![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pomimo wszystkich czesto przymusowych głupot to były najlepsze czasy:D |
Cytat:
Pozdrowienia dla wszystkich studentow a takze nauczycieli :) Przezyc jakos te 3 najblizsze tygodnie :blee: |
Cytat:
A dziękuję , dziekuję wcale nie zapomniałem jak to było parę latek temu wstecz. A pocieszając Cię to uważam, iż te wszystkie egaminy na studiach,nawet te najtrudniejsze ( np. ja zdawałem LOGIKĘ na 2 roku 16 razy) to naprawde małe piwko w porównaniu do super niewdzięcznej pracy belfra gdzie każdy może tobie a ty nie możesz nikomu. Ja bym się tam na studia jeszcze wrócił...... Ech , te wspomnienia :'( aż łezka sie w oku kręci. |
Pedros ja wiem wiem kazdy ma jeden taki przedmiot przynajmniej na rok ze az sie bialko w oczach scina
a jeszcze tak sie nie zdazylo zeby mnie ktos gdziekolwiek musial wnosic 8) a co do cierpienia to wlasnie cierpie a pewna wystawa w wawie przeleciala mi kolo nosa niestety i to jest wlasnie cierpienie przez ktore nienawidze paru przedmiotow a w dalszym rozumowaniu wydzialu fantomas ach prosze bardzo niech kopiuje || krzyz na droge hehehehehehehehehehehhehehehehe a na rozprawe doktorska przyjde z dyktafonem hehehheheehehehehehe niech kopiuje || ale koniec - sprawozdanie oddane laborka zaliczona jeszcze tylko przede mna 3 kartkowki 4 egzaminy albo i 6 zalezy jak pojdzie :) aha i zapomnialem jeszcze jedno sprawozdanie z 5 razy gorsze od tego - :jupi: Majonez rulez - czyli student potrafi hehe trzym sie wszyscy i powodzenia w wszelkich egzaminach a dla co niektorych hmm nauczycieli tudziez wykladowcow niech pamietaja jak to bylo pare lat temu :) RiT2 dobrze wiedziec ze nawet nauczyciele sie obijaja hehe |
Cytat:
|
Majonez, tylko dodaj znak copyright, bo jakiś zbyt zapracowany nauczyciel akademicki przez przypadek zaimportuje Twoje wyniki do swojej pracy, przyjmując je za swoje - wszak ma tyle na głowie, że nie będzie sobie zawracał głowy takim drobiazgiem, ze to nie jego, i laury za Twoją ciężką pracę spadną na inną głowę.
Miłego dnia PS. Jak to dobrze, że ja mam już z tym spokój od dłuższego czasu, ale czy na zawsze, to się jeszcze okaże. Hej! |
Re: Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
Każdy ma swojego mola. Ja miałem Teorię Sterowania i Teorię Przekształtników Statycznych, "zasłużeni" dostawali na lab. jądrówki ćwiczenie z lasera... Kiedyś (ech... jak to brzmi) zatęsknisz za czasem kiedy było: "Panie profesorze, przyjmie pan na egzamin podpitego studenta?, Przyjmę, Chłopaki, wnoście Majoneza" :) Acha i pamiętaj - cierpienie uszlachetnia ;) |
Re: Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
jedno slowo RZEŹNIA |
Cytat:
wysle ci na maila wieczorem - to jest arkusz kalkulacyjny z 48 wykresami i jedna tabelka i to jest tylko 1 czesc sprawozdania :) |
Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
|
Cytat:
Majonez mozesz to zamiescic jako załacznik w troche wiekszej skali ... I czy ktoś moze mi wyjasnić CO TO JEST ??:blee: PS: Jeszcze rok i sto dni + wakacje i = $#^$)()+@!#!#!@#$(*!*$ MATURA !:'( |
ja też już po egzaminach, jeszcze tylko końcowy z anglika (za którym nie przepadam specjalnie):cool:
|
a ja ku swej wielkiej uciesze mam już po egzminach... :) :3msie:
|
Re: aaaaaaaaa szlag mnie trafi
Cytat:
Mamy zaleglosci????!!!! Ja przez caly weekend wpisywalem tematy do dziennikow od 2-09-2002!!! Niesolidnosc nie poplca! A swoja droga co za biurokracja wdarla sie do szkolnictwa!!!! Jedni pisza ciagle sprawozdania- jakby nie byli na cwiczeniach!; drudzy tematy - jakby nie byli na lekcjach!!!^_^ |
Cytat:
dobranoc |
skonczylem :jupi:
ale wygladam tak :podbite: oczy mam takie :wow: a za 4 godziny :czas: i uczyc sie na kartkowke ehh "sesja sesja sesja ach to ty" (do melodii wiosna ach to ty) dobrej nocy |
kreski... za***isty przedmiot. zaliczyłem w 4 terminie. na szczęście.
|
spoko co ma wisieć nie utonie powodzenia ;)
|
krzycho ale ty jestes wyjadacz dasz rade
:jupi: wlasnie skonczylem jedno z tych dwoch ufff moze nawet dam rade sie spac polozyc :) |
Ja też mam teraz bardzo fajnie :( W tym tygodniu koło z kreski i mechany a nic nie czaje z tego. W następnym tygodniu jeszcze lepiej, 3 zerówki (chemia, elektra i infa) i koło z fizy :help: :smutny:
|
Ilość załączników: 1
wiecie co albo ja nie zamiescilem screena albo juz za dlugo przy kompie siedze
jeszcze raz oto co robie obrazek nalezy odwrocic o 90 stopni w prawo |
Cytat:
Zetoxa mnie sie podoba ta panienka z Twojego obrazka. Masz cos przeciwko? :D:D:D |
jak już będziesz po wszystkim to może i dla Ciebie by sie żywczyk znalazł...
|
majonezie - pociesz sie - ja mam gorzej
jutro 2 kolosy, 2 dopytki, referat i smiertelnie nudny odcham... wyluzuj a przytulic moge sie dopiero jutro :( UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUU |
majonez, jeśli chodzi o piwo to ja bym się pisał. nawet już wstawiłem żywca do lodówki...
|
... i przytul się do jakiejś panienki :* :* :*
|
Wyluzuj idz na piwo:piwo:
|
aaaaaaaaa szlag mnie trafi
zaraz trafi mnie szlag i juz nie bedzie majoneza
nie ucze sie do egzaminu nie ucze do kola nawet do kartkowki tez nie ja ciagle siedze nad jakims SPRAWOZDANIEM juz nie moge patrzcie co teraz robie te wykresiki to jeszcze mi 6 takich RZEDOW zostalo !!! :buu: :wsciekly: :sciana: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:04. |