Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   instrukcja 'obrazka pod nickiem' po raz n-ty (https://forum.cdrinfo.pl/f5/instrukcja-obrazka-nickiem-po-raz-n-ty-15508/)

Pedros 22.01.2003 12:03

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
...
Pozdrawiam wszystkich nerwowych forumowiczow :D i tych nie nerwowych tez:D

Ddddddziękkkk kkkkuuuuujjję ęęe PPPPPPeedd dddroooss ss
:)

tomgoo 22.01.2003 11:49

Cieszę się że ktoś podziela moje zdanie:)

murt 19.01.2003 21:53

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
A ja wam powiem że jak koś jest pierwszy raz na forum to chce zadać pytanie i otrzymać konkretną odpowiedz - przecież na takej zasadzie działa forum!
A jak takiemu gościowi napiszecie "znajdz sobie sam a mnie nie zaracaj gitary" albo "wyszukiwarka została stworzona aby ją wykorzystywać" itp.itd. to wtedy taki człowiek pomysli sobie "a to......." i sobie pójdzie z forum . A że forum jest moim zdaniem teraz w dołku to powinniśmy być bardziej wyrozumiali...i powinniśmy pomóc takiemu człowiekowi a potem pouczyć go aby następnym razem wpierw skorzystał z wyszukiwarki a potem ew.jeśli nic w niej nie znajdzie to pytał na forum:)

I tak tez zrobilem. W mojej pierwszej odpowiedzi napisalem jak to zrobic, a dopiero pozniej go pouczylem....:)

Zeus 19.01.2003 15:36

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
A ja wam powiem że jak koś jest pierwszy raz na forum to chce zadać pytanie i otrzymać konkretną odpowiedz - przecież na takej zasadzie działa forum!
A jak takiemu gościowi napiszecie "znajdz sobie sam a mnie nie zaracaj gitary" albo "wyszukiwarka została stworzona aby ją wykorzystywać" itp.itd. to wtedy taki człowiek pomysli sobie "a to......." i sobie pójdzie z forum . A że forum jest moim zdaniem teraz w dołku to powinniśmy być bardziej wyrozumiali...i powinniśmy pomóc takiemu człowiekowi a potem pouczyć go aby następnym razem wpierw skorzystał z wyszukiwarki a potem ew.jeśli nic w niej nie znajdzie to pytał na forum:)

Twoja jest racja i to swieta racja :D

misz_masz 19.01.2003 15:09

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

A ja się pod tym podpisuję odydwoma rękoma naraz. :)

tomgoo 19.01.2003 12:59

Sniper 19.01.2003 03:03

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
pelnia wlasnie sie zaczela wczoraj w nocy a jak jest pelnia to ja spac nie moge

poza tym dodalem to do faqa o tym avatarze

Majonez to my jesteśmy bracia ;))) za cholere spać nie moge - rano (czyt. 12.00) się na mnie drą ze chodze i usypiam na stojąco ale serio usnąć nie moge - chociaż kurde chce !!!!!!!

aco do reakcji kolegó forumowiczów - no niestety sam 2 razy tłumaczyłem jak to się robi. A wystarczy szukać ;))

Bartez 19.01.2003 02:00

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)

Majonez a jednak nie "awatarze" :) ;)

Majonez 19.01.2003 01:54

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam

Moze to tylko wrazenie ale ostatnio jest tu (czytaj: forum) jakas dziwna atmosfera, albo sie czepiacie o bledy ortograficzne albo ze to juz bylo (mozna by tak na 99% postow odpowiadac) albo sobie nawzajem przygadujecie. Hmmm pelnia sie zbliza czy co ?????? ||

murt 17.01.2003 23:33

Przyznaje, ze czasem puszczaja mi nerwy ale jak byk na samej gorze jest napisane: Uzytkowniku-zanim zapytasz-POSZUKAJ. Czy tak trudno na to kliknac?. Przeciez SID nie pisal tego tak dla jaj.
A z tymi paluszkami to b.dobry pomysl :jezyk: ||

Zeus 17.01.2003 23:26

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Wiesz przez takie pytania robi sie nerwowa atmosfera i trzeba ja gdzies rozladowac :)
Spoko ja to rozumiem ale nowi moga sie przestraszyc i niezadawac pytan i co wtedy, gdzie bedziemy sie rozladowywac ;)

PS a najlepiej takim paluszki poadcinac zeby niemieli jak stukac w klawiature :D 8)

murt 17.01.2003 23:19

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Witam

Moze to tylko wrazenie ale ostatnio jest tu (czytaj: forum) jakas dziwna atmosfera, albo sie czepiacie o bledy ortograficzne albo ze to juz bylo (mozna by tak na 99% postow odpowiadac) albo sobie nawzajem przygadujecie. Hmmm

Pozdrawiam wszystkich nerwowych forumowiczow :D i tych nie nerwowych tez :D

Wiesz przez takie pytania robi sie nerwowa atmosfera i trzeba ja gdzies rozladowac :)

Zeus 17.01.2003 23:16

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Jak jest taka mozliwosc to czemu nie :)
Witam

Moze to tylko wrazenie ale ostatnio jest tu (czytaj: forum) jakas dziwna atmosfera, albo sie czepiacie o bledy ortograficzne albo ze to juz bylo (mozna by tak na 99% postow odpowiadac) albo sobie nawzajem przygadujecie. Hmmm pelnia sie zbliza czy co ?????? ||

przemas 17.01.2003 23:11

albo ukamienować, łamać kołem, gilgotać, rozśmieszać w ogóle kazać czytać powtarzające się posty...

murt 17.01.2003 23:03

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
A jeszcze lepiej to za mur i rozstrzelać, co? :)
Jak jest taka mozliwosc to czemu nie :)

Macio.Men 17.01.2003 22:31

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Najlepiej od razu na stos!!
A jeszcze lepiej to za mur i rozstrzelać, co? :)

Zeus 17.01.2003 21:05

Re: Jak ktoś raczy tu zajrzeć to bede wdzięczny

Cytat:

silverdrake napisa***322;(a)
jak sobie zrobic obrazek pod nikiem albo animacje prawie wszyscy takie maja???
A masz juz gotowy jakis obrazek ktory chcesz umiescic pod nickiem???

Jesli tak to w panelu uzytkownika w zakladce ustawienia ostatnia od dolu opcja "fotka".
PS chlopaki maja racje czytaj:czytaj: posty to juz bylo!!!

Pozdrawiam

murt 17.01.2003 21:05

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a i owszem - zaklodkowac i powiesic...
Najlepiej od razu na stos!!

-Sid-The-Rat=> 17.01.2003 21:02

a i owszem - zaklodkowac i powiesic...

przemas 17.01.2003 21:00

a moze by tak ten topic zakłódkować. bo chłopak nie czyta tego co powinien.

murt 17.01.2003 20:59

Ten topic juz byl niedawno. Wchodzisz w panel uzytkownika--->ustawienia---->dodaj/zmien fotke

silverdrake 17.01.2003 20:46

Jak ktoś raczy tu zajrzeć to bede wdzięczny

jak sobie zrobic obrazek pod nikiem albo animacje prawie wszyscy takie maja???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:22.