![]() |
Cytat:
do ThanatoS, nie wiem co trafia na inne rynki, ale aby 3 modele roznych typow byly wadliwe zle to swiadczy o Asusie OEM (czyli Asrock), dla mnie to zaden przebuj sezonu tanich plyt... takie mam zdanie, a wy jak uwazacie pozdrawiam:) |
No coz chlopaki widze ze jeszcze nie wiecie, ale ASRock to po prostu ASUS. Wiec nie mozna mowic ze to byle co.
|
Z ECS jest więcej sztuczek niż tylko BIOS. Już tego nie śledzę, jakieś podtypy, serie produkcyjne? Łatwo trafić na przysłowiowy gnój. Cieszę się, że Ormianin miał szczęście.8)
|
Jezeli ten ECS taki miód-malina to podaj mi wersje biosu ( mam dwoch znajomych z tymi plytami - jeden na nia ****ia, drugi jest zachwycony), bo w sklepie to zawsze mowią ze maja najnowszy i najlepszy.
Z góry dziekuje i pozdrawiam. |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Do Ormianina: dlaczego uważasz że Asrock to dziadostwo? Wiecej szczegółów proszę... ,(bo jutro kupuję płyte, i nie wiem na co sie zdecydowac:
1.Ecs K7S5A+L 2.Asrock K7VT2 KT 266A 3.Shuttle AK-32A Wszystkie obsługuja sdramy, maja LAN i AC, no i cena podobna |
Cytat:
|
Cytat:
|
Np ECS K7S5A na SDRAM i DDRAM
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wejdź na stronę asrocka i poczytaj Reviews.
Dureń będzie Ci chodził, Athlon jeszcze lepiej. Możesz też wejść na google i tam poczytać recenzje. 8) |
[QUOTE]emer74 napisa***322;(a)
Cytat:
Naprawde nikt nie wie gdzie znajde recenzje tej plyty? Dwa dni szukam ale wszedzie same ogólniki. |
[QUOTE]Druss napisa***322;(a)
Shuttle bedzie o wiele lepszy ze wzgledu na bardzo ubogi bios Asrocka. [/QUOTE dla mnie to nie ma zadnego znaczenia,wystarczy mi aby byla stabilna. nie wiesz moze gdzie znajde cos o tej plycie? |
Shuttle bedzie o wiele lepszy ze wzgledu na bardzo ubogi bios Asrocka.
|
ASRock K7VT2 Via KT266A+LAN
Moze ktos wie gdzie znajde cosik o tej plycie(testy, porownania).A moze ktos z was ja ma? Chce do niej wsadzic Durona1300 i sdramy133.Zastanawiam sie jeszcze nad SHUTTLE AK-32A Via KT266A.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |