![]() |
Nowy DivX
wlasnie wyszla nowa wersja DivX'a 5.0.3
jak zwykle jest ona dostepna w trzech wersjach: DivX (wersja podstawowa, darmowa) - ŚCIĄGNIJ DivX Pro Adware (darmowa, ale z reklamami) - ŚCIĄGNIJ oraz DivX Pro (bez reklam, ale za 29,99$) - SZCZEGÓŁY Historia wersji, czyli co nowego ;) |
Re: Nowy DivX
Cytat:
|
Bardzo dobra informacja :jupi:
Trzeba bedzie zassac i wybrobowac.:3msie: Pozdrowka |
Re: Re: Nowy DivX
Cytat:
ja obecnie mam w systemie zainstalowane DivX 5.0.3, Xvid oraz AC3 i to mi w zupelnosci wystarcza, nie mialem potrzeby uzywac czegos innego (jak narazie ;) ) |
Witam !
Jak zawsze cos za cos - im nowszy DivX tym wymagania o 500MHz wieksze ... |
ja mam nimo (nawet nie najnowsze) i ffdshow (do obsługi Xvid)
Wystarcza w zupełności :) |
dobre info skorzystam. TNX!
|
Warto instalowac tego divixa? mam wersje 5.0.2 pro, mysle ze ta nie wniosla nic rewolucyjnego do systemu
|
Troszke bawiłem sie 5.0.2pro ( i tu trudno nie napisac THX JANUSZP ;) ) przy kompresji VOB_ów i sprwował się świetnie teraz poczytałem sobie troche o 5.0.3 zmian troche jest. Ale dopiero przy kompresji zobaczymy jaki lwi pazur kryje sie za tym kodekiem
|
Re: Re: Re: Nowy DivX
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Nowy DivX
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to jest fakt dplatego polecaDivxpack Zamiera w sobie wszystko co najlepsze : - Divx 3.11alpha (new core) - DivX 4.12 - XviD (04092002) - DivX Pro 5.0.2 - WMA Codecs i wszystko hodzi ladnie na moim slabym sprzecie :) Czekam na nowsza wersje z nowym DivXem. |
No nic - ściągnąłem tego nowego Divx'a :) Zobaczymy jak się będzie sprawował - ale mam nadzieję, że szybko ukaże się nowa wersja DIVXPacka - która będzie zawierać tego nowego Divx'a, bo zaczynają mnie nieco wnerwiać te wymagania filmów (jeśli chodzi o właściwe kodeki). Z Dwoma Wieżami miałem nieco zabawy - ale w końcu udało mi się odpalić ten film - i warto było ;)
Przy okazji - ma ktoś jakieś namiary na dobrą wersję najnowszego Bonda (to znaczy nie wersję zgrywaną z kina)?? |
Cytat:
nie zgrywaną z kina ... chodzi Ci o DVD RIP ! (wiesz tak chcialem powiekszyc twoja wiedze bo jestes nowy na forum :) ) pozdrawiam :) |
Cytat:
A tak BTW Sayan, jaką rozdzielczość ma - jak to napisałeś - DVD RIP ? |
DVD-Rip 720x576 dla PAL i 720x480 dla NTSC. Ustawienia maksymalne.:cool:
|
Hehe :D Wiem, że to jest DVD Rip :) Tylko napisałem "nie zgrywany z kina" - bo pomyślałem, że może nie wszyscy używają tego terminu ;) I miałem rację jak widać :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale szukaj, jak sciagniesz, to mi pozyczysz:jezyk: |
W DC jest - tylko sporo zajmuje - i na razie nie będę ściągał ;) Ale kiedyś może tak...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |