![]() |
Widzę, że nie macie co robić
:) |
Ilość załączników: 1
Podoba mi sie to Forum. Nawet bardzo
I te niekonwencjonalne wtrety, nietuzinkowe odpowiedzi. Lubie je, ma swoj styl Pozdrowienia Krajek |
Rozumiem, ze o wpoldo czwartej rano.....
Pozdrowienia Krajek |
sory, mały error... miało być to:
|
Yahol taka mała propozycja ... ;)
|
Re: Clone vs Alcohol?
nudzi mi się... ;)
|
nie smiejcie sie ze mnie ale ja jeszzce nawet nie zainstalowalem alkohola...
a clona ostatnio uzylem w pazdzierniku... eh... <nostalgia mode on> |
Hmmmm czego by nie mowic wydaje mi sie ze wlasnie presji Alkoholu i spadku popularnosci Clona zawdzieczamy nagle zmiany w CloneCD. Smieszy mnie jedno - pojawil sie Alkohol z wbudowanym emulatorem cd to w nastepnej wersji clone juz tez posiada to udogodnienie (no ale w sumie to w porzadku, dobre rzeczy warto powielac). Wiecie co mi sie podoba w Alkoholu? wykresy wydajnosci napedu i zajetosci procesora ;-)) Niby drobnostka a cieszy.
|
I to Alcohol 120%:)
|
Icewind Dale 2 PL drugą CD też zrzucił bezproblemowo a to chyba Safedisc 2.8.
Dobry Alcoihol nie jest zły :-) |
chociaz alcohol coraz bardziej mi sie podoba. Wzorowo i szybko przegral gre Harry Potter zabezpieczona Save disc wersja 2
|
Mnie także nie przykonuje Alcochol!
Według mnie clone jest najlepszy! |
Kozystam wlasnie z Alcohola i bardzo przypomina mi taki program do tworzenia napedow wirtualnych o nazwie Fantom cd, bardzo ciekawe....
|
Dotychcza uzywam Clone i jest ok, ale przeciez zawsze moze byc lepiej
|
nagraj pare plytek w tym kilka w tamtym i ocen!;)
|
Ja mam Clonea i Alcohola 120 ale zawsze używam Clonea-jest mi wystarczający, a do Alcohola nie przywykłem chociaż podobno dorównuje a nawet przewyższa CLonea.
|
Ja dotychczas uzywalem Clone Cd, Clony XXL i profiler'a. A teraz zobacze jak dziala Alcohol, czasem trzeba poexperymentowac||
|
sam kiedys zalozylem taki topic. Ja uzywam teraz wiecej Alcohola bo go tesruje ale tat to jechalem na CloneCD. Kazdy nagrywa na tym na czym mu wygodniej.
pozdro;) |
Przegladajac Forum, natknalem sie na taki temat kilka razy!
To zalezy co kto lubi i uwaza! Ja uzywam wylacznie Clona! jest lepszy, mniejszy i mniej zawodny. Alcohol ze swoimi opcjami mnie nie przekonuje! Ale jak mowie jest to kwestia gustu i przekonan. Pozdrowienia Krajek |
Clone vs Alcohol?
Jak sadzicie ktory program do przegrywania plyt jest lepszy alcohol czy Clone CD?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:58. |