Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dlaczego ???????????????? !!!!!!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dlaczego-14556/)

tomgoo 31.12.2002 13:02

Gratuluje Zbignieff powrócenia w szeregi forum....

ZbigNieff 31.12.2002 13:00

No do Dusznik jest okolo 25KM

witkowal 31.12.2002 12:55

A i tam blisko sa chyba Duszniki zdrój! Fabryka papieru, wlasnie tam zrobilem swoj pierwszy papier czerpany!

ZbigNieff 31.12.2002 12:51

Cytat:

witkowal napisa***322;(a)
Wiesz, tak naprawde to niechce mi sie tam do Ciebie jechac no chyba ze na zimowisko :P :P :P
No do tego warunki akutar sa super!!! 8)

witkowal 31.12.2002 12:39

Wiesz, tak naprawde to niechce mi sie tam do Ciebie jechac no chyba ze na zimowisko :P :P :P

ZbigNieff 31.12.2002 12:23

Jesli chodzi o mojego bana to akurat mam na to dowod!!
Slowa samego Miska w emailu jesli chcecie moge je w postaci
screena zamiescic na forum!!

A co do sieci to mozecie sami przyjechac i zobaczyc ze owa siec
istnieje!!

Z tego co widze strasne z Was niedowiarki ;p

BD 31.12.2002 10:46

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
coz - mnie pozostaje tylko zyczyc zeby wybryki twojego 'kumpla' piatalo-helpmana nie robily ci takich tylow jakich narobily ci na forum

i nie sadze zebys dostal banana - bo o naszym odkryciu na czacie z 'wladz' wiedzial tylko majonez a on krokow zadnych nie podjal... - wiec ciagle uwazam ze twoej problemy byly wynikiem tego nieszczesnego :81 w adresie (sam na sobie zrobilem probe - i keidy dopisywalem te :81 tez bylem 'zabanowany'...)

niestety musze zauwazc ze helpman NAPRAWDE ci opinie zjechal

ja nie widzialem wybrykow Zbignieffa na czacie ale
caly czas mam na niego OKO bo mam podobne zdanie jak SID
ze raczej trudno o kilku kolkow tej samej sieci

jednak narazie zbignieff ma kredyt zaufania - zobaczymy co bedzie dalej ...

Ormianin 31.12.2002 10:39

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Moge tylko zlozyc podziekowania dla Miska!!!! Za przywrucenie mi dostepu!! Jeszcze raz THX!!

A po 1 SID

Nie wiem co zrobiles z Masterem na czacie jak mnie nie bylo czy jak
wyszedlem ale to akurat nie jest dla mnie wazne!!!

A po 2 SID

Juz pisalem ze mam siec na SDI i sa na nim 3 osoby ja moj kumpel
(HelpMAN=piatal) i jedna kobietka. Kazdy z nas ma jeszcze radiowke
przez ktora sciaga dane a tak wogole SDI sluzy nam do wysylania
sygnalu na radio i do przedladania stronek.

Witam ponownie mysle ze juz bedziemy troche razem :D 8)

Ok, tak jakby nie ma to dla nas znaczenia, ale konsternacja, Zbignieff sam napisales: "mam siec na SDI i sa na nim 3 osoby ja moj kumpel (HelpMAN=piatal)"

Czy rozumiesz w czym rzecz?

To jest juz tylko jedna konkluzja, a reszta bedzie wiedziec juz o co chodzi

-Sid-The-Rat=> 31.12.2002 02:54

coz - mnie pozostaje tylko zyczyc zeby wybryki twojego 'kumpla' piatalo-helpmana nie robily ci takich tylow jakich narobily ci na forum

i nie sadze zebys dostal banana - bo o naszym odkryciu na czacie z 'wladz' wiedzial tylko majonez a on krokow zadnych nie podjal... - wiec ciagle uwazam ze twoej problemy byly wynikiem tego nieszczesnego :81 w adresie (sam na sobie zrobilem probe - i keidy dopisywalem te :81 tez bylem 'zabanowany'...)

niestety musze zauwazc ze helpman NAPRAWDE ci opinie zjechal

ZbigNieff 31.12.2002 00:39

Moge tylko zlozyc podziekowania dla Miska!!!! Za przywrucenie mi dostepu!! Jeszcze raz THX!!

A po 1 SID

Nie wiem co zrobiles z Masterem na czacie jak mnie nie bylo czy jak
wyszedlem ale to akurat nie jest dla mnie wazne!!!

A po 2 SID

Juz pisalem ze mam siec na SDI i sa na nim 3 osoby ja moj kumpel
(HelpMAN=piatal) i jedna kobietka. Kazdy z nas ma jeszcze radiowke
przez ktora sciaga dane a tak wogole SDI sluzy nam do wysylania
sygnalu na radio i do przedladania stronek.

Witam ponownie mysle ze juz bedziemy troche razem :D 8)

TOMMYx 29.12.2002 14:58

Prośba dla Admin'ów i Moder'ów - zamknijcie ten topic

Z góry THX .

-Sid-The-Rat=> 29.12.2002 14:56

prosze uwaznie przeczytac moj post - jesli to nie pomoze trudno
nie chce mi sie pisac na ten temat ani tu ani prywatnie - dla dobra osob zainteresowanych

koniec tematu - a zbignieff moze wchodzic na forum pod warunkiem ze z adresu wywali te :81

Luke 29.12.2002 14:50

czy chodzi o tego co niektorzy stwierdzili ze jest...ekhem...z policji?

Krzycho83 29.12.2002 14:32

Cytat:

joba napisa***322;(a)
na tym forum trzeba wisiec chyba 24h/dobe 7 dni w tygodniu (albo nawet wiecej) zeby byc zorietowanym we wszystkich watkach. ja tez niezbyt rozumiem o co chodzi w tej "intrydze". moze ktos mi to wytlumaczy?
bardzo prosze na prv albo tu

Nie wystarczy siedzieć 24H na forum. Trzeba też siedzieć 24H na chacie:-D

joba 29.12.2002 14:22

Cytat:

Nol napisa***322;(a)
Co za tajemnice! Dosłownie jak w X-Files:) Może ktoś to oficjalnie wyjaśni? Jeśli nie oficjalnie, to podeślijcie na priva.
na tym forum trzeba wisiec chyba 24h/dobe 7 dni w tygodniu (albo nawet wiecej) zeby byc zorietowanym we wszystkich watkach. ja tez niezbyt rozumiem o co chodzi w tej "intrydze". moze ktos mi to wytlumaczy?
bardzo prosze na prv albo tu

+++LeWaP+++ 29.12.2002 11:09

???

Nol 29.12.2002 10:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
Zbignieff - dlaczego uciekles natychmist z czata kiedy ja i master zrobilismy to co zrobilismy?

Co za tajemnice! Dosłownie jak w X-Files:) Może ktoś to oficjalnie wyjaśni? Jeśli nie oficjalnie, to podeślijcie na priva.

brzuszki 28.12.2002 23:45

co do diaska zrobiliscie!!!((

-Sid-The-Rat=> 28.12.2002 23:08

a ja powiem tak - zbignief nie wykazal sie tym razem - bo nie wiem na 99% czy on to H... ale ip ma to samo - a jak slusznie ktos zauwazyl to malo prawdopodobne zeby cala siec za SDI skladala sie z popaprancow a oni z kolei wybrali sobie to forum na poligon doswiadczalny - ale to inny temat - Zbignieff - dlaczego uciekles natychmist z czata kiedy ja i master zrobilismy to co zrobilismy?

al to inna sprawa

odpowiedz jest prosta - nikt nie wejdzie pod ten adres - to przez to ':81' - to proxy o ktorym mowl kiedys Misiek - teraz go nie ma... i adres jest do bani
skasuj 81 i bedzie dzialac

Krzycho83 28.12.2002 22:53

Cytat:

joba napisa***322;(a)
a czy ZbigNieff ma cos wspolnego z tym userem ktory wprowadzil nie tak dawno zamieszanie na forum?
Ten Zbignieff tez cos ostro czaruje:P

brzuszki 28.12.2002 21:32

A coś tak qźwa czułem!!!

kizio 28.12.2002 20:17

a tu chodzi o: H... em, em (sami wiecie kogo!)???:o

joba 28.12.2002 19:22

Cytat:

oldgringo napisa***322;(a)
Do wszystkich ,którzy jeszcze nie wiedzą dlaczego:
Gdybyście częściej zaglądali na naszego chata, to wiedzielibyście co jast grane(to taka delikatna zachęta).
Mówiąc krótko ZbigNieff ma takie samo IP co pewien dość kontrowersyjny były(mam nadzieję) user.User ów miał wiele ksywek i stali bywalcy Forum wiedzą o kogo chodzi.Narka.8)

a czy ZbigNieff ma cos wspolnego z tym userem ktory wprowadzil nie tak dawno zamieszanie na forum?

oldgringo 28.12.2002 19:10

Do wszystkich ,którzy jeszcze nie wiedzą dlaczego:
Gdybyście częściej zaglądali na naszego chata, to wiedzielibyście co jast grane(to taka delikatna zachęta).
Mówiąc krótko ZbigNieff ma takie samo IP co pewien dość kontrowersyjny były(mam nadzieję) user.User ów miał wiele ksywek i stali bywalcy Forum wiedzą o kogo chodzi.Narka.8)

witkowal 28.12.2002 16:43

dostal bananka....biedaczek

Laser 28.12.2002 16:43

Witam !

Kurde siedze pod 500Watową żarówką i nie wiem o co chodzi poprosze o wiecej mocy na priv ew GG.

Dzieki!

Krzycho83 28.12.2002 16:39

Więc co sie stalo z biednym Zbyniem???:-D

witkowal 28.12.2002 15:30

Wlasnie, ja tez nie wiem o co chodzi a chcem wiedziec. I nie wierze w to powiedzenie ze ciekawosc to pierwszy stopien do pikla :P :P

grzeniu 28.12.2002 15:29

Chmm...no ja tez chetnie zaspokoilbym swoja ciekawosc. Powiedzcie co tu jest grane to przy okazji i ZbigNieff sie dowie bo tez twierdzi ze nie wie. Chyba nie jest to zadna tajemnica skoro on sie tu pyta otwarcie na forum a nie pisze do moderatora na priva?

TOMMYx 28.12.2002 15:15

Dostał bana(na), chociaż nie wiem za bardzo dlaczego, nie zauważyłem, aby złamał którykolwiek z punktów regulaminu tego Forum.

Sid i Master - od razu mówię, że wiem o tym i o tamtym, byłem przy tym obecny - to tak, dla uprzedzenia Waszych komentarzy :)

Ale co to ma wspólnego z Forum ? :)

GOLOMB 28.12.2002 14:48

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Spokojnie, juz wiem o co chodzi:)
JA niewiem powiedzcie mi koledzy

Ormianin 28.12.2002 09:20

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Heh
Ten post to tylko taki podtekst, nie zauwazyliscie ukrytej intencji tego posta:)
Jak ktos chce wiedziec ktore zdanie ma ukryta tresc to na priv

Spokojnie, juz wiem o co chodzi:)

/||\aster 28.12.2002 04:18

Heh
Ten post to tylko taki podtekst, nie zauwazyliscie ukrytej intencji tego posta:)
Jak ktos chce wiedziec ktore zdanie ma ukryta tresc to na priv

woitas 28.12.2002 03:10

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
wczoraj byly problemy, ale nie takie. pewnie ban. za co, nie wiem, ale nie bede sie wtracal. jak ktos chce to niech mnie oswieci, a jak nie to nie.
proponuje, abys udal sie do sklepu z artkulami oswietleniowymi :-D

Luke 27.12.2002 20:24

wczoraj byly problemy, ale nie takie. pewnie ban. za co, nie wiem, ale nie bede sie wtracal. jak ktos chce to niech mnie oswieci, a jak nie to nie.

tomgoo 27.12.2002 17:42

Re: Re: Dlaczego ???????????????? !!!!!!!!!

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Wczoraj byly jakies problemy... watpie aby Zbignieff mial bana... dlaczego niby?
Pozwolisz że odpowiem na prv.

Ormianin 27.12.2002 17:40

Re: Dlaczego ???????????????? !!!!!!!!!

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Dlaczego nie moge dostac sie do serwisu CDRinfo.pl pokazuje mi sie cos takiego jak na zamieszczonym obrazku ponizej! Kieruje to glownie do moderatorow! I adminow! Czekam na wyjasnienia!

[moi koledzy bez problemu wchodza na strone]

Wczoraj byly jakies problemy... watpie aby Zbignieff mial bana... dlaczego niby?

witkowal 27.12.2002 17:19

Tak bananka jak sludznie zauwazyl Patrix heheheh

tomgoo 27.12.2002 17:17

Pewnie masz bana!

ZbigNieff 27.12.2002 16:29

Dlaczego ???????????????? !!!!!!!!!

Ilość załączników: 1
Dlaczego nie moge dostac sie do serwisu CDRinfo.pl pokazuje mi sie cos takiego jak na zamieszczonym obrazku ponizej! Kieruje to glownie do moderatorow! I adminow! Czekam na wyjasnienia!

[moi koledzy bez problemu wchodza na strone]

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45.