![]() |
Chat urzytkowników forum
Oznajmia wszem i wobec że powstał chat urzytkowników . Dostępny jest pod tym adresem . Załozycielem tego chatu jest Ormianin a ja zaś jestem 2gim operatorem . Zapraszam do kozystania z tego chatu.
|
Mały upgrade:
Sid został 3cim operatorem;) |
robimy ankiete .. kto bedzie czwarty ?
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
niebedzie 4 do brydża ?
|
bawili sie i mam bana, nie moge wejsc :(
podajcie do wiadomosci Sidowi |
Cytat:
|
ZAJALEM SIE
DLA WSZYSTKICH KTORZY PRAGNA MIEC STALY NICK NA NASZYM CZACIE... http://www.polchat.pl/rejestracja/identyfikator.phtml TU SIE REJESTRUJEMY |
WSZYSCY wzywani do POKOJU ZWIERZEŃ NATYCHMIAST !!
|
Czat chodzi calkiem niezle tylko jakos ludzi nie przybywa:-D
|
Każdy kto wszedł do tego topicu musi wejsc na nasz czat aby dostac odtrutke ponieważ jesteś zarażony vrusem!!!!:-D
|
Cytat:
jestesmy TU |
Wszystko oki, ale skoro jest to WASZ czat a nie nasz, i do tego jak sami mówicie NIEOFICJALNY, to myślę że musicie zmienić jego nazwę, bo kojarzy się z Naszym serwisem CDRinfo, a redakcja z nim nie ma NIC wspólnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nie podoba mi sei odsuwanie zarzadu od mas... wyflada to tak jakbysmy wogole nie byli tu potrzebni
|
Piszcie, piszcie, ja go tylko tu zastępuję, i nie sądze by się zgodził, ale co tam, przeszkadzać Wam JA będę tylko do końca roku, tyle chyba wytrzymacie?
|
Cytat:
|
mozesz napisac DLACZEGO misiek sei nie zgodzi?
ta inicjatywa nic mu nie szkodzi |
ok zminaimy nazwe kanalu...
|
Cytat:
|
problem jest taki ze nie maja nad tym czatem wladzy - a biora na siebie odpowiedzialnosc za tresci...
dlatego trzeab sie odciac od cdrinfo i wice wersa dlatego proponuje zmiane nazwy na 'czat milosnikow nagrywarek' i zmiane tematu Monter jesli ty jestes ta ~1 to bardzo brzydko sie zachowales... |
Przeciez ten zbor tworza uzytkownicy forum, ktorzy sa "wsparciem" dla tego forum
|
oto moj priv z ~1...
anonimu nie skrzywdze upubliczniajac to |
prowokacja!?
|
Kto sobie wzial mojego nicka!!!!!!!!!!
(( (( (( |
jesli to ty Monter to tracisz moje zaufanie (i tak pewnie to nic dla Ciebie nie znaczy :( )
mam nadzieje jednak ze to nie ty .. i ze wszystko sie wytłumaczy |
Nie wchodzę na czaty, znam je aż za dobrze - tam można się podawać za kogo się chce tylko - o już jak widać ktos się podał za Werona (bo chyba tak mamy rozumiec co napisał powyżej?) sami widzicie co można a co nie - dlatego serwis CDRinfo jako taki nie ma zamiaru mieć z tym nic wspólnego...
|
monter to nie byles ty?
koles wlasnie polecial... a ja usuwam oczerniajace cie materialy - poniewaz nie sa o tobie... przepraszam |
Ten czat zostal utworzony dla ludzi ktorzy tutaj bedac na forum, chca byc szybciej myslami niz moga :)
To zabawa, wymiana informacji, oraz przyjazn i kontakty |
No qrde moj nick tez juz ktos sobie przywlaszczyl
|
Mój tesh zajęty...
|
Cytat:
dodajcie coś od siebie np. nol_cdrman |
Heh dwa topic'ki o tym samym :)
Powtarzam się, ale co zrobić, a więc: 22:00 meeteing, miejsce: TUTAJ |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
Dzisiaj także każdy może o 22 wpaśc bedzie równie dobra zabawa!!!! |
Było rewelacyjnie !!Ubaw po pachy.
Dziś też będę.:) :) :) |
Ja wczoraj o 2 omal nie spadłem z krzesła tak się śmiałem;)
|
Zapraszamy na CHAT dzisiaj jak zwykle od 22:00. Obecnosc OBOWIAZKOWA!!! :-D
|
Uwaga!
Chat tylko dla formułowiczów o mocnych nerwach i poczuciu humoru! Aha nie będzie gościa;p |
Jest nas 10. No co z wami, wchodzic!
|
Cytat:
|
Sadze ze Monter ma po czesci racje - jest juz przeciez czat cdrinfo
jego wejscie jest na stronie glownej po prawej dlatego tez wydaje mi sie ze misiek sie nie zgodzi ale sama inicjatywa w sobie jest ok tyle ze rownie dobrze mozna bylo wykorzystac nasz czat poza tym nie lubie jak ktos rozgranicza My Wy itp wszyscy jestesmy uzytkownikami Forum a to ze pare osob moze wiecej nie zmienia faktu ze jestesmy takze forumowiczami |
Co za pedal zbanowal moje ip. Nie mam dzisiaj humoru i narobie zadymy na polchace jak tylko bede mogl tam wejsc.
|
Cytat:
|
u mnie majonezie ten czat cdrinfo nie dziala - wiem ze to przez jave - ale nie moge sobie pozwolic na ryzyko przerabina syatemu przez zbawy java - wiec musialem polozyc na nim cieply zur
ten nasz czat u mnie dziala... dziala tez u brzuszkow, oldgringo i wielu osob jtrym nigdy nie udalo sie wejsc na cdrinfo.czat |
Cytat:
U mnie także 'firmowy' czat CDRinfo nie działa. Natomiast 'nieoficjalny', bądź 'prywatny', czy jak tam go się nazywa, działa bez zastrzeżenia. I to jest najważniejsze. |
dziala, ale nie znaczy ze ma byc odrebna czescia od CDRINFO... jest uzupelniajaca sfera dyskusji
|
Mała poprawka, teraz dopiero wszyscy opuscili czat, a więc idę spać :)
BTW: dlaczego ktoś zamknął topic: "propozycja spotkania wigilijnego" ??? Ten topic miał pobić rekord - dojść do 1000, a teraz jest zamknięty :o |
POBUDKA Ludzie wejdzie na czata! Nikogo narazie nie ma nudno
|
Cze all:) Jezdem nazad:)
Tylko jeden problem z "waszym" czatem! Moj login jest zajety!? i przy probie rejestracji d.... blada! Tak wiec Yahol na czacie to nie ja ani Mlody!!! Czat oficjalny nie dziala u mnie w dzlszym ciagu mimo kilkunastu:) Jav ktore instalowalem, mysle ze jest to moj problem i mojego dostawcy. |
Cytat:
|
Chat jest dostepny teraz pod ładniejszym , praktyczniejszym adresem:
www.for-chat.prv.pl |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
no to jak myslisz - kto wprowadzil wyrazny podzial my wy, chyba nie My(( |
AJ, AJ
Chciałem się tam zarejestrować jako zwyczajny Pedros a tu się okazało, że ktoś sobie już zarejestrował nicka Pedros. :P Kto pierwszy ten lepszy :P Oczywiście mogę się tam zarejestrować jako np. D**a Wołowa, tak się tylko zastanawiam - czy kogoś rajcuje pisanie na weronie, yaholu, pedrosie ??? PS. A jaki jest poprawny adres tego chata, bo coś mi się nie chce uruchomić? |
Ten kto sie zarejestrował twoim nikiem prawdopodobnie nie jest z naszego forum . Na takim czacie jest wiele pokoi tematycznych gdzie rozmawiają rożni ludzie i pewnie to któryś z nich zagarnoł twojego nica możesz sie zarejestrować np Pedro-s
|
No wlasnie, jest przeciez wiele osob o tym samym nicku.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nick nie jest przypisany do pokoju. Coś byłem myślący inaczej ;) No dobra - ale i tak nie mogę tam wejść - pojawia mi się tylko biała plansza w przeglądarce z jakby miejscem na obrazek lub obiekt ? |
No dobra - ale i tak nie mogę tam wejść - pojawia mi się tylko biała plansza w przeglądarce z jakby miejscem na obrazek lub obiekt ? [/B]
[/QUOTE] a to już niewiem ja niemam problemów z wejsciem ale napewno ktoś tu bedzie wiedzial :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dobrze ze ja nie mam takich problemow :chytry: |
Cytat:
pozdrawiam |
A w domu mi chodzi.
Czyli w pracy mam coś pochrzanione - naprawi się :) |
Cytat:
po prostu nie da sie polaczyc z innymi serverami, nawet z gg ciekawe dlaczego :D:D :jezyk: |
czy dzis wieczor... godz 23:15 ktos sie pojawi?
|
Cytat:
|
Dalej dajemy niech ktos sie zjawi!!!!!!1
|
słuchać Ormianina na chata ;) JEst super!!!
Jakby ktos zapomnial for-chat.prv.pl |
Piwo się leje... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
..opowiesci niezle... Zapraszamy
|
Cytat:
|
Nęcimy bielizną... :) :cisza:
|
Cytat:
|
Stringi lataja...jest bosko...brakuje dziewczyn...
|
Cytat:
|
Przed chwilą nawet było na czacie 2x 0,7 Gorzały:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przechodzimy do rozmiarów miseczek... :)
|
Kasprzak serwuje kielbase.... ;p
|
misczki obgadane...danie zaserwowane :) ...Teraz fotki...A zapomnialbym...jutro o godzinie 20 kontynuacja ale mam nadzieje ze w wiekszym gronie!!!!
|
siema, jest jeszcze ten czat? :) i gdzie? ":piwo: :)
|
|
Cytat:
|
http://for-chat.prv.pl Chcialem potem wejsc i tez nie moglem. dzisiaj o 20!
|
a u mnie normalnie wchodzi :)
|
Cytat:
:) |
Tymczasem jest Gorzala... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|