![]() |
To jest koniec twojego CD-ROMa. Żaden wirus, żaden inny pomysł. Jeszcze Ci trochę posłuży i... do kosza. Znam dokładnie takie same przypadki z autopsji. 8)
|
Sam mam CDRW LG 40x i nie narzekam, ale ten cdrom 52x to chyba w akcie desperacji kupie bo na nic innego teraz mnie nie stać :-(
|
takie dobre te asus-y?? ja mam juz ponad 2 lata lg 48x wersja box i nie nazekam na niego tak srasznie ;p
|
Za 120 zeta mozna miec Asusa 52:cool:
|
Cytat:
|
Re: Problem z Cdromem
Cytat:
|
Cytat:
|
CD-romy ostatnio tanieja bo ludzie kupuja dvd i nawet okres swiateczny chyba nie zahamowal tej tendencji. Za mniej niz 100zl to chyba musisz popatrzec na gieldach ale to tez bedzie jakis LG, samsung czy liteon czyli badziew, cos lepszego bedzie powyzej tych 100zl - mam na mysli np asus czy teac. Mozesz tez sprawdzic oferty sklepow internetowych no ale wtedy dojdzie jeszcze koszt wysylki.
|
No cóź dwa miesiące temu idziałem Lg 52x za 130 zyla a tego bym i tak nie kupił więc sie pytam gdzie można kupić tak tanio
|
może wirus ... ??
|
Cytat:
|
Gdzie można tak tanio kupić CD???
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
nie ma nikt innego pomysłu?
|
Cytat:
a może jest faktycznie uszkodzony, bo widziałem już kiedyś coś takiego ostatecznie wezwił ghostbusters :-D ;) |
Trojan odpada tak samo sie dzieje pod dosem lub przy starcie kompa
|
a może masz trojana i ktoś sobie jaja z ciebie robi
|
tez kiedys mialem taki cd.nie znalazlem na to rady.bylem zmuszony kupic nowy cd
|
Problem z Cdromem
Otóż od pewnego czsu mój Cd firmy nieznanej (jakiś szajs) odwala mi jakieś dzikie jazdy, klapka zama sie wsuwa nie zdąże nawet włożyć płyty do środka. Co to może być? Czasami wysunie sie na jakieś dwie sekundy później sam sie wsuwa lub nawet od razu wysunie i wsunie z powrotem. Ja już trace nerwy na niego czyściłem go rozbierałem sprawdzałem wszystkie kabelki i nic.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |