Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zapraszam na moją stronę (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zapraszam-moja-strone-15858/)

bgn 26.01.2003 12:12

:) to moze popatrze

-Sid-The-Rat=> 26.01.2003 11:58

bgn - opitolilo bo bylo za co - strona przeszla gwaltowna i nagla metamorfoze w ciagu kilkunastu godzin - i za jej obecny wyglad opitolic nie mozna...

bgn 26.01.2003 11:39

a olej te wszystkie uwagi ( po wyciagnieciu wnioskow oczywiscie ).
Jesli strona bedzie ogladana - to cel osiagnales, jesli nie to nikt o niej nie bedzie pamietal.
A Forum zareagowalo jak to Forum - opitolilo,potem otarlo lezki, dalo lizaczka na droge i po klopocie.najbardziej mnie wkurzylo to twoje kajanie sie - nie musisz nikogo za nic przepraszac, nikt tez nie musi twojej strony ogadac. Howgh - rzekl Winnetu

andrzejj9 25.01.2003 17:10

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
dzięki za uwagi. na razie ze względu na 3 klasę gimnazjum wezmę się poważniej od II semestru za szkołę, bo od tego będą zależały z pewnością (po części) moje dalsze losy. Postaram się choć na razie ograniczyć kopiowanie tekstów, a jeśli już będą kopiowane to będą z pewnością podpisane :), natomiast prawdopodobnie w wakacje postaram się zrobić coś lepszego, coś co będzie działało na każdym sprzęcie i będzie powodem do dumy i radochy. Na razie mi się nie udało, ale może akurat w przyszłości :)

Pozdrawiam

PS. Proszę o cierpliwość aż do wakacji 8)

Strona wcale nie jest zla. Nie bede powtarzal tego, co juz wielokrotnie napisali moi przedmowcy (czyli o umieszczaniu nie swoich tekstow), ale sam wyglada strony mi sie podoba i uwazam, ze nie ma sie czego wstydzic. Popracuj nad trescia i umiesc link w podpisie. Wtedy na pewno od czasu do czasu ktos bedzie tam zagladal i byc moze udzieli Ci jakis porad, lub podzieli sie uwagami (sam dalem link do podpisu i widze, ze dzieki temu kilka osob dziennie na moja strone zaglada, mimo, ze dotyczy tematu, ktory nie kazdego musi interesowac). A wszelkie uwagi i ewentualna krytyke traktuj jako mobilizacje do dalszej pracy, a nie jako powod do zniechecania sie. Powodzenia!

ThanatoS 25.01.2003 15:33

No wlasnie :cisza:

Majonez 25.01.2003 15:16

spokoj spokoj :cisza: hehehehe

mrmax - no to do zobaczenia po wakacjach

Adik 25.01.2003 14:08

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Adik, zgapiłeś ode mnie pomysł z linkiem w podpisie :cisza: , idę się poskarżyć "Władzom" :) :D:D:D

nie- tylko nie "Władzom"- tylko nie to...:buu: :) ^_^

ale pomysł na założenie FTPbigWAREZ (a właściwie założenie aliasu) był mój :zeby::)

TOMMYx 25.01.2003 13:39

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
:zeby: ale mój spam jest porzyteczny dla Forum :zeby:

a propos: jeśli ktoś jeszcze nie był na http://www.ftpbigwarez.prv.pl , to niech tam jak najszybciej zajrzy :chytry:

Adik, zgapiłeś ode mnie pomysł z linkiem w podpisie :cisza: , idę się poskarżyć "Władzom" :) :D:D:D

mrmax 25.01.2003 11:32

dzięki za uwagi. na razie ze względu na 3 klasę gimnazjum wezmę się poważniej od II semestru za szkołę, bo od tego będą zależały z pewnością (po części) moje dalsze losy. Postaram się choć na razie ograniczyć kopiowanie tekstów, a jeśli już będą kopiowane to będą z pewnością podpisane :), natomiast prawdopodobnie w wakacje postaram się zrobić coś lepszego, coś co będzie działało na każdym sprzęcie i będzie powodem do dumy i radochy. Na razie mi się nie udało, ale może akurat w przyszłości :)

Pozdrawiam

PS. Proszę o cierpliwość aż do wakacji 8)

-Sid-The-Rat=> 25.01.2003 08:16

dopiero teraz odwazylem sie tam wejsc - po wczesniejszych tekstach myslalem ze bedzie tragedia i bede musial sie uzewnetrznic w brzydki sposob...
ale...
nie jest zle - sa niedociagniecia - MNOSTWO literowek (tez ej robie ale ze tak powiem to inna skala problemu) - kilka wrecz (niestety zalosnych) bledow - InterView - zawsze mi sie wydawalo ze to IrfanView... - to ejst do poprawienia w godzine

dalej - direct linki do softu - tego sie nie robi - a wypada zapytac przed umieszczeniem na wojej stronie np. gg czy tego irfana...

troche braku dbalosci w szacei graficznej - te gwiazdki nie mieszcza sie w polach na nie przewidzianych itp...
ogladane pod ie 5.5 1000*700...

i tu nie desperuj - bo pewnei polowa tutaj moze sie 'pochwalic' problemami od ktorych reszcie wlosy sie jeza... ja tez.

brzuszki 25.01.2003 03:48

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
Nieźle mnie z ziemią zrównaliście za co dziękuję. Nie wiem czy iść sobie gardło podciąć czy z okna skoczyć ??? Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, które niezmiernie mi się przydały, szczególnie w mojej sytuacji. SERDECZNE THX!
Cześć miałczek!
jesteś nieuczciwy.Piszesz na forum tematycznym i masz merytoryczne odpowiedzi-wyciągnij z nich wnioski zamiast szachować targaniem sie na makabreski.Ludzie Ci dobrze życzą i to z postów wynika,a po pociechę to Ty idź do księdza.
Dobrze ze coś swojego chcesz zrobić,ale motywujesz to niezdrowo.
Może jest jakies forum dla niepełnosprawnych i tam by Cię potraktowano ulgowo,ale tu...
Jest czas srania,czas płakania i czas budowania -a Ty mieszasz.
Weź się do kupy i potraktuj to jako pierwsze sliwki robaczywki:)

Majonez 25.01.2003 02:55

stary jisas co jest z toba pogielo cie mowisz jakbys mial 98 lat i stal nad toba ksiadz
zrypalem cie i dalej podtrzymuje swoja decyzje przeczytaj wszystko do konca a potem jeszcze raz i zastanow sie nad tym co ci ponizej napisze

stronka jest niedopracowana - nie mowie juz o wyswietlaniu w operze ale nad w internet explorerze poszczegolne tabele i ramki sa za blisko siebie - zastosuj obramowanie lub co lepsze odstepy miedzy komorkami
ja dorwe sie do swojego kompa to podesle ci kilka linkow do fajnych stron o projektowaniu www a zwlaszcza jeden taki o tworzeniu tabel i ich konstrukcji

nastepna sprawa - dostales zrypke i zalamka taka ??? zamiast wziac sie w garsc pokazac ze potrafisz to ty sie poddajesz wiesz ze na ksiezyc mial leciec kto inny niz Neil Armstrong, Edwin Eugene Aldrin oraz Michael Collins - i jakos sie nie poddali zapieprzali na te treningi chociaz byli przekonani ze nie poleca - moglbym jeszcze przytoczyc pare innych przypadkow gdzie ludzie na prawde mogli sie zalamac a nie taka glupota jak strona www

nie umiesz przyjac krytyki - ja rozumiem ze twoja stronka zajela 1 miejsce w szkole - to bardzo dobrze - znaczy sie ze cos potrafisz ale na litosc to czego ucza w szkolach a co jest naprawde to sie jeszcze przekonasz
a ty od razu do idola
chcesz wpiernicz za takie gadanie

lepiej sie zastanowilbys co zmienic zeby zadowolic takich jak my - ktorzy troche siedza w sieci i to nie tylko liczac lata w tej sieci spedzone ale takze godziny/dobe
my juz wiemy co denerwuje jak powinien w miare wygladac serwis ale wiemy takze co wymagac od stronki domowej - prywatnej

nie spodziewaj sie ze twoja strona przebije jakis komercyjny serwis - nie masz tyle kasy i poki co wiedzy a najwazniejsze czasu - zeby w ogole sie zblizyc to duzych serwisow
mozesz zaczac od czegos mniejszego - najwazniejsze zebys wiedzial co sie na twojej stronce dzieje - tak wlasnie co sie dzieje - co spowoduje zmiana w danym miejscu w kodzie zrodlowym - dopiero wtedy mozesz zabrac sie za rozbudowe za jakies dzialy
a nie ty walnales w cholere dzialow w ktorych nic nie ma albo sa na sile wrzucone rzeczy zeby tylko dzial istnial
a nie lepiej np zrobic tak:

na poczatek newsy humor download i ciekawe testy

(i w tym miejscu kolejne gromy na ciebie jak juz kopiujesz czyjas wlasnosc tzw intelektualna to nie podszywaj pod siebie tego napisz zrodlo skad to pobrales lub skopiowales a najlepiej napisz czy mozesz skopiowac na swoja stronke z zastrzezeniem ze oczywiscie bedzie napisane ze jest to z takiej a takiej strony i oczywioscie link do niej oraz autorem jest i tu tez nazwisko lub ksywa autora o ile na taki jest podany -- zobacz jak jest u nas ile newsow ma dopisek zrodlo i podany link skad sie o tym dowiedzielismy - ile newsow ma cytaty -- koniec gromow ;))

a potem dodajesz nowy dzial powiedzmy filmy - wrzucasz newsa ze twoja stronka sie ciagle rozwiaj i bleble jakies takie slodzenie i piszesz ze otwierasz dlatego nowy dzial -- i juz jest piieknie i cacy a kazdy kto odwiedza twoja strone chociaz raz na jakis czas to widzi ze cos robisz ze dbasz ze aktualizujesz itp i dostajesz plusy - tak sie rozwijaja stronki domowe - no chyba ze masz w cholere kasy to cala ta rozmowa jest nie potrzebna - zamow sobie stronke u jakiegos profesjonalisty -- potem reklama np w wp.pl i onet.pl kto wie moze nawet u nas ;) -- ale nie sadze ze masz - poza tym co to za frajda jak ktos ci stronke zrobi - zadna czyz nie

jejku tyle chce napisac ze nie wiem co jeszce - najchetniej to bym ci sprzedal strzala jakiegos na opamietanie
odpowiedz sobie na jedno pytanie
czy byles/jestes dumny/zadowolony z tego ze masz swoja strone - ze ja sam zrobiles - ze wygrala w twojej szkole -- ze twoi kuple moga do ciebie mowic guru bo nie wiedza co to html -- jezeli chociaz na jeden punkt odpowiedziales tak to o czym my rozmawiamy

bierz sie za strone - poki co wykasuj sciagniete artykuly napisz do ich tworcow ew do kogos z szefostwa stronki z ktorej to sciagnales - napisz ze chcialbym zamiescic ich artykul czy test jakiegos urzadzenia ze podasz linki i nazwe ich strony ze POLECISZ ich stronke a na koncu artykulu wrzucisz maly baner i zobaczysz jakie efekty mozesz dzieki takiemu podejsciu uzyskac - moze ktos bedzie cie informowal jako jedna z pierwszych osob o tym ze jest nowy artykul i ze mozesz sobie sciagnac tak jak poprzednie i na stronke swoja wrzucic - czy tak nie bedzie lepiej - tylko nie rzucaj sie na wszystko - bo jak co jest o wszystkim to jest o niczym - moze masz jakies hobby nie wiem kurcze nawet niech to bedzie malowanie obudowy ale to jest cos na czym sie znasz Z DOSWIADCZENIA - i na litosc nie pisz ze minusem programu jest fakt ze jak uplynie czas uzywania TRIALA to nie mozna drugi raz zaisntalowac i uzywac od nowa - to jest bzdura - jakby to przeczytal ktorys z tworcow programu to chybaby zabil sie ze smiechu o monitor

sprobuj wziac sie w garsc jeszcze mozesz sporo zdzialac na stronce - kto wie moze kiedys bedziemy cie polecali - np news polecamy stronke "jak wyzej" - mozecie tam zobaczyc co mozna zrobic ze starej obudowy i to za sprawa zwyklego sprayu - niezle brzmi - to tylko przyklad na pewno sam cos wymyslisz - ale jak jeszcze raz wyskoczysz z teekstem ze do niczego sie nie nadajesz to wiedz ze moja odpowiedz po prostu cie zabije - tak jak bedziesz siedzial przed monitorem tak po prostu cie zmasakruje - pozostali moga ci powiedziec pare slow o mnie zarowno o tym ze potrafie byc mily i dobrze poradzic a z drugiej strony co sie dzieje jak sie wkurze

lap sie za klawiaturke odpalaj edytora - a nawet inaczej wiesz jak sie najlepiej tworzy stronke

bierzesz kawalek papieru i rysujesz SCHEMAT stronki
np stronka glowna na gorze banerki po lewej menu reszta ramka do ktorej sie wczytuja pozycje z menu
potem odnosniki do pozostalych stron
podzial na katalogi (taki z grubsza) czy np fotki umieszczasz gdzie popadna czy w konkretnym katalogu
osobno miniaturki osobno pelne (np katalog fotkia w nim katalogi: big oraz small)
i tak dalej i tak dalej

teraz wracasz do edytora i robisz to co naskrobales
najpierw tworzysz potrzebne foldery potem strona glowna potem inne

ty juz masz czesc stworzona wiec musisz tylko zreorganizowac to co juz masz

tylko teraz nie zawal szkoly przez strone www - pamietaj najpierw nauka potem przyjemnosc - zebys nie musial kiedys wstawic newsa - zamykam stronke bo mama zabiera mi komputer bo polalem szkole i bede kiblowal rok
koniec

ps chcesz sie podbudowac - zajrzyj na moja stronke - kliknij na przycisk www - i co padziarska - tak zgadzam sie - ale wiesz co - to moja pierwsza strona i gowno mnie obchodzi czy komus sie podoba czy nie wlasnie dlatego ze to moja pierwsza strona napisana w notaniku zadnych edytorow zadnej pomocy uczylem sie sam na podstawie kodow srodlowych innych www - i nikt mi nie powiedzial co jest nie tak wiec wykorzystaj nasze uwagi zeby to co stworzysz podobalo sie takze innym

pozdrawiam

Zeus 25.01.2003 02:35

Ilość załączników: 1
sorki ThanatoS przeczytalem test NAV-a i sie pomylilem:(

Zeus 25.01.2003 02:24

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Kiedy cos cytuje to wstawiam tak jak jest napisane. Jezeli sie zmienilo to nie moja wina. Nastepnym razem zrobie cytat z data i godzina jezeli tak bedzie odpowiadac. A zeby byc bardziej na czasie zrobie zrzut ekranu z cytatem. Na cytatach oczywiscie sie znam jezeli o to chodzi.
Ale jestes nerwowy, zreaszta napisalem ze moglo sie zmienic prawda ???
Jesli Cie urazilem to sorki.

Pozdrawiam

ThanatoS 25.01.2003 02:23

Do Zeus'a, nastepnym razem jak sie bedziesz przypiepszal do cytatow to przemyj oczy albo okulary. Na stonie pisalo tak jak cytowalem poprzednio.

Zalaczam zrzut ekranowy z 25 stycznia 2003 roku godzina 01:24

ThanatoS 25.01.2003 02:08

Cytat:

Zeus napisa***322;(a)
Hmm tam jest napisane "przycinał". Sorki ze sie przypieprzam ale jak stosujemy cudzyslow to dlatego ze cos cytujemy. Z 2 strony kiedy to pisales to moze bylo "zawieszał".
[...]

Kiedy cos cytuje to wstawiam tak jak jest napisane. Jezeli sie zmienilo to nie moja wina. Nastepnym razem zrobie cytat z data i godzina jezeli tak bedzie odpowiadac. A zeby byc bardziej na czasie zrobie zrzut ekranu z cytatem. Na cytatach oczywiscie sie znam jezeli o to chodzi.

Zeus 25.01.2003 01:41

Jestem ciekaw czy naprawde udalo Ci sie pozyskac sponsorow ??? Jesli tak to moje GRATULACJE !!!!

Pozdrawiam

pepperman 25.01.2003 01:28

zmienne stany emocjonalne w Twoim wieku to normalne ;)

Leonardo da Vinci byl jeden. w dzisiejszym swiecie rzadzi specjalizacja. nie mozna porywac sie na wszystko w pojedynke.
z Twoja strona chyba nie jest tak zle, skoro poprawnie wyswietlila mi sie pod Mozilla, a maja z tym problemy nawet profesjonalne serwisy. wyluzuj troche...

PS. a z idolem daj sobie spokoj bo twoja strona reprezentuje wyzszy poziom niz ten program

mrmax 25.01.2003 00:54

nie ma za co przepraszać - to Wasza opinia i niej należy sie trzymac. Stwierdziliście początkowo że to klapa tzn że klapa. WYgląda ze zaczynamy bawić się w jakąś ciuciubabkę, z tym że nie mam jakoś nastroju do tej zabawy.

chciałbym tylko dodać, że strona zajęła I miejsce w szkolnym konkursie na najlepszą stronę, wiec są chyba niektórzy na tak.

Nie mam Wam nic za złe, to są po prostu Wasze opinie i tak oceniliście mój serwis. nareszcie ktoś profesjonalnie wydał opinię na temat tego serwisu :). Zrozumiałem że nienadaję się na webmastera i że mogę zapomnieć o tworzeniu serwisów.

"Totalna klapa ... ? (24.01.2003)
Pięknie zatytułowany news ;) - ale to prawda. Piękne słowa krytyki otrzymaliśmy na forum jednego ... "

PS. IDOL górą zawsze chciałem się tam znaleźć jako oceniany - no i marzenie się spełniło ^_^

Bartez 25.01.2003 00:39

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
nie rozumiem Was, tak nagle zmieniacie zdanie. Ja już od Was opinie otrzymałem - mój serwis to po prostu jedne wielkie gówno przez wielkie G! Zrównaliście mnie i mój serwis z ziemią. I nie zmieniajcie swoich zdań dopiero po tym gdy dowiadujecie się że przeżywam załamanie (totalne) w życiu prywatnym. Ja Wasze opinie poznałem i się do nich przyzwyczaję, z tym że ciężko jest przyzwyczaić się do takich opini bez wiary i nadzieji, którą mi odebraliście. Nagle okazuje się ze nie jest źle, po prostu już gorzej być nie może.

Po czesci to moja wina, za co chcialem przeprosic, ale zdenerwowalem sie jak zobaczylem to z tym Patronatem. Zamist tego patronat daj Ciekawe strony czy cos podobnego.

Stronka pod wzgledem technicznym nie jest zla. Widzialem o wiele gorsze.
Zle natomiast jest to, ze kopiujesz cudze teksty, nie pytajac nikogo o zgode, a nawet nie podajac ich prawdziwego autora. Za to naprawde mozna wpasc w niezle bagno, ale masz dopiero 15 lat wiec wcale sie nie dziwie (mogles o tym nie wiedziec - teraz juz wiesz).

A co do reszty...Nie dziw sie ze taka reakcja wszystkich. Nie wazna jest ilosc tego co masz na stronie, tylko jakosc. Moim zdaniem Twoja strona obejmuje zbyt szeroka tematyke. Powinienes sie zajac czyms co Cie szczegolnie interesuje. Ogolnie komputery to nie jest dobry pomysl.

Jeszcze raz przepraszam za takie zjechanie Cie ale bylem bardzo ((

Zeus 25.01.2003 00:37

O qrcze jestem w ciezkim szoku :o :o :o :o wychodzi na to ze uzytkownicy tego forum zachowali resztki czlowieczenstwa :D ^_^ ||
BTW kto to jest MR.Powiatowy ?????????

Pozdrawiam

mrmax 25.01.2003 00:32

skoro nie MR Powiatowy to moze p. Ela Zapendowska, z tym że ona tak docinać nie potrafi.

Życie jest jak papier toaletowy:
DŁUGIE = > SZARE = > i DO DUPY ! ! !

Pawel_k 25.01.2003 00:28

Myslisz ze jak dostales w dupe od zycia to teraz wszystko bedzie cacy ??? G O W N O prawda zycie daje czesto w kosc a ty jestes widac za maly zeby zrozumiec ze lepiej niebedzie i z tym bagarzem doswiadczen trzeba isc dalej przez zycie nie ma latwo - kto powiedzial ze zycie jest proste i przyjemne :blee:
Stronke zmasciles ale co z tego, nikt cie za to niebedzie po ulicy z siekiera scigal :P
Poza tym co to za porownanie forum do idola czy ja wygladam jak "mr Powiatowy" :o :D ^_^ :D
a i na koniec apel: wiecej dystansu do zycia czlowieku re5pect 8) :glaszcze: :3msie:

mrmax 25.01.2003 00:12

nie rozumiem Was, tak nagle zmieniacie zdanie. Ja już od Was opinie otrzymałem - mój serwis to po prostu jedne wielkie gówno przez wielkie G! Zrównaliście mnie i mój serwis z ziemią. I nie zmieniajcie swoich zdań dopiero po tym gdy dowiadujecie się że przeżywam załamanie (totalne) w życiu prywatnym. Ja Wasze opinie poznałem i się do nich przyzwyczaję, z tym że ciężko jest przyzwyczaić się do takich opini bez wiary i nadzieji, którą mi odebraliście. Nagle okazuje się ze nie jest źle, po prostu już gorzej być nie może.

Czuję się jakbym był na castingu IDOLA. Tyle że tam w jury były wszystkie takie same osoby (BEZ SERCA !!!) jak Kuba Wojewódzki. To coś strasznego, może dam Wam to coś do myślenia. I dam Wam taką radę na przyszłość jakby znalazł się ktoś taki jak ja i zareklamowałby stronke swoją. Nie krytykujcie go, dajcie mu szansę, ewentualnie powiedzcie że nie jest źle, ale może być znacznie lepiej, a nie od razu równacie z ziemią. To naprawdę boli, szczególnie w tej sytuacji jakiej jestem, bo gdybym w niej nie był to bym to olał i srał na to, tyle że ja też jestem człowiekiem i tez mozna mnie zranić.
Nie krytykujcie tak od razu, może włąśnie będzie ktoś w znacznie gorszej sytuacji niż ja, a miłe słowa pomogą mu się jakos ustawić? Pokazecie mu że ma talent, ze moze zrobić coś GIT, jeśli się przyłoży. Krytykujecie bo macie profesjonalny serwis, serwis który jest nieźle rozreklamowany i znany dość na wielką skalę, ale czy wy zaczynając zrobilibyście od razu takie cudo jakie teraz jest?

PRZEMYŚLCIE TO I NIE RÓBCIE WIĘCEJ TAKICH BŁĘDÓW

Zeus 25.01.2003 00:05

HMM serwisu niezamykaj tylko wywal to co przepisales z innych serwisow. Jak troche stronka pozyje i sie porozwija to sie znajdzie ktos kto bedzie chcial cos napisac. Jesli chcesz umiescic czyjs tekst na swojej stronie to najpierw sie zapytaj o zgode !!! jesli ja dostaniesz (a jestem pewien ze w 90% przypadkow tak bedzie) to zaznacz na koniec artukulu ze zostal umieszczony za zgoda kogos tam, i niezapomij o podpisaniu pracy nazwiskiem autora!!! Jeszcze jedno WYLUZUJ STARY !!!!

Pozdrawiam

mrmax 24.01.2003 23:58

mimo naszczerszych chęci nie daę sobie rady z ułożeniem życia. jeszcze raz sory. nowa szata graficzna strony wyszła pod koniec grudnia wiec nie zmienie jej na razie, ale będe unikał kopiowania tekstów z innych serwisów. Sory, ale zależało mi na czasie by jak najszybciej ją wydać i tak jakoś z tekstami powychodziło. Gdybym miał pomocników to z pewnością by tak nie było, tylko nie mam nikogo kto zechaiłby cos pisac.

Komp pozwala mi zapomniec o rzeczywistości, dlatego tu wpadam jeśli mam jakiś problem bo szybko o nim zapominam!

Serwisu zamknąć nie mogę ze względu na parę osób

Nieźle mnie z ziemią zrównaliście za co dziękuję. Nie wiem czy iść sobie gardło podciąć czy z okna skoczyć ??? Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, które niezmiernie mi się przydały, szczególnie w mojej sytuacji. SERDECZNE THX!

paput2000 24.01.2003 23:55

No może nie do końca jest tak źle. Wygląd strony musisz dopracować, aby stała się bardziej wyrazista, a nad zawartością też musisz czuwać. Plagiat w żadnej formie nie jest dopuszczalny, a powoływanie się na "patronaty" itp. innych stron bez ich wiedzy może być fatalne w skutkach.
Trochę porwałeś się "z widłami na księżyc". Tematyka PC to bardzo rozległy obszar. Nie można w zasadzie samemu prowadzić lub ograniczonymi siłami takiej strony i umieszczać w niej dużo własnych tekstów, testów i innych opracowań.

Zeus 24.01.2003 23:51

Cytat:

mrmax napisa***322;(a)
:buu: :buu: :buu:

Dzięki za opinie szczególnie za pozytywy (0). Trudno, szkoda ze tak wypadło ;(. WYBACZCIE MI, przepraszam wszystkich! :(. Niekażdemu musi się podobac, ale ja jestem początkujący, spodziewałem się choć kilku dobrych ofert dla zachęty! Jestem nowy i zaczynam dopiero, czy wygląd jest na prawdę taki krytyczny jak na pierwszy raz? Zamiast choć troche dać mi nadzieji i wiary w to że będzie lepiej, że zrobisz coś git, dajecie mi szczerze mówiąc to że to gówno - moze gówno, ale to efekt mej pracy. Dopiero zaczynam. Ok, gdybym nie chodził do szkoły i bym siedział 24/h to moze bym zrobił COŚ, tyle ze nie mam tej możliwości. Jeszcze raz dzięki za zapał do pracy, dziękuje Wam za wszelkie opinie i na pewno wezmę je głęboko do serca. Widzę że nie nadaję się zupełnie do niczego, nawet w świecie wirtualnym.
Klęska w życiu rzeczywistym + Wasze opinie = totalna klapa. Nie wiem czy warto jeszcze żyć! Wy moze nie macie takich problemów, moze żyjecie w pełnym szczęściu i pełni radości, ja niestety nie, dlatego próbowałem zająć się czymś co zabije mi czas i pozwoli zapomnieć o rzeczywistości, ale to chyba bez sensu. ZABRALISCIE MI WIARĘ I NADZIEJĘ na lepsze zycie, na to jeszcze sie jakoś ułoży. Dzięki Wam jeszcze raz bardzo serdecznie!

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH!

HMM wiesz co zrob stronke jeszcze raz przeciez na poczatek nie musi byc kupy testow i artykulow tylko zrob to SAM OD POCZATKU DO KONCA a wtedy zostaniesz doceniony. PS. Nie jestem webmasterem ale jak na pierwsza strone w zyciu i na 15 lat to bylo ok. Ja tez mam problemy :buu:

Pozdrawiam (ucz sie na bledach, najlepiej innych ;) )

Pawel_k 24.01.2003 23:48

W zwiazku z tym ze masz bardzo ciezkie zycie (ale napewno nie tak ciezkie jak ja ;) ) :blee: to dam ci pare rad:
- zmien wyglad serisu
- przestan piracic teksty
- zacznij zyc normalnie ucieczka w komp to nie jest rozwiazanie :blee:

mrmax 24.01.2003 23:41

:buu: :buu: :buu:

Dzięki za opinie szczególnie za pozytywy (0). Trudno, szkoda ze tak wypadło ;(. WYBACZCIE MI, przepraszam wszystkich! :(. Niekażdemu musi się podobac, ale ja jestem początkujący, spodziewałem się choć kilku dobrych ofert dla zachęty! Jestem nowy i zaczynam dopiero, czy wygląd jest na prawdę taki krytyczny jak na pierwszy raz? Zamiast choć troche dać mi nadzieji i wiary w to że będzie lepiej, że zrobisz coś git, dajecie mi szczerze mówiąc to że to gówno - moze gówno, ale to efekt mej pracy. Dopiero zaczynam. Ok, gdybym nie chodził do szkoły i bym siedział 24/h to moze bym zrobił COŚ, tyle ze nie mam tej możliwości. Jeszcze raz dzięki za zapał do pracy, dziękuje Wam za wszelkie opinie i na pewno wezmę je głęboko do serca. Widzę że nie nadaję się zupełnie do niczego, nawet w świecie wirtualnym.
Klęska w życiu rzeczywistym + Wasze opinie = totalna klapa. Nie wiem czy warto jeszcze żyć! Wy moze nie macie takich problemów, moze żyjecie w pełnym szczęściu i pełni radości, ja niestety nie, dlatego próbowałem zająć się czymś co zabije mi czas i pozwoli zapomnieć o rzeczywistości, ale to chyba bez sensu. ZABRALISCIE MI WIARĘ I NADZIEJĘ na lepsze zycie, na to jeszcze sie jakoś ułoży. Dzięki Wam jeszcze raz bardzo serdecznie!

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH!

Bartez 24.01.2003 23:22

heh słowo w slowo skopiowane!!!

moze zrobimy konkurs?
z jakich stron pochodza artykuly/testy/newsy itd? :)

gosc chyba nie wie co oznacza Copyright ;)
Ciekawe czy panowie z allegro wiedza o swoim "Patronacie" :D:D:D

Zeus 24.01.2003 23:09

Cytat:

[B][..]"Testowany przez nas program na starszym komputerze zawieszał się - to kolejny minus - zbyt duże wymagania sprzętowe."[..][/]
Hmm tam jest napisane "przycinał". Sorki ze sie przypieprzam ale jak stosujemy cudzyslow to dlatego ze cos cytujemy. Z 2 strony kiedy to pisales to moze bylo "zawieszał".
Mnie najbardziej wqrwia tekst "Zawsze gdy skończy się demo, możemy wgrać nowe :) - i to jest ten plus." a co to qrwa test dema czy programu antywirusowego!!!!!!!

A TERAZ UWAGA PLAGIAT:
http://www.twoj-pc.prx.pl/html/krok.htm
Podpis na stronie :Copyright © 2001-2003 Twój PC-et (CIEKAWE)

http://infojama.pl/sections2.php?op=...icle&artid=131
Hmm ciekawe czy autor (Tomasz Bryja) o tym fakcie wie ????

Pozdrawiam i ciekawe co sie jeszcze znajdzie !!!!!

Patrix 24.01.2003 21:06

no to pan mrmax troche się przewiózł :fiu:

Pawel_k 24.01.2003 20:23

Cytat:

(...)
Ale ogolnie ta stronka pasuje do Smiechu Warte. :D :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

juz dzwonie do drozdy 8) :D :D ^_^ ^_^ :D :D

ThanatoS 24.01.2003 20:15

Tak sobie przegladalem (o malo bym do szpitala nie trafil ze smiechu),
w dziale Czat jest niezla data spotkania
"Najbliższe spotkanie już 20 grudnia o godzinie 19:00 - zapraszamy. Rozmowy na temat nowego serwisu - bądź koniecznie ;)"
Baardzo aktualne,
Wogole mialem wrazenie jakby Testy byly po prostu zerzniete z innych portali, magazynow. Sa niescislosci. Np. Co miesiac inny komputer do testow. W jednym miesiacu jest PIV 2,0 GHz, a miesiac pozniej juz tylko PIII 750 MHz. Naprawde do coraz wolniejszych kompow idziemy
:D :D :D :D

Opis MKS_Vir'a "Głównym minusem jest to, że po wykończeniu się dema (minięcia 30 dni) nie możemy wgrać ponownej wersji i to wielki minus dla twórców (wiadomo że jest to zrobione specjalnie, by zachęcić ludzi do kupna pełnej wersji). Kolejny minus :) - to biuro obługi klienta pod adresem e-mail, niestety ludzie tam pracujący nie mają szacunku dla klientów."

I akurat to ze ludzie w biurze obslugi klienta pod adresem e-mail nie maja szacunku dla klientow to po prostu bzdura. Powinno sie to sprawdzic zanim sie to napisze. A prawda jest ze obsluga jest fachowa i szybka. Swego czasu wyslalem podejrzanie wygladajacy plik i za kilka godzin dostalem odpowiedz ze faktycznie jest to wirus. Akurat obsluga jest na wysokim poziomie.

"Testowany przez nas program na starszym komputerze zawieszał się - to kolejny minus - zbyt duże wymagania sprzętowe."

No nie wiem na jakim kompie to bylo robione. Na Pentium 100 chodzi idealnie.

Ale ogolnie ta stronka pasuje do Smiechu Warte. :D :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Bartez 24.01.2003 19:43

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

to za zgoda CDRinfo? a w ogole nie rozumiem tego... PATRONAT?

(( (( (( (( (( (( ((

co to ma byc????????

koles jaja sobie robisz?
Patronat CDRinfo ? A pytales sie kogos o zgode na ten patronat? O ile wogole wiesz co to znaczy. Cytat
"Strony patronatowe ... (18.01.2003)
Na razie jak widać są 2 takie stronki - aukcje i cdrinfo. Ale to nie koniec, takich stron będzie znacznie więcej. To strony które mogą Wam się niejednokrotnie przydać, a skoro już jesteście na naszej stronie, to stworzyliśmy takie ułatwienie - wystarczy kliknąć tylko w link i zostaniecie przeniesieni na stronki oznaczone naszym patronatem ;). "

Chyba cos Ci sie pomylilo kolego.
Napisales strona patronatowa a w linkach jakos nie ma ze warto nas odwiedzic.
A tak btw to kolega Thanatos i ja malo sie ze smiechu nie poplakalismy przy przegladaniu stronki.
Zwlaszcza "wielorazowe demo" przy testach programow anty-virusowych :D:D:D

LOL ze tak powiem

Prosze o usuniecie nas z "Patronatu"

Pawel_k 24.01.2003 17:21

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Witam!

:blee: ??? (( chyba ktos tu zaraz :boks: :podbite: od miska i reszty za pisanie bzdur o "patronacie" ??? cdrinfo na takiej strone :blee:

Adik 24.01.2003 17:17

i jeszcze jedno- co to są Flimy ?????????????? :zeby: :P ;)

Remix 24.01.2003 17:10

Witam!

Pawel_k 24.01.2003 17:08

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
strona jest zalosna - nieczytelna - nie chcialo mi sie patrzec czy to tabele czy ramki ale jest za maly odstep pomiedzy nimi
tekst sie zlewa ze soba
tabele(ew ramki) nachodza na siebie nawzajem
to cos po prawej co to w ogole ma byc

:D :D :D :D
dopiero teraz zobaczylem co sie kryje za tym linkiem :o :blee:
czlowieku przebuduj swoja strone bo jest kiepska ze az zal neyscape'a zapuszczac :blee:
uklad strony do bani (tabele, menu...)
1 slowem twojej strone przydala by sie solidna przebudowa :(

Majonez 24.01.2003 16:56

strona jest zalosna - nieczytelna - nie chcialo mi sie patrzec czy to tabele czy ramki ale jest za maly odstep pomiedzy nimi
tekst sie zlewa ze soba
tabele(ew ramki) nachodza na siebie nawzajem
to cos po prawej co to w ogole ma byc

Patrix 24.01.2003 16:37

a w moim podpisie też jest coś fajnego i sie nie chwale || ^_^ 8) :blee:

Pawel_k 24.01.2003 16:31

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
:blee: spam to spam a podpis to podpis, wsadz linka do podpisu :)

Adik 24.01.2003 16:26

Cytat:

Torwald napisa***322;(a)
Adik a co z tym spamem w twoim podpisie ? Co ? Myslisz ze jestes taki sprytny i przemycisz na Formum SPAM & REKLAME (tudziez wszystko naraz) ? Ale nie ma tak dobrze. Rozgryzlem Cie. Koniec z lamaniem prawa, zasad, itp.
Ide sie poskarzyc Redakcji. Zobaczysz, teraz to masz przechlapane.

^_^ ^_^ ^_^

a propos: jeśli ktoś jeszcze nie był na http://www.ftpbigwarez.prv.pl , to niech tam jak najszybciej zajrzy :chytry:

Torwald 24.01.2003 16:23

Adik a co z tym spamem w twoim podpisie ? Co ? Myslisz ze jestes taki sprytny i przemycisz na Formum SPAM & REKLAME (tudziez wszystko narazz) ? Ale nie ma tak dobrze. Rozgryzlem Cie. Koniec z lamaniem prawa, zasad, itp.
Ide sie poskarzyc Redakcji. Zobaczysz, teraz to masz przechlapane.

^_^ ^_^ ^_^

Adik 24.01.2003 16:18

Cytat:

§ -8-

Redakcja serwisu CDRinfo.pl zabrania użytkownikom zamieszczania i publikowania treści niezgodnych z prawem, reklam, spamu, a w szczególności numerów seryjnych, kluczy programowych, cracków, czy tzw. 'wspomagaczy', 'poprawek', 'łatek' etc. umożliwiających nielegalne użytkowanie komercyjnych aplikacji. Użytkownicy nagminnie nie stosujący się do niniejszego postanowienia mogą liczyć się z konsekwencjami - z czasowym zablokowaniem dostępu do Forum dyskusyjnego oraz wykluczeniem z grona zarejestrowanych użytkowników włącznie.

no comment

mrmax 24.01.2003 15:37

Zapraszam na moją stronę

Wejdźcie tu - strona o komputerach. Poradniki, testy, kursy i konkursy 8-) . A także forum, gdzie możecie opisywać swe problemy komputerowe! ZAPRASZAM - www.twoj-pc.prv.pl

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12.