![]() |
Poszukuję kraka lub seriala do ...
... spokojnie :P, sprawdzam tylko czujność nowych cenzorów || || ||
|
Re: Poszukuję kraka lub seriala do ...
Cytat:
|
Re: Poszukuję kraka lub seriala do ...
Cytat:
|
Zetoxa a ten moze być
kxjdm-qgcj9-ch7tm-rrqwt :) u mnie jako klucz uniwersalny / nie mylić z francuzem lub co nie daj Boże z żabką :) / idealnie działa po małych modyfikacjach w kodzie poodstawowym 8) / w zaleznosci od programu , mojego humoru. stanu upojenia alkoholowego i plam na sloncu -> kolejność nieprzypadkowa :)/ BTW to mój 1k post i jak zwykle offtopicowy / Ilove offtopic/ |
Cytat:
|
GRATULATIONS cana !!!!!!
1000 post!!!!!! a Zetoxa kiedys bedzie trzeba tak po miechu nowych wladz taki sam post wysypac i sprawdzic czujnosc o ktora sie nie martwie;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gratuluje Zetoxa & Cana
|
I w nagrodę dostajesz banana od moderatorów ;)
|
Jak widac po czasie pisania postow cenzorzy spisuja sie calkiem niezle :)
|
Zetoxa - podpuszczacz ;)
Zetoxa i Cana - gratulacje - mój 1000post pewno za jakies 2 lata ;( |
jeśli utrzymam to tempo pisania postów to 1k osiągę za ok osiem lat...
ps no chyba że takich postów jak ten będzie więcej 8) |
Na razie możecie spać spokojnie, TIR bananów przyjedzie do mnie niedługo (a że ciężko adres znaleźć, to trochę to potrwa ;) :D 8-) )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dzisiaj na biologi baba nam tlumaczyla dojrzewanie bananów :) |
RHQQ2-YXRKT-2B7Q8-FCKGW-8TG6W
[tu SID - nie dajcie sie nabrac - ten klucz nie dziala WSZEDZIE :D] universal key ;) :) :cisza: :cisza: :cisza: :3msie: |
Cytat:
:cool: :) :cool: |
Uniwersalny KEY (patrz otwieracz do konserw). OTWIERA WSZYSTKIE CD-Romy. [SERWIS: Zachowaj szczegulną ostrożność podczas otwierania, wyłamanie przedniej klapki grozi utratą gwarancji] :blee:
Pozdrawiam wszystkich. |
sprawdzilem tego key;a tommyx - w moich win2000 nie chce dzialac... :( zostaje mi pryginalny :D
wiec jest on PRAWIE-uniwersalny |
Uniwersalny otwieracz:
"Otwierać Policja" :boks: |
Cytat:
Sid A czy w W-wie jest zapas kłódsek? ^_^ |
:) Zetoxa - a nie masz gdzies craka do zcrakowania nowym moderatorow?
|
jest, jest w Wawie przeciez mammy Hute jakby ktos nie pamietal :)
a swoja droga - po co nas crackowac? :D |
Cytat:
Tak sobie czasem koło południa rymuję :D |
Cytat:
BTW po co crackować a nie wystarczy seriala nie z black listy wpisać 8) :) pozdrófka |
Cytat:
|
Cytat:
A brzmi ono ... 23514 8-) 8-) 8-) :D |
Moze Misiek jest po psychologii....
w Getcie policja była zydowska,a te słynne zdjęcia jak małe żydowskie dziecko płacząc wytrząsa zza pazuchy kartofle to właśnie akcja żydowskiej policji. Granatowa Policja w Drugiej Rzeczypospolitej pilowała polaków lepiej niż gestapo,wermaht,ss i gajowy Marucha razem wzięci. Wiadomo - nikt tak nie upilnuje czarnucha,jak drugi czarnuch. Sid,Tanatos-bądźcie czujni,bo teraz już teoretycznie nie możemy nazekać.No bo jak to-Monter-xle,sami forumowicze-też źle,to czego one chcom,te uzyszkodzgniłki?! Tak,tak...wzieliście sobie na głowe -nowi morderatorzy-zawszoną czapkę... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jedną... i drugą... i trzecią... :cool: |
i'm back :D po swietach i urlopie
hehehe zetoxa jak zwykle testuje czujnosc moderatorow :spoko: |
Cytat:
nawet nie wiesz, jak mi cię brakowało. ostatnio straszne rzeczy się tutaj dzieją - jacyś źli ludzie wymazali cię z listy modziów i wpisali siebie... o, zgrozo! ale, skoro wróciłeś, to wszystko będzie po staremu. prawda???;) :cool: |
czy to tylko moja obserwacja ale czy na mnie i Thanatosa jest prowadzona jaks nagonka? taka subtelna i nieduza?
:( |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale na forum zostaje - nie boj sie |
Cytat:
|
Cytat:
|
poszukuję kraka k***a
wiadomość na priw :sciana: |
Cytat:
Pozdrowienia dla Julki :) |
Brzuszki!
Pan mnie nie pamiętasz, bo ja teraz inaczej wyglądam, ale 8 lat temu to my się pięknie kłócili, że hej! :) |
Cytat:
Zima idzie -wieczory długie -możemy się dalej kłócić :) Pozdrawiam :) |
OK skoro jest ten temat (nareszcie forum zmierza w dobrą stronę wzorem peba :D) to, czy ktoś może już znalazł serial i fixa do Windowsa 8 Ultimate PL. Chodzi oczywiście o wersję finalną RTM, która wyszła tydzień temu (nareszcie :D). Póki co nie znalazłem rodzynka. Jako, że już późno juto dam linki. Stay tuned :D
Z góry dziękuje i pozdrawiam forumowiczów. |
Temat jest prastary i powinien zostać zamknięty. :P
Peba? Boże uchowaj. ;) |
Na pebie jest wszystko... Nawet odpowiedz na pytanie ilu jelopow zna rycho...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
bo znalezli odpowiedz tutaj...
|
|
Krak nie żyje :(
Wanda również :( ta, co nie chciała Niemca :spoko: wolała Niemkę :sciana: |
A ja poszukuje Kraka do Facebooka||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |