![]() |
Dzisiaj urodziny Bartka Danowskiego!!!!!!!!
Bartek wszystkiego najlepszego z okazji 27 urodzin!!!!
|
Re: Dzisiaj urodziny Bartka Danowskiego!!!!!!!!
Cytat:
A wiec najlepszego zycze!!! :cool: |
Wszystkiego Najlepszego :)
|
Ja tez sie dolaczam do zyczen :)
Wszystkiego najlepszego Team Memberze :) duzo zdrowia wielu wydanych ksiazek i wiecej wolnego czasu :) |
Wszystkiego najlepszego Bartku, dużo zdrowia, szczęścia, lepszego i szybszego komputera.;)
No i oczywiście abyś miał jak najwięcej miłych chwil spędzonych na tym forum.:P |
BD - hip hip hporrey i niech ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeeeeeeeeezadasnie nidgy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee zadddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasni e itsdt
ps.) wqłasnie wracam od szwagra oblewajac jego 2 syna wiec sorki ze nieskładnie ale i tak szczere jutro tzn dzis bedzie poprawka ale i tak szczere i serdeczne od samotnego Snipera obys nigdy nie nadział sie na taka jedze jak ja która po 4,5 roku powie ci co mnie ;) dobra bez osobistych wycieczek - zdrowas zfrowas i zeby ci szczescia i co tylko sobie zamarzyłessss |
powodzenia, szczęścia, zdrowia, pieniedzy, wszystkiego co najlepsze
|
Wypadalo by cos dodac od siebie!
Wiec ja rowniez sie dolaczam do zyczen! Happy Happy! |
:: Wszystkiego DOBREGO i jeszcze więcej wydanych książek no i oczywiście udanego moderowania :) ::
|
Wszystkiego Najlepszego jak najwiekszej liczby czytelnikow i sukcesow w zyciu :-)
|
Zdrowia, szczęścia...PIENIĘDZY, dużo fajnych i nie upierdliwych lasek.
|
... ale numer , Cenzorzy też ludzie i mają urodziny :o no to tradycyjną cysternę Kilkenny posyłam umyślnym :) 8-)
|
a ja wagon Heinekena... po spozyciu i tak bedzeisz najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie :)
|
Dziekuje Wam wszystkim jestescie wielcy :)
jestem wzruszony i zapytam a skad wiedzieliscie, ze to dzisiaj ;) btw milo jak odpala sie rano kompa a tu skrzynka pelna zyczen odpala sie forum a tu taki ladny topic od wiernych uzyszkodnikow :) az serce rosnie jeszcze raz dzieki :) PS co prawda jestem w pracy ale Heineken juz sie chlodzi za oknem |
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego!!!!
|
Dołączam się do życzeń dla Drogiego Jubilata. Wszystkiego dobrego.
Miłego dnia. |
Cytat:
|
no jak widzę to już alles zażyczono :) i napisano więć pozostaje mi się podpiąć pod te zyczonka
BTW czy Wy nie śpicie nigdy? :) |
Wszystkiego najlepszego
|
Cytat:
ale numer :) |
Re: Re: Dzisiaj urodziny Bartka Danowskiego!!!!!!!!
Cytat:
Zyczę Ci 100 lat moderowania Naszego Ukochanego Forum.:-D |
a ja Ci zlożę bardzo krótkie życzenia:
...żeby za rok, no może dwa wydawnictwo Helion było Twoje, ........no i zdrówka oczywiście |
A nich to... ale ty Bartku jesteś młody :-D
No to do tradycyjnych 100 lat, cysterki Kilkenny i drugiej Heinekena dorzucam trzecią Bamisha. Polewaj wściekłym azotem - będzą dobrze schłodzone :) ;) |
Niech nam żyje, niech nam żyje ,raz i dwa!
Super cenzor, super cenzor ,tra la la ! Takie życzenia złożył mi mój synek.Oczywiście zamiast cenzor było tata. Pozdrawiam. |
Witam !
najmocniej przepraszam za spóźnienie - zaspałem !!! Bartek najlepsze życzenia Ci składam i zeby nigdy Ci sie Wena twórcza nie skończyła !:) |
100 Lat to zamało, 100 lat to zamało
150 ! by sie chcialo ! !!!!!!!!!!!!!!!! |
Szczęścia, zdrowia, pomyślności :)
|
wsio naj naj naj
100LAT!!! 100LAT!!! 100LAT!!! ;)
|
ja również się dołączam- wszystkiedo NAJ NAJ i 100 lat moderowania ;)
|
Wszytkiego najlepszego :))
|
Takze sie dolacze i skladam serdeczne zyczenia.
Duzo szczescia i zdrowia. Pozdrawiam. |
Oj daleko jestem w kolejce, no coz lepiej pozno niz wcale - wszystkiego najlepszego Bartku, milek imprezki, co tam....jeszcze 100 takich imprezek :)
|
Odemnie tez Wszystkiego najlepszego i wielu sukcesow.
100LAT!! |
dołączam się do życzeń
|
Wszystkiego najlepszego,zdrowia,dużo kasy i nagrody w dziedzinie literatury /jakiej tylko chcesz/ :)
|
Wszystkiego najlepszego!!
|
Wszystkiego!!!
Chłopaki - wątroba go z domu wyrzuci od tych waszych zyczeń. Ja mu życzę jescze,żeby jutro nie umarł na kaca.Bartek - bądź dzielny i wypij za wiernych forumowiczów - za kazdego jedną lufke:-D |
- zdrowia
- szczęścia - wygranej w lotto :) - pomyślności - no i to by było tyle :D |
ja tez zaspalem!
Wszystkiego naj,naj i 100lat zycze! |
Wszystkiego naj...... i obys nie musial sie wiecej uzerac z Nami - uzyszkodnikami;) http://www.taz40.republika.pl/files/piwo.GIF
|
Ja również dołączam serdeczne życzenia urodzinowe, dużo zdrówka, pomyślności w życiu prywatnym, zawodowym i ... na Forum ;) , a także "połamania pióra". :)
Pozdrawiam TOMMYx |
jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje za zyczenia :)
|
JA rowniez dolaczam sie do zyczen.
|
Ja też wszystkiego naj naj
|
dobra a teraz ci co nie skladali zyczen BAN ;)
heheheh co wy na to? |
:-D
|
Cytat:
|
:D
|
Skoro cenzor też człowiek to cenzor cenzorowi złoży życzenia.
Długiego, szczęśliwego i owocnego cenzorowania cenzorze, składa cenzor. |
Ze tez ja zawsze musze sie spozniec :-(( Bartek SORRY!!! Moze i spoznione ale szczere - WsZyStKiEgO DoBrEgO!!!
|
Cytat:
|
HEHE Niezupelnie o to chodzilo ;-))
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |