :( ???
|
Wedle mnie nowym selekcjonerem może zostać nawet i Frantz Beckenbauer :-D :D :D
|
Słuszałem, że był kiedyś taki koleś, uważany powszechnie za wybitnego selekcjonera. Nawet napi9sał jakąś książkę o selekcji. Ditler, czy jakoś tak...
|
Ja proponuje poza trenerew wymienic 80% zespolu bo graja jakby chcieli a niemogli :(
|
Cytat:
|
===> Ja proponuje poza trenerew wymienic 80% zespolu bo graja jakby chcieli a niemogli
czasami to nawet nie widać że chcą, już nie wspominając czy mogą |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja proponuje zapomniec o naszej pilce noznej...
jaki zagraniczny trener podejmie sie pracy z naszymi orlami? zaden! a dlaczego? bo a) musialby przywiesc pilkarzy w teczce - 90% naszych nie nadaje sie nawet do grzania lawy w pozadnych klubach zagrnicznych b) narazilby sie na PEWNA kompromitacje, nie MOZLIWA tylko pewna... dlatego marzenia o dobrym trenerze z zagranicy sa nierealne, poza tym zagraniczny trener mialby jeszcze jedna nieakceptowalna ceche - nie siedzi i nie siedzial po uszy w polskim g... |
Cytat:
|
cale szczescie ze ten boniek odszedl.ja wogole nie wiem kto go na to stanowisko wpuscil;) Ja bym prponowal powrot engela, albo zeby druzyne odjal smuda.moze teraz nie jest taki dobry ale pare lat temu pokazal klase:) No i oczywiscie mala roszada w skladzie.bo bez nowych graczy to my daleko nie zajdziemy.
|
Cytat:
Szczerze mówiąc polska piłka nozna mnie nie interesuje ale z tego co szłysze co oni wyprawaiją to JAK DLA MNIE POLSKA reprezentacja powinna być rozwiązana przynajmniej wstydu by nie było ... |
No i bardzo dobrze że odszedł
może na jego miejsce wejdziektos lepszy....oby;) |
Ja prpopnuje zebym to ja objal funkcje trenera kadry polskiej , rezultaty i wygrywane mistrzostwa beda zapewnione 8) Czekam na list od PZPN , czyli zaproszenie na moja inauguracje. ;)
|
jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki :
w bramce Bartek Danowski Obrońcy : Majonez Zbieg Tomgoo Laser Pomoc : Yahol Sid Weron Grzeniu Napastnicy : Brzuski i Bas (majsterz zlotowi wszystko wykombinuja ) a na ławce cała reszta :) (nicki jakie wybrałem nie są żadnym podlizywaniem sie (bo po co ? ) tylko te które przyszły mi jak najszybciej na mysl :) ) a dla Ciebie DRUSS przewidziałem specialną funkcje : ASYSTENT trenera do zaopatrzania w napoje chłodzące (a jak że Dobry Browa - gwarantowany sukces) i wygralismy mistrzostwa świata :) Pedros i ZiP - eksperci do spraw mleka ! |
hehehe calkiem calkiem
tylko ja na obronce - hmm no niech bedzie ale zapomniales o jednym forumowiczu ktory moglby w ataku grac bylby nim bgn :D jakby wyskoczyl w tej swojej masce to wszyscy przeciwnicy by spie..... uciekli :D PS bgn is't just a joke ;) |
Witam !
Ale ześ sayan trafił - niewiem jak ? W szkole gram ONLY na obronie. Co do BGN'a na ataku - jestem kompletnie za ! / nie lubi dresów więc przeciwników pewnie tesh / Pozdrawiam cała drużynę CDRINFO zaplecze techniczne i ławkę rezerwowych trenera i całą resztę !!!! |
Kiedy pierwsze zgrupowanie? ;) :P
|
jesli chodzi o mnie to tylko bramkarz... wzrost, dlugie nogi, spora predkosc i refleks zawodowego quake'ra swoje robi...
na pomoc nie nadaje sie zupelnie - astygmatyzm mnie gubi i przeglad pola mam do dupy... ale dzieki za miejsce w wyjsciowym skladzie! |
trafiłeś!
Ja jak gram to tylko i wyłacznie na obronie! Hoho fajna drużyna :D Nara;p |
Cytat:
Z wrażenia omal nie spadłem z krzesła 8) :) :-D |
[QUOTE]sayan napisa***322;(a)
[B]jak ja bym był selekcjonerem to skład byłby taki : ... a na ławce cała reszta :) ... no to zważywszy na ilość ludzi zarejestrowanych na forum i w miarę czynnych to ławka jest bardzo długa... |
wracajac do Bońka. Mysle ze dobrze ze sam odszedl a nie znowu ktos trenera reprezentacji wywalil!
|
[QUOTE]przemas napisa***322;(a)
[B] Cytat:
te PRZEMAS ... na gifie tak zasuwasz.. to bedziesz rezerwowym lewo skrzydłowym |
co do składu
Master (via ASTER) bedzie naszym szefem CDRZPK (CDRowyZwiązekPiłkiKopanej). Załatwi nam obozy treningowe w Stanach :) |
Cytat:
|
3 tygodniowy pobyt = zaopatrzenie w browary i mleko ? czy własnymi kosztami ? NEGOCIUJ
|
Cytat:
|
No to kiedy to zgrupowanie? :)
Cholera bo juz nie moge sie doczekac.:) Z nasza ekipa dowalimy kazdemu do zera :P Nie ma co trzeba zaczac od dzisiaj zeby na wiosne ladnie wszystkich pyknac w eliminacjach.:) A powracajac do Bonka . Dobrze zrobil. Niedosc, ze gosc jest cienki czego przykladem bylo spuszczenie 2 zespolow we Wloszech do drugiej ligi. To jeszcze w Polsce nie ma aktualnie dobrych zawodnikow, ktorzy moga wywalczyc awans. Boniek zdal sobie sprawe z tego i w koncu odpuscil teraz wybiora Kasperczaka. Normalnie to bylaby strata dla Wisly ale i tak ja rozsprzedadza wiec go wezma(prawdopodobnie) bo to najlepszy trener w Polsce. |
Cytat:
|
kurde
jak wy to robicie,że cytujecie post w kawałkach i dodajecie swoje komentarze:o
|
Re: kurde
Cytat:
w ten sposob mozesz porozdzielac cytaty i odpowiadac na kazdy z nich z osobna |
Zapomnialem sie wypowiedziec o Bonku. Wedlug mnie nie nadawal sie do tej roli tak jak Englel, ale zaden trener z kupy zlota nie zrobi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mialo byc tak Zaden trener z kupy, zlota nie zrobi. Gdy pisalem o kupie to chodzilo mi o pilkarzy. Chodzilo mi takze o to, ze nikt nie zamieni Kupy w Zloto :) |
Mi też dokładnie o to chodziło:-D :-D :-D
|
No prosze, cóż za loża szyderców. ;) Ja tam zawsze będe kibicował naszym Orłom, chociażby mieli przegrywać z San Marino. Mamy takich piłkarzy jakich mamy, czy to ich wina że są najlepsi w kraju? Że zarabiają tyle ile zarabiają? Prawda jest taka że zwolnienie Engela było wielkim błędem. Popełnił błedy, jednak każdy podobno sie na nich uczy. Więcej by już ich nie zrobił. Ciekawe kto teraz, oby tylko nie jakiś Broniszewski! Brrrrr, na samą myśl niedobrze mi się robi.
|
nasi potrafia grac, tylko wielkie pieniadze i przepychanki w pzpn robia swoje. to boniek kazal naszy szarpac w spotach reklamowych (choc nasi nie mieli niec przeciwko temu, jak mozna, to czemu nie? ).
moze to zabrzmi glupio, ale gdy boniek obejmowal posade selekcjonera, wiedzialem, ze to bedzie porazka (we Wloszech wszystkie druzyny, ktore prowadzil dostaly niezle baty i pospadaly, za co spi...rzal stamtad w podskokach). wkurzylo mnie to, ze za to, ze engel popelnil jeden blad, to zaraz go wykopali (swoja droga, boniek musi miec niezle uklady w zwiazku, ciekawe, od kiedy sie szykowal na ten stolek). |
po pierwsze sadze ze nie mozna mowic i engel popelnil blad bo niby jaki - przeciez po 20 latach nasza druzyna grala na MS
i to ma byc blad ze nie wyszli z grupy - a co pewnie wszyscy mysleli ze od razu znajdziemy sie w finale najpierw trzeba naszych nauczyc grac jakbym zostal trenerem to przez dwa miesiace przed rozgrywkami dzien w dzien pedzilbym ich jak bydlo przez 40 km a potem maly meczyk po te nasze barany nie umieja biegac i byle pigmej ich wyprzedza po za tym nauczylbym wszystkich tych indywidualistow grac zespolowo i nauczylbym podawania pilki koledze jak ma lepsze pole do strzalu a nie kiwal sie z cala obrona i strzelal Panu Bogu w okno na poczatek tyle |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A moim zdaniem taki Oli, czy Kosowski to śmigają po tym boisku aż miło, pigmeje nie mają szans! :D [/QUOTE] Wiecie co nei lubie futbolu... strata czasu, wole isc na piwo i poogladac gole baby, to jest przyjemniejsze! |
Cytat:
Brat wycina piłkarzy, A ja tylko gołe baby, Jeśli gdzieś zauważę..." :-D :-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
no chłopaki, nieźle, nieźle. sam nie wiem co lepsze: piłka czy gołe baby. choć jeśli mówimy o wyczynach naszych piłkarzy to chyba gołe baby lepsze, ale nie wszsytkie...
w ogóle trudny orzech do zryzienia. bo dobrej gołej baby nie zastapi żadna tam piłka, ale bywa tak, że piłka jest ważniejsza od jakiejkolwiek baby: gołej czy też nie... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |