![]() |
Dzis sylwester!
Dzis sylwester!!!!!!!!!!!!!!!!
bawcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Zakupy alkoholowe już poczyniłem, i mam zamiar wystartować z imprezką około 19. Wszystkim życzę szampańskiej zabawy oraz lepszego 2003 roku! I uważajcie na wasze wątroby!:)
|
a kto tutaj bedzie o 0.00 ;)
|
Cytat:
Ja na sylwka siedze w domu wiec ja bede ! |
Cytat:
|
Tam gdzie ja będę nie będzie kompa i łącza. Jak zwykle :(
No więc do zobaczyska w nowym roku :) Do Siego Roku. Ech... wszystkiego najlepszego. I obyśmy za rok też mogli pogadać... ;) :) :-D |
Mnie niestety też nie będzie (tak jak Pedros'a powyżej):'( :'( :'(
|
mnie takze nie bedzie:(
ale zycze wam swietnej zabawy i niezapomnianych wrazen:) |
...ja mogę być...
|
ja siedze w domu, i tez będę
|
ja też siedze w domu też będę
|
A mnie nie bedzie bo impreza zaczyna sie o 20 a konczy sie.... rano albo wczesniej jak wszyscy padna... Wiec zycze wam lepszego roku 2003 i zebyscie szybko wyleczyli kaca po zabawie :-D . A i zeby na forum nie bylo juz takich incydentow...wiecie zapewne jakich...
|
Hmmm ja ide do znajomych na sylwestra + parapetówe (1st raz sam od 5 lat) więc zaleje pałe ale znajomi są również u mnie w sieci wiec niewykluczone ze z ich kompa zajrze na forum - a jak nie to życze wszystkim piekielnego kaca jutro ;))))
|
Ja do 0.00 bede ale po tej godzinie wchodzą nowe zasady do mojej sieci..
|
Cytat:
Ale wszystkim którzy będą się bawić życzę szampańskiej zabawy do białego rana :) |
Mnie nie będzie i z tego powodu życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.
|
Witam !
No to proponuje naszego chata w takim razie |
Cytat:
Jestem za zawsze raźniej w kupie.:-D |
Cytat:
No to sie rozumie ! |
Cytat:
sam mam wlasnie 38 stopni i potworny bol gardla |
Cytat:
BD a Ty wpadniesz ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Im więcej ludzi tym lepiej;) |
Cytat:
Przychodźcie wszyscy czemu mnie sie pytacie ! To jest dla nas im nas wiecej tym raźniej bedzie !! macio przychodź nawet sie nie wahaj !! |
no to kul :)
|
Cytat:
|
ja równiez będe z Wami tylko "duchowo", ale na pewno wzniosę toast za każdego Forumowicza z osobna :) i nikogo nie pominę...;)
|
Cytat:
Oj ADIK uwazaj bo jak tak bedziesz wznosił to po pierwszej 15 jak dobrze pódzie zacznie Ci sie motac !:-D ;) |
Cytat:
"Użytkownicy: 7,306, Ilość dyskusji: 14,552, Ilość odpowiedzi: 87,646" Gratuluje zdrowia, ja bym nie dał rady wznieść siedem tysięcy toastów :P :D:D:D |
heh- noc jest długa, a łeb nie szklanka- nie pęknie...chociaż może ograniczę się do Forumowiczów, którzy mają na koncie chociaż 1 posta (zawsze to 4000 toastów mniej...:) ) ;)
|
witam wszystkich,
mój nowy rok i impreza sylwestrowa bedzie dopiero 9 godzin po Waszym, więc pewnie tutaj wpadne na polską godzine 0:00 by poczatować z Wami. Pozdrowienia i najlepsze noworoczne życzenia ze słonecznej Californi :) shuma02 |
Cytat:
|
Ja napewno wpadnę i na Forum i na chata.
|
Cytat:
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2003 !!!
Żebyście się nie schlali. Tylko jedną śklanę na łeb.:P |
u mnie cos z netem zamieszalem i czeka mnie reinstalka - czat nie dziala, gg umarlo, onet sie nie laduje = kleska - zostalo mi TYLKO forum...
wiec jestem ale nie dostepny on-line - mam nadzieje ze bede rano dosc trzezwy zeby postawic kopa na nogi... bawcie sie dobrze! |
Cytat:
;) ;) :-D |
hehe u mnie IMPRA WRE!!
|
jestem zje.......
bede za 2 dni |
jak by co zapraszamy na czata zabłąkane dusze :)
|
na chat nalezy wejsc poniewaz jest mało osób ..... a musi byc full...............
|
wszystkiego najnaj w nowym roku życzy Jacoob i Magda
|
Cytat:
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW ŻYCZY Zyga |
Najserdeczniejsze życzenia dla całej rodzinki z Forum składa oldgringo.:) :)
|
DOSIEGO ROKU
|
Życze wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!
MURT i jego imrezowicze:-D :P :-D ;) :* ;p :D 8-) 8) ^_^ |
Czemu na chatcie nikogo nie ma???
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego ale jestem dziwnie zmeczony. Ide lulac. Narazie i do jutra w 2003 roku.:)
|
poprawka
bede za 3 dni... po raz pierwsz y konbieta mnie przerpila ne trafiam klawiwsza trufno sei mowi papa bawcie sei dobrze :)))))))))))))) |
a i my żyzcymy wszystkim forumowiczom Szczęśliwego Nowego Roku - mamy nadzieję ,że jeszcze się dobrze bawicie.
Pozdrowienia od wszystkich tgości , którzy jeszcze żyją - sztuk 4 Wasze kochające Brzuszki |
Cytat:
pozdrawiam, Ps. Wszystkiego Naj, Naj, lepszego :D |
Cytat:
pozdrawiam, |
Z okazji 2003r życzę wszystkim użytkownikom forum żeby ten Nowy Rok był jeszcze lepszy dla BRACI INTERNETOWEJ i nie tylko, od minionego roku 2002
|
Cytat:
|
Cytat:
No to extra - mi tam wystarczyły atrakcje jakie mi zafundowali wczora Tommgoo i Patrix ->> dzieki chłopaki !!!;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!
|
|
No to wszystkiego naj w nadchodzacym roku gieje , oby byl lepszy od obecnego :party: :sluze:
|
Ja tego sylwestra spędzę z moim Skarbem będziemy zajęci sobą przez całą noc :serdusz:
Szampańskiej zabawy i niedużego kaca nad ranem :spoko: I oczywiście Do Siego Roku 2015, żeby w tym kraju nad Wisłą wreszcie zaczęło się lepiej dziać, tak by nasi forumowi emigranci mogli wrócić na stare śmieci :taktak: :party: |
Szampańskiej zabawy życzę wszystkim forumowiczom :sluze:
|
2015 = 1024 + 512 + 256 + 128 + 64 + 16 + 8 + 4 + 2 +1 - życzę nerdowskiego nowego roku :-P!
|
O północy fajerwerków, a rano petardy wam życzę :D
|
Ktoś w okolicy już przekroczył 4,5 promila i się wystrzelał. :rotfl:
Koty zrobiły się czujne, ale na razie nie panikują. |
Dziś na "domówce".
Ale nie będę grał! :D |
Klon Beriona ?
|
Będę pić.
Czego forumowiczom życzę. :) |
To nie klon :rotfl:
|
No to dobrej zabawy później i udanego wejścia w ten Nowy Rok :) nie pijta do upadłego :P
|
Dobrej zabawy wszystkim. I łagodnego wejścia w Nowy Rok :D :party:
|
Zdrówka gieje bo ono najważniejsze :taktak: toast2
|
Wejście będzie łagodne, bo na znieczuleniu ogólnym, ja bym życzył na jutro łagodnego wejścia w atmosferę i miękkiego przyziemienia. ||
|
No nie wiem czy ON będzie taki łagodny :> ten Dark nie napalony :ysz: aby mu gumka tylko nie pękła :nie: bo wtedy to będzie rewolucja :haha:
|
I swiat zaleje Darkness :D
|
No to najlepszego! toast2
|
No Panie i Panowie dobrej zabawy i jeszcze lepszego 2015 r :)
|
Właśnie zajechałem do roboty. Niech pracownicy się bawią, a ja posiedzę sobie tu, do 12 porobię zestawienia, albo pooglądam sylwestrowo cokolwiek. O północy wchodzę na najwyższy punkt (jakieś 15 metrów) i oglądam fajerwerki :D O 12:15 rozkładam się na kanapie, książka do ręki, czasem rzut oka w monitoring i tak do rana...
|
Zacząć zmianę w 2014, a skończyć w 2015, czyli być na straży cały rok, bezcenne! :D
:pepsi: z kropelkami. |
"Idę do pracy, wrócę w przyszłym roku!" :szczerb:
|
Noworoczne wszystkiego najlepszego :)
|
Że co mówisz? :hmm:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Dziędobry. Witam sylwestrowo - jak co roku.
Imprezowicze pewnie już wybyli, ale gwardia forumowa imprezuje tutaj. Tak więc startujemy - i wiśta wio! :spoko: :kolejka: |
Jestem obecny naczelniku prezesie , wszystkiego najlepszego zgredy jedne :D
|
Chlamy do upadłego, więc położyć niewysoką flaszkę na podłodze, żeby upadek nie przerwał chlania. toast2
|
No ja dopiero wychodzę, ale pozdrawiam was z mroźnego Krakowa pod ostrzałem. Od kilku godzin nie przestają walić.
|
Jak się cieszę, że cię widzę :jupi:
Normalnie chyba się nawalę :D |
To możemy się ponawalać symetrycznie. Obiecuję chlać koło północy.
|
Ja w domu. Trzeba psa pilnowac zeby nie zszedl na zawal.
Godzine juz na pizze czekam. Jeszcze tylko 40 minut. |
Melduję się :P
|
Wyjdzie za chwile, ze to forum to wieksze nolify niz wykop
;) |
Ino, wiecie, ja tak tylko symbolicznie się będę nawalał :szczerb:
|
Cytat:
|
Pops! Ja ci zaraz symbolicznie zasadzę, gieju!
|
Ja tez symbolicznie.
Wczoraj bylo az nadto :D |
mamy z Krzyśkiem i Staśką finlandię 0,7 tak że szału nie będzie :nie:
a jeszcze półmisek śmierdzącego sera pleśniowego niebieskiego :taktak: oraz jakieś musujące coś za oknem obecnie -7 stopni :sciana: |
Pizza miala byc 10 minut temu. Dalej nie ma.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:40. |