Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nagrywarka Asus 40/12/48 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nagrywarka-asus-40-12-48-a-13827/)

Travis 11.12.2002 16:15

Nagrywarka Asus 40/12/48

Chciałbym pochwalić nagrywarkę, która mam, a mianowicie Asus 40/12/48 BOX. Jest to super urządzenie, nie ma w ogołe porównania ( oczywiście nie mówie tu o plextorze czy yamaha). Mam pytanie czy uważacie ze jest to owiele lepsza nagyrwarka do LiteOn 52/24/52 BOX.

Laser 11.12.2002 16:20

???????????????????/
Witam !

Moim zdaniem ten topic i ankieta nie ma najmniejszego sensu.

Wybacz

RESPECT

DNS

Travis 11.12.2002 16:26

Ale przyznasz ze jset najlepsza

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
???????????????????/
Witam !

Moim zdaniem ten topic i ankieta nie ma najmniejszego sensu.

Wybacz

RESPECT

DNS

ASUS JEST NAJLEPSZY

SEBAW 11.12.2002 16:40

Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza

Cytat:

Travis napisa***322;(a)

ASUS JEST NAJLEPSZY

Jakbyś trafił na uszkodzony produkt, to uważałbyś że jest szmelc i byś popierał inną firmę. Jak będzisz miał z nią problemy to zmienisz zdanie. (nic nie jest wieczne)

Travis 11.12.2002 16:43

Re: Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Jakbyś trafił na uszkodzony produkt, to uważałbyś że jest szmelc i byś popierał inną firmę. Jak będzisz miał z nią problemy to zmienisz zdanie. (nic nie jest wieczne)

TO JEST NAJLEPSZA FIRMA I NIE MA LEPSZEJ OD ASUSA> A JAK SIE KUPUJEM OEM TO TAK JEST> JAK KUPILEM BOX I JESTEM ZADOWOLONY - JAK CHCESZ KUPOWAC SYF ZWANY LITEONEM TO PROSZE BARDZO - A POTEM BEDZIESZ MIAL PROBLEM Z SUBKANALMI I SBKODAMI

misz_masz 11.12.2002 16:45

Travis gadaj zdrów.......TEAC the best!!

Laser 11.12.2002 16:56

Cytat:

misz_masz napisa***322;(a)
Travis gadaj zdrów.......TEAC the best!!
Witam !

Misz daj spokój ten gościu ma manię SUBKODÓW I SUBKANAŁÓW - o dziwne nikt nigdy na forum z tym problemów nie miał na żadnej z nagrywarek więc nie wiem tak naprawdę o co mu chodzi.

Majonez 11.12.2002 17:07

Travis jestes tu nowy wiec tylko zamkne topic ankiete
Na przyszlosc zastatnow sie dwa razy zanim cos takiego napiszesz
sama ankieta sama w sobie nie jest jakas zla ale styl twoich wypowiedzi jest juz troche nie do przyjecia
mozesz lubic lub nawet kochac swoja nagryware
ale nie mozesz w ten sposob narzucac swojej opini innym

mimo wszystko pozdrawiam i witam na forum
lepszych postow na forum zycze

Travis 11.12.2002 17:08

Co za kacap sie bawil ankieta

Tylko dorwe to rozwale mu twarz albo zglosie sie do moderatora. ASUS JEST NAJLEPSZY I NIE TRUJ MI DUPY BO CI ROZWLAE TWARZ KACAPIE

Laser 11.12.2002 17:23

Re: Co za kacap sie bawil ankieta

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
Tylko dorwe to rozwale mu twarz albo zglosie sie do moderatora. ASUS JEST NAJLEPSZY I NIE TRUJ MI DUPY BO CI ROZWLAE TWARZ KACAPIE
Witam !

Prosze bardzo zgłaszaj się do moderatora zgłaszaj byle szybko On napewno jush na Ciebie czejka !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZiP 11.12.2002 17:56

LAMER!! :D

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
"Co za kacap sie (..) " zarejestrowal ((
Lamuchu, lepiej nie pokazuj się więcej na forum, albo chociaz zarejestruj się od nowa.

Szkoda mi klawiatury na pisanie...((

SEBAW 11.12.2002 19:00

Re: Re: Co za kacap sie bawil ankieta

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Prosze bardzo zgłaszaj się do moderatora zgłaszaj byle szybko On napewno jush na Ciebie czejka !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jaja jak berety.:-D

Bartez 11.12.2002 21:48

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
...no comment... :D:D:D:D:D
Majonez nie wykorzystuj władzy do fałszowania ankiet ;):P
Ale mimo wszystko gratuluje wygranej :D:D

Tinky 11.12.2002 21:58

Cytat:

Travis napisa***322;(a)

Nastepca HelpMAN`a bo tez cos grozi!!!!!!!! :P
:D :D :D

gaucho33 11.12.2002 22:26

Ale z gościa ortodox. Nie da do słowa dojść. Skoro już wszystko wie i wie najlepiej to dlaczego takie poruszenie robi na forum. A może to jest nowy model agresywnej reklamy by Asus??? (Bez obrazy dla zadowolonych użytkowników Asusa)

Sprezyn 11.12.2002 22:30

toz to dziecko jeszcze. Zrobcie
mu przyjemnosc i postawcie bana moze
lekcje na jutro odrobi:-D

jacoob 12.12.2002 00:52

Re: Re: Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza

Cytat:

Travis napisa***322;(a)

TO JEST NAJLEPSZA FIRMA I NIE MA LEPSZEJ OD ASUSA> A JAK SIE KUPUJEM OEM TO TAK JEST> JAK KUPILEM BOX I JESTEM ZADOWOLONY - JAK CHCESZ KUPOWAC SYF ZWANY LITEONEM TO PROSZE BARDZO - A POTEM BEDZIESZ MIAL PROBLEM Z SUBKANALMI I SBKODAMI

:-D :-D :-D :-D :-D 8)
Podsumować można to tak: Wiem że gdzieś dzwonią tylko niewiem gdzie i czy to kościół ,synagoga czy meczet. :-D :-D

-Sid-The-Rat=> 12.12.2002 02:27

a ja wiem...

w ZOO

djsaint 12.12.2002 02:37

Zastanawia mnie, skoro gosc najlepiej wie, to po co na forum siedzi? Ludziom jakos nie pomaga... Jeszcze jakies durne ankiety zaklada. Ktora nagrywarka jest najlepsza i dlaczego to wasnie Asus? lol :D (bez urazy uzytkownicy Asusow)

Prześladowca 12.12.2002 04:07

A ja kocham swojego TEACa i nikomu nie oddam, nawet się nie proście, proszę was.

A Travisa może ktoś nasłał, żeby nas skłocić. Hmmm. Bo jakiś nerwowy. Al Kjaida czy cóś???

Travis 12.12.2002 07:50

Do uzytkowanikow

...ciach!!! - tresc obrazajaca uzytkownikow/B4rtez

-Sid-The-Rat=> 12.12.2002 07:54

daje ci czas zycia na tym forum do przebudzenia sie moderatora - ktoregokolwiek...

Thoom 12.12.2002 07:56

Travis może byś sie uspokoil, bo nerwy szkodza zdrowiu i urodzie :) A tak na prawde to chyba jestes po prostu ograniczony, a admin cie po prostu wywali :-D

Pedros 12.12.2002 09:25

No dobra - przeczytałem parę postów tego gościa i tryby we łbie zaczęły mi wirować i tym razem już spytam, bo mnie paluchy świerzbią
Panowie - w szczególności zaś BD - dlaczego jak któryś z nas pyta o link lub charakterystyczny ciąg znaków to topic jest kasowany, zamykany lub jesteśmy straszeni w trybie ekspresowym, natomiast jak jakiś młodzian w kilku postach ewidentnie nie zachowuje netykiety (a wszyscy widzimy, że ostatnio coś często się to zdarza) to nic się nie dzieje?
Czy wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze?

jacoob 12.12.2002 10:13

Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
fiu fiu :-D 8)

rusek 12.12.2002 10:37

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
Czytam i uwierzyć nie mogę - co to za pajac pojawił się na forum. Jak chcesz się czymś pochwalić, to w piaskownicy przed kolegami, albo zwołaj konferencję prasową :-D
P.S. Wróć do szkoły i naucz się pisać po polsku :cool: i (jak potrafisz) - TEMAT JAŚNIEJ, bo z tego gó...no wynika :)

eko 12.12.2002 11:19

Bardzo dobrze ze tacy ludzie jak Travis jeszcze istnieja.
Dlugo sie tak nie usmialem zarowno ze zdolnosci Travisa jak i slownictwa.ROTFL
Travis tak trzymaj z kogos trzeba sie smiac(i wspolczuc).
Tak tak TWOJ ASUS jest najlepszy :P
:D :D :D :D :D :D
Wspolczuje..

surff 12.12.2002 11:30

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
]...ciach!!! - tresc obrazajaca uzytkownikow/B4rtez

Co za koleś z Ciebie. Zrobiłeś beznadziejną ankietę więc się nie dziw, zę ludzie tak reagują. Wszyscy już (chyba) wiedzą, że jesteś zachwycony tym Asusem, ale ty chyba masz jakąś manię ( prześladowczą:)) na punkcie swojego sprzętu. Jak tak bardzo go lubisz wykręcaj go wieczorem z obudowy i śpij z nim - może coś z tego wyniknie:-D:-D :-D :-D

eko 12.12.2002 11:35

wyniknac z tego to moze tylko travis junior :P

surff 12.12.2002 11:37

z tacką na czole i napisem Asus of course:D :D :D

SoBal 12.12.2002 11:38

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
Wraz z zespołem CDRinfo.pl użytkownikowi Travisowi oficjalnie dziękujemy. Niestety nie jest to miłe pożegnanie ale z kulturalnymi inaczej, nie rozmawiamy...

Bartez 12.12.2002 11:39

Travis dostales wczoraj ostrzezenie...nie poprawiles sie:(
Jest nam bardzo przykro, ze zawiodly nasze umiejetnosci pedagogiczne ;)

Przepraszam wszystkich pozostalych uzytkownikow za zamieszanie z tym ciach!!! :)

eko 12.12.2002 11:40

DZIE-KU-JE :)
lol
:o :o :o

Prześladowca 12.12.2002 12:27

Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

surff napisa***322;(a)

Co za koleś z Ciebie. Zrobiłeś beznadziejną ankietę więc się nie dziw, zę ludzie tak reagują. Wszyscy już (chyba) wiedzą, że jesteś zachwycony tym Asusem, ale ty chyba masz jakąś manię ( prześladowczą:)) na punkcie swojego sprzętu. Jak tak bardzo go lubisz wykręcaj go wieczorem z obudowy i śpij z nim - może coś z tego wyniknie:-D:-D :-D :-D

tylko nie prześladowczą
;) :-D :)

Majonez 12.12.2002 14:46

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)

Wraz z zespołem CDRinfo.pl użytkownikowi Travisowi oficjalnie dziękujemy. Niestety nie jest to miłe pożegnanie ale z kulturalnymi inaczej, nie rozmawiamy...

SobBal nie mow ze dostal bana bo tak bym przys...l az by mu go...o na zebach zostalo

Cytat:

Travis napisa***322;(a)
ty bananie jeden tylko moderator mogl zmienic twoja ankiete
a jakbys poczytal dokladnie to ja jestem moderatorem i jakop pierwszy grzecznie cie naprowadzalem na postepowanie na tym forum niestety musialem posiedziec nad innymi rzeczami i nie zdazylem z odpowiedzia na twoj pusty post turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((

Y@nkee_PL 12.12.2002 15:04

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

...turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((

:D:D:D 'bujaj teke' zabraklo :D:D:D
Takim to bana dozywotnio trzeba. Koles jest bezuzyteczny i chyba w piwnicy sie wychowywal :-D

SEBAW 12.12.2002 15:09

Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
(...) turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((
Ale zaje_biste powiedzonku. Pozdrawiam (sory, że zaklnąłem)

Pedros 12.12.2002 15:38

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

...
turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((

???
No tego się po Tobie nie spodziewałem jakem Pedros ;)

Prześladowca 12.12.2002 15:42

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((
Majonez się chyba wkurzył. Tylko spokojnie, rozejść się...:P :-D

Bartez 12.12.2002 15:57

Wcale mu sie nie dziwie...
Mielismy troche pracy przez tego Travisa ((
Na szczescie tacy nie trafiaja sie czesto :)

Laser 12.12.2002 16:02

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

....turlaj dropsy kartoflu zapyzialy ((

Witam !

Dopisać do słownika odzywek malo popularnych:-D

SEBAW 12.12.2002 16:25

Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Dopisać do słownika odzywek malo popularnych:-D

A to słyszałeś: "turlaj beret"

Laser 12.12.2002 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
A to słyszałeś: "turlaj beret"
Witam !

Czy to przypadkiem nie było w jednym z postów dot ŚP Travisa - tak czy inaczej zapisane !

MaciejT 12.12.2002 17:01

"Turlaj dropsy" by Majonez

SEBAW 12.12.2002 17:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Czy to przypadkiem nie było w jednym z postów dot ŚP Travisa - tak czy inaczej zapisane !
Ja nie ściągałem z pana Travisa. Mój brat mi o takim powiedzonku powiedział.

Laser 12.12.2002 17:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Ja nie ściągałem z pana Travisa. Mój brat mi o takim powiedzonku powiedział.
Witam !

Nie mi chodziło oto czy to powiedzonko nie zostało uzyte przez majoneza w poscie dot T.

jacoob 12.12.2002 19:50

Cytat:

SoBal napisa***322;(a)

:cool: brawo :-D :-D

Majonez 12.12.2002 20:55

Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

???
No tego się po Tobie nie spodziewałem jakem Pedros ;)

wybacz mi - i bron boze nie pokazuj tego coreczkom i zonce jeszcze przestana malowac tak ladnie :(

co do mojej wypowiedzi to sie wnerwilem ja do goscia spokojnie bo nowy a on z jakimis epitetami do mnie wyskakuje i jeszcze na dodatek moderatorem straszy niekumaty

ale juz bedzie spokoj ;)

Y@nkee_PL 13.12.2002 00:33

Majonez, jesli jeszcze ktos ci sie narazi to napisz jeszcze jedno
"Turlaj babola" :D||:D||

Pedros 13.12.2002 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
bron boze nie pokazuj tego coreczkom i zonce jeszcze przestana malowac tak ladnie :(
...jeszcze na dodatek moderatorem straszy niekumaty

E tam, za późno... one w piaskownicy posługują się słownictwem o wiele bardziej "wystrzałowym" :-D W końcu muszą się przygotowywać do życia w demokracji :-D Tak się tylko zdziwiłem, bardziej pozostałą częścią wypowiedzi, niż tym kawałkiem który zacytowałem.
Zresztą nizłe też jest (made by fiskomp) "tnij bazie" :-D
No i zawsze mi się podobało: "pallant corrway match" :-D

PS. Majonez uważaj na tych moderatorów, bo dostaniesz banana :-D :-D :-D

Plemnik 16.12.2002 02:15

No jasny gwint... czlek chwile na forum nie siedzi, awantur nie wywoluje to juz go wyreczaja... ehhhhh...

Ktory to pociachal posty tego... eeee... czegos?? (bo czlowiek to chyba nie jest sadzac z zachowania). noooooo zaraz mi te ciachy kasowac bo do moderatora zglosze :-D :-D :-D

A powaznie to szkoda zescie to wycieli bo nawet nie przeczytalem co tez ludek stworzyl.

Aha - do powiedzonek roznych proponuje dolaczyc - 'pchaj meble placku' - strasznie mi sie kiedys podobalo :-D :-D :-D

Laser 16.12.2002 09:47

Cytat:

Plemnik napisa***322;(a)
No jasny gwint... czlek chwile na forum nie siedzi, awantur nie wywoluje to juz go wyreczaja... ehhhhh...

Ktory to pociachal posty tego... eeee... czegos?? (bo czlowiek to chyba nie jest sadzac z zachowania). noooooo zaraz mi te ciachy kasowac bo do moderatora zglosze :-D :-D :-D

A powaznie to szkoda zescie to wycieli bo nawet nie przeczytalem co tez ludek stworzyl.

Aha - do powiedzonek roznych proponuje dolaczyc - 'pchaj meble placku' - strasznie mi sie kiedys podobalo :-D :-D :-D

Witam !

Kurde Plemnik gdzie żeś był jak Cie nie było - gadalismy sobie tutaj pare razu na gg z chłopakami i była wzmianka " ... szkoda że Plemnika nie ma ... "

Plemnik 16.12.2002 12:09

A bywalo sie tu i tam ;-))) Nauka doskwiera glownie ;-)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17.