![]() |
!!!PoTrZeBuJe PiLnEj OdPoWiEdZi!!!
Chce kupic trwaly i dobry jakościowo naped, w testach jest wiele niezrozumiałych dla mnie słow, więc pytam was. Do ceny okolo 180zł.
Moja płyta ma SIS-a (czy to prawda, ze teac nie wspolpracuje z SIS-em [tak mi powiedzial mqy]).Raczej wolal bym zwykly naped nie dvd.:( |
teaci są b. solidne i przynajmniej jak już z czymś nie współpracuje to na całego
jeszcze jedną jego wadą jest to, że ma problemy z DMA pod XP, chociaż ja nie mam takiego problemu jeżeli nie teaca to ASUSa!!! popularne są LG dobre są MSI odradzam SONY (CDU) |
Prponowalbym teaca a jezeli jest za drogi to proponuje lite-Ona.
|
Cytat:
|
słuchaj... nie ma ogólnej zasady... jednemu na płycie ECS na SISIE nie zadziała a innemu na ASUSIE na SISIE zadziała ??
może też być na odwrót :) jakbyś miał problemy z TEACkiem to polecam ASUS-a LiteOny hałąsują z tego co mi wiadomo |
No tak to prawda Litki strasznie halasuja.
Piszac myslalem o samsungach a napisalem lite-on. |
Cytat:
|
Cytat:
|
te nowe samsungi sa bardziej wytrzymale niz jego poprzedniki:)
polecam je bo naprawde sa dobre:) ale w zyciu nie kupujcie Lg!!! |
Cytat:
|
Re: !!!PoTrZeBuJe PiLnEj OdPoWiEdZi!!!
pilnie odpowiadam ...
|
No ja niestety mam Lg:(
nie mam kasy zeby go nawet zmienic |
SAMSUNGI - nie mam do nich przekonania... powiem szczerze są do d... (bez urazy dla miłośników tej firmy)
każdy ma jakieś dośwaidczenia z dziedziny napędów CD ale mało kto podważy niezawodność TEACA / ASUSA ja przynajmniej nie krytykuję napędów, których w życiu nie widziałem... nie testowałem ::powodzenia w zakupie:: pamiętaj, ze możesz mieć pecha i teac też ci nie zadziała... wszystko jest względne :) |
No ale ja smialo moge powiedziec:
NIE KUPUJ LG to jest szajs. samsungi wedlug mnie to nawet znosna firma:) a teac to wogole jest dobra. |
Cytat:
Nie ma co owijac w bawełne SAMSUNG = RICOH = problemy uwierz mi mam je jush dwa lata ! Cytat:
|
nie kupuj teraz chyba ze gardlowa sprawa
ceny po swietach pewnie troche spadna i wtedy wystarczy Ci na DVD - samsung jest tani ale podobno dobry. Oczywiscie polecam nieustajaco toshibe ale nie zmiescisz sie w 180 zl |
Cytat:
|
w tarnowie cos kolo 250pln ale nie jestem tego pewien.
ale faktycznie naped godny zaufania; |
Cytat:
ale z x40 jestem zadowolony ... |
Cytat:
Ceny teraz poszly w gore ja kupowalem za 250 z miesiac temu a teraz chyba z 270 nie wiem ile na gieldzie. Ale moze po swietach sie uspokoi. Jesli chcesz wydac mniej to zastanow sie nad ty samsungiem. Ja tez nie ufam tej firmie ale czytalem wiele pozytywnych opini na temat tego dvd. W podobnej cenie jak toshiba dostaniesz takze pioneera. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08. |