![]() |
CormaC - ktos ty?
taka osobe ujrzalem na forum, a osoba o identycznym pseudonimie jest recenzentem w pismie Cd Action. wiec:
a) CormaC z CD Action i z forum to ta sama osoba, co jest raczej malo prawdopodobne b) CormaC z forum podszywa sie, co jest niezgodne z zasadami netykiety. to tyle. czekam na komentarze i stanowisko samego Cormy |
Re: CormaC - ktos ty?
Cytat:
:) :) ;) |
Re: Re: CormaC - ktos ty?
Cytat:
|
Trust no one. Dzwońcie po Muldera. To pewnie sprawka ciemnej strony Mocy :idea:
|
Cytat:
Telefon : 555 Trustnoone czyli 555 8787866663 ;) |
... jak to on. To pewnie sie nie mile poczuł .. bo już nieraz ktoś "jechał" po CD-Action na forum :)
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
nigdy nie mow nigdy :) Witamy na forum CormaC :) |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Witam!
hehehe ale jaja :D witam serdecznie CormaC |
Cytat:
|
Cytat:
murowane gorące 8) powitanie pozdrófka |
Cytat:
Tylko Billowi mogloby sie nie spodobac co tu sie pisze o łyndołsach :) |
Cytat:
a nie chodzi Ci przypadkiem o Sang Hai Lee ? |
Cytat:
a tak btw: CormaC - rónież witam na Forum :chytry: |
Witam!
... jak zwal tak zwal... kazdy wie o kogo chodzi i zdaje sobie sprawe ze to fajna laseczka. oczka ma skosne ale ciekawe czy szparke tez ma skosna? :D |
Cytat:
btw. witam cdaction na forum, kiedy odpalicie jakies wlasne ??? |
coraz ciekawsze osoby ...
pozdróvka CormaC kim kolwiek jesteś 8) :chytry: |
Ja przyznam sie troche szkoda kasy na gazetki :)
Ale Cd-A można kupic raz na kilka miechów żeby ocenić co sie tam ciekawego dzieje :) (inne gazetki tez tak kupuje .. ) Ostatni numer jaki mam to październik 2002 ! Niewiem czy moje zdanie sie wogóle dla was liczy. Ale moim zdaniem najlepszy rok cd-a to 2000 ! Mam wszystkie numery z tego roku ! A tak nawiasem mówiąc ? to jakie pełne wersje na przyszłość ? ;p ;p ;p hehehe a wogóle to jaka teraz jest cena gazety ? |
Cytat:
A powitaniem tez bylem zaskoczony :) Jeszcze raz za nie dziekuje! Pozdrawiam! |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Witaj CormaC.
(ale sie wysililem :D:D:D:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
to się przeradza w CZ@T z CDA ;) PS mam WSZYSTKIE NUMERY CDA (kupel prenumeruje) A co najlepsze ten kumpel jest Opem naszej sieci :) server unixowy komendy w trybie textowym ...ufff...i CDA kupuje ...szok :D
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
No, dobra! Toscie sobie pogadali:)
A teraz....:) co to jest CD-Action?:) ...za 19.50? toc to 4 paczki ....... mietowych! Dwa dni palenia! |
Cytat:
Pozdrawiam! |
mam nadzieje ze to nie ty odpisujesz na listy do redakcji - bo takiej bufonaday jak tam wystepuje i ogolnego braku szacunku dla kogokolwiek dawno nie widzialem
rowniez uwazam ze rok 2000 - zwlaszcza poczatek byl najbardziej udany - bo jeszcze nie przewrocilo sie wam w glowach i sodowa nie walnela - poza tym jak widac nie ma ludzi niezastapionych :D od czasu upadku gamblera ne czytam zadnej gazety komputerowej - wszsytko w necie a gambler mial w sobie cos co cignelo nawet w deszczowy dzien do kiosku reklamy sa tu zabronione i jesli odpowiadasz na post'y to staraj sie zmiescic w jednym - mniej miejsca, czytelniej i jasniej |
Cytat:
|
moze i bym nie narzekal... moje prawo zgredzic
to o reklamie to tak na przyszlosc |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
witam na forum
i ciesze sei ze to nie ty - bo do autorow tych 'odpowiedzi' mam stosunek tak zly jak stad do wiecznosci... na pytania odpowiadaj nie mam nic przeciwko - sam poczytam - sadze ze sam wyczujesz granice gdzie zaczyna sie reklama i postrasz jej nie przekroczyc |
Mimo tak "niezwykłego" początku witamy na forum CormaC.
z czasem (o ile bedziesz tu czestym gościem) zorientujesz sie ze są tu ludzie o przycięzkawym dowcipie ale bedziesz miał okazje dowiedziec sie cos na temat jakis swoich problemów gra/kompem etc. A i przyda sie jakies miłę słowo o forum na łamach cd-action (w końcu jest głosowanie - a własnie jakie sa wyniki ???? ) Sniper |
Jest 1 miejsce w komputerach - 1960 glosow! :)
|
Cytat:
przeciez nie od parady mialem stronke z glosowaniem jako startowa ustawiona przez ponad miesiac a ze lacze stale to hehehehe otywyte zartuje - az tak duzo nie nabilem CormaC witam - czy czasem nie grywasz w q3 na serwerku dialoga ??? || |
Cytat:
a ze lacze stale:D |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Jestem ciekaw po co te zamieszanie ...:blee:
Przecież tylko zwykły user sie zarejestrował ^_^ |
Cytat:
Pozdrawiam! |
sorki Corma za posadzenie cie o podszywanie sie. na razie jednak zostane ostrozny. ale witam. swoja droga, to pierwszy raz widze, aby ktos tak byl witany. reklame zrobilem, a potem wszyscy o mnie zapomnieli :). to dzieki mnie cie zauwazyli:) coz, zostane z boku i bede obserwowal. jak zawsze zreszta.
|
jeszcze jedno: Sid, co masz przeciwko odpowiedzia w dziale listy? ten koles ma po prostu poczucie humoru, a jak ktos pisze cos powaznego, to umie powaznie odpowiedziec. mi to odpowiada.
|
Witam na forum Cormac !
ech..... tomgoo ma złe dni.... |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
P.S. Witaj CormaC Zycze milego pobytu ale najpierw przeczytaj regulamin :D ^_^ Acha musze sie pochwalic, ze mam az :P !!1!! :P numer CD-Action z bodajze roku 2000. |
Cytat:
a co do CDA to swego czasu kupowalem kazdy numer i mam ich kilkadziesiat ale juz od ponad roku nie mam zadnego bo po prostu mnie tematyka gier przestala interesowac tak bardzo |
Co do CDaction to mialem bodajze 7 numerow, pamietam pierwszy byl chyba z 7/97 byly tam az 2cd oraz super demko theme hospital, ale w to pykalem :D, to byl moj ulubiony numer CDA, przestalem kupowac CDA gdzies w 2001 (te 7 numerow), pozniej to chodzilem do sklepu notowalem tytuly na kartke i sobie zalatwialem.
|
Witaj CarmaC...
No ludzie, ale zrobiliście aferę z tego, że zjawił się tu ktoś z CD-A. Na forum każdy powinien być równy...ale widać, że CD-A cieszy się dobrą reputacją, a co do wypowiedzi sid the rat'a to smuggler i jedi (to oni odpisują na listy w CD-A) to odpowiedzi są w porządku.Carmac też spoko gość...teraz będę uważnie czytał Jego recenzje, bo lepiej się czyta coś jak wiesz jaki ma gość charakter... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Ja również witam nowego Forumowicza. :)
Niestety nie kupuję i nie czytam CDA (nie interesują mnie już gry), więc kolega CormaC nie jest mi znany z tej strony. Ale myślę, że będzie okazja poznać kolegę od strony "zwykłego użytkownika Forum" :) Miłej zabawy, pozdrawiam. :) PS"" Jak już ktoś wspomniał wcześniej - przeczytaj dobrze regulamin, jak czegoś nie zrozumiesz ;) to się nie przejmuj, tak ma być ;) to w końcu tylko regulamin :) "" |
taa, Smuggler jest elastyczny i dopasowuje poziom odpowiedzi, do poziomu autora. a co do tej uwagi o 15-latku: uwazaj, ja tez mam 15 lat, bynajmniej do lutego:). a co do twoich recek to sa OK i nie ma sie czego przyczepic. zazwyczaj;). a tutaj taka mala reklama: CD-Action nie jest tylko o grach, a to co znajdziecie na plytach dolaczanych do owej GAZETY (prawda Corma:)), a w szczegolnosci zin ActionMag, to juz o grach nie jest na pewno. zreszta kazdy moze sobie sciagnac dowolny numer z www.actionmag.psychodelic.org a w numerze 35 bedzie cos mojego:).
|
Heh a propo pism komputerowych niedawno wyszedł 100 numer cdaction w którym dali warcrafta II i coś tam jeszcze (sposdziewałem się czegoś lepszego) dziś przechodzę obok kiosku patrze a tam w piśmie PLAY gry DEVASTATION (PL) THE PARTNERS (tyż PL) original war (PL) i Air rush PEŁNE WERSJE za 11.90 szok i to bez żadnej okazij (a ostatnio dali postala 2 :D)
i co myślicie o tym?? *To nie żadna reklama |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32. |