Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nagrywarka z podpisami redaktorów CDRINFO :) (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nagrywarka-podpisami-redaktorow-cdrinfo-14122/)

sayan 18.12.2002 11:21

Nagrywarka z podpisami redaktorów CDRINFO :)

HEHE każdy zarabia na swój sposób :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8975477

jstescie tacy sławni ..że wszystko co z waszym AUTOGRAFEM odrazu sie sprzedaje ?

BD 18.12.2002 11:43

fajny pomysl
wystawie swoje ksiazki a autografem na allegro :)

PS
ze tez na to nie padlem wczesniej ...

Laser 18.12.2002 11:48

Witam !

Wystawie 'kopie bezpieczenstwa' płyt cd z moim podpisem i napewno zainteresuja sie nimi pewni panowie ;) :-D

Gajorus 18.12.2002 11:57

ludzie sa dziwni...

255zl... i cena minimalna nie zostala osiagnieta... pewnie przeplaca ze 100zl by miec jakies glupie podpisy ktore warte sa zero !

Jednak polski na narod zginie w UE jak wejdziemy, z takim mylseniem nie mamy tam prawa bytu :)

BD 18.12.2002 12:13

moge jeszcze wystawic ksiazke Mitnika z jego autografem - oryginal
ciekawe za ile to pojdzie ...

sayan 18.12.2002 12:37

Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Gajorus napisa***322;(a)
!!!podpisy ktore warte sa zero !!!

jakie ZERO ? człowieku ludzie zabijają sie o autografy kolesi CDRINFO ;)

Pedros 18.12.2002 12:49

Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
jakie ZERO ? człowieku ludzie zabijają sie o autografy kolesi CDRINFO ;)
Właśnie. Bartku - mógłbyś do mnie napisać normalny list, taki na papierze (podpisać się oczywiście) i go do mnie wysłać? :) Byłoby jak znalazł. :)
Acha i czy mógłbyś go dać wcześniej do przeczytania Majonezowi? Może on też by się podpisał?
A w ogóle to co się będę rozdrabniał, może jeszcze Miśkowi, SoBalowi, Zbiegowi, Bartezowi, i... :)

BD 18.12.2002 13:08

Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Właśnie. Bartku - mógłbyś do mnie napisać normalny list, taki na papierze (podpisać się oczywiście) i go do mnie wysłać? :) Byłoby jak znalazł. :)
Acha i czy mógłbyś go dać wcześniej do przeczytania Majonezowi? Może on też by się podpisał?
A w ogóle to co się będę rozdrabniał, może jeszcze Miśkowi, SoBalowi, Zbiegowi, Bartezowi, i... :)

heheheh

no i widze, ze mitnikiem zainteresowanie zerowe :)
btw tutaj jest link http://helion.pl/ksiazki/artdec.htm

Pedros 18.12.2002 14:08

Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)
heheheh

no i widze, ze mitnikiem zainteresowanie zerowe :)
btw tutaj jest link http://helion.pl/ksiazki/artdec.htm

A Ty masz JUŻ tę książkę? No no...
Ale...przecież po pierwsze trzeba umieć czytać, a po drugie jeszcze zrozumieć - najpierw spis treści, to będzie szansa, że zawartość też
:-D
Stąd pewnie i zainteresowanie niewielkie. ;)
To co, marne szanse na ten list? Szkoda ;)

PS. A tak swoją drogą - Einstein to chyba miał rację :-D :-D :-D

bas 18.12.2002 16:32

Ta nagrywarka zyskała by dużo na wartości gdyby miała jeszcze podpisy majstrów zlotowych.

Zetoxa 18.12.2002 16:53

...trochę mało tych redaktorów się podpisało, a tak właściwie to w jakim fizycznie miejscu są te podpisy ???

BD 18.12.2002 17:08

Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
A Ty masz JUŻ tę książkę? No no...

nie jeszcze nie mam ale juz jest zaklepana, obiecana i zamowiona :)
poza tym sam Kewvin Mitnik ma byc w marcu w Polsce na promocji
swojej ksiazki :)

Cytat:

To co, marne szanse na ten list? Szkoda ;)
PS. A tak swoją drogą - Einstein to chyba miał rację :-D :-D :-D
spoko a co mam napiasc :)
daj adres

btw masz na mysli teorie wzglednosci ?

Bartez 18.12.2002 20:13

Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

hmmm... no nie wiem :D:D:D:D
ale... zawsze mozemy sie dogadac :D

-Sid-The-Rat=> 18.12.2002 20:22

jesli nie zostanie przechwycony przez wraze sily to mam szanse dzierzyc jutro w swoich meskich i silnych dloniach bacznosc! PODPIS MAJONEZA!!!spocznij...

heh - ciekawe ile za to dostane?

Pedros 19.12.2002 15:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)

btw masz na mysli teorie wzglednosci ?

... chodziło mi o sentencję zawartą w podanym przez Ciebie linku :-D
Hmmm... może sprawę podpisów trzeba odłożyć do zlotu... ;)

Acha - Sid a ile chcesz za podpis Majoneza?

BD 19.12.2002 23:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
... chodziło mi o sentencję zawartą w podanym przez Ciebie linku :-D

a no to pozwole sobie zacytowac bo sie z tym zgadzam w 100%

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności

Adik 20.12.2002 15:37

Cytat:

sayan napisał:
HEHE każdy zarabia na swój sposób

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8975477

jstescie tacy sławni ..że wszystko co z waszym AUTOGRAFEM odrazu sie sprzedaje ?

hmmmmmmmm... to już wiadomo, co sie dzieje po testach ze sprzętem testowanym na CDRinfo- kiedyś był taki temat...;p :-D

poczytajcie sobie profil AbrahaM'a w Allegro;p
Cytat:

#1 Jeśli sprzedaje sprzęt który nie jest fabrycznie nowy, fabrycznie zapakowany itd. a którego nie byłem właścicielem to zawsze jest on testowany.

Misiek4 20.12.2002 19:47

Hmm lekko nasi koledzy przesadzili z tym ogloszeniem... :|

Pozdrawiam
Misiek4

AbrahaM 20.12.2002 23:29

Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami ((

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny ;)

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu :(

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.

echoo 21.12.2002 00:25

UWAGA! UWAGA!
Sprzedam nagrywarkę uszkodzoną i niekompletną (brak silnika, lasera, obudowy, tacki i kilku innych duperelków), ale z autografem ciecia z mojego bloku (albo sąsiedniego - nie pamiętam, pijany byłem).
Cena: 1234567890 złotych albo dolarów a najlepiej złotych dolarów, talarów, dukatów, srebrników, grosików, guzików itp.(niepotrzebne skreślić <albo podkreślić>).

ps. Kto napisze głupszego posta? (prosta?, gosta?, hosta?)

pozdrowiosta :-D :P :) ;) :o ;p 8-)

/||\aster 21.12.2002 00:39

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami ((

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny ;)

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu :(

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.

A wg. mnie kazdy zarabia na swoj sposob i reszte to nie powinno interesowac. Kazdy kombinuje jak sie da zeby cos sprzedac po jak najlepszej cenie i wg. mnie pomysl byl trafiony z tymi autografami bo w koncu nie kazdy moze miec taka nagrywarke.

Pedros 21.12.2002 11:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)

spoko a co mam napiasc :)

Wiesz, tak sobie dziś pomyślałem ;) że może zamiast listu mógłby to być jakiś... czek? :) :-D
Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce :) którą mam już... tak, tak - póltora roku.

sayan 21.12.2002 12:02

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)

hehehe niewiem czy ktoś zle odebrał mój post :) ale ja to odebrałem w żartobliwy sposób że znalazlem rzeczy z waszymi autografami :) ja tu nikomu niczego niechcem wytykac (przepraszam jesli to tak zabrzmiało) nikogo to nie powinno bulwersowac :) ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni :)

pozdrawiam ALL :)

BD 21.12.2002 12:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce :) którą mam już... tak, tak - póltora roku.

nie ma sprawy a co to za ksiazka :)

BD 21.12.2002 12:41

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni :)

ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze ;)

Pedros 21.12.2002 15:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)
nie ma sprawy a co to za ksiazka :)
Jedna z Twoich... ta o nagrywaniu

sayan 21.12.2002 18:58

mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.

joba 22.12.2002 18:53

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

qrde jakie plany... to moze odrazu puscimy w obieg jakas nagrywarke 1/1/1 (:-D :-D :-D ) zeby podpisali sie na niej wszyscy (albo chociaz czesc) uzytkownikow cdrinfo.pl?

RiT2 22.12.2002 19:46

Cytat:

BD napisa***322;(a)
ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze ;)

Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!

BD 22.12.2002 20:42

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!
no dzieki wielkie :)
a jestem ciekaw co kierowalem wyborem. mozesz cos wiecej napisac :)

AbrahaM 22.12.2002 20:58

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.
Powody sa w zasadzie trzy
1) Nie lubie forum "jako mechanizmu", jakos to do mnie nie przemawia
2) Udzielam sie w miare mozliwosci na naszej grupie dyskusyjnej
3) Oraz w miare mozliwosci odpowiadam na maile.

Do tego dochodzi chroniczny brak czasu z powodu pewnych komplikacji osobistych, co odbija sie nie tylko na rzadkich wizytach na forum ale i zmniejszonej aktywnosci jako newswritera.

sayan 22.12.2002 21:15

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)
Powody sa w zasadzie trzy
1) Nie lubie forum "jako mechanizmu", jakos to do mnie nie przemawia
2) Udzielam sie w miare mozliwosci na naszej grupie dyskusyjnej
3) Oraz w miare mozliwosci odpowiadam na maile.

Do tego dochodzi chroniczny brak czasu z powodu pewnych komplikacji osobistych, co odbija sie nie tylko na rzadkich wizytach na forum ale i zmniejszonej aktywnosci jako newswritera.

Ok Pozdrawiam i Wesołych Świąt !

AbrahaM 22.12.2002 21:16

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
Ok Pozdrawiam i Wesołych Świąt !
Dziękuje. Życzę tego samego tobie oraz wszystkim forumowiczom.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30.