Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytasz? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakie-czasopisma-o-tematyce-komputerowej-czytasz-14819/)

andy 12.03.2011 21:09

Kiedyś CHIP (dopóki się nie zeszmacił) a od czasu do czasu poczytam sobie jakieś artykuły z Hakin9(darmowy do pobrania w formie PDF).

SEBAW 12.03.2011 21:03

Kilka dobrych lat wstecz kupowałem Reset, a po jego likwidacji czasami Chip. Teraz tylko przez neta... czytam. :)

Patrix 28.02.2011 23:26

Ja od 2001 CHIPa prenumeruję... :sciana:

M@X 28.02.2011 23:05

Rzeczywiscie, az sie czlowiek usmiecha jak to czyta. Co bedzie za pare lat o.O?

pali 28.02.2011 22:33

WIRED, jeśli akurat kupię (drogi).

Polecam.

Jest na ajpada (nie korzystam, ale reklamę widziałem)

Cytat:

Napisany przez Pawel_k (Post 89427)
mam juz stale lacze ale co z tego jak ja chce np sobie poczytac w kiblu albo w lozku - mam sobie wydrukowac czy moze komputer potaszczyc po mieszkaniu

ajpada sobie kup :D ale czasy

loki7777 28.02.2011 20:02

Archeolodzy;)

M@X 28.02.2011 19:48

Rowniez prenumeruje i sledze na iPadzie ;-)!

Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk

yahol 28.02.2011 19:09

Cytat:

Napisany przez czary2mary (Post 1148302)
iMagazine oczywiście iPod-em

http://imagazine.pl/

iMagazine,ale z iPada :)
Z przewijaniem "do dołu" oczywiście :)

czary2mary 28.02.2011 18:25

iMagazine oczywiście iPod-em

http://imagazine.pl/

cpuks 03.01.2003 23:36

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Za miesiąc moja sielanka sie skonczy gdy wejda pakiety do mojej spółdzielnie ale lepszym rozwiązaniem dla mnie bedzie założenie sztywniaka....
Heh na stale nie wyrobie - dlugi:'(

A prezes mojej spoldzielni nie zgadza sie na Dialog (nie chce zeby mu trawniki rozkopywali) a gdyby dialog byl to za ISDN non stop 100 + vat...

Wniosek moja sielanka jest taka ze dostalem 3 razy z rzedu 700 pln rachunek od tepsy bo mi pakietow nie starczylo - teraz sie oszczedzam i splacam dlugi...

tomgoo 03.01.2003 23:27

Cytat:

cpuks napisa***322;(a)
Tez tak bym chcial niestety pakiet w krwiozerczej tepsie nie daje mi takich mozliwosci - dlatego musze gazety kupowac
Za miesiąc moja sielanka sie skonczy gdy wejda pakiety do mojej spółdzielnie ale lepszym rozwiązaniem dla mnie bedzie założenie sztywniaka....

cpuks 03.01.2003 23:24

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Ja aktualnie nic nie czytam tylko net przegladam....
Tez tak bym chcial niestety pakiet w krwiozerczej tepsie nie daje mi takich mozliwosci - dlatego musze gazety kupowac

tomgoo 03.01.2003 23:21

Ja aktualnie nic nie czytam tylko net przegladam....

cpuks 03.01.2003 23:18

Ja czytam tylko CHIPa - na slabym polskim rynku prasy komputerowej jest najplepszy a co do paru tutaj wymienionych (szczegolnie ENTERa) to bym sie klucil czy to nie jest prasa dla kobiet...:)

faco 03.01.2003 22:21

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Podpisuje sie pod tym przez rok kupowałem Chipa ale przestałem od tego roku

Tym bardziej, że CHIP ma przynajmniej miesięczne opuźnienie w stosunku do netu.

MacGyver 03.01.2003 19:22

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
ja tam czytam chipa bo dobrze pisza o sprzecie, "dziedzinach pokrewnych" i roznego rodzaju programach :)
mam juz stale lacze ale co z tego jak ja chce np sobie poczytac w kiblu albo w lozku - mam sobie wydrukowac czy moze komputer potaszczyc po mieszkaniu :blee: - takze gazetki papierowe rules (i to nietylko w kiblu gdy papieru brakuje) ;) :D :D :D

Zgadzam się

Laser 03.01.2003 18:32

Cytat:

remix napisa***322;(a)
szkoda mi kasy na ta makulature... wszystko znajduje w necie :)
Witam !

Podpisuje sie pod tym przez rok kupowałem Chipa ale przestałem od tego roku

Remix 02.01.2003 21:34

szkoda mi kasy na ta makulature... wszystko znajduje w necie :)

bartoldzik 02.01.2003 21:18

Ja czytam Chipa, ale przydalaby sie wersja bez CD tak jak wydaje PC World Komputer. Chip jest calkiem niezly wiec warto na niego poswiecic czas. Komputer Swiat tez jest dobry, ale do wylozenia podlogi przy malowaniu :3msie:

Pawel_k 02.01.2003 20:38

ja tam czytam chipa bo dobrze pisza o sprzecie, "dziedzinach pokrewnych" i roznego rodzaju programach :)
mam juz stale lacze ale co z tego jak ja chce np sobie poczytac w kiblu albo w lozku - mam sobie wydrukowac czy moze komputer potaszczyc po mieszkaniu :blee: - takze gazetki papierowe rules (i to nietylko w kiblu gdy papieru brakuje) ;) :D :D :D

BD 02.01.2003 19:58

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Ale czytalem: CD-Action. NET, PCFormat, PCWK, Chip, Enter, WWW, SGK,
o i co mi to dalo? NIC!
Nie czytalem: Clicka, Pleya, i teraz K$.

no nic ci nie dalo bo nie czytales EasyPC ;)

Yahol 02.01.2003 19:52

Mogom bydz w Inglisz i Dzermanskom jazyku!

Tez nie kupuje od ok. 1/2 roku. Wszedzie jest to samo i opoznione!
Wiekszosc informacji biore ze stron internetowych a i programy sa nowsze i w pelnych wersjach:)

Ale czytalem: CD-Action. NET, PCFormat, PCWK, Chip, Enter, WWW, SGK,
o i co mi to dalo? NIC!
Nie czytalem: Clicka, Pleya, i teraz K$.

BD 02.01.2003 19:49

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
BD a czy moglbys podac jakies adresy takich stron gdzie sa w miare aktualne informacje ze swiata komputerow?
zaje sie dzisiaj czytalem taki watek na forum gdzie podawaliscie sporo roznych ciekawych stron - znajde to podesle

MacGyver 02.01.2003 19:49

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
BD a czy moglbys podac jakies adresy takich stron gdzie sa w miare aktualne informacje ze swiata komputerow?
No w sumie też by mnie to interesowało

/||\aster 02.01.2003 19:45

Cytat:

BD napisa***322;(a)
Nie czytam ani jednej gazety komputerowej dostepnej na polskim rynku
chyba, ze recenzje ksiazek (moich) tam sa ktore mnie ciekawia.

Wszystkie gazety wydawane na naszym rynku sa nudne. Co miesiac czy co dwa nie bede kupowal nowszej karty i na grzyba mi recenzje i testy. Podawane informacje sa dla mnie stare bo juz dwa, trzy miesiace czytalem o nich w sieci na wielu stronach.
Zreszta jak to mozliwe by gazeta byla akutlana jak artykuly czekaj np 3 miesiace na publikacje. Przeciez w tym czasie w swiecie komputerow moze sie wiele zmienic.

Z chwila uzyskania stalego dostepu do sieci (jakies 6 lat temu) nawet CD dolaczone do gazet nie sa mi do niczego potrzebne - sam sobie sciagam co mi potrzeba.

Zdecydowanie wole dobre i aktualne strony internetowe.

BD 02.01.2003 19:42

Nie czytam ani jednej gazety komputerowej dostepnej na polskim rynku
chyba, ze recenzje ksiazek (moich) tam sa ktore mnie ciekawia.

Wszystkie gazety wydawane na naszym rynku sa nudne. Co miesiac czy co dwa nie bede kupowal nowszej karty i na grzyba mi recenzje i testy. Podawane informacje sa dla mnie stare bo juz dwa, trzy miesiace czytalem o nich w sieci na wielu stronach.
Zreszta jak to mozliwe by gazeta byla akutlana jak artykuly czekaj np 3 miesiace na publikacje. Przeciez w tym czasie w swiecie komputerow moze sie wiele zmienic.

Z chwila uzyskania stalego dostepu do sieci (jakies 6 lat temu) nawet CD dolaczone do gazet nie sa mi do niczego potrzebne - sam sobie sciagam co mi potrzeba.

Zdecydowanie wole dobre i aktualne strony internetowe.

sayan 02.01.2003 19:12

z braku chęci i zbraku floty zaprzestałem zakupów w dziale PRASA :)

P.S. no może poza moią kochaną mangą :)

MacGyver 02.01.2003 18:24

Brał ktoś z Was udział w multiTeście na łamach Chip-a?
Bo nie wiem czy sprzet dostarczony do testów póżniej trzeba im zwrócić

Y@nkee_PL 02.01.2003 18:20

czytam CHIPa
wyjasniac nie trzeba tym co tez czytaja, a wiec no comment :P

MacGyver 02.01.2003 18:20

Też czytalem KS-a od początku do lipca 2002 roku. Potem "przesiadka" na Chip-a.

Adik 02.01.2003 18:17

na moje oko, to w ankiecie brakuje opcji "Żadnych nie czytam" :)
kiedyś czytałem...(nie śmiac się:P) KomputerŚwiat, ale robili "dziwne" testy, co miedzy innymi mnie do nich zraziło- dla mnie KŚ to lamy i można ich polecić tylko (moim zdaniem) osobom, które nie mają zielonego pojęcia o kompach (czyli ludzie typu nauczyciele INFORMATYKI w gimnazjach;)-niektórzy...)

MacGyver 02.01.2003 18:10

Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytasz?

Jakie czasopisma o tematyce komputerowej czytacie.
Mile widziane ewentualne uwagi

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30.