![]() |
Cytat:
moze w ten weekend ? Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Pyta skorpion 1954 - jak mi się udało to zapisać w profilu? Zyga,nie zarzucałem Ci kłamstwa,zakładałem nieporozumienie,otywyte. Na szefa Gerontonautów ksywką najbardziej pasuje Oldgringo:-D |
Nie ma sprawy !
Tylko musimy się zastanowić nad Twoim statusem : Członek zwyczajny Członek nadzwyczajny :-D A Ty co wolisz ? Pozdrawiam Zyga |
O widzę Panowie że zakładacie klub dla oldboyów na tym forum - wyrażam chęć wstąpienia jako "członek".:)
|
Cytat:
|
Cytat:
No tak..........i co ja mam teraz napisać ? I tak Was lubię - Barany ;p ;p ;p Pozdrawiam Zyga |
ale ma cie problemy :)
najprościej nie podawać roku urodzenia i po kłopocie narka ps też 30 już nie zonbacze u siebie drugi raz ale naszczeście : 1. nie wpisałem daty 8) 2. a jak bym wpisał to aqrat moja się zapisze poprawnie BTW no to podnosimy średnią wieku :) 8) |
Cytat:
|
Przepraszam ale myślałem o Zetoxa.
Może chociaż On - "toże rybka" Pozdrawiam Zyga |
Cytat:
|
Jako twórca tematu ,sprawdziłem co jest grane z tymi datami i okazuje
się , że wszystkie daty powyżej 1970 r. wyświetlane są prawidłowo!!! Z tego wynika tylko jeden wniosek - nie przewidziano na tym Forum takich staruszków jak my (przepraszam jezeli kogoś uraziłem ja tam osobiście czuję się młodo tym bardziej że w tym roku miałem okazję "narodzić się na nowo" ) Pozdrawiam Zyga |
U mnie to samo :'( :'( :'(
Ja toże rybka ! Pozdrawiam Zyga |
... ja też panie Miśku nie chcę być styczniowy bom jest marcowy :(
|
Ja nieśmiało przypomnę, że moja data urodzenia nadal jest wyświetlana nieprawidłowo, choć wpisana prawidłowo jest.
Proszę, nie chcę być ze stycznia, nie podoba mi się ten znak zodiaku :-D |
UFF!!!8) odetchnąłem.
A ja już myślałem że tu "rządzi" sama młodzież. Wapniaki wszystkich krajów łączcie się. Pozdrawiam wszystkich Zyga |
To nawet będzie całkiem duży klubik :)
|
czyli zakładamy klub (exkluzywny ofkorz) urodzonych 1 stycznia 1970 roku :) :o :( 8-) ||
|
Ja też.:-D
|
Re: Dyskryminacja ( data urodzenia )
Cytat:
Heh to ja też jestem młodszy??? |
... zgłosiłem ten temat Miśkowi kilka dni temu, obiecał sprawę wyjaśnić, czyli czekamy.
|
Dyskryminacja ( data urodzenia )
Witam !
Zarzucono mi kłamstwo,gdyż w jednym z postów napisałem " nagrywam już około 30 lat " a w moim panelu widnieje data January 1970 i jak to możliwe. Sprawdziłem i rzeczywiście z poziomu forum taka data jest wpisana ,natomiast gdy otworzę panel użytkownika ,data jest poprawna ,ta którą wpisałem. Próbowałem zmienić wpis, ale okazuje się że jestem dyskryminowany bowiem nie można wpisać żadnej, wcześniejszej daty niż 1970r. Dziękuje ( w swoim i np. Zetoxy imieniu ) za odmłodzenie. I tu pytanie do moderatorów - czy można coś z tym zrobić? Nie wstydzę się swojego wieku i nie mam powodów aby go ukrywać. Niby nic takiego ale wkurzające (( (( (( wapniak Zyga |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:25. |