Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Czy warto?? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/czy-warto-15468/)

silverdrake 18.01.2003 17:01

sprzęt je very very gut

Martin_TP 17.01.2003 22:24

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
A juz myslalem ze nikt mnie nie poprze
He. he.. nie ma sprawy ;) Przecie dobrze i prawidlowo sie zapytales :) A tak trzeba by polecic odpowiedni model wedle potrzeb tego co chce kupic.

SEBAW 17.01.2003 22:10

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
A że Lite-On to porządna firma to nagrywarke mozesz kupic...
... i za rozsądną cenę.:cool:

camfo 17.01.2003 21:11

Dobra pogadaliście sobie...ale gość nadal nie wie czy ta nagrywarka jest dobra:) Ja mam Lite-On LTR 24102B i jest ok.A że Lite-On to porządna firma to nagrywarke mozesz kupic...

Zeus 17.01.2003 12:38

Cytat:

Martin_TP napisa***322;(a)
[..]A co do pytania to slusznie sie zapytales do czego? TEz bym sie tak spytal. Inny sprzet do nagrywania audio, inny do danych inny do masowego palenia etc.[..]
A juz myslalem ze nikt mnie nie poprze

Martin_TP 17.01.2003 03:06

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam
Przykro mi ze odebrales to jako zlosliwosc ale zastanow sie dlaczego np. Martin_TP ma dwie spawarki ???, moze dlatego ze jedna jest np pzeznaczona do wypalania muzy a 2 do wypalania danych???
Pozdrawiam.

No mniejwiecej :) A moze i do zestawu doloze jeszcze trzecia :) A co do pytania to slusznie sie zapytales do czego? TEz bym sie tak spytal. Inny sprzet do nagrywania audio, inny do danych inny do masowego palenia etc.
To tak jakby ktos sie spytal:
- Jaki samochod
- Do czego on ma byc? - Ty sie pytasz.
.. no i teraz pasc powinna odpowiedz. I stosowne polecenie typu. no osobowy, ciezarowy.. etc. to samo jest z nagrywarkami.

ThanatoS 17.01.2003 01:58

Cytat:

Tomciopaluch napisa***322;(a)
[...] Do ZEUSA: będąc bywalcem naprawdę nie wiesz, do czego służy nagrywarka?? może niektórym służy ona jako podstawka pod piwo lub gin, co kto lubi***8230;***8230;.ale mnie ma służyć do nagrywania. A tak apropo to sprawdzałem ten model i nic mi wyszukało.
Pozdrawiam .
:)

Nie denerwoj sie tak za bardzo. To byl zart oczywiscie.

Zeus 17.01.2003 00:45

Cytat:

Do ZEUSA: będąc bywalcem naprawdę nie wiesz, do czego służy nagrywarka?? może niektórym służy ona jako podstawka pod piwo lub gin, co kto lubi***8230;***8230;.ale mnie ma służyć do nagrywania.
Witam
Przykro mi ze odebrales to jako zlosliwosc ale zastanow sie dlaczego np. Martin_TP ma dwie spawarki ???, moze dlatego ze jedna jest np pzeznaczona do wypalania muzy a 2 do wypalania danych???
BTW mam LiteOn-a 52246S czyli to samo co TY chcesz kupic :D i jestem zadowolony, mam tez HP8100 i tez jestem zadowolony choc mozliwosci obu spawarek sa diametralnie rozne.

Pozdrawiam.

Martin_TP 17.01.2003 00:41

Jak tego nie wytrzymasz nerwowo poszukaj dobrego psychiatry. Idz sie predko wyspowiadaj, porob dobre uczynki i wogole zyj w zgodzie z natura.. ^_^

Yahol 17.01.2003 00:37

Qrcze!
Wystraszylem TomciaPalucha!
Bede teraz mial wyrzuty sumienia! Od tego sie robia guzy!
Qrde, co ja narobilem!
Wow!
:cisza: :buu: (( :o :( :P ??? :glaszcze: :chytry: :'(

Martin_TP 17.01.2003 00:25

Eh.. poprostu sie tu niektorzy denerwuja, jak postaja nowe topiki o ktorych juz byla wielokrotnie mowa. Dlatego najpierw przeszukaj forum, poczytaj dopiero sie pytaj. NAwet admimi takie ogloszenie dali na samej gorze. wiec nie dziw sie ze sie niektorzy denerwuja. Bo wlasnie skorzystanie z Szukania jest zalecane wlasnie NOWYM osoba na forum.

Tomciopaluch 17.01.2003 00:20

Najpierw dziękuje wszystkim Tym, co odpowiedzieli na moje pytanie:). W moim pytaniu zaznaczyłem, że jestem nowicjuszem, dlatego dziwi mnie postawa pewnych osób. Zwracając się z pytaniem miałem nadzieje,że znalazłem się we właściwym miejscu gdzie uzyskam odpowiedź na moje pytanie,bo przecież po to jest forum ( a może wolicie się miedzy Sobą przekomarzać????.) Do ZEUSA: będąc bywalcem naprawdę nie wiesz, do czego służy nagrywarka?? może niektórym służy ona jako podstawka pod piwo lub gin, co kto lubi***8230;***8230;.ale mnie ma służyć do nagrywania. A tak apropo to sprawdzałem ten model i nic mi wyszukało.
Pozdrawiam .
:)

SEBAW 16.01.2003 20:27

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jakis taki nerwowy jestem ostatnio! A jak sie mowi o nagrywarkach, szczegolnie:))
To se wypij śklane wódy, to ci przejdzie...^_^ 8)

Pawel_k 16.01.2003 19:48

Liteon jest ok :)

Martin_TP 16.01.2003 19:35

Ilość załączników: 1
Hymm.. to moze w takim razie cos takiego na takie posty ? :)

Yahol 16.01.2003 19:30

Cytat:

SEBAwl napisa***322;(a)
Co się tak denerwujesz, przecież ...
Jakis taki nerwowy jestem ostatnio! A jak sie mowi o nagrywarkach, szczegolnie:))

SEBAW 16.01.2003 19:15

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Odpowiedz moze byc jedna:
jak tylko cie spotkam - zamorduje!!!!!!!

PS: dlaczego? Przeczytaj "przyklejone"!

Co się tak denerwujesz, przecież nie było pytanie w sensie "czy to, czy to". Był podany konkretny model więc nie ma się czego czepiać. Wiem, że dużo było pisane o Liteonach, ale...

Zeus 16.01.2003 19:09

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Trafiłeś w 6-stke!!!!!!!!!!
To bardzo dobry sprzet!!!!!!!!!

Witam
Czyzby juz tak bardzo denerwowaly Cie takie posty :D
Niema co sie zloscic przeciez 2 od gory post Sida jest Liteon vs costam costam :D a nie czy LiteOn jest warty zakupu :D
A tak serio to z tym sie niewygra nawet jak bedziemy udzielac idiotycznych odpowiedzi ((

Do Tomciapalucha:
poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie we wczesniejszych postach (opcja szukaj). Poczytaj i wyciagnij wnioski sam :czytaj:
BTW piszesz "czy jest dobra??" Do czego?? jako spawarka, cd-rom, wysuwana podstawka pod piwo??? :D

Pozdrawiam

SEBAW 16.01.2003 19:06

Re: Czy warto??

Cytat:

Jestem nowicjuszem w tych sprawach wiec mam ptanko!!!. Mam zamiar kupić nagrywarke LiteOn LTR 48246S.Czy jest dobra?? ,a może w jest coś lepszego w tym przedziale cenowym.
Z góry dzięki za podpowiedź!!!!!!!!!!!

Dobry wybór, powinieneś być z niej zadowolony.

Martin_TP 16.01.2003 19:01

Dokladnie! Bardzo dobry wybor. :)

Yahol 16.01.2003 19:01

Odpowiedz moze byc jedna:
jak tylko cie spotkam - zamorduje!!!!!!!

PS: dlaczego? Przeczytaj "przyklejone"!

tomgoo 16.01.2003 18:26

Trafiłeś w 6-stke!!!!!!!!!!
To bardzo dobry sprzet!!!!!!!!!

Tomciopaluch 16.01.2003 17:49

Czy warto??

Jestem nowicjuszem w tych sprawach wiec mam ptanko!!!. Mam zamiar kupić nagrywarke LiteOn LTR 48246S.Czy jest dobra?? ,a może w jest coś lepszego w tym przedziale cenowym.
Z góry dzięki za podpowiedź!!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:20.