![]() |
Bardzo fajna strona.....**
Tu był link .....Sid i Thanatos gratulacje,ode mnie.To nie jest prowokacja z mojej strony...przepraszam.
|
Bardzo fajna! Linkuje Osla i Mula.
|
Wymieniajcie się na prv'ie
|
Cytat:
|
:buu: ??? :wow: :smutny:
|
Cytat:
Tesh poprosze |
ej a mogę wiedzieć o co chodzi? :)
|
Cytat:
|
Laser i macio.men też poleciało
|
Hehe
Coraz wiecej pojawia sie takich tajemniczych postow :czytaj: |
:) ja tez bym chcial... prawda jest ze nie wiem co to jest, ale jak wszyscy to wszyscy ^_^
|
??
a ja bym mógł prosić ??
|
Qrka wodna, zupelnie nie jarze o co chodzi, ale zgodnie z prawem tlumu dajcie mi tez:*
|
nie smiac sie!
adres jesli naprawde dobry prosze przeslac do mnie - celem umieszczenia go na www.wykaz.prv.pl... moze sie przydac :) |
me too please
|
Jak mozna to tu dzieki z gory :jupi:
|
Ja tez bym prosil o mala paczuszke :czytaj:
|
Do mnie też...wiecie co i jak.
|
juz nie trzeba - dziekuje bardzo... juz mi sie nie chce... :)))
dzieki tym ktorzy mi przeslali - calkiem pokaza liczba osob :)) |
Co prawda nie wiem o co chodzi ale sadzac z postow link musi byc ciekawy i takze sie pisze.
Jakby ktos mogl to prosze mi wyslac. ;) |
Ja też proszę: mail
|
No dobrze jak wszyscy to wszyscy więc ja równiez poproszę:) tu poproszę
|
Ja tez chce:idea:
|
dawać!dawać! wszystko co wywalają do mnie na priwa-b.proszę:jupi:
|
Murt czy mi sie wydaje czy zmienileś szatę graficzną?;)
|
Hehe zmienilem zeby bylo smieszniej:jezyk: :jupi: :zeby:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale coz to jest za fajne uczucie dac komus po nosie - nie(( I tylko nie pisz mi o regulaminie, jest nie do konca przemyslany i nie jest to zadne usprawiedliwienie |
lopus - jesli mozesz w chiwli wolnej to wyslij mi ten link,
bo nowi nawiedzeni ,byli koledzy jak widzisz juz go wycieli |
bgn - nikt tu nikomu nie dal po nosie...
nie jestesmy tez nawiedzeni - przynajmniej moja rodzina jakos tego nie stwierdzila - bo sam nie moge tego weidziec thanatos rzeczywiscie torche za szybko wycial ten lnik - zwlaszcza ze po przejzeniu stwierdzam ze nie jest jakis rewelacyjny - chyba ze ktos lubi reklamy kiepskich stron xxx pamietaj jednak bgn ze wycinanie crackow to nie granie na nosie WAM i przestrzeganie regulaminu - ktry mi sie tez nie podoba - ale ostroznosc - bo w momencie gdy to forum stanie sie 'warezowe' bedzei mozna zaczac sie pakowac... bo serwis zamkna i tyle. jakby nam odbijalo - powiedz |
Cytat:
tu nie chodzi o craki -tylko o linki do stron. I dlaczego jakos to mnie nie przekonuje i dalej czuje duch...no nie bede pisalc czyj. Link w koncu mi wisi - i tak za duzo czasu nie mam, ale chodzi o zasady i bardzo subiektywne oceny co mozemy ogladac ,a co nie. Rownie dobrze mozna wyciac linki do altavisty - bo stamtad tez mozna sie dostac do ewentulanych seriali i crakow. To zakrawa na paranoje Co do 'odpijania' - wlasnie napisalem |
pogadam z miskiem - co i jak mozna zamieszczac - trzeba sutalic jasne zasady - bezposredni link do zbioru - NIE, link do strony TAk - i tak dalej - ale ja nie moge tego zrobic, bo nie mam takich uprawnien - na razie musimy usuwac - choc ja osobiscie nie bede sie z tym spieszyl...
poza tym - sprawdz poczte :) |
Pisze,żeby sie usprawiedliwic: link ten podałem tylko dlatego ze prowadzi do Winoncd6DVD i windows xp corporate.Za dużo miałem pytan na priva o te programy i myslałem ze link poleży z pare minut,to zainteresowani sami sobie wkleją.Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.
|
Jak tak, to Pedros też pięknie prosi o podanie linka.
:* |
Cytat:
|
... a nie prościej wpaść na forum Lasera i Patrixa tam pełny kuuuulll :jupi: || :jezyk:
http://www.boarder.xu.pl/ |
Cytat:
Gdzie dwóch sie :klotnia: ,:podbite: tam trzeci:kasa: |
Cytat:
Dziękuje !:) |
Cytat:
Dzieki ze o Nas pamietasz - gratulacje osigniecia 1000 postów Zetoxa ! |
Acha. :)
Dzięki :) Luzik ;) |
podeślecie mi też?
|
Witam !
Poszukajcie tego linka u "nas" - topic najbardziej poszukiwany link PS: To informacja a nie reklama:) |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio to adres poszedł na prv;p |
|
Cytat:
:) |
Cytat:
Przyjaciół miec - swietna rzecz:glaszcze: |
oj, oj chyba sie spoznilem...
ale moze ktos mi jeszcze podesle tego linka tu |
No dobrze mówisz Sid...nie będzie warezów, nie bedzie kłopotów, chociaż aż takiego ryzyka nie ma że "ktoś" dokładnie sprawdza wszystkie posty:) a poza tym juz nie raz sie natchnąłem na np. Kazaa...to w koncu nie nielegalny program ale wiadomo do czego służy..
|
Ja tez chce prosz na PRV! Z gory dzieki
|
|
ja tez prosze
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:01. |