![]() |
:gerda:
|
kazdy ma swoie problemy
|
Cytat:
Edit.Nie dzia***322;a...:nie: Da***322;em @Boltonowi repute. a co mi tam...:D |
Cytat:
Przeca jak sie chwycisz za wlosy, podniesiesz sie do gory!!! Jak baron Münchhausen :) |
Cytat:
|
Najwyra***378;niej niekt***243;rym nie wystarczy... :fiu:
|
Powiedzcie mi po co te wszystkie kombinacje, nie wystarczy kliknąć PPM na dysk C i po prostu wybrać Formatuj?
|
Chcemy. :tak!:
Do windowsa 3.11 te***380; by si***281; przyda***322;. :taktak: |
jak ja lubię wykopaliska, mogę seriala do Nero 4.xx podrzucić, chcecie:taktak:
|
Ka***380;dy nie ka***380;dy, google wie. :tak!:
Killhd te***380; znajdzie. :> |
kurcze
wszystkie narzedzia potrzebne do zycia pceta sa na hiren's boot cd ostatnia to 9.2 i chyba kazdy wie gdzie lezy |
Archeologia w rozkwicie. :D
4.5 roku. :haha: |
RiT2 m***243;g***322;bys mi przes***322;ac na poczte by***322;bym wdzi***281;czny : globrators@o2.pl
|
Cytat:
najlepiej partitionem - nie ma problemu czy to fat czy ntfs i inne cuda a tak to wpiszesz format c: i ..... masz juz czysta partycje d: hehe |
Jezeli chce postawic dysk calkowicie od poczatku niszcze go pliczkiem KILLHD.EXE. (moze on miec rowniez inne zastosowanie)(moge wyslac na poczte) Moj zwyczaj to jeden dysk - jeden system. Dlatego tez mam: 1HDD WinXP Prof; 2HDD Win(98SE); 3HD Linux. Okazuje sie, ze moze to wszystko dzialac bez najmniejszych zgrzytow. Moj kumpel mawia jak amerykanie uwazaja - jeden komputer jeden system! Tylko my Polacy lubimy kombinowac i .... wychodzi!
|
Cytat:
|
Re: Jak zrobić format c: pod Windowsem XP ? (pilne)
Cytat:
1.usuniecie partycji przy pomocy plyty bootujacej 2.wlaczam formatowanie z windowsa w partition magic; komp uruchamia sie ponownie i partycja jest formatowana w dosie;) |
chciałbym wiedzieć, który z nowszych wersji pq mieści się na 1.44 mb ? (nie chodzi o tą starą tesktową mam nadzieję :))
|
osobiscie jesli mi zalezy na czasie to uzywam gdisk'a. natomiast polecam partition magic. wchodzi na dyskietke, a potrafi niemalze cuda.
|
Cytat:
Bo jesli na ntfs to nic z tego. Poza tym do xp lepiej uzywac dyskietki startowej robionej w xp. |
Cytat:
Nadpisywanie windowsow to przesada i strara czasu, chyba ze nie masz WinXP boot. Problemy ze sterownikami pod XP maja posiadacze GForce 4 i SB Live z innymi sie nie spotkalem Pozdrowienia Krajek |
radze zrobic to z dyskietka startowa win 98 / me .Dziala bezproblemowo , w ogole radze zainstalowac najpierw win 98 / me (jak masz ) pozniej sterowniki i dopiero wtedy na to windows xp .W windows Xp sa czesto ze sterownikami i z wykrywanie sprzetu ( tzn ja mam czest takie problemy ):)
|
Masz dwie opcje:
1. wkladasz plyte bootujaca i przy restarcie masz opcje formatuj 2. wkladasz dyskietke startowa Win98 lub Me, ustawiasz boot na floop i formatujesz Pozdrowienia Krajek |
Jak zrobić format c: pod Windowsem XP ? (pilne)
Jak zrobić format c: pod Windowsem XP ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |