![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Używam juz od kilku miesięcy Reg Supreme Pro, obecna wersja to chyba 1.1.0.31
jest spolszczony. Posiada duże możliwości. Używam go regularnie raz w tygodniu.Nigdy jeszcze nie narobił mi bałaganu.Polecam |
|
Jak ja kiedys testowalem taki soft, to mi klucze rejestracyjne wyrzucal od programow i tak :moj" office xp sie wyrejestrowal. A najlepsze w windowsie to jest oczyszczanie dysku, tylko raz go użyłem i byłem wku**** jak cholera, a brat to i jeszcze lepiej, bo wyrzucil prawie wszystko z c i przywrocil partycje do 0
|
Registry First Aid v4.1.0.708, obecnie jest najlepszy pewny i praktycznie bez-ręcznej ingerencji po skanowaniu - for Win98/2k/Xp/2k3 :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja ostanio bawie sie tym :) http://www.ccleaner.com/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie jest najgorzej, użył szukajki i chwała mu za to! :spoko:
BTW jeśli miałbym już coś polecić to jv16powertools. :) |
Cytat:
|
Cytat:
A ze swojej strony oprócz jv16PT polecam RegSupreme... ;) Pozdo;) |
|
Registry Healer, jv 16 tools i jeszcze jeden który znajduje wpisy których obydwa wymienione nie znajdują :)Complete Registry Cleaner
|
znalazlem tutaj taki temacik :)
Ktory prgram jest dobry ale przedewszystkim najbezpieczniejszy! Nie chce miec po czyszczeniu reinstalki bo na C: mam tez nie swoje wazne rzeczy!!! |
tak przy okazji: gdzie w rejestrze sa wpisy programu 3D mark 2000, wie ktos? bo ja szukalem i znalazlem ze 3 klucze, a w 'dodaj/usun programy' nadal jest.
|
RegCleaner is OK!
|
Cytat:
tylko, że jv16 jest następcą regleanera. jest super i w dodatku bezpłatny. |
Cytat:
|
reg Cleaner najlepszy program!
|
Chyba przetestuje bo juz dawno nie robilem pozadkow w moim win98se. Mam nadzieje ze nie jest zbyt skomplikowane w obsludze.
|
Cytat:
www.jv16.org :cool: Polecam. POZDRAWIAM. |
jv16 PowerTools
|
Polecam Registry First Aid
|
a ja polecam Norton winDoctora z pakietu nsw 2001/2/3 lub po prostu nu 2001/2/3
|
A czy przypadkiem "reg cleaner" nie wchodzi w skład jv16powertools???
(tak z ciekawości pytam;p ) |
A ja polecam "reg cleaner" jest darmowy , posiada różne wersje językowe z chińskim włącznie :-D A można wziąć go S T Ą D
|
Easy cleaner- czasami usunie to co nie potrzeba, czasami .....system;)
dlatego niedoświadczonym użytkownikom szczeże odradzam;) |
pomocny może być Easy Cleaner
|
regclener
regClener (czy jakoś tak:))
Link: Nie wiem??? |
program do czyszczenia rejestru
potrzebuje dobrego programu do czyszczenia rejestru. ktos zna taki? dobrze by bylo, gdyby odnajdywal 'smieci' pozostawiane przez programy. tylko nie zapomnijcie o linkach:). wiem ze to juz bylo, ale moze cos zdazylo sie zmienic:).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |