![]() |
Przeprosiny !!!
Wczoraj popelniłem nietakt i zapytałem o cracki.
Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych. Oczywiście wynikało to z mojej nieznajomości regulaminu. PRZEPRASZAM. |
Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
|
Nie pękaj.
Jeszcze będzie lepiej8-) |
Cytat:
Nie pękaj, za trzy, no góra cztery miesiące Admini i Moderatorzy przestaną Cię obserwować i będzie lepiej ;) ^_^ :cool: A i tak zanim usuną Ci konto, to wcześniej powiadomią ;) ;) ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No dobra.Który z was(Sid czy ThanatoS)wymusił(pod bananową groźbą)taką laurkę.Bo wątpię że doli napisał to z własnej inicjatywy.8)
|
Cytat:
:uscisk: |
nie ja...
zapewniam ze nie ja nie pamietam tego posta wogole... ale zaraz sprawdze... na oczy nie widziaelm takiego posta... zreszta podjalem decyzje ze nie zamykam takich postow, ani ich nie wywalam - pouczam (tak jak tygryska) i czekam co bedzie dalej |
Cytat:
MY wiemy swoje:cool: teraz to już nie WY jesteście beholderami:chytry: |
"Nowi" moderatorzy są bardziej pobłażliwi, powiedziałbym "dydaktyczni". 8)
|
Cytat:
niepotrzebnie przepraszasz. Forum jest po to aby pytac, bez wzgledu na to czy sie to komus podoba, czy nie |
Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Do pewnego momentu i ja tak sadzilem! Ale ostatno wcale nie jestem tego pewien! I to nie jest zart. |
Re: Re: Re: Przeprosiny !!!
Cytat:
Ale skoro są nowi Dyktatorzy ;), jest szansa na zmiany i wyjście z sytuacji kryzysowej :) No bo jeśli nic sie nie zmieni, albo się jeszcze pogorszy, to na cholerę nam nowi Moderatorzy ? ? ? :blee: Co tu duzo pisać... pożyjemy, zobaczymy.... 8-) |
1. jak mnie pamięć nie myli to wg regulaminu pytanie o treści niezgodne z myśla przewodnia partii.... tfuu co to mi się na usta ciśnie / jakieś zaszłosci z poprzedniej epoki demokratycznej ludowo :)/ serwisu nie jest niezgodne z regulaminem, natomiast takim czynem jest odpowiadanie znanymi ciągami symboli ASCI na boardzie i umieszczanie poprawek róznorakiego typu nieautoryzowanych przez włąścicieli praw intelektualnych do danego sofciku takoż jest niezgodne z regulaminem
wiec reasumujac przeprosiny na wyrost bo mimo iż to czyn naganny i na niktórych grupach dyskusyjnych automatycznie nominujący do PLONKa a przynajmniej do PW / jak ktoś litościwy i plonkownicy na drobnicę :) nie używa /to jednak nie jest on niezgodny z prawem bo dopiero użycie w/w narzędzia lub ciągu cyferek do uzyskania w sposób nielegalny pełnej wersji aplikacji za którą kaski nie zapłaciliśmy jest czynem zabronionym 2. co wszyscy tak biadolą że kiedyś to były złote czasy / ***** , serial a tak trudno samemu poszukać?/ , po modzie na niepalenie przyszła na nasz net już kawałek czasu moda na hipokryzję jacy to alles są legalni i TYLKO legany soft użytkują i tak już zostało co BTW jest całkiem dobre bo przynajmniej user lewego softu wie że nie jest to ok w stosunku do producenta i wojego sumienia :) / i to jest jedyny plus tej mody 8)/ choć faktycznie muszę przyznać biadolącym ;) w jednym rację , wszyscy twórcy serwisów i innych netowych rzyjątek z powodu poj... przepisów i zbyt dużej dowolności ich interpretacji przez organa wiadome :) popadają w paranoję obawiając się nawet cichego szmeru za ścaną / ale to już wina przepisów które jak to zwykle w naszym kraju sa spierdzielone na maxa i niekompetencji służb odpowiedzialnych za utrzymanie porządku, ale to już temat na inną opowiastke/ i aqrat w tym wypadki nie ma się co dziwić ich reakcjom choć z drugiej strony mozna walnąć text ala onet or wp że redakcja nie odpowiada za treści umnieszczane na boardzie itp...... i teoretycznie powinno byc ok a dynamicznie zmiennny organizm jakim jest board odwiedzany codziennie przez setki userów sam się zorganizuje i po okresie wzglednego chaosu uklad się ustabilizuje sam bez pomocy impulsów z zewnątrz :) a to na jakim poziomie to już zalezy od samych userów i ich własnego poziomu kultury wypowiedzi pozdrófka |
noooo cana trzasnąłeś tak piękny referat (by nie rzec esej :fiu: ), że mnie osobiście z nóg ścięło :niepow: i tak pozostałem horyzontalnie na leżąco :-o
|
Cytat:
I wcale lepiej bym tego nie ujal! A wymuszanie przeprosin i kajania sie, "przepraszam, ze zapytalem" no..jest calkiem bez sensu.Forum jest po to zeby pytac, a my wszyscy od tego zeby odpowiadac, z sensem, bez sensu, na temat i nie na temat. I troche ten elaborat Cany mnie otrzezwil, nie ma co sie przejmowac duperelami. A bezsensowne regulamini i ich bezsensowna interpretacja : sa, byly i beda. |
nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA
to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem) i to tyle - regualmin niezaleznie od tresci i tak ejst martwym prawem - poniewaz w polsce utarlo sie ze i tak 'wiemy lepiej', poza tym wladza jest BE niezaleznie jaka by nie byla regulamin tu zawsze uwazalem za wytrych pozwalajacy wladzy odpisac krotko na watpliwosc 'dlaczg post polecial' - a do tego trzeba troche wieej dystansu i indywidualengo podejscia - nie wywalam pytan, nie strasze banem, nie krzycze - bo to bez sensu - ale oczywiste rzeczy (jak te nieszczesne - 'sprzedam pirackie gry') musze wywalic i tyle regulamin sie zmieniu - wedlug mnie powinien byc jak najbardziej ogolnikowy - krotki - zawierajacy zdanie w stylu - 'upublicznianie tresci niezgodnych z prawem skutkuje w konsekwencji usunieciem tych tresci' i kropa! linki do stron, nawet reklamy - byleby zwiazena z forum i tematyka - OK ja nie mam nic przeciwko - bo co to komu szkodzi? yahol - nie rozumiem twojego oporu przeciwko sprzedawaniu komorek na kupie/sprzedam/zamienie... wyszukiwanie przykladow ze strona po chinsku i CALKIEM przypadeim crackiem jest troche bez sensu - przypadkow tego typu nie ma - jesli to ja bede jednym z dwojga zlego ktory bedzie sie ustosunkowywal do tego linku to zrobie KLIK - spojze co widac na PIERWSZY rzut oka - i jesli nie ma tam beszczelnie napisane 'win xp corporate' to zostawie i niezaleznie od wszsytkiego przypominam - ze pojscie na luz moze sie skonczyc zamknieciem serwisu - i kropa... |
Sid, alles ok
wiadome treści na priv to też wiadome nie od dziś, ale co do ogólnego regulaminu to już niestety widzę w tym widno nadinterpretacji z obydwu stron i tu aqrat tylko jedna strona ma argumenty ;)co już mnie jako osobie potencjalnie mogącej być uczesnikiem takowego sporu i to na wiadomej pozycji 8) się oczywiście nie podoba, lepiej się dokladnie zastanowić / jak dłuzej trzeba to trzeba / i uściślic to czego nie wolno / byle by to było TYLKO to absolutne minimum/ z który mi tak sobie przy odrobinie wrodzonej lub nabytej inteligencji wszyscy w jakiś sposób poradzą :) :chytry: link do strony z crackiem / ale nie bezposrednio do samego pomagacza/ IMHO dlaczego nie, nie jest on podany na tacy :) i na boardzie w sposób jawny / choc bardziej eleganckim :) choć w takim czynie nie ma nic eleganckiego patrząc ze strony moralnej jest podanie tej informacji na priv który jak slusznie zauważyłes wszyscy w jakiś sposób mają zapodany/ co do postów w jawny sposób łamiących prawo / te nieszczęsne pirackie gry i wymiana or ich sprzedaż / to sprawa jasna, kretynizm i takowe zapędy trzeba tępić w zarodku bo głupota jest grzechem śmiertelnym :) pozdrófka |
Cytat:
ale się tych kropek posypało... miałem kiedyś kumpla w podstawówce (on chyba nadal tam jest:cool: )też zawsze zaczynał wypracowanie kropką i kończył dużą kropką. ale był spoko koleś - można z nim było pogadać o kontrapunkcie w dziełach Wiśniewskiego... i, co ważne, niebrał sobie nigdy niczyich słów zbytnio do serca. dlatego właśnie nie pamiętam, by się z kimś kiedykolwiek bił albo pouczał kogoś, jak ma się zachowywać. spoko koleś... był. |
Cytat:
? bo te przytyki pod moim kierunkiem nie ukrywam nie podobaja mi sie - zwlaszcza ze zawsze owijasz w bawelenke zamiast powiedzeic cos jasno |
Cytat:
Nadal jesteście Forumowiczami i nadal traktujemy (sorry, że piszę w imieniu ogółu, ale wydaje mi się, że każdy tak myśli) Ciebie i ThanatoS'a tak samo, jak to miało miejsce wcześniej. A że ktos w żartach napisał cos mniej lub bardziej śmiesznego - przecież to się zdarza na tym Forum bardzo często i jakoś nikt nie narzekał. Sid, wcześniej, zanim zostałeś Moder'em, rozumiałeś tego typu light'owe żarciki. Czy obecny Sid - Moderator się zmienił ? (to tylko pytanie, nie stwierdzenie). Popraw mnie, jeśli się mylę. Niedawno wiele osób pisało na Forum: "nick_moderatora wyluzuj trochę..." etc... Jeszcze trochę, i ludzie zaczną pisać: " Sid wyluzuj trochę..." ... Narazie wszytko jest ok, atmosfera na Forum poprawia się i niech tak pozostanie. |
Cytat:
i o to chodzi! my "was" traktujemy tak samo, jak "przedtem". to chyba coś się zaczyna zmieniać w "waszym" postrzeganiu. zmianie postrzegania mówimy: STOP!!! ;) :cool: PS. Tommy, te moje żarciki to są te bardziej śmieszne, co? ;) :) :cool: |
Cytat:
Nie wyspałeś się, czy tylko sobie żartujesz? Bo zaraz się obrażę ;););) :) PS"" I nic nie jest bez sensu, wszystko ma swój sens. :) 8) "" |
Cytat:
|
jestem toche chory wiec i rozdrazniony i wogole - ale nie spotkalem jeszcze strony gdzie glownym tematem jest np. opis najnowszego GF a pod spodem KRAKI i SERIALE...
ale jak pisalem wczeseniej - podejde do takeigo przypadku zdroworozsadkowo... |
No i widzisz Sid?
Już się zaczęło.Mówiłem że moderowanie to ciężki kawałek chleba.;) Pozdrawiam. |
Cytat:
PS" Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! :glaszcze: " |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]nie mialem nic wspolnego z ta szopka - KROPKA to raz - dwa - pytania sa zeby odpowiadac - fakt, ale chyba nie chcesz zeby za niektore odpowiedzi panowie niebiescy przyszli do miska i zamkneli mu serwis? bo jedno pytanmie to pryszcz, dziesiec tez - ale kiedy stanie sie to standardem - koniec nieunikniony ****************************** ...akurat niebiescy czy tez czarni ( vide left) nie maja co robic. Przeceniacie sie nieco, jak bylem kiedys w Rosji to ogladalem takie stare plakaty z okresu stalinizmu "Vnimanije , szpion podsluszywajet"....... **************************** pytania tak - kurcze czeeemu nie - ale odpowiedzi NA PRIV - kazdy (z wyjatkiem bgn) ma wlaczone privy - a bgn widoczny link do poczty i mozna to zalatwic rownie skutecznie a przy tym w sposob bezpieczny dla forum (privow nikt nie jest w stanie odczytac poza autorem i adresatem) *************************** dam prosty przyklad. Pisze KOLEDZY i KOLEZANKI ROWNIEZ. MAM link do przydatnej strony ..i co dostane 100-200 maili, sam tez na taki post posle e-maila, a potem sie okaze, ze strone znam albo malo mnie to interesuje. I taka jest to roznica. Uwazalem i uwazam, ze podanie linku do jakies innej strony nie obciaze redakcji serwisu, a ewentualnie wlasciciela strony, ale to juz jego zmartwienie PS.A link do mojej poczty - no niekoniecznie jest moja ,ale ja czytam |
nie popadam w paranoje ale ciezej ostatnio - a cdrinfo jest serwisem traktujacaym o tak sliskiej tematyce ze na pewno ktos na niego od czasu do czasu patrzy... linki ok - byle nie direct do zbiorow - chwile poleza - jak juz ludzi sie opatrza - to bedzie usuwany i przenoszony na www.wykaz.prv.pl... bo tam linkow jest od groma i nikt ich nie wywala... |
Cytat:
|
no??
|
Cytat:
|
Ja || || || :cisza: :) ;) :cool: :glaszcze: :idea: :D :( 8-) :*
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba że nie umiesz??|| |
Cytat:
Ale nie wiem po co, mam zmieniac to moze w sobote cos sie zmieni ale wg mnie gdy ta strona bedzie naszpicowana grafika to bedzie nie czytelna :P:P:P:P:P:P:P Moze w niedziele zajda wielkie zmiany ale to sie okaze |
Cytat:
|
Panowie.
Prawda jest tak, że i tak 99,5% z nas ma oprogramowanie nie zupełnie legalne. Tak to już u nas jest, że szkoda nam kasy (a w wiekszości przypadków po prostu jej nie mamy - smutne to)na ciągłe kupowanie programów. Poza tym warto przeprosić jeśli się naruszylo pewne zasady (choćby wyimaginowane). Pozdro. |
zdziwisz sie ale w tej chwili na kompie (jednym z dwoch) nie mam nic lewego...
winda, caaaly ssoft sa czyste - inna sprawa ze sporo sie naszukalem zeby miec legalnego mailera, prgram do nagryanai, dobrego ftpa, antywirusa i firewalla - ale sie da to zrobic - nawet download manager mozna dory za free dostac (na 512 mozna spokojnie jechac na windowsowym...) |
No ja w tym nie widzę akurat nic złego:)
|
Cytat:
|
nie liczac onlineowego mks'a - bardzo spoko programu - jest w sieci niezliczona ilosc programikow (wyniki z googla http://www.google.pl/search?q=free+a...j+z+Google&lr= )
zastosowalem pierwszy z tej listy czyli AVG Free - chodzi ladnie - porownywalem go z Nortonem IS 2003 (wygralem w konkursie w MMarkcie) i biorac pod uwage to co dostaje poczta - dziala dobrze na drugim kompie - jest legalny kaspersky - bo tam sa wazne dane i trzeba uwazac - i ten antywirus jest dla mnie najlepszy |
Sid, czy chcesz mi powiedzieć, że ani jeden program nie jest nielegalny????
A jaką masz windę?? Szczerze mówiąc nie stać mnie na XP Prof., który kosztuje parę stówek. Poza tym masz office'a? Jeśli tak to jakiego? Wiem,że są również darmowe (open office np.), ale większość z nas (mam na myśli ogół) pracuje na MS office. Nie wiem czy próbowałeś kiedyś kupić legalne oprogramowanie z kilkaset zielonych np. Cubase SX (539$). Ta cena zwala z nóg!!! WaveLab 4.0 350$ Co ty na to? |
mam madymo za 6500euro za licencje... wiec wiem co to za bol
w domu wszystko legal - w2k - oem, staroffice, ireszta tez... nawet gry - raptem kilka - q3, oflashpoint, medieval:total war... kiedys jeszce gta i red alert 2... ten komp jest idealnie czysty |
Gratulacje.
Po prostu nie mam słów. Wierz mi, że niewielu (bardzo niewielu) jest takich ludzi jak ty. Mam naprawdę sporo znajomych i wiem na pewno, że jeśli programy nie będą dużo tańsze, to nie będzie na nie zbytu (poza tymi którzy muszą mieć legal). Pozdrowionka. |
nie iwem czy jest czego gratulowac - gdyby nie to ze to panstowy sprzet i panstowa firma to pewnei bylbym 'sredni' tak jak wiekszosc userow na forum
na swoim prywatnym kompie staram sie trzymac pozadek - stare win98 org, jakis staroffice, wygrany w konkursie paintshoppro... i takie inne ale reszta... coz... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:35. |