![]() |
lite on 32x12x40x (s) mam bios podkrecajacy tylko
nie wiem jak go zainstalowac .mam z tad tez ten programik ktury umozliwia wgrywanie starszych biosow ale plik biosu jest bin a potrzebuje exe skad go wyczasc i czy jest jakis programik ktury umożliwia zmiane tych rozszezen
|
Re: lite on 32x12x40x (s) mam bios podkrecajacy tylko
Cytat:
rzeczywiscie pajac back to school |
Re: Re: lite on 32x12x40x (s) mam bios podkrecajacy tylko
Cytat:
Hehe. A pomijajac juz ta ortografie to proponuje abys sie rozejrzal Na stronie glownej serwisu jest opisane jak podkrecic nagrywarke. No i musisz miec program, ktory wyciagnie z exe bios do postaci binu. Znajdziesz go we wczesniejszych postach. |
Re: Re: Re: lite on 32x12x40x (s) mam bios podkrecajacy tylko
Cytat:
no fakt... spieszylem sie jeszcze: "rozszezen" ktos cos jeszcze widzi? |
:o ale zescie sie uczepili :blee:
|
Cytat:
A program, ktory wyciaga z exe bios do binu nazywa sie litefirm. |
MAM BINA ALE POTRZEBUJE EXE ZEBY PODKRECIC MOJA NAGRYWARKE
|
Cytat:
Dlatego nalezy wyciagnac z exe do bina i wtedy podkrecic. Zrobisz to mtkflash.Opis tak jak mowilem jest na tej stronie. Tylko pamietaj, ze nie wszystkie nagrywarki mozna podkrecac na niektorych moze sie ta operacja nie udac. |
Cytat:
Ale jak bardzo chcesz tego exe-ka to jest TU ^_^ Jak sobie zwalisz wypalarke bo wgrasz biosa od modelu 5 do modelu 3 bedzie tylko TWOJA wina || Pozdrawiam |
jak sprawdzic jaki mam model?????
nie mam pojecia dlatego tez tu pisze. |
Cytat:
buahahahahahah nie wiesz jaki masz model a chcesz sie zabierac za podkrecanie spawary!!!! buahahahah daj sobie spokoj pajacu! |
remix - LUZ - ale to JUZ!
nie objezdzaj za niewiedze... bo tez keidys nie wiedzials fakt ze z ortografia ma na pienku (nie znosze tego!) ale nie wie i pyta - jego prawo nie zostac za to zjechanym |
pisze ze z modelu 5 do modelu 3 ,ja nie jestem duchem swietym zebym wiedzial o co komus w danej chwili chodzi.a tak poza tym to jak nie masz ohoty pisac to po prostu nie pisz i juz bez lachy.
moja wersja nagrywarki to 32123s i slyszalem ze mozna ja podkrecic .pisze tu zeby zweryfikowac dane i cos sie dowiedziec ale nie trzeba byc tak niemilym.ale trudno. |
Cytat:
Pozdrawiam |
dzieki serdeczne
|
Cytat:
OK Sid :) ponioslo mnie :0 ale coz... tak to jest jak gosc zabiera sie za cos czego nie umie... powinien zaczac od pytania..."jak sprawdzic jaki mam bios?" nieprawdaz? |
jak bys nie zaowazyl to nie hodzi mi o to jaki mam bios tylko o wgranie nowego.o ile zdazylem sie skapnac to hodzi nie o wersje biosu tylko o wersje chipsetu inteligecie.
|
Witam
Znalazlem ten bios ktorym mozna podkrecic LTR-32123S na LTR-40125S http://people.freenet.de/maikhorst/XSU1.zip Pozdrawiam i pamietaj ja nie biore odpowiedzialnosci 8) || |
mam rozumiec ze jak nie zadziala to kuniec i moge sobie wtedy tylko tymi paskami pokabinowac albo do serwisu zaniesc.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
serdeczne dzieki.i ostanie pytanie jesli mozna.nazwe programu do robienia kopi zapasowe biosu potrzebuje
|
Cytat:
Widze ze jeszcze nieprzeczytales artykulu do ktorego dalem Ci linka. MKTFLASH robi kopie aktualnego biosu :) Pozdrawiam |
mam modem takze sam rozumiesz dlaczego jak jestem na necie nie czytam niczego.:)
|
Cytat:
|
pajac - pisz po polsku - ok? hodzi - nalezy pisac 'chodzi'
kuniec to koniec - i tak dalej... Cytat:
|
Witam!
Sid czemu tak po mnie jedziesz?... czy ja jade po ludziach ktorzy zachowuja sie normalnie? otoz(dzieki Bartez) NIE... ja jade tylko po tych co sami z siebie robia lame... ja nie trawie chaltury, braku kultury, kozactwa, cwaniactwa, mastah'ow i analfabetow :) Sid... masz racje tez kiedys bylem zielony w tym temacie ale dlugo czytalem forum i najpierw przeczytalem caly serwis zanim zaczalem pisac :) ogolnie peace ps. ja mu nie wymyslalem nicka pajac :D |
powyzszy post byl nie o tobie remix... :)
jechac po tobie nie jade - tylko jakos tak ostatnio agresywniej poczynasz - a objezdzanie czlowieka zanim sie wytlumaczy to jzu troche koazctwo - ktorego i ja nie lubie... tak samo niestety drwienie z niewiedzy userow jechanie dla przyjemnosci jechania nie naprawienia sytuacji a rodzi konflikty - tu ich dawno nie bylo wyskoki jak radoskor czy teraz ww__ sa bolesne i szybko tepione co to jest chaltura? poza zarabianiem na graniu marnych kawalkow w barach? |
Witam!
ja wiem, ze powyzszy nie byl do mnie... mialem na mysli ten wczesniejszy... no dobra mniejsza z tym... fakt faktem ale przesadzilem jadac po kolesiu ktory nie ma wiedzy. ale z drugiej strony to... a dobra nie bede sie tlumaczyl... moj blad i sie przyznaje - postapilem glupio! ja mam ogromny szacunek a wrecz szacun dla wiekszosci userow tego forum i nigdy nie powiem zlego slowa o ludziach na wysokim poziomie, a takich jest tu wielu. Pajac przepraszam, ze tak Cie pojechalem. Sid... ja ostatnio agresywniej poczynam? ale zauwaz, ze ostatnio sa powody zeby troszke ostrzej podchodzic do pewnych panow. :piwo: |
i good
zapomnijmy o tej sprawie... mam tylko nadzieje ze nasz mlody pajac przczyta ten artukl przed upgradem - bo kolejnego posta pt. HEEELP wgralem zly bios nie zniose... :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
faktycznie lamka ze mnie... juz to poprawiam dzieki |
Cytat:
kazdemu sie moze zdarzyc zwlaszcza o tej godzinie :) :piwo: |
Witam!
wiesz... staram sie pisac poprawnie, nie mowie tu o interpunkcji ale o ortografii, jak czegos nie wiem to uzywam slownika. wiadomo, ze czasem sie zdarzaja bledy ale sa to najczesciej drobne literowki lub przy trudnych wyrazach ale jak widze czasamu bledy typu "jusz" "hodzi" czy "ktury" to mi krew w zylach gotuje :D czego ONI ucza w tych szkolach? |
Cytat:
"jusz" i "juz" "ktury" i "ktory" itp. itd. Pozdrawiam i kończę P.S. |
oj bo rozpetasz - czemu skoro brzmi to tak samo pisac po lamersku?
bo nie ma pewnosci co do poprawnej pisowni? bo tak jest coooool? bo tak sie wyglada jak 'mastah'...? i to tylko kilka wersji dlaczego ... |
Cytat:
To po pierwsze, a po drugie to obowiazuje chyba jakas kultura pisania. |
Oj Panowie, a słyszeli¶cie o czym¶ takim, jak dysleksja.
Pozdrawiam :) |
po pierwsze to chyba nie wszyscy zrozumieli mojego ostatniego posta.mam modem gdybym tak sobie czytal dostawal bym rachunki po 1000 a tyle kasy to nie mam,sciagam cos rozlanczam sie a puzniej czytam.po drugie z nagrywarka wszystko wpozadku podkrecilem i lazi jak ta lala.(dzieki zeus jestes boski).po trzecie robie duzo bledow ale przeczytajcie pare postow wczesniej to moze skapniecie sie dlaczego.
Dziekuje za pomoc Zeus.(przeczytalem ten artykul tak dla pewnosci pisze) |
Witam
Spox w koncu poto jest to forum :D Pozdrawiam |
Cytat:
|
bez obrazy ale pusty to jestes ty.
|
Cytat:
PS jak sie nie ma kontrargumentow to najprosciej kogos obrazac, nie :glaszcze: ? |
dobra teraz wszystko bede przepuszczal przez sprawdzacz ortografi bo nie mam co robic
|
Cytat:
len jestes i tyle |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:58. |