![]() |
Windows 3.11
Czy ktoś ma ten systemik
Jak tak to ile on zajmuje (dyskietek/cdromów???) i ską można go wziąć |
Z tego co pamiętam zajmuje 8 dyskietek.
|
a skąd go wziąć (ver. PL)
|
Cytat:
|
Dzięki
Jak byście mogli (ty i kolega) poślicie mi proszę!!!!
(bardzo mi jest potrzebny bo inaczej mnie powieszą help!!!!:D |
Re: Dzięki
Cytat:
Witam ! Czyżbyś zepsuł jakiś szkolny zabytek który pracował pod Win 3.11 i teraz masz to jakimś cudem naprawic / tak z ciekawości pytam /;) |
Re: Re: Dzięki
Cytat:
|
Re: Re: Dzięki
Cytat:
|
Re: Re: Re: Dzięki
Cytat:
To fajnych maz kolegów - wieszają za niedostarczenie softu do testów :-D DNS |
Re: Re: Re: Re: Dzięki
Cytat:
P.S. Już jednego powiesili bo miał im dostarczyć Adobe photoshop 3.0:-D |
ja ma windows 3.11 for workgroups pl tak naprawdę to zajmuje 15 dyskietek, ale te kilka ostatnich (chyba 3) to np. sterowniki do drukarek... czionki...
przed chwilą ściągnąłem windows 3.1 na 6 dyskietkach (7mb) z filemirrors.com Jak chcesz tego windows 3.11 po pl to mogę ci przesłać na maila, ale mam 2 wersje: hdd i fdd i w tej chwili nie dam sobie głowy obciąć czy da się zainstalować :) będę to spr. jutro... wersja hdd - wszystko w 1 katalogu :) |
Podeślij
Cytat:
z góry thx. |
Re: Podeślij
Cytat:
dostaniesz 8 maili z zalacznikami narka !!! |
Re: Re: Podeślij
Cytat:
THX GREY ;) |
Re: Re: Re: Re: Dzięki
Cytat:
|
hmmm windows 3.11pl for workgroups .. tesh gdzieś mam, na dziesięciu dyskietkach, nie kojarzę tylko czy potrzebny nie jest przypadkiem DOS wcześniej na c:\ coby go zainstalować, którego z resztą tesh gdzieś mam ;P
pozdrowienia, Marcin PS>jeśli nadal bedziesz potrzebował to daj znak, ale najwcześniej na poniedziałek, wtorek .. |
widzę że coponiektórzy mają sentyment do starego poczciwego windowsa i jeszcze trzymają gdzieś dyskietki... no proszę. :)
|
dyskietki
Czy ktoś mógłby mi podesłać windowsa 3.11 workgroups pełnom wersję to znaczy z tymi dodatkami itp. itd. Ale obraz dyskietek albo archiwa ponumerowane co na jaką dyskietke nagrać????
P.S. Dzięki Siwy_MW za wina 3.11:) P.S.2 Poprosił bym też dosa (najlepiej PL i najnowszom wersję [chyba 6.22???]choć być nie musi):) (też obraz lub archiwa ponumerowane co i jak nagrać):) . |
EEE...Przemas Za ile sprzedaż tego norton system works???
|
SPRZEDASZ kolego Kiziu, SPRZEDASZ ;)
|
ty też
Cytat:
aha. kizió kolego macio.men kizió (bo ó wymienia się na o):P |
Re: ty też
Cytat:
|
Re: dyskietki
Cytat:
|
Ale z was jajcarze :D
P.S. Ja też bym poprosił Wina 3.11 bo musze babci instalkę zrobić.:D wystarczy kliknąć na dole na słowo MMS'a Dzięki wielkie. |
Re: Re: dyskietki
Cytat:
|
No co???
Lewap, Alinoe, mówiliście że macie wina 3.11 PL workgroups powtarzam potrzebne mi są obrazy dyskietek lub archiwa ponumerowane według kolejności nagrywania na dyskietki (najlepiej całe czyli 15 [czy coś takiego]tak jak pisał lewap) z góry thx. |
Cytat:
i pamietaj ze to zainstaluje sie tylko na partycji z FAT 16! pozdrawiam:) |
Witam !
Kizio przeciesh mieli Cię powiesic a tu jush sporo czasu upłynęło a Ty jeszcze wśród zywych .... ciekawe ciekawe a moze Ty jush z zaswiatów piszesz.???;) :-D RESPECT |
Cytat:
No więc nie bądźcie tacy żli i podeślijcie Plesse:( |
ale bym sobie zainstalowal ten systemik dawno sie nie bawilem!
A ma ktos czystego dosa na dyskietkach? |
Siwy mw kidy dostanę tego dosa
A najlepiej ponumerowanego co i jak na dyskietki nagrywać |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |