![]() |
Nagrywarka Asus 40/12/48
Chciałbym pochwalić nagrywarkę, która mam, a mianowicie Asus 40/12/48 BOX. Jest to super urządzenie, nie ma w ogołe porównania ( oczywiście nie mówie tu o plextorze czy yamaha). Mam pytanie czy uważacie ze jest to owiele lepsza nagyrwarka do LiteOn 52/24/52 BOX.
|
???????????????????/
Witam ! Moim zdaniem ten topic i ankieta nie ma najmniejszego sensu. Wybacz RESPECT DNS |
Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
ASUS JEST NAJLEPSZY |
Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
|
Re: Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
TO JEST NAJLEPSZA FIRMA I NIE MA LEPSZEJ OD ASUSA> A JAK SIE KUPUJEM OEM TO TAK JEST> JAK KUPILEM BOX I JESTEM ZADOWOLONY - JAK CHCESZ KUPOWAC SYF ZWANY LITEONEM TO PROSZE BARDZO - A POTEM BEDZIESZ MIAL PROBLEM Z SUBKANALMI I SBKODAMI |
Travis gadaj zdrów.......TEAC the best!!
|
Cytat:
Misz daj spokój ten gościu ma manię SUBKODÓW I SUBKANAŁÓW - o dziwne nikt nigdy na forum z tym problemów nie miał na żadnej z nagrywarek więc nie wiem tak naprawdę o co mu chodzi. |
Travis jestes tu nowy wiec tylko zamkne topic ankiete
Na przyszlosc zastatnow sie dwa razy zanim cos takiego napiszesz sama ankieta sama w sobie nie jest jakas zla ale styl twoich wypowiedzi jest juz troche nie do przyjecia mozesz lubic lub nawet kochac swoja nagryware ale nie mozesz w ten sposob narzucac swojej opini innym mimo wszystko pozdrawiam i witam na forum lepszych postow na forum zycze |
Co za kacap sie bawil ankieta
Tylko dorwe to rozwale mu twarz albo zglosie sie do moderatora. ASUS JEST NAJLEPSZY I NIE TRUJ MI DUPY BO CI ROZWLAE TWARZ KACAPIE
|
Re: Co za kacap sie bawil ankieta
Cytat:
Prosze bardzo zgłaszaj się do moderatora zgłaszaj byle szybko On napewno jush na Ciebie czejka !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
LAMER!! :D
Cytat:
Lamuchu, lepiej nie pokazuj się więcej na forum, albo chociaz zarejestruj się od nowa. Szkoda mi klawiatury na pisanie...(( |
Re: Re: Co za kacap sie bawil ankieta
Cytat:
|
Cytat:
Majonez nie wykorzystuj władzy do fałszowania ankiet ;):P Ale mimo wszystko gratuluje wygranej :D:D |
Cytat:
Nastepca HelpMAN`a bo tez cos grozi!!!!!!!! :P :D :D :D |
Ale z gościa ortodox. Nie da do słowa dojść. Skoro już wszystko wie i wie najlepiej to dlaczego takie poruszenie robi na forum. A może to jest nowy model agresywnej reklamy by Asus??? (Bez obrazy dla zadowolonych użytkowników Asusa)
|
toz to dziecko jeszcze. Zrobcie
mu przyjemnosc i postawcie bana moze lekcje na jutro odrobi:-D |
Re: Re: Re: Ale przyznasz ze jset najlepsza
Cytat:
:-D :-D :-D :-D :-D 8) Podsumować można to tak: Wiem że gdzieś dzwonią tylko niewiem gdzie i czy to kościół ,synagoga czy meczet. :-D :-D |
a ja wiem...
w ZOO |
Zastanawia mnie, skoro gosc najlepiej wie, to po co na forum siedzi? Ludziom jakos nie pomaga... Jeszcze jakies durne ankiety zaklada. Ktora nagrywarka jest najlepsza i dlaczego to wasnie Asus? lol :D (bez urazy uzytkownicy Asusow)
|
A ja kocham swojego TEACa i nikomu nie oddam, nawet się nie proście, proszę was.
A Travisa może ktoś nasłał, żeby nas skłocić. Hmmm. Bo jakiś nerwowy. Al Kjaida czy cóś??? |
Do uzytkowanikow
...ciach!!! - tresc obrazajaca uzytkownikow/B4rtez
|
daje ci czas zycia na tym forum do przebudzenia sie moderatora - ktoregokolwiek...
|
Travis może byś sie uspokoil, bo nerwy szkodza zdrowiu i urodzie :) A tak na prawde to chyba jestes po prostu ograniczony, a admin cie po prostu wywali :-D
|
No dobra - przeczytałem parę postów tego gościa i tryby we łbie zaczęły mi wirować i tym razem już spytam, bo mnie paluchy świerzbią
Panowie - w szczególności zaś BD - dlaczego jak któryś z nas pyta o link lub charakterystyczny ciąg znaków to topic jest kasowany, zamykany lub jesteśmy straszeni w trybie ekspresowym, natomiast jak jakiś młodzian w kilku postach ewidentnie nie zachowuje netykiety (a wszyscy widzimy, że ostatnio coś często się to zdarza) to nic się nie dzieje? Czy wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze? |
Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Wróć do szkoły i naucz się pisać po polsku :cool: i (jak potrafisz) - TEMAT JAŚNIEJ, bo z tego gó...no wynika :) |
Bardzo dobrze ze tacy ludzie jak Travis jeszcze istnieja.
Dlugo sie tak nie usmialem zarowno ze zdolnosci Travisa jak i slownictwa.ROTFL Travis tak trzymaj z kogos trzeba sie smiac(i wspolczuc). Tak tak TWOJ ASUS jest najlepszy :P :D :D :D :D :D :D Wspolczuje.. |
Cytat:
|
wyniknac z tego to moze tylko travis junior :P
|
z tacką na czole i napisem Asus of course:D :D :D
|
Cytat:
|
Travis dostales wczoraj ostrzezenie...nie poprawiles sie:(
Jest nam bardzo przykro, ze zawiodly nasze umiejetnosci pedagogiczne ;) Przepraszam wszystkich pozostalych uzytkownikow za zamieszanie z tym ciach!!! :) |
DZIE-KU-JE :)
lol :o :o :o |
Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
;) :-D :) |
Cytat:
Cytat:
a jakbys poczytal dokladnie to ja jestem moderatorem i jakop pierwszy grzecznie cie naprowadzalem na postepowanie na tym forum niestety musialem posiedziec nad innymi rzeczami i nie zdazylem z odpowiedzia na twoj pusty post turlaj dropsy kartoflu zapyzialy (( |
Cytat:
Takim to bana dozywotnio trzeba. Koles jest bezuzyteczny i chyba w piwnicy sie wychowywal :-D |
Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Cytat:
No tego się po Tobie nie spodziewałem jakem Pedros ;) |
Cytat:
|
Wcale mu sie nie dziwie...
Mielismy troche pracy przez tego Travisa (( Na szczescie tacy nie trafiaja sie czesto :) |
Cytat:
Witam ! Dopisać do słownika odzywek malo popularnych:-D |
Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Czy to przypadkiem nie było w jednym z postów dot ŚP Travisa - tak czy inaczej zapisane ! |
"Turlaj dropsy" by Majonez
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Nie mi chodziło oto czy to powiedzonko nie zostało uzyte przez majoneza w poscie dot T. |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
co do mojej wypowiedzi to sie wnerwilem ja do goscia spokojnie bo nowy a on z jakimis epitetami do mnie wyskakuje i jeszcze na dodatek moderatorem straszy niekumaty ale juz bedzie spokoj ;) |
Majonez, jesli jeszcze ktos ci sie narazi to napisz jeszcze jedno
"Turlaj babola" :D||:D|| |
Re: Re: Re: Re: Re: Do uzytkowanikow
Cytat:
Zresztą nizłe też jest (made by fiskomp) "tnij bazie" :-D No i zawsze mi się podobało: "pallant corrway match" :-D PS. Majonez uważaj na tych moderatorów, bo dostaniesz banana :-D :-D :-D |
No jasny gwint... czlek chwile na forum nie siedzi, awantur nie wywoluje to juz go wyreczaja... ehhhhh...
Ktory to pociachal posty tego... eeee... czegos?? (bo czlowiek to chyba nie jest sadzac z zachowania). noooooo zaraz mi te ciachy kasowac bo do moderatora zglosze :-D :-D :-D A powaznie to szkoda zescie to wycieli bo nawet nie przeczytalem co tez ludek stworzyl. Aha - do powiedzonek roznych proponuje dolaczyc - 'pchaj meble placku' - strasznie mi sie kiedys podobalo :-D :-D :-D |
Cytat:
Kurde Plemnik gdzie żeś był jak Cie nie było - gadalismy sobie tutaj pare razu na gg z chłopakami i była wzmianka " ... szkoda że Plemnika nie ma ... " |
A bywalo sie tu i tam ;-))) Nauka doskwiera glownie ;-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:17. |