![]() |
Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego posty na temat dziurek w FORUM sa zamykane !!!!!!!????????
Forum jest dziurawe jak sito a wy wogole tego nie naprwiacie!! pozdrv HelpMAN :P;p |
Wiekszosc rzeczy jest dziurawa w mniejszy lub wiekszy sposob... jezeli znajdziesz dziure to napisz do admina - w innym przypadku (czytaj: glupie zabawy) ban...
Pozdrawiam Misiek4 |
Re: Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
a ja mysle, ze robisz sobie z nas ewidentne jaja User skybridge konto odpalone 08-12-2002 na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. User Tinky konto odpalone 11-12-2002 na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. User HelpMan na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl Zbieg12: jeszcze User KoxyN na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl i User piatal na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl Skybridge i Tinky to inni, pod których podszył się piatal/KoxyN/HelpMAN czy ty myslisz, ze to zbiego okolicznosci? co ciekawe ani jedno z konto nie mialo wyslanego posta z innego IP niz to ktore podalem - kolejny zbieg okolicznosci? bugi w forum pojawily sie zaledwie kilka dni temu - kolejny zbieg okolicznosci? nikt inny nie zglaszal takich problemow - znowu zbieg okolicznosci? ciekawe co sie stanie jak damy bana na to IP? moze skoncza sie bugi w forum? w kazdym razie mam cie na oku! i pamietaj, ze SDI to mozna zablokowac od reki za wlamania - logi mamy wystarczy je wyslac do abuse@tpnet.pl i po problemie z bugami |
ciekawa rzecz - topic jakby umarl :)
przez chwile mialem wrazenie ze przesadzilem czepiajac sie HelpMANa - teraz to wrazenie bezpowrotnie pryslo ...i ciagle pamietam twoj tekst do mnie... oj pamietam |
Cytat:
Cytat:
|
Ja również miałem go na oku. Cały czas. I ciągle mam.
|
A ja mam was wszystkich na oku;P
|
Cytat:
ONI widza ONI słyszą ONI czuja ONI wiedzą .... Kurde robi nam sie tu ciakawie nawet Zbieg12 sie ujawnił WITAM. Ok wracajcie do obserwacji ..... POZDRAWIAM wszystkich obserwujacych i obserwowanych. |
Cytat:
Nie pozostaje mi nic innego jak wyjąć z szafy, odkurzyć i odpalić mój status "obserwatora" || :) |
ja też
Ja też miałem taki problem:
Najpierw dziwnym trafem wylogowało mie z forum następnie wyłączyłem przeglądarkę a po 5 min. spowrotem ją włączyłem i już byłem zalogowany jako jakiś m... cośtam(((( (miał na kącie 0 postów) wylogowałem się i zalogowałem na nowo jak JA |
Re: ja też
Wniosek jest jeden, niektorzy czuja sie niedowartosciowani i musza pewnie w ten sposb dodac jakas wazna dla nich samych emocjonalnosc ktora objawia sie w taki wlasnie sposob, zreszta usmiechnijmy sie i tyle :)
|
co do helpmana = KoxyN = piatal to fakt to te same osoby
jednak Tinky i skybridge to albo inne osoby ktore staly sie ofiara jakiegos bledu lub tez koledzy helpmana ktorzy udostepnili mu swoje konta ale mam nadzieje ze helpmana juz nie ujrzymy |
Cytat:
IP 213.77.133.196. oraz hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. jak ktos sie z tego adresu zaloguje to bedzie to kolejne wcielenie naszego "znajomego" proponuje takiemu userowi dawac opis "9 wcielenie helpmana" :) ;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
Bo nam zasniesz na tych czatach:-D ;) |
Oczywiście że nie śpie!!!!!!!!!!
i nie siedze na chatach lecz produkuje design do strony;p |
Ostatecznie ja nie mam tak daleko do Kudowy :)
Może by tać mu tak osobiście BANA (( ;) :-D ;p |
daj znac jak bedziesz jechal - poswiece z przyjemnooscia dzien na osobiste zabanowanie takiego gada
|
Przyjedzcie także po mnie do podkarpacia....;)
Z przyjemnoscią się dołącze. |
Wybieram sie w tamte okolice na sylwestra więc mogę się przewinąć.
|
proponuje go zbanowac na najblizszym zlocie - bylo by to wtedy gwozdz zlotu ;) - tylko czy wtedy greanpeace niebedzie chcialo go wziasc pod ochrone jako "gatunek zagrozony, narazony na wymarcie":o ;) :D
|
Cytat:
Sid, co ten kolo napisał o Tobie ?(( |
HelpMAN
Zaprzeczacie moim slowom bo wstydzicie sie tego ze jest tu az taka dziura!! a po 2 zobacz na opis danych osobowych tych kolesi za ktorych mnie logoje!! a po 3 to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania a nie rejestracji!!! posprawdzajcie sobie nr Gadu - Gadu i pogadajcie z kolesiami przez GG a okaze sie ze to nie ja tylko kto inny!! a po 4 wczoraj nie dalem wyoguj od kolesia Tinky i do dzis mi zostalo w "ciasteczkach" wiec nie wmawiajcie mi ze ja was robie w butelke tylko sprawdzcie to a nie sie opierniczacie!! :P |
Cytat:
Tomgoo siedzieć na czatach a siedzieć na chacie to kolosalna różnica....;) :-D |
Cytat:
Co się robi z gościem,który przychodzi nawichany ,nieproszony na cudzą imprezke i dymi? No jasne- kulturalnie zwraca się uwagę.A potem? Przypominam,że z Basem gram w ataku(( (( (( |
panowie, musze stanac w obronie HelpMana.
czy to ladnie smiac sie i dokuczac osobie niedorozwinietej? wstydzcie sie... a tak na serio... he, he, he. moze on jest jednym z tych slynnych piecioraczkow jednojajowych (a raczej dwu... :-D ), o ktorych kiedys tyle pisano? a moze ich jest trzech? a dwoch z nich cierpi na rozdwojenie osobowosci? :-D :-D :-D |
Cytat:
Helpmam WYBACZ NAM PROSZE ;) :-D Cytat:
|
:-D
eee, mowilem, ze to nieladnie sie smiac z kogos choroby. prosze, zrozumcie czlowieka, zamknietego przez swoje najlepsze lata w pokoju bez kantow, klamek i innych niebezpiecznych elementow. jak wy byscie sie czuli :( oj, panowie, zawiodlem sie na was... i to bardzo... :( i pomyslec, ze tam narodzil sie taki genialny umysl... a teraz do mistrza: HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal krotkie slowko: "...to ze moj IP sie pojawia przy kazdym z tych userow to wina logowania, a nie rejestracji!!!... " [fragment cytatu zaczerpniety z noweli "Moje piate JA" - autor HelpMan/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal] to musi byc strasznie fajnie miec taki popularny IP: IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl |
Cytat:
|
Powiem coś ciekawego, komp kolegi HelpMAN'a i jak tam się jeszcze zwie jest słabo zabezpieczony przed włamaniem z netu, tak samo jak chałupa więc zobaczymy co będzie. Chyba zadzwonię to TePsy i się zapytam kto jest właścicielem tego SDI. Bedzie ubaw;) :P
|
nie podadza ci nie ma na to szans - mamy namierzonego goscia z wa-wy jak 2 razy próbował złąmac nasz serwer - jeden z naszych admin ów pracuje w córce tpsa - tpinternet i wiesz co sie dowiedział jak chciał adres goscia - ze sa zastrzezone jak chemy je dostac to na policje i z nakazem sądowym dopiero dadza - a my cjcielismy z gosciem spokojnie pogadac ( tak ze 2 razy z dyni ) - a tak pozatym chłop sie uchchał ze sie dostał a tak naprawde nasz serwer wpuscił go w virtualny katalog gdzie tak naprawde nic nie było tylko fikcyjne pliki jakby ***** sprawdził dokłądni zauwazył by ze pliki sa dziwaczne ;)))) - ale nasz serwerek niestety zostaje za 2 m-ce wyłaczony buuuuuuuuuuuu !!!! ale z netu nie znikne bedzie poprostu inaczej ale sza narazie potem sie wam przyznam co i jak narazie cisniemy na sdi ale za 1 m-c uchchu bedzie ostro ;))
|
ten tasiemiec z helpmanem mnie już powoli zaczyna nudzić. chłopak na odchodne walnął jakiś text, że odchodzi z honorem i cośtam jeszcze. chyba mamy różne definicje honoru...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
HelpMana/skybridge/Tinky/KoxyN/piatal dostal od naszego prezydenta IP dla Vipow, bo na swieta przechodzi metamorfoze i zamienia sie w renifera samego Swietego Mikolaja.
ale najbardziej to lubi walentynki. dostaje ich setki poprzez net, oczywiscie od innych userow o IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. Czy ty tez chcesz zostac reniferem Swietego Mikolaja? To takie proste. Spraw sobie IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl |
Cytat:
|
Heh
Czy możliwe, że na tym forum może być dwóch Tinkych? Bo ja tego postu nie napisałem. A! Nie znam ani jednego Helpmana. Jestem na tym forum drugi dzien!! |
Je pier.....!!! Ktoś sie loguje jako ja!!!
Ten Helpman ma racje (tzn Tinky :)) On sie zalogował jako ja, bo te posty nie są moje!!! Poza tym mam pare obserwowanych dyskusji, których nie subskrybowałem!!!! Zróbcie cosik z tym i nie przypier... się do helpmana cokolwiek on zrobił. |
Cytat:
zbieg okolicznosci a moze awaria w TP S.A. |
Cytat:
Sloro tak to odebrałeś to najmocniej Cię przepraszam. |
Cytat:
Bartek, błagam!!! ostatnio byłem wystawiony na dużą expozycję kretynów. obawiam się, że mogli mnie zarazić... sprawdź mój ip!!! |
Witam !
Gorzej jak się okaże ze wszyscy mają jedno IP i jeden host .....;) :) :-D |
Cytat:
A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu. Podaj mi sposób to Ci udowodnie, że ja to ja, anie ktoś inny (Helpman???) Danke |
...A zresztą pierdziele takie forum gdzie traktują mnie jak *****a bez powodu...
te słowa nie są konieczne... sprawa się wyjaśni wkrótce (mam nadzieję) jeżeli mówisz prawdę to umiej zachować zimną krew |
jago posty naprawdę znikają:) nawet prawie zdążyłem odpisać na "moje posty znikają?" i już go nie było:-D
|
Cytat:
|
Nie bronie Tinkiego albo tam Helpmana.Też mam sdi i mam takie podejrzenia:ktos o wyżej wymienionym IP z Kudowy ustawił serwerek i dzieli (dla zmniejszenia kosztów) z kolegami to łącze.Wszystko co złe idzie na jego konto.U mnie znajomy miał to samo z sąsiadem przez sciane w bloku-dzielił sie połaczeniem a póżniej miał problemy z przeprosinami podczas ostatnich wyborów (zbluzgano jakiegoś kandydata)Może sie myle ..ale tak może być
|
Cytat:
poza zasiegiem HelpMana eheheh |
Cytat:
mamy klientow i zakladamy im odpowiednik DSLa TEPSY pozwalamy dzielic i takie tam rozne inne rzeczy no i mamy kilka blokowych sieci min jest taki jeden czlowiek (juz dal popis na newsach cdrinfo) ktory ma ok 10 ludzi w sieci - kolesie to jakies zdegenerowane dresy bluzgaja na prawo i lewo, dymia i byly wieczne skargi az do chwili gdy nie jeden z nich nie zaszalal na newsach cdrinfo zablokowalem net, osoba na ktora byla zarejestrowana usluga zostala zawezwana do firmy na rozmowe po ktorej wyszla ze z pokora i od tej chwili jakos chlopak zapanowal na swoja siecia posiadanie serwera i stalego lacza wraz z kumplami wymaga odrobiny odpowiedzialnosci ... |
Cytat:
|
Cytat:
ale jezeli zaczniesz bluzgac jak on to nawet ja ci nie pomoge i polecisz jak ten ktory sie pod ciebie podszywa jezeli potrafisz to napisz do mnie na priva z jakiego ip sie laczysz ja to juz widze wiec to tylko dla sprawdzenia |
Cytat:
|
zeby zakonczyc dyskusje nt. dresow - autentyk wiec pozwolilem sobie nie cenzurowac - jesli to problem, prosze moderatorow o cenzure a nie wywalenie posta - bez bluzgow tekst traci sens
pociag w kierunku olsztyna, pozny czerwiec, piekne slonce siedzi chopak i dziewczyna - chlopak najwyrazniej zbiera sie w sobie i wreszcie mowi... - sluchaj Kryska, za*****em sie w tobie ze ****! - ... |
Sobal dziekuje za slowa uznania :) chodz ja wile IQ banana ...
SID - jakos mnie to nie dziwi - dres to dres btw nie jestem rasista i sam czasem chodze w dresie ... po domu ale nie jest to adidas :) |
Cytat:
ufff... kamień spadł mi z serca. :) |
Cytat:
Dygresja do dresów Co trzeba zrobić aby "dresy" pozabijały się nawzajem? - Dać im krzyżówkę panoramiczną do rozwiązania.:P |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
i wcale to nie oznacza, ze jestem dresiarzem - wiec lepiej daj spokoj ubiorom typu dres :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Jeszcze trochę to Admini będą dawać ban(an)y Moderatorom i na odwrót ;) ;) ;) :) BTW najwygodniejsze ubranko-podomka to dres :) |
Głupio mi troche dawać takie jednolinijkowe odpowiedzi, ale muszę się z Wami podzielić informacją, że ten topic rozbawił mnie do łez....
|
Cytat:
|
czyżby powstawał tu jakiś fankub dresów. może założymy osobny topic np.: jakie dresy są najlepsze i dlaczego te z 4 paskami ??
ps sam też chodzę w spodniach dresowych |
odpowiedź na takie pytanie jest tylko jedna: ponieważ misiek4 8)
|
Cytat:
ps wracajac do tematu troche mnie dziwi fakt ze ani skybridge ani tinky jakos nie sa skorzy do rozmowy ze mna - chociaz maja niby inne ip |
Cytat:
|
pamiętam taki temat, w którym helpgay chwalił się, że to potrafi. więcej - oznajmił, iż właśnie pisze spod jakiegoś ip z detroit, czy skądśtam inąd... Bartek jednak zawzięcie, jak to Bartek, wmawiał mu, że jest to jego 213.77.133.196 nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. :-D
ach ten Bartek, wszystko psuje! a mogło być tak pięknie... mogliśmy mieć helpika, skybridge'a i jeszce paru takich w detroit. daleko... daleko... :cool: |
Cytat:
btw mowisz, ze adidas bije nike na glowe jak chodzi o wygode to bede musial zajsc i zobaczyc do takiego sklepu bo normalnie omijalem go z daleka ... ale ostatnie dokonania nike mi sie wyzualnie nie podobaja :) |
Cytat:
moze to bylo pierwsze wcielenie helpmana ? :P btw moze by tak zaprosic wszystkich "zahowanych" przez HelpMana na forum na nasz kanal IRCowi w jednym czasie - dla mnie bylby to wystarczajacy dowod by sie kolesie oczysicili ... Sobal, Misiek wiecie co ma na mysli...;) |
:'( jaki ten świat jest "brutalny"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |