![]() |
Dziękuje Miśku za szybka reakcje;)
I za to że mozna swoje posty usuwać! I za to że sie już dobrze pliki sciągaja! I za to że już się zaznaczaja przeczytane topicki! Dzięki bardzo! |
ehh chyba jest ok.... :)
Pozdrawiam Misiek4 |
hmmm zalaczniki... na razie nie wiem co jest... :|
Pozdrawiam Misiek4 |
Ilość załączników: 1
ok wlasne posty mozna kasowac......... :)
|
Witam !
Ok skoro jush sie wziąłes za naprawianie różnych rzeczy na forum Misiek to sa jeszcze dwie denerwujące sprawy które moze dało by sie jakoś naprawić ! sprawa pierwsza - załaczniki które sa dodawane do postów sciągają sie jako plik "attechment" bez zadnego rozszerzenia trzeba sobie to przerabiacrecznie Sprawa druga o której wspomniał Sid wyżej - to czy nie dało by sie przywrócic kasowaia własnych postów ? czasami to sie przydaje. Dzieki pozdrawiam |
DZIEKI!
wszystko byloby jeszcze piekniejsze gdybym mogl teraz usunac ten watek zwalniajac troche miejsca na serwerku (bo stal sie on teraz tylko pomnikiem dla naprawde sprawnych administratorow forum... w sumie to jdnak moze zostac... :)) |
OK! Już wszystko gra (ale szybka reakcja:o) To forum to naj;lepsze forum na świecie ba we wszehświeće:-D :-D
|
to jest to co lubie
szybka reakcja na problem i równie szybka naprawa;) |
Podaj linka z ktorym masz problemy....
Pozdrawiam Misiek4 |
a ja mam nadal problemy z wyświetlaniem profili (jednak nie wszystko naprawione;p)
|
Cytat:
Jest OK ! dzieki ! |
Poprawione - sorki :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
Heh trzeba było mówić ze to jest do rozpowszechnienia - a tak to wie o tym mniej osób a mogło wiecej :) :-D Mam nadzieje ze niedługo wszystko wróci do normy ! |
rozmawiałem z BD, poweidział, że pracują nad tym :)
tymczasem podał mi sposób jak przeglądać privy miał to tu ogłośić ale chyba zapomniał, toteż pozwolę sobie opsiać jak otworzyć priva 1. wchodizmy do priva 2. wybieramy wiadomość, którą chcemy wyświetlić 3. dajemy na niej prawy klaw. myszi i kopiuj skrót 4. potem w przeglądarce w pasku adresu wklejamy skrót 5. będzie on ...php3... wystarczy skasować 3 na 100% działa |
Chcialbym poinformowac ze u mnie takze jest ten problem.
|
hmmm u mnie też nie działa
....kolejna dziura w forum ...ech...... |
Cytat:
Pedros skontaktuj se ze mną mailownie - mam pytanie co do Husqvarny. |
No i ja - niech to gęś kopnie - też nie mogę odczytać swoich privów.
Admini. Puk, puk - da się coś z tym zrobić? |
Re: Re: Nie Moge Czytac moich Privow - error 404...
Cytat:
|
Witam !
U mnie jest dokadnie to samo - miałem ten temat wczoraj poruschuc ale jush za późno byłi i mi sie pisac nie chciało. |
Re: Nie Moge Czytac moich Privow - error 404...
Cytat:
A u mnie przy próbie przeglądnięcia priva otrzymuje taki komunikat : Not Found The requested URL /private.php3 was not found on this server. Pozdrawiam Zyga |
ja mam tylko problem z PRIVami, a wczoraj miałem z oglądaniem profili :o
|
U mnie jest to samo.Poza tym, nie mogę obejrzeć profilu wybranego usera.
|
Nie Moge Czytac moich Privow - error 404...
jak w temacie - chcialem zajzec jeszcze raz do jednego z privow jakie otrzymalem w celu sprawdzenia pewniej informacji a tu klops - kiedy klikam na KTORAKOLWIEK wiadomosc pojawia mi sie standardowe 404 i d... blada
czy ktos wie co z tym zrobic? (jeszcze dzis rano wszystko dzialalo ok...) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |