Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy dział forum - co Wy na to? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-dzial-forum-co-wy-13560/)

Sprezyn 08.12.2002 12:25

wlasciwie to powiedzialem juz pas:-D
Zauwazylem, ze wszystko sie juz uspokaja,
byl chyba jakis kiepski uklad gwiazd i
ludzie byli troche rozdraznieni. Mi to
nie przeszkadza, ze czlowieczek ma 10
kont, niech tylko nie pisze glupot:D
Szacunek

Laser 08.12.2002 11:58

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Obrazek był ewidentnie "sponsorowany" przez "szczęście najstarsze" i Tobie Laser też wyślę, to będziesz mógł kolegów straszyć :)

Witam !

Nie ma sprawy wal - wiele rzeczy w moim krótkim zyciu jush widziałem:) ;)

Pedros 08.12.2002 11:50

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

Pedrosiku a co na to Twoje szczescie - to najstarsze ;)

Wiesz - ona coś podejrzewa. Dlatego nie mogę całymi wieczorami siedzieć na forum :-D Dobrze, że tylko ja znam hasło :-D
A z tym paleniem, to jest tak, że na razie chyba będę palił nadal. Obrazek był ewidentnie "sponsorowany" przez "szczęście najstarsze" i Tobie Laser też wyślę, to będziesz mógł kolegów straszyć :)

Laser 08.12.2002 10:58

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

PS Pedros ja nie pale ale po takim czyms moze ty przestaniesz ;)

Witam !

Hehe to moze jak jeszcze ja sie wprosze to Pedros odpusci od palenia - w końcu KILLER jestem to trza sie mnie bac;)

Majonez 08.12.2002 10:58

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Zaraz, zaraz - tylko nie... komputerami i samochodami :-D

hehehehehahahahhahha :D :D :D :D :D :D

Pedrosiku a co na to Twoje szczescie - to najstarsze ;)

Majonez 08.12.2002 10:49

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Qrde mol... też chciałbym poznać Majoneza osobiście. :)

nic prostszego - musisz tylko przyjechac na dziki zachod ;)
jak mialbys byc we wrocku to daj wczesniej znac na maila
a napewno z checia spotkam sie z toba
a jeszcze chetniej z twoimi coreczkami ktore tak slicznie rysuja

PS Pedros ja nie pale ale po takim czyms moze ty przestaniesz ;)

Majonez 08.12.2002 10:44

Cytat:

BD napisa***322;(a)
Majonez dziekuje po tym jak Cie poznalem osobiscie moge to samo powiedziec o Tobie :)
hehe i vice versa :)

Majonez 08.12.2002 10:42

QUOTE]Sprezyn napisa***322;(a)
strasznie mnie wkurzaja osoby, ktore pojawiaja sie tu pod roznymi ksywkami:o Nie wiem dlaczego ostatnio taki wysyp
kolega Policja vel Przesladowca vel Nokia jest tego najlepszym przykladem. [...]
[/QUOTE]

jak juz mowil bodajze monter - nie ma problemu zeby ktos mial kilka kont na cdrinfo i pisal na kazdym z nich - nawet rownoczesnie w jednym poscie - ale ocenianie czy ktos przez fakt posiadania kilku ksywek lamie jakies zasady - niekoniecznie nasz regulamin - naleza do moderatoro i administratorow na cdrinfo

wiec do cholery przestancie poszukiwac osob ktore maja kilka ksywek
bo w tym momencie to wlasnie osoby to wyciagajace maja cos nie tak

czy na prawde przeszkadza wam ze ktos ma wiecej tozsamosci na forum
bo mnie nie

a jezeli wyskakuje z tekstami to my to tez widzimy jak kazdy inny foprumowicz i to ze nie widac czasami naszego dzialania na forum nie oznacza ze poza nim nie wplywamy w jakis sposob na zachowanie uzytkownikow

dlatego odpuscie sobie a jezeli chcecie sobie nawrzucac to wymiencie sie numerami gg i tam mozecie sobie via live nawrzucac a odpuscie sobie tutaj sszpiegowanie

PS uruchamiam nowy dzial
na razie w bedzie dzialal na takich zasadach
mozna dopisywac sie do tematow ale
nie mozna zakladac swoich - to tak na poczatek
jezeli bedzie sie to jakos krecic - zostaje
nie bedzie - dzial zostanie skasowany

bgn 08.12.2002 09:15

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Już się miałem z Tobą zgodzić. ;)
Ale kto to znowu straszy, no kto?
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...5&pagenumber=1

to jest specyficzne poczucie humoru - takie jak smak
PoloCokty, niby sie da pić, ale ale małymi łykami i nie codziennie...
a zreszta, co nam tam
:)

lukaszsk 08.12.2002 00:41

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
chyba plytami bysmy sie musieli lamac:D
Gorzej jakby POLICE zrobila nalot;)
Ale sie zrobilo swiatecznie i wogole milo.
Mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli
wykopywac w najblizszym czasie topora
wojennego.

tak bedziemy lamali sie PLYTAMI hehe to ejst TO :)) podoba mi sie :) i przy okazji cosi ponagrywany (niech kazdy wezmie nagrywarke ze soba :)

Sprezyn 08.12.2002 00:32

chyba plytami bysmy sie musieli lamac:D
Gorzej jakby POLICE zrobila nalot;)
Ale sie zrobilo swiatecznie i wogole milo.
Mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli
wykopywac w najblizszym czasie topora
wojennego.

Pedros 07.12.2002 23:01

Baca chciał się zapisać do partii.
Pytają bacę:
-Baco, a jakby partia chciała od was krowę, dalibyście?
-Dołbych - odpowiada baca
-A jakby partia chciała świnkę, dalibyście?
-Dołbych.
-A jakby partia chciała od was owcę, dalibyście?
-Nie dołbych - odpowiada baca.
-A dlaczego?-pytają
-Bo mom.

Pedros 07.12.2002 22:58

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

akurat BD jest bardzo wesołą osobą z niezłym poczuciem humoru

Już się miałem z Tobą zgodzić. ;)
Ale kto to znowu straszy, no kto?
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...5&pagenumber=1

Pawel_k 07.12.2002 22:54

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

samochodem (ktorego niemam) bym sie chetnie podzielil - tzn dostal jakis bo nawet prawka niemam a pocwiczyc bym na czyms chcial:D za to komputerem bym sie niepodzielil :P :-D :-D

Pedros 07.12.2002 22:47

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)

Skoro tak ciągnąć, komputerami, samochodami, umiejętnościami, żonami itp. itd.

ThanatoS 07.12.2002 22:43

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

... i wymieniających się płytami... i progsami... i crackami... i serialami... i... No może wystarczy. :-D

Skoro tak ciągnąć, komputerami, samochodami, umiejętnościami, żonami itp. itd.

Pawel_k 07.12.2002 22:42

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

... i wymieniających się płytami... i progsami... i crackami... i serialami... i... No może wystarczy. :-D

a juz mialem z samym oplatkiem isc na impreze ;) :P :-D :-D

Pedros 07.12.2002 22:29

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

Zgadzam sie z tobą
Ale pomyśl sobie jakby było fajnie
wigilia cdrinfo i 1000 ludzi przy stole;) oraz łamiacym sie opłatkiem;)

Pedros 07.12.2002 22:26

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Majonez dziekuje po tym jak Cie poznalem osobiscie moge to samo powiedziec o Tobie

Qrde mol... też chciałbym poznać Majoneza osobiście. :)

Acha Sprezyn - też miałem takie siakieś domysły... Ale nokie są dwa Nokia i Nokia6..cośtam

tomgoo 07.12.2002 21:22

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)

Może nie w takim wydaniu, ale miło by było nie rzucać się na forum. Jak idą święta, bądźmy dla siebie dobrzy. Jesteśmy można powiedzieć jakąś wspólnotą, rodziną. Często siedzimy tu wiele godzin, zaglądamy wtedy gdy mamy wolny czas. Niedługo zasiądziemy przy naszych stołach, z rodzinami i może pomyślimy sobie o sobie nawzawjem. O tym forum, jak miło jest porozmawiać i powymieniać się doświadczeniami. Przecież o wszystkim się tu rozmawia.

Zgadzam sie z tobą
Ale pomyśl sobie jakby było fajnie
wigilia cdrinfo i 1000 ludzi przy stole;) oraz łamiacym sie opłatkiem;)

ThanatoS 07.12.2002 21:18

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
:o :o :o
Może bedzie wielka Wigilia Cdrinfo?:-D dla wszyskich urzyszkodników:-D

Może nie w takim wydaniu, ale miło by było nie rzucać się na forum. Jak idą święta, bądźmy dla siebie dobrzy. Jesteśmy można powiedzieć jakąś wspólnotą, rodziną. Często siedzimy tu wiele godzin, zaglądamy wtedy gdy mamy wolny czas. Niedługo zasiądziemy przy naszych stołach, z rodzinami i może pomyślimy sobie o sobie nawzawjem. O tym forum, jak miło jest porozmawiać i powymieniać się doświadczeniami. Przecież o wszystkim się tu rozmawia.

ThanatoS 07.12.2002 21:09

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

[...]akurat BD jest bardzo wesołą osobą z niezłym poczuciem humoru[...]

Tak, Bartek jest wesołą osobą więc nie będzie tak źle jak myślicie.

MaciejT 07.12.2002 20:55

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
strasznie mnie wkurzaja osoby, ktore pojawiaja sie tu pod roznymi ksywkami:o Nie wiem dlaczego ostatnio taki wysyp
kolega Policja vel Przesladowca vel Nokia jest tego najlepszym przykladem.
Fajnie by bylo, gdyby gdzies byl odnosnik do slownika
ortograficznego:D

"Policja" to "Prześladowca"
Skądś już ten motyw znamy.

tomgoo 07.12.2002 20:35

:o :o :o
Może bedzie wielka Wigilia Cdrinfo?:-D dla wszyskich urzyszkodników:-D

Bartez 07.12.2002 20:33

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)

... qrde mol, coś wisi w powietrzu :o , Panowie Moderatorzy komplementują się nawzajem :o :o :o

Swieta sie zblizaja :D:D

Zetoxa 07.12.2002 20:17

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Majonez dziekuje po tym jak Cie poznalem osobiscie moge to samo powiedziec o Tobie

... qrde mol, coś wisi w powietrzu :o , Panowie Moderatorzy komplementują się nawzajem :o :o :o

BD 07.12.2002 20:10

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
z poczuciem humoru lub jego brakiem w przypadku BD nie moge sie spierac - bo nie znam sie osobiscie (ani nawet listownie) z panem BD
jednak to co moge ocenic - czyli jego zachowanie na forum to...

nie zauwazylem niestety nawet sladowych jego sladow (sic!) w zamieszczanych tutaj wypowiedziach...

i dam glowe ze nie jestem jedynym ktory tak mysli...

ale nic straconego!

wlasnie nadrabiam - wrocilem od Majoneza i uzupelniam braki :)

BD 07.12.2002 20:09

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

BD 07.12.2002 20:07

SID i PEDROS
mozecie spac spokojnie nie bede tam moderowal tzn nie bede sie wtracal a jedyne co to poleca posty lamiace regulamin i nic poza tym

lukaszsk 07.12.2002 13:28

JA tez jestem jak najbardzie za takim dzialem :D :D :D SIECH TO ZDROWIE :) hehehehehehe;p

Sprezyn 07.12.2002 12:58

kolega Policja vel Przesladowca vel Nokia jest tego najlepszym przykladem.
Fajnie by bylo, gdyby gdzies byl odnosnik do slownika
ortograficznego:D

Pedros 07.12.2002 09:52

A po ankiecie widzć, że zdania są podzielone z lekkim wskazaniem na nie. Hmmm...

Majonez 07.12.2002 04:15

Cytat:

MacGyver napisa***322;(a)
Tak wogule Majonez to kiedy będzie można coś w nowym dziale pisać
z tego co widze to raczej nigdy
jeszcze zaczekam na cos ale raczej przesadzone nowy dzial nie zostanie otworzony :(:

MacGyver 06.12.2002 22:15

Tak wogule Majonez to kiedy będzie można coś w nowym dziale pisać

tomgoo 06.12.2002 21:28

Policja spada na psy.....

jacoob 06.12.2002 20:43

Cytat:

Policja napisa***322;(a)
NWIEM CZY PRÓBOWALIŚCIE DODAĆ COŚ SWOJEGO.
NI ****
DAJĄ NOWE DZIAŁY I NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ MADAFAKA

O masz ci los a ten z której komendy sie urwał jakiś 13 posterunek ? czy co?:-D

Ormianin 06.12.2002 13:37

Cytat:

bgn napisa***322;(a)

wiesz Pedros, znajomość ortografii na Forum jest pochodna znajomości
szkolnej. To brak lektur ( dla niewtajemniczonych - to jest to co sie czyta)i zastapienie ich pismem rysunkowym powoduje, ze kolega nie wie jak sie pisze - prze samo "h" czy tez "ch". Ale wlasciwie to *****wi wszystko jedno:)

Moze spogladac jedynie na merytoryczne zagadnienie postow o podobnej tresci? Tylko jak doszukac sie tejze merytoryki?

Mysle ze dzial "na wesolo" raczej sie nie sprawdzi... jestem goraco za spontanicznym smiechem na forum... a taki spontaniczny post potrafi powstac tyklko na drodze swobodnej "wolnej od kategorii" pisaniny...

uwazam ze wielu podziela moje zdanie... Majonez mozesz wiec spokojnie likwidowac nowy dzial...

pozdrawiam:)

bgn 06.12.2002 12:57

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Następny... ((
Nawet przeklinać na piśmie nie umiesz

wiesz Pedros, znajomość ortografii na Forum jest pochodna znajomości
szkolnej. To brak lektur ( dla niewtajemniczonych - to jest to co sie czyta)i zastapienie ich pismem rysunkowym powoduje, ze kolega nie wie jak sie pisze - prze samo "h" czy tez "ch". Ale wlasciwie to *****wi wszystko jedno:)

siwy_mw 06.12.2002 11:56

pewnie mysli ze jak spod 997 to mu wszystko wolno !!!
a co do ankiety to wole zeby zarty byly na OT bo i tak ich tu pelno :-D :-D :-D

Pedros 06.12.2002 09:14

Cytat:

Policja napisa***322;(a)
Następny... ((
Nawet przeklinać na piśmie nie umiesz

Majonez 06.12.2002 04:08

Cytat:

Policja napisa***322;(a)
NI ****

nie wyjezdzaj mi tu z madafakami bo ci zaraz pokaze co moze madafaka zrobic nawet komus z policji
jakbys uwaznie przeczytal ten post to zauwazylbys z pewnoscia iz NOWY DZIAL JEST TYLKO DO ODCZYTU poki co jest tylko wersja testowa aby kazdy mogl sie wypowiedziec czy potrzebuje czegos takiego i w jakiej formie i dlatego tamten dzial jest zamkniety a cala dyskusja toczy sie tutaj

Policja 06.12.2002 04:01

NI ****

Majonez 06.12.2002 01:16

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Lepiej by bylo jak by powstal dzial hardware/software.
No i nie chodzi mi w tym momencie o nagrywarki ani programy do nagrywania tylko ogolnie o wszystkim innym niz w/w.

sadze ze od tego jest kilka for eee forow eee no nie wiem jak to sie odmienia

a ten serwis jest poswiecony nagrywaniu i poszerzanie takie pola zainteresowan spowodowaloby zbytnie zamieszanie - to moje orywatne zdanie

woitas 06.12.2002 00:25

jestem za. ale znajac zycie, efekt bedzie taki, ze i tak na topicu beda sie przewijalo to i owo :-D

jacoob 05.12.2002 22:54

Hmmmm....;) :-D :-D :-D

brzuszki 05.12.2002 22:33

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Ja raczej też jestem za totalnym spontonem Nie zaprzeczycie że najbardziej humorystyczne są nasze wywody rozwijające sie z zupełnie innych tematów.Myślę że osobny dział mógłby sie niesprawdzić a pozatym na topiku bylo by tak smuyno i poważnie.Wydaje mi się że tematy takie zupełnie od czapy najchętniej są czytane w miedzyczasie rozwiązywania problemów lub w momencie oczekiwania na odpowiedż
Jasne8-)
Jacob a to co Ci macha pod ksywka,to na pewno ogon?:D

jacoob 05.12.2002 22:26

Ja raczej też jestem za totalnym spontonem Nie zaprzeczycie że najbardziej humorystyczne są nasze wywody rozwijające sie z zupełnie innych tematów.Myślę że osobny dział mógłby sie niesprawdzić a pozatym na topiku bylo by tak smuyno i poważnie.Wydaje mi się że tematy takie zupełnie od czapy najchętniej są czytane w miedzyczasie rozwiązywania problemów lub w momencie oczekiwania na odpowiedż

TOMMYx 05.12.2002 20:39

Cytat:

z poczuciem humoru lub jego brakiem w przypadku BD nie moge sie spierac - bo nie znam sie osobiscie (ani nawet listownie) z panem BD

nie zauwazylem niestety nawet sladowych jego sladow (sic!) w zamieszczanych tutaj wypowiedziach...

ale nic straconego!

Twoja głowa na 100 % pozostanie na karku - nie jesteś jedynym, który tak mysli ;) :)
Ale jak już napisałeś - nic straconego. :)

Weron 05.12.2002 20:33

Lepiej by bylo jak by powstal dzial hardware/software.
No i nie chodzi mi w tym momencie o nagrywarki ani programy do nagrywania tylko ogolnie o wszystkim innym niz w/w.

-Sid-The-Rat=> 05.12.2002 19:25

ale nic straconego!

Majonez 05.12.2002 19:17

hmmm chodzilo mi o cos innego ale faktycznie musze przyznac troche racji osobom Sidowi Paput i Sprezyn

jak tworzylem to nowe forum chodzilo mi nie o to zeby codziennie ktos dopisywal jakis kawal tylko poto zeby napisac cos
raczej widzialem to jako swojego rodzaju archiwum bo czasami czlowiek szuka czegos co gdzies tam widzial ale skoro wolicie wpisywac na offtopicu i to bardziej wam sie podoba to nie ma problemu
dzial mozna bardzo latwo zlikwidowac

po chwili zastanowienia stwierdzam ze tak bedzie chyba lepiej

PS Yaholku wyraznie napisalem ze dzial jest na razie nieczynny i mozna go tylko przegladac nie mozna nic dopisac ani tez sciagnac
Jezeli chcesz zdjecie wilka to daje wlasnie w tej chwili mozliwosc zachowywania zalacznikow

Majonez 05.12.2002 19:16

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Taaa, mam nadzieję, że to nie BD będzie oceniał kto ma humor, a komu go brak i przydzielał za to banany na tydzień lub wieczność ;) :)

Cytat:

Ale poważniej - zauważ Sid, że i tak ostatnio moderuje Majonez, a reszta jakby w cieniu :)
Ja bym powiedział raczej - Majonez Nigdzie nie idź! ;)
moderujemy tak samo - tylko tak się wydaje że jednego widać więcej innego mniej

a śmiem twierdzić że ostatnio chyba najmniej właśnie ja się udzielam

-Sid-The-Rat=> 05.12.2002 19:13

przybylem, zobaczylem, ocenilem - czyt. zaglosowalem

Majonez 05.12.2002 19:11

Cytat:

a i jeszcze jedno - moze to niemile - ale po tym jak dali nam sie poznac panowie BD i zbieg12 wydaje mi sie niepowaznym aby to wlasnie oni moderowali dzial 'humor'... przeciez tam nic nie zostanie!

Majonez WROOOOC!

to akurat ze tam widnialy ksywki moderatorow nie ma wiekszego znaczenia i tak kazdy z nas ma uprawnienia do moderowania kazdym dzialem

po malej reorganizacji polozenia dzialu juz nie ma zadnego moderatora wpisanego

a z zalozenia ten dzial ma byc niemoderowany - ale to juz jest w gestii uzytkownikow czy dostosuja sie zasad tam panujacych

poza tym z tego co widze to raczej nietrafiony pomysl - nie chce zeby to byl martwy dzial ani zadne archiwum ani tez zeby nagle znalazlo sie tam 20000 postow z kawalami

Majonez 05.12.2002 17:54

Nowy dział

Jest i ankieta

siwy_mw 05.12.2002 16:53

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Nooo całkiem nieźle
Ale myslałem że jako preszent na mikołaja kupisz wszystkim po 1000 samochód:-D
no ale cóz bedzie i to;)
Nara i niech śmoc bedzie z wami;)

albo Majonez :-D :-D :-D

tomgoo 05.12.2002 16:48

Nooo całkiem nieźle
Ale myslałem że jako preszent na mikołaja kupisz wszystkim po 1000 samochód:-D
no ale cóz bedzie i to;)
Nara i niech śmoc bedzie z wami;)

siwy_mw 05.12.2002 15:38

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jako osoba calkowicie pozbawiona poczucia humoru, jestem sceptyczny - tym bardziej, ze po kliknieciu, jak Gill Bates przykazal, na obrazku pt. "Szalenstwo wilkow" czy jakos tak, otrzymuje komunikat jak na rysunku!
PS: klikam wszystkimi czterema klawiszami myszy i nic! Co mam zrobic, zeby to zobaczyc?
Kupic myszke z 5 klawiszami?

a myślałem że tylko u mnie coś się skopalo :-D :-D :-D

Yahol 05.12.2002 15:09

Ilość załączników: 1
Jako osoba calkowicie pozbawiona poczucia humoru, jestem sceptyczny - tym bardziej, ze po kliknieciu, jak Gill Bates przykazal, na obrazku pt. "Szalenstwo wilkow" czy jakos tak, otrzymuje komunikat jak na rysunku!
PS: klikam wszystkimi czterema klawiszami myszy i nic! Co mam zrobic, zeby to zobaczyc?
Kupic myszke z 5 klawiszami?

bgn 05.12.2002 13:39

a mnie wystarczy

a mnie wystarcza wypowadzi naszych kochanych Medrcow,szczegolnie wtedy jak nie moga dac sobie rady z interpretacja wlasnego prawa pisanego. Ale jest to humor z gatunkow tzw.wisielczych. Podobnmie jak Sid raczej nie bede korzystal z tego dzialu, wole sie smiac wtedy kiedy mam ochote, a nie wtedy kiedy ktos mi laskawie na to zezwoli

Pedros 05.12.2002 13:26

Taaa, mam nadzieję, że to nie BD będzie oceniał kto ma humor, a komu go brak i przydzielał za to banany na tydzień lub wieczność ;) :)

Ale poważniej - zauważ Sid, że i tak ostatnio moderuje Majonez, a reszta jakby w cieniu :)
Ja bym powiedział raczej - Majonez Nigdzie nie idź! ;)

-Sid-The-Rat=> 05.12.2002 12:54

a i jeszcze jedno - moze to niemile - ale po tym jak dali nam sie poznac panowie BD i zbieg12 wydaje mi sie niepowaznym aby to wlasnie oni moderowali dzial 'humor'... przeciez tam nic nie zostanie!

Majonez WROOOOC!

Sprezyn 05.12.2002 12:31

hmmm doceniam inwencje.... Ale przez to forum sie
rozdrabnia:'( A fajnie jest czasami na OT puscic
posta i patrzec, jak sie wypelnia odpowiedziami.
I wlasnie te odpowiedzi czesto tworza nie wymuszony
humor. NIe wiem, czy ten pomysl zda egzamin, czy nowe
forum bedzie tylko pelnic funkcje archiwum:D

oldgringo 05.12.2002 12:28

Pożyjemy, zobaczymy.Trza dać Majonezowi szansę.;)

+++LeWaP+++ 05.12.2002 11:24

! JA jestem ZA !

Pedros 05.12.2002 10:02

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)

PS. Majonez może trzeba było umieścić ankietę z opcjami:
a) za
b) przeciw

Nio. To niezły pomysł jest :)

-Sid-The-Rat=> 05.12.2002 09:38

mi sie nie podoba...
doceniam idee powstania archiwum z swf'ami - po niektore sa tak piekne ze ciezko zlapac po nich oddech, doceniam
ale off-topic najbardziej jajcarskiego forum nigdy nie przejmie roli forum z dowcipami, czy listy dyskusyjnej

a off'y bez humoru - bo caly bedzie otrzymywal darmowy przelot na 'humor' nie beda juz taki same...

dac mu szanse - ale ja juz od poczatku go nie lubie
obym sie mylil!

a to tak na otarcie lez...

Pijany policjant zatrzymuje samochod. Zaglada przez szybe.
-Co? We dwoch za kierownica?
Kierowca (jeszcze bardziej nawalony) odpowiada:
-To jeszcze nie powod, zebyscie otaczali samochod.

paput2000 05.12.2002 09:37

Mnie się średnio podoba. Nie wiem czy lepiej pośmiać się co jakiś czas kiedy jakiś forumowicz da jajcarskiego posta na off, czy śmiać się do znudzenia przez godzinę przeglądając "kanał" tematyczny.
Raczej podobają mi się posty od czasu doczasu na off.

PS. Majonez może trzeba było umieścić ankietę z opcjami:
a) za
b) przeciw

Pedros 05.12.2002 09:12

Straszna kara za brak humoru. :-D
A czy dział będzie fajny i potrzebny - czas pokaże.

Ormianin 05.12.2002 09:08

A mi sie podoba tak sobie... neutralny jestem :)

brzuszki 05.12.2002 08:45

Rewelacja:-D :D :D
Fajnie,ze Ci się chce.
Masz wiadomość8)

/||\aster 05.12.2002 04:37

A wiec tak. Wedlug mnie ten dzial to swietny pomysl, moze atmosfera sie troche wyluzuje, ale mam pewne obawy co do poprawnego funkcjonowania tego dzialu, mianowicie. Po jakims czasie ten dzial bedzie bardzo nie czytelny poniewaz jest tam tylko jeden temat dla danego dzialu i po miesiacu te dzialy beda tak nie czytelne, i CDR INFO NA WESOLO nie bedzie juz na wesolo bo nic nie bedzie mozna tam znalesc. Proponuje zrobic takie cos, dam wam przyklad.
Wchodzimy do dzialu CDRINFO NA WESOLO, a nastepnie powiedzmy do dzialu SWF i ten dzial by sie automatycznie, za pomoca jakiegos skryptu dzielil na mniejsze pod dzialy by poprostu powstawaly kategorie tematy SWF 1, SWF 2 i tak dalej. Ale chodzi o to ze nie wazne w ktorym z tych pod dzialow (SWF 1, SWF 2 i tak dalej) bedziemy chcieli odpowiedziec to zawsze twoj post bedzie w ostatnim dziale i bedzie sortowany wg. daty. Proponuje zeby te pod dzialy sie dzielily np. co 40 postow, ale to juz malo wazne.
greetz
Jeszcze jedno. To tez takze moze byc uciazliwe do przegladania bo za kazdym razem gdy bedziesz chcial przejsc z dzialu SWF 1 do SWF 2 to bedzie trzeba wejsc do glownego a nastepnie dopiero do SWF 2, a wiec proponuje dodac takze przycisk naspepny i ostatni temat czy cos w tym rodzaju, dzialalo by to na tej samej zasadzie jak nastepna i ostatnia strona w temacie, moze wtedy to bedzie bardziej czytelne.
greetz

Majonez 05.12.2002 04:28

Druss napisalem przeciez ze na razie tamten dzial jest nieczyny - mozna go tylko przegladac - cos jak regulamin forum i grup dyskusyjnych

a opinie prosilem wpisywac tutaj :)

Druss 05.12.2002 04:21

Dzieki ale niestety nie moglem ani odpowiedziec ani dac nowego tematu. A chcialem byc pierwszy :'(

Majonez 05.12.2002 03:41

Niespodzianka na Mikołaja

W jednej z niedawnych dyskusji - nawiasem mówiąc trochę nieprzyjemnej - wspominałem o pewnej niespodziance, która dla Was przyszykowałem.
Mam nadzieje, że się Wam spodoba i przyczyni się do rozluźnienia atmosfery na forum.
Miałem to dac na Mikołajki ale już dzisiaj chcę Wam udostępnić NOWY DZIAŁ na forum, który zwie się
CDRInfo na wesoło.

Zapraszam do obejrzenia owego działu i wypowiedzenia się tutaj! co o nim sądzicie i jak chcielibyście żeby wyglądał. Póki co możecie tylko przeglądać ten dział - bez możliwości dodawania nowych postów - ale nie siejcie paniki - wszystko będzie udostępnione, ale najpierw chciałbym poznać Wasze opinie i propozycje. W ten sposób gdy uruchomię go na pełnych obrotach, nie będę musiał już nic zmieniać.

Jak pewnie zauważycie na razie są wydzielone 4 tematy Kawały, Swf'y i Fotki oraz Mini regulamin - o tym później.
Związane jest to z moją wizją tego forum - przyklejonych na stałe kilku tematach, w których po prostu dopisywalibyśmy się.
Wtedy na pewno będzie przejrzyście i na pewno łatwiej będzie znaleźć jakieś starsze posty.

Oczywiście jest to tylko moja wizja, jednak ma być to dział dla Nas wszystkich i dlatego dyskuję n/t wyglądu i sposobu funkcjonowania tej części forum uważam za otwartą.

Przypominam, że dyskusję tą prowadzimy tutaj - na nowym forum NIE MOŻNA póki co nic napisać.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MIKOŁAJEK (jutrzejszych ;))

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24.