![]() |
Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach
Jak w temacie, powiecie, że to z żalu, że zamknęli topic i będziecie mieli rację. Do założenia tego topicu natknął mnie mail(bardzo mi się podobał, ale nie nadaje się do zacytowania) jakiego dostałem od jednego z forumowiczów. Drodzy moderatorzy na jakiej podstawie zamknęliście wiadomy topic? Przyjmuję do widomości tylko konkretne argumenty, które znajdą poparcie w regulaminie, jeśli drodzy moderatorzy chcą się posłużyć innymi aktami normatywnymi to prosze o ich cytowanie z podaniem pełnych nazw tych aktów.
|
Re: Co sądzisz o nowych moderatorach i ich metodach
Cytat:
|
Hmm... Co to ja chciałem powiedzieć. Powiem tak, MY (czyli Sid i Ja) nie mamy uprawnień akurat do działu "CDRInfo na wesoło". Wiec zejdzcie z nas. A że został zamknięty, no cóż i tak bywa. Nie ma co się obrażać.
ThanatoS |
Cytat:
|
powiem tak - nie podobal mi sie ten topic - byl radosnym graniem na nosie i pokazywaniem 'my mozemy nabijac' - a po tekstach mapsa do mastera stal sie tez niegrzeczny
ale zamknac go nie moglem - co nie znaczy ze nie mialem na to wielkiej ochoty - ale nie lamal przepisow - poza tym nie chcialem robic syfu i predzej bym go wywalil niz zamykal pogadaelm z bartezem - topici otwarte |
Właśnie miałem zrobić dokładnie taką samą ankietę, ale kolega Bas mnie wyprzedził... :)
PS"" Głos oddany :) 8) |
widze nawet jak TOmmyx :)
|
Cytat:
|
zaglosowals na xxxxxxx ...
|
Cytat:
na prosbe TOMMYxa usuwam jak glosowal |
nie - umiem liczyc ...
ciekawe jak mogl zaglosowac hmmm?... |
Cytat:
na prosbe TOMMYxa usuwam slady po glosowaniu |
hmmm - gdyby nie to ze tommyx powiedzial ze zaglosowal to bym tez tak myslal... ale...
|
Cytat:
|
sadze ze takie ankiety nie sa wporzadku tym bardziej ze obydwaj zapowiedzieli iz sami poddadza sie ocenie za miesiac ktory jednak nie minal
a sadzic ich nie bedziemy ;) co najwyzej oceniac :D |
Cytat:
|
pytanie tylko kto komu
i czy wogole jest sens zadawac takie pytania |
Cytat:
|
tez mam sesje
tez mam zjechane nerwy i tez sobie daruje wycieczki osobiste... |
a jak zwykle czepię sie ankiety :)
a gdzie opcja "a mnie to wisi" czyli nie nie mam zdania tylko jest mi to obojętne czy jest nowy skład Modków czy stary ? :) i znów wyniki będa tylko nędzną namiatką prawdziwych wyników z powodu nieoptymalnie zadanych pytań cóż statystyka ankietowa to sztuka zadawania właściwych pytań 8) pozdrófka |
Hmmm...
1. A kim byli starzy moderatorzy? ;) 2. A kto to są nowi moderatorzy? ;) |
tak sobie to czytam i wydaje mi sie, ze niektorzy z was to takie duze dzieci
poprostu rece opadaja ... |
ja powiem tak
Nowi moderatorzy są debeściaki ... jak śpią :jupi: :spie: :spie: :spie: |
Cytat:
Nie załamuj się :) Nie każdy może być poważny :) |
Cytat:
pozdrófka ps ja tam tylko rano około godz 6:40 jestem poważny / muszę podjąć bardzooo poważną męską decyzję :) o wytoczeniu się z wygodnego cieplutkiego wyreczka i podjęciu czynności przygotowawczych do dnia pełnego wyzwań 8) |
......ja też myśle, że na oceny to mamy "za malo danych", zresztą nie o oceny to chodzi, a o atmosferę, jaką moderatorzy stworzą do swobodnej wymiany poglądów i informacji.
W gruncie rzeczy kto jest moderatorem jest mi obojętne ( bez urazy Koledzy), ale nie jest mi obojętne czy bedą cenzorowali kazdy post czy tez nie.Na pocztku forum byl Misiek4 ktory nie wtracal sie specjalnie, nawet wtedy. kiedy posty zawieraly ewidentne glupoty czy zalaczniki. Nie bede nigdy cenzorem moderatorow - a ta ankieta do tego sie sprowadza |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |