![]() |
Macie jeszcze pare dni... A nawet jak nie wszystkich to kilka tez moze byc...
|
Cytat:
|
Ale nawet stara, nie dzialajaca z podpisami calej ekipy cdrinfo moze byc duzo warta, i niektorzy fanatycy moga duzo za nia zaplacic... Mozecie chyba sprobowac nie?
|
Cytat:
|
Ale w orkiestrze bylaby i reklama dla cdrinfo i byscie wspomogli innych, macie tyle tych nagrywarek ze jedna w ta czy w tamta, co za roznica. Popatrzcie na baner w gornej czesci okna....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A nie moglibyscie zlicytowac jakiejs nagrywarki w Wielkiej orkiestrze swiatecznej pomocy?
|
Cytat:
- spuszczenie nagrywarki z 1m na beton lub spuszczenie na nagrywarke cegly z wysokosci 2 metrow - rzut nagrywarka jak kula (trzymamy za wpieta tasme ide/scsi :D ) - topienie nagrywarki w wisle - wszucanie nagrywarki naprzemian na grila i do lodowki a na koniec zostaje najlepsze czyli: - wrzucenie biedaczki pod walec drogowy,--> wkomponowanie jej w parking dla redaktorow cdrinfo :D :D i kto potem odwazy sie powiedziec ze nagrywarki nieleza na ulicach ;) :-D :-D |
skacza po nagrywarce im lepsza nagrywarka tym dluzej bedzie sie trzymala kupy :-D
|
Podczas testu nagrywarke może szlak trafic , ciekawe czy robią test wytrzymałości nagrywarki...;)
|
Cytat:
|
A co robia z samochodami w programach motoryzacyjnych po ich przetestowaniu :P Jesli jest tak jak mowicie to ja zostaje prezenterem :-D
|
nic tylko pozazdrościć :);)
|
Cytat:
|
czylmam rozumieć że te nagrywary są ich ??
|
to już było na Forum !
sprzedają na allegro ;) zobacz post ! "Nagrywarka z podpisami redaktorów cdrinfo" czy jakoś tak :) |
Re: Re: nagrywarki
Cytat:
Może ktoś z moderatorów pomoże w pytaniu ??? ;) Sam jestem b. ciekaw |
Re: nagrywarki
Cytat:
|
Sam mam dwa miejsca w pudle kompa ;)
|
Cytat:
|
Sobal chowa do szafy...;)
|