![]() |
brak kultury i wywyzsza sie
Wlasnie wrocilem od Majoneza i czytam te piedoly
i oto moje wnioski 1. ten topic jest zamkniety nie wnosi nic nowego 2. kazdy przejaw wywyzsza i braku kultury od tej chwili bedzie karany tygodniowym banem bez wzgledu na wklad w to forum |
jedynym sposobem na takie posty jest ich ignorowanie ...
koleś, który miał nadzieje (jesli nie specjalnie) na jadke na forum poprostu sie zniechęci ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak taki temat będzie się pojawiał codziennie, to szybko spowszednieje. I wtedy nawet pies z kulawą nogą nie zajrzy. |
Majonez - a skąd u Ciebie takie zwątpienie w użyszkodników. ;)
Z nami jak z dziećmi - zawsze mówimy nie :-D A na forum będziemy, będziemy... dopóki ban nas nie rozdzieli :) A propos - widzę, że już wyposażono B4rteza w środki przymusu bezpośredniego :-D |
B4tez przyzwyczaj sie - i nie walcz za mocno to walka z wiatrakami
sam bylem autorem dosyc sporego Apelu ale i tak kazda nowa osoba wyskoczyc musi chociaz raz z jakims glupim pytaniem i nie mozemy jej straszyc bo myknie z forum a nie ma co ukrywac ze za kilka lat to forum bedzie mialo juz inna obsade od czasu do czasu bedzie zagladac stara wiara ale wyjadac ;) beda juz inni niestety |
ale z drugiej strony, jakby na to popatrzec, tytul jest w pewnym sensie genialny w swojej glupocie. bo kazdego zaintryguje, w efekcie czego zajrzy tutaj. chyba dla testu zrobie podobny myk, ciekawe jak bedzie czesto otwierany ten post.
|
Re: Re: Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
tnij bazie - to dla mnie faktycznie nius, a jesli chodzi o dropsy to znałem wersje TURLAJ DROPSY [pozdrowienia dla treffona]
|
A tak wogóle to w czym problem, tytuł postu jest na tyle bez sensu że nikomu nie powinno przyjść do głowy żeby tu zaglądać. Ja się skusiłem i mogę mieć pretensje tylko do siebie, do nikogo innego. Następnym razem jeśli w temacie nie ma mniej więcej sprecyzowanej treści wiadomości, sugeruje po prostu tam nie zaglądać. Może wtedy co poniektórzy zrozumieją w jakim celu jest takie coś jak temat topicu.
|
Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
chyba troche przeginacie trzeba przyznac, ale dawno tak się nie uśmiałem, choc trudno nazwac to wysublimownym poczuciem humoru (to k...a było zbyteczne)...ale chyba juz wystarczy...bo jak mówi przysłowie "co za dużo to i świnia nie chce"...
|
Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
Chcesz rozpętać III wojnę światową ???
!!! OPCJA SZUKAJ !!! |
Cytat:
Troche nowego slownictwa zassam na weekend:o Nie stresujcie sie koledzy, czasami takie tytuly moga wywalywac wylewna odpowiedz. Nawet nie wiadomo jaki naped chce czlowieczek kupic. |
Kup sobie TEAC W540E lub TEAC W548E lub TEAC W552E a po za tym poczytaj sobie www.cdrinfo.pl lub www.cdrinfo.com
Narty |
A moze to mala zemsta HelpMan-a???
|
Cytat:
Smieszne pytanie a jakie zamieszanie i zainteresowanie na forum:) |
myślę, że nie tyle treść postu jest denerwująca, co jego tytuł...od dawna panuje zasada precyzowania problemu w temacie, aby niepotrzebnie nie zawracać głowy tym, którzy albo nie chcą (bo np. nie są zainteresowani), albo nie potrafią zaradzić problemowi zawartemu w temacie...
|
No właśnie - należałoby przypiąć na stałe na górze jakiś topic np. "Zanim umieścisz notkę przeczytaj".
|
PS. Moze zrobic cos takiego jak widzialem juz na nie jednym forum... Na pierwszym miejscu zawsze ten sam topic o tytule np. "JESTES PO RAZ PIERWSZY - ZAGLADNIJ TU" albo "JESTES NOWY - PRZECZYTAJ ZASADY - RULESSSSS ). Cos w tym stulu, a w srodku krotko i zwiezle co nalezy, a czego nie nalezy, i co w jaki sposob...
Co o tym myslicie....... |
Witam Pedrosa i reszte zalogi
:-) Zauwazylem ze ostatnio posty na forum coraz zadziej staja sie pomocne, a co raz czesciej dokuczliwe, ugryzliwe i zlosliwe... Moze zamiast ciagnac w nieskonczonosc jalowe i donikad nieprowadzace dyskusje na temat czyjegos hamstwa lub idiotycznego topicu ( choc przeciez kazdy w danym temacie na poczatku ZAWSZE jest lamerem ), po prostu dobrze byloby odpisac facetowi PO PRIMO : dlaczego jego topic jest "nie na miejscu" i wytlumaczyc jak zadawac pytania - skoro jest "NOWY NA FORUM" a po drugie skierowac go na szukana przez niego "sciezke"... Bluznic, wyzywac, i gasic dusze komus jest latwo - kazdy to potrafi, natomiast byc pomocnym i uprzejmym to juz ciezko przychodzi, choc przeciez da sie to zrobic - tu pije do PEDROSA. TO TEMU PANU DZISIAJ PRZEDE WSZYSTKIM PIWO SIE NALEZY !!! Pozdrawiam. Rafal. PS. Hamstwem sie tylko ludzi zraza i nic po za tym... |
Cytat:
Rada dla "nowych" na forum na przyszłość: poczytajcie troche zanim zapytacie. To naprawdę jest bardzo nudne i czasochłonne odpowiadać po raz x raz na te same pytania, które były wałkowane wiele razy. Wystarczy użyć wyszukiwarki na forum. A co do tego, który model najlepszy to nikt Ci nie powie. Zależy do czego chcesz go używać, od jego ceny i wiele innych czynników. Radze poczytać recenzje, faq, a później zadawać KONKRETNE pytania. |
najlepszy jest naped odrzutowy... cudowna predkosc-polecam
a tak swoja droga to niezly oszolom z tego co zalozyl topic, on chyba chce byc popularny :o |
Cytat:
|
Cytat:
btw - zaraz topic wykona pewnie lot na OT |
Cytat:
Zuku32: najlepiej kup najlepszy napęd!:D :D :D |
Coś nerwowi prawie wszyscy :)
Kłania się nerwosol, melisa, albo... browarek sobie walnijcie - dziś zaczyna się łikend ;) zuku32 - kup sobie dobry napęd. Ale wcześniej poczytaj trochę CDRInfo, FAQ, i posty na Forum nie zapominając o regulaminie. Potem pomyśl. I nie stawiaj idiotycznych tematów z takimiż pytaniami. fiskomp - ten gość jest nowy. Ja rozumiem, że sporo jest takich ostatnio ale sobie myślę, że trochę za mocno pociągnąłeś. ps. "kulaj dropsa" to znałem, ale "tnij bazie" to nie :-D |
chlopie naucz sie kultury bo jeszcze jeden taki wyskok a dostaniesz bana na cale forum
__________________ Bartek Danowski eathan@cdrinfo.pl CDRinfo.pl Team Member Popieram i cieszę się bardzo, że są jeszcze tacy ludzie którzy zwracają uwage na podstawy dobrego wychowania. Tak trzymać :) :) :) Pozdrawiam Zyga |
ja tam go rozumiem, temat posta jest na tyle genialny ze szkoda slow....
|
Cytat:
|
Cytat:
jak jesteś K.... tak sprytny i bystry jak woda w sraczu to sam sobie odpowiedz. (( (( (( NIE pozdrawiam, |
MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki naped kupic?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:01. |