Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Diablo 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/diablo-3-a-16150/)

sayan 01.02.2003 18:08

Diablo 3

Ktoś "coś" słyszał/Ktoś "coś" wie ??

wszelkie info mile widziane !

Laser 01.02.2003 18:59

Witam

http://www.hardware-one.com/forum/re...1&forumid=game

http://bboard.scifi.com/bboard/browse.cgi/5/1/835/9

http://www.hardware-one.com/forum/re...=game&tid=2113

http://bboard.scifi.com/bboard/browse.cgi/5/1/835/9/1

Ciekawe info z pewnego forum

DIABLO 3 it's coming you just don't know it
--------------------------------------------------------------------------------
DIABLO 3 you did not heared the last off Diablo
in magazins the prices go up to 120$ but give i a year are to thay will be back up thar with be 3 are may be for expans
and 2 of tham will not be made by BLIZZARDS so how can theay pull it off it'll not be easy lots of hackers are looking in to it Jamlla may not make one for this on hex editer will not be here to down load a beta go to this link
segachaos.com/downloads/blizzards/Diablo3/beta/3535558.zip
67 mbs

the editors
segachaos.com/downloads/blizzard/diabloeditors/segachaos.zip

i jeszcze cos takiego - ale nie wiem czy to to nie czytałem tego

Diablo 3
Lord of evil

Prologue
As many Innkeepers and travelers know, there was once an evil spirit named Diablo. He had two brothers, Mephisto and Baal. They were known as the three prime evils. Although there were three prime evils, there were as well, three heroes. One, a mercenary from the jungles of Kurast, named Raldin. There was also an Archangel named Tyrael, who was, as a matter of fact, killed after the slaying of Baal. The one who slayed Baal was a paladin- Gelko. After Baal was slain and the three prime evils were banished to a void not known, Gelko became known throughout sanctuary- the forests of the east, the deserts of Aranoch, the three Amazonian islands (Skovas, Phillos, Lycander), The Kehjistan jungles, and Mt. Arreat, the location of the ruins of the Worldstone Chamber. Also the area of Westmarch knew about him. Actually, Westmarch was his home. Gelko had moved to Lut Gholein and married the smith/healer named Fara. They had three sons- Bararch, Towas, and Marcuse. Then Gelko came into town less and less. He soon became strangely obsessed with the underground sector of Westmarch. The townspeople became terrified. This was the exact same thing that had happened to the hero that slayed the original Diablo. That hero eventually became the same Diablo Gelko had fought. The only difference was that that hero wasn***8217;t obsessed with Westmarch, nor a Paladin. Soon, Fara and her three sons were found dead in their cots. There were no fingerprints. It seemed that they had been killed by a magical force***8230; probably a Paladin***8217;s power. The following morning, Gelko left town. He was headed for Mephisto***8217;s temple. The forces from Kurast followed him, for they wanted to make sure he wouldn***8217;t become Diablo again. When they got to Mephisto***8217;s chamber, the Durance of Hate, Gelko was nowhere to be found. They only found a portal to hell. Meanwhile near the River of Flame, at the hell forge, Gelko gathered up pieces of the three prime evils***8217; soulstones. He walked onto Diablo***8217;s altar in the center of the Chaos Sanctuary, and put down the pieces. He started to mutter a magical incantation. As he was speaking, the forces of Kurast walked in and surrounded him.
***8220;Don***8217;t move a muscle, Gelko,***8221; said the captain.
Gelko kept on muttering.
***8220;Stop speaking!***8221; persisted the captain.
Gelko suddenly stopped. Spirits started flying around him and flew into his body, into his soul. Gelko turned around and flicked his hand from right to left. The whole army of Kurast had been turned to bones. Then Gelko started deforming into a huge grotesque beast. He had spikes all the way down his back and neck and tail. He had 6 arms and tentacles coming out of his head. He was dark green. The 4th, forgotten prime evil had been awakened- The Lord of Evil, Gelko.

v

;)

-------------------------------------------------------------

Jest wiecej róznych informacji ale nie kapuje włoskiego i innych takich espaniol;)

sayan 01.02.2003 19:02

jak by jeszcze tak ktoś przetłumaczył mi TO CO najważniejsze :) :)

Laser 01.02.2003 19:07

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
jak by jeszcze tak ktoś przetłumaczył mi TO CO najważniejsze :) :)
Hmmm

Tam jest link do wersji beta

segachaos.com/downloads/blizzards/Diablo3/beta/3535558.zip

plik 67 MB

andrzejj9 01.02.2003 19:17

Re: Diablo 3 ?

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
Ktoś "coś" słyszał/Ktoś "coś" wie ??

wszelkie info mile widziane !

Hmmm, odpowiem okrezna droga: Nic nie slyszalem, ale jesli byloby cos do slyszenia, to pewnie bym slyszal :)

A tak serio, to naprawde nic na ten temat jeszcze mi sie o uszy nie obilo i watpie, czy taki projekt na dzisiaj w ogole jest rozwazany. Blizzard pracuje nad World of Warcraft i Starcraftem na konsole i to chyba jego jedyne projekty na ten moment. A jesli jest cos jeszcze to na razie trzymane w scislej tajemnicy, niestety...

sayan 01.02.2003 19:23

tyle co ja słyszałem

to to że ma sie pojawić zaraz po World of Warcraft !

Bartez 01.02.2003 21:13

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
tyle co ja słyszałem

to to że ma sie pojawić zaraz po World of Warcraft !

http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?TopicID=9081

mysle ze oni sa najbardziej zorientowani w temacie, a jezeli tak jest to jeszcze dluuuugo nie zagramy w Diablo 3 :(

PS: Polecam tamtejszy dzial Off topic i Jokes
Wszystkie strony z humorem sa takie male w porownaniu z tym co tam przeczytacie :)

sayan 01.02.2003 21:19

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)
http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?TopicID=9081

mysle ze oni sa najbardziej zorientowani w temacie, a jezeli tak jest to jeszcze dluuuugo nie zagramy w Diablo 3 :(

PS: Polecam tamtejszy dzial Off topic i Jokes
Wszystkie strony z humorem sa takie male w porownaniu z tym co tam przeczytacie :)

czytając tamten topic ..dostaje ku***cy !

ja chcem diablo 3.

a może i to lepiej zdąże przynajmniej kompa zmodernizowac do tego czasu :):) :)

Laser 01.02.2003 21:33

Witam !

Cierpliwosc jest cnota;)

ZbigNieff 02.02.2003 21:21

Co jak co ale mial bys juz Commandos 3 na koniec grudnia
jak go nie bylo tak nie ma!! :(

sayan 08.07.2003 18:56

wyciągam TOPIC na wierzch .. po dłuuuugiej przerwie :)

"Weterani opuszczaja Blizzard"

"...Bill Roper i jego trzech przyjaciół, zespół, który stworzył dwie czesci "Diablo", odszedł z firmy Blizzard. W wywiadach udzielonych po odejsciu Roper zasugerował, że nie był zadowolony ze sposobu zarządzania Blizzardem przez koncern Viacom, obecnego własciciela i postanowił spóbowac szczescia samodzielnie. Dał także do zrozumienia, ze Blizzard pracuje już pełną parą nad trzecia czesca Diablo, która nie została jeszcze oficjalnie ujawniona. Jak sie bedzie nazywała nowa firma dawnych pracowników Blizzarda i jakie gry bedzie tworzyć- dowiemy sie wkrótce..."

/info z FORUM.BATTLENET.PL link to tego TOPICU --> DIABLO 3 !!

może nie jest to dobra wiadomość .. ale za to dobrą wiadomością jest to że prace na D3 TRWAJĄ ... :) :) :) <czy ja naprawde wieRZ(Ż)e w cuda :P >

DreamCrusher 08.07.2003 20:33

Ten link do wersji BETA nie dziala...

sayan 08.07.2003 22:25

Cytat:

zuk4u napisa***322;(a)
Ten link do wersji BETA nie dziala...
bo to bylo bardzoooo dawno temu ..

a tej wersji i tak chyba nie bylo pod tym linkiem :P

P.S. Topic jest z pierwszego Lutego 2003- jesli ktoś by nie zauważył

DreamCrusher 09.07.2003 07:47

No faktycznie - na datę to ja nie spojrzałem :)

Air 08.02.2005 09:07

No to się chyba doczekamy!! Blizzard North szuka Game Designera do poprowadzenia ekipy z Diablo 1 i Diablo 2!!

http://www.blizzard.com/jobopp/bn-le...designer.shtml

Jednynie co mi nie pasuje to ma to być w 3D :(

O i jeszcze grafików

http://www.blizzard.com/jobopp/3d-ch...r-artist.shtml

Teraz juz jestem pewien, że za 3 lata bedzie gra!!

Pagerus 08.02.2005 09:12

Cytat:

Napisany przez Air
No to się chyba doczekamy!! Blizzard North szuka Game Designera do poprowadzenia ekipy z Diablo 1 i Diablo 2!!

O i jeszcze grafików

Super - 3 lata to kupa czasu... :( A co do tego 3D - to trzeba się przyzwyczaić, że teraz już chyba wszystko będzie w 3D :/

andrzejj9 08.02.2005 10:01

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Super - 3 lata to kupa czasu... :( A co do tego 3D - to trzeba się przyzwyczaić, że teraz już chyba wszystko będzie w 3D :/

Za trzy lata to już wszystko będzie w 4D ;)

Smartek 08.02.2005 11:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Za trzy lata to już wszystko będzie w 4D ;)

a tak na serio - to niemozliwe, prawda? moze byc tylko wysokosc, dlugosc i szerokosc? :)
pozdro ;)

Kris 08.02.2005 11:06

Cytat:

Napisany przez Smartek
a tak na serio - to niemozliwe, prawda? moze byc tylko wysokosc, dlugosc i szerokosc? :)
pozdro ;)

i czas ;)

andrzejj9 08.02.2005 11:21

Otóż to ;)

Tak więć patrząc na to w pewien sposób, już teraz większość gier jest w 4D :) Ciekawe, kiedy wydawcy zaczną używać tego w reklamach ;)

SaCHiB 08.02.2005 11:56

Cytat:

Napisany przez Air

O i jeszcze grafików

Miejmy nadzieje bo Diablo to gra wszechczasow.

Air 08.02.2005 12:02

Cytat:

Napisany przez SaCHiB
Miejmy nadzieje bo Diablo to gra wszechczasow.

qqba czy Ty nie dostałeś ostatnio banana??

Ten avatarek to Vinnie Jones z "Porachunków"??

A wracając do Diablo, te trzy lata to wpisałem znając podejście Blizzarda. Na dwójkę czekałem chyba rok od czasu podania terminu premiery do chwili ukazania się w sklepach.

SaCHiB 08.02.2005 12:04

Tak więc znów się spotykamy Air. A swoją drogą to nie było sprawiedliwe. Temat uważam za zamknięty. :gerda:

Pagerus 08.02.2005 12:29

Cytat:

Napisany przez Air
qqba czy Ty nie dostałeś ostatnio banana??

Ten avatarek to Vinnie Jones z "Porachunków"??

A wracając do Diablo, te trzy lata to wpisałem znając podejście Blizzarda. Na dwójkę czekałem chyba rok od czasu podania terminu premiery do chwili ukazania się w sklepach.

Ja tam mimo wszystko wolę gry z serii Icewind Dale - Forgotten Realms jest bliższe memu sercu :)

Berion 08.02.2005 13:10

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Otóż to ;)

Tak więć patrząc na to w pewien sposób, już teraz większość gier jest w 4D :) Ciekawe, kiedy wydawcy zaczną używać tego w reklamach ;)

Trzeba to zawczasu opatentować :)

nimal 08.02.2005 13:15

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Otóż to ;)

ale niestety na wyjsciu - czyli monitorze - obraz pozbawiany jest glebokosci i bez specjalnych okularow nie wiedac tego wymiaru (oczywsice z uwagi na niewygode i koszty system nie przyjol sie i malo gier mozna podziwiac w okularakch :) jeszcze nie mailem okazji, ci, co mieli odradzaja...)

Pagerus 08.02.2005 13:48

Cytat:

Napisany przez Berion
Trzeba to zawczasu opatentować :)

Hehe - była swego czasu taka fajna gra pod DOSa jeszcze - 4D Boxing :P

andrzejj9 08.02.2005 18:50

Cytat:

Napisany przez nimal
ale niestety na wyjsciu - czyli monitorze - obraz pozbawiany jest glebokosci i bez specjalnych okularow nie wiedac tego wymiaru (oczywsice z uwagi na niewygode i koszty system nie przyjol sie i malo gier mozna podziwiac w okularakch :) jeszcze nie mailem okazji, ci, co mieli odradzaja...)

Ale czy to, o czym mówisz, to czwarty wymiar? Dla mnie to jest właśnie prawdziwy trzeci. Bo to, co widzimy teraz na ekranach monitorów, to tak naprawde pseudo trójwymiar. bo przecież my cały czas mamy przed sobą jedynie dwa wymiary...

Predi 08.02.2005 19:30

Diablo 3? :rotfl: rzuccie to pytanie za 3, 4 lata i pogadamy ze premiera juz blisko bo za roczek moze dwa :rotfl:

nimal 08.02.2005 20:26

andrzej - monitory pokazuja obraz w trzech wymiarach - dwoch przestrzennych (masz x i y, brak glebokowsci, wspolzednej z, czy jak to nazwiesz) i czasowym (czyli t)
obraz statyczny (np fotografia) to obraz dwuwymiarowy (x i y)
4wymiarowy jest swiat rzeczywisty, sa juz prototypy monitorow 4D, ale na razie to drogie, dziala tylko pod okreslonym kontem lub nie daje sobie razy z obrazem ruchomym, jest mocno przejzyste itd itp. testowane w medycynie i, tradycyjnie, wojskowosci
wizualizacje 4D stosowane powszechnie w np poszukiwaniu ropy czy innych zloz niestety to nie to - bo wymaga okularow...
w kazdym razie jeszcze pare lat... :)

Berion 08.02.2005 21:09

Cytat:

Napisany przez Predi
Diablo 3? :rotfl: rzuccie to pytanie za 3, 4 lata i pogadamy ze premiera juz blisko bo za roczek moze dwa :rotfl:

Ehh... Niestety Blizzard słynie z opóźniania premier swoich dzieci, ale też i z ich jakości... ... Jedna z nielicznych na PC'owym rynku (zaznaczam -> moje zdanie) firm, która pieści swoje produkty zanim trafią na rynek.

Więc chyba warto czekać? ;)

andrzejj9 08.02.2005 21:39

Cytat:

Napisany przez nimal
andrzej - monitory pokazuja obraz w trzech wymiarach - dwoch przestrzennych (masz x i y, brak glebokowsci, wspolzednej z, czy jak to nazwiesz) i czasowym (czyli t)
obraz statyczny (np fotografia) to obraz dwuwymiarowy (x i y)
4wymiarowy jest swiat rzeczywisty, sa juz prototypy monitorow 4D, ale na razie to drogie, dziala tylko pod okreslonym kontem lub nie daje sobie razy z obrazem ruchomym, jest mocno przejzyste itd itp. testowane w medycynie i, tradycyjnie, wojskowosci
wizualizacje 4D stosowane powszechnie w np poszukiwaniu ropy czy innych zloz niestety to nie to - bo wymaga okularow...
w kazdym razie jeszcze pare lat... :)

Jeśli za trzeci wymiar uznajesz czas to rzeczywiście obraz na monitorze będzie trójwymiarowy. Ale w takim razie monitory 4D można uzyskać poprzez zastosowanie odpowiednich okularów.

Ale też coś kojarzę co do prototypów monitorów w pełni trójwymiarowych. Gdzieś coś o tym już czytałem..

czero 08.02.2005 22:23

Mam przeczucie ze D3 to bedzie naprawde cos!!

Boze, blagam, obym sie nie mylil :).

czero 08.02.2005 22:24

Cytat:

Napisany przez Berion
ale też i z ich jakości... ... Jedna z nielicznych na PC'owym rynku (zaznaczam -> moje zdanie) firm, która pieści swoje produkty zanim trafią na rynek.

Dokladnie!
Za druga tak firme uznalbym Rockstar ;).

Pagerus 09.02.2005 08:44

Cytat:

Napisany przez Berion
Ehh... Niestety Blizzard słynie z opóźniania premier swoich dzieci, ale też i z ich jakości... ... Jedna z nielicznych na PC'owym rynku (zaznaczam -> moje zdanie) firm, która pieści swoje produkty zanim trafią na rynek.

Więc chyba warto czekać? ;)

Dokładnie - miło wspominam gry, w których przewija się logo Blizzard'a :)
Przymierzam się do zakupu StarCraft'a - skubaniec nie chce potaniec z tej ceny 49 zł - więc chyba już nie ma na to szans... A właśnie - czy są problemy z odpalaniem StarCraft'a z Windows'a XP?

kizio 09.02.2005 09:17

Cytat:

Napisany przez czero
Dokladnie!
Za druga tak firme uznalbym Rockstar ;).

Ja też :) Co prawda zdarzały się błędy ale nie były one rażace i zostały szybko wydane łatki.

Berion 09.02.2005 10:46

Cytat:

Napisany przez Pagerus
[...] A właśnie - czy są problemy z odpalaniem StarCraft'a z Windows'a XP?

Żadne (przynajmniej na moim wtedy podziurawionym i ledwo się trzymającym XP bez SPx)... ...

Tyczy się to samego SC jak i BW :)

-> w moim prywatnym rankingu jeden z trzech RTS'ów "The Best wszech Ever" :D

Pagerus 09.02.2005 11:32

Cytat:

Napisany przez Berion
Żadne (przynajmniej na moim wtedy podziurawionym i ledwo się trzymającym XP bez SPx)... ...

Tyczy się to samego SC jak i BW :)

-> w moim prywatnym rankingu jeden z trzech RTS'ów "The Best wszech Ever" :D

Ja jeśli chodzi o RTS to w Top 3 mam jeszcze Dune 2 :D

Air 09.02.2005 13:30

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ja jeśli chodzi o RTS to w Top 3 mam jeszcze Dune 2 :D

a ja polecam Warhammera 40000 Dawn of war. REWELACJA!!

Pagerus 09.02.2005 15:14

Ja tam bym się nie obraził jakby wyszedł jakiś fajny RTSik w realiach Forgotten Realms... :)

kraluk 09.02.2005 16:33

Cytat:

Napisany przez Air
a ja polecam Warhammera 10000 Dawn of war. REWELACJA!!

Jak już Warhammer to 40k, a nie 10k:P:D

Ale i ja tak wole WarCraft'a 3:D

Air 09.02.2005 17:18

Cytat:

Napisany przez kraluk
Jak już Warhammer to 40k, a nie 10k:P:D

Ale i ja tak wole WarCraft'a 3:D

Dokładnie, ******nęło mi się na numerycznej :)

javor 11.02.2005 16:13

Nie no spokojnie :) Mi by wystarczył jakiś porządny dodatek do dwójki Diablo (coś w stylu Lord Of Destruction :D)
Heh, wyjdzie trójka Diablaka to będzie czysta orgia :D

Tribunal 23.04.2005 22:17

Diablo 3!!!!!!

***183; Początek kwietnia przynosi nowe wiadomości na temat prac nad Diablo 3! Na targach komputerowych, które pod koniec marca odbywały się w Atlancie, Blizzard zaprezentował wstępny projekt ich nowej gry - kolejnej części Diablo! Jak zapewnia producent gry - będzie ona gotowa już na gwiazdkę tego roku. Z niedowierzaniem można odnieść się do tych oficjalnych wypowiedzi kierownictwa Blizzard. Znane są także już pierwsze szczegóły samej gry, która jak przyznaje jeden z kierowników produkcji - wzorowana była na grze Morrowind oraz Neverwinter Nights. Możemy zatem być pewni, że kolejna odsłona z serii Diablo okaże się następnym światowym hitem. Na temat samej rozgrywki wiadomo, że:
***183; Będzie ona rozgrywać się w pełnym świecie 3D
***183; Fabuła gry będzie o wiele bardziej rozbudowana, niż w poprzednich częściach gry
***183; Nie będzie w żadnym stopniu liniowa i tylko od nas będzie zależało jak ją ukończymy
***183; Świat gry zostanie trzykrotnie powiększony
***183; Dodane zostaną 4 kolejne klasy postaci, przy zachowaniu tych z Diablo 2
***183; Drzewka umiejętności staną się dwukrotnie większe

Te wstępne wiadomości ucieszą na pewno każdego z fanów Diablo. Czekamy teraz na rozpoczęcie kampanii promocyjnej promowanej przez Blizzard oraz na kolejne szczegóły poruszające temat Diablo 3!

zaczerpnięte z www.tawerna.diablo2.prv.pl

nimal 23.04.2005 22:35

eeee, dzis nie prima aprilis... :>
SUPER!
jedynka byla przelomowa
dwojka byla zaczepista (off the hook - z jakiegos filmu o skejtach to wytrzasnolem || )
trojka...
troche mnie przeraza w pierwszej chwili ta nieliniowosc - zeby chlopaki nie przekombinowali :> ale sie ciesze :D

Predi 23.04.2005 22:38

pogadamy za 5 lat

kodziu 23.04.2005 22:43

Cytat:

Napisany przez Predi
pogadamy za 5 lat

40 lat mineło...

Tribunal 23.04.2005 22:50

Ilość załączników: 1
Ale mam słaba pamiec do tego był dołaczony obrazek;)

Tylko pozostaje kilka pytań co do fabuły jak myslicie do czego będzie nawiazywać?
Ja jestem za tym aby jakis fajny demon wyszedł z Kamienia świata zniszczonego przez Tyrael'a . A co do nowych postaci do np. DEmonolog byłby niezły od 30lvl zamiana w demona:D

andrzejj9 23.04.2005 23:45

A ja wczoraj słyszałem (ale nie wiem, czy to potwierdzona informacja), że na najbliższych targach Blizzard ma pokazać Starcrafta 2 na peceta. Słyszał ktoś o tym?

Unit 23.04.2005 23:50

Słyszałem zarówno o Starcrafcie 2 jak i o Diablo III już wiele razy z różnych źródeł żadne z nich nie było jednak oficjalne. Wśród graczy pełno jest tego typu plotek.
Ja czekam jedynie na wieści od Blizzarda :P

Air 24.04.2005 02:30

Cytat:

Napisany przez Unit
Słyszałem zarówno o Starcrafcie 2 jak i o Diablo III już wiele razy z różnych źródeł żadne z nich nie było jednak oficjalne. Wśród graczy pełno jest tego typu plotek.
Ja czekam jedynie na wieści od Blizzarda :P

Starcrat 2 Ghost jest w fazie produkcji, nawet na stronie Blizzarda się z tym nie ukrywają.
Diablo 3, programistów do wersji 3d szukali już jakieś 4 miechy temu więc gra pewno wyjdzie w okolicach 2009 roku. Diablo w 3d to juz będzie ****any klimat (wg mnie).

kiewas 24.04.2005 02:40

Blizzard lubi trzymać dłuuugo w niepewności :)
Więc napewno poczekamy do okolic 2010r. - i na D3 jak i na Starcrafta 2 :P

IceManSpy 24.04.2005 11:31

Cytat:

Napisany przez kodziu
40 lat mineło...

..jak jeden dzien :D

Zobaczymy kiedy wyjdzie Diablo 3

cana 24.04.2005 14:25

kiedy wyjdzie?
zapewnie o wiele później niż spolonizowany TES Oblivion (na tę okazję sprawię sobię jakaś mocną nową grafę i dozbroję duszkę w ram ;) )
zapowiedzi zapowiedziami i czesto z szumnych informacji niewiele pozostaje , ale jest nadzieja że wyjdą ciut z ram klikanki rpg na co wskazują słowa Morrowind i NWN

Tribunal 15.07.2005 13:30

Za rok albo na swieta Gothic 3 bedzie w co grac
W sklepach jest juz Dungeon SiegeII zakupie dziisiaj I chyba zapodam sobie edyce kolekcjonerską GTA:SA
A co do diablo 3...... Gra moze byc wielka ale gdyby zrobili ja w 2d odniosłaby wiekszy sukces miałaby mniejsze wymagania sprzętowe rypneli by tylo troche mniejszy swiat i mamy gre dla starych wyjadaczy Diablo.
PS
Ciekawe jaki bedzie qłówny quest?

Burak_PL 15.07.2005 14:24

witam archeologu ;D

co do diablo 3 to juz dawno sie mowi a nic nie slychac :/

Pawel_k 15.07.2005 14:43

ja tam czekam zeby cena Diablo II spadla ponizej 50zl ;)

Burak_PL 15.07.2005 15:28

a moze ma ktosdo sprzedania oryginał by sobie na battlenecie pograć bo na "cukierkowatych" się nie da prawda?

Divxtom 15.07.2005 17:48

Diablo... nazwa od diabelskich wymagań czy od nieprzystępnej ceny ||

Burak_PL 15.07.2005 18:54

hmmm wymagania? nie były takie "diabelskie"

Air 17.07.2005 03:02

Cytat:

Napisany przez Divxtom
Diablo... nazwa od diabelskich wymagań czy od nieprzystępnej ceny ||

ani cena nie razi - 99 zł za Diablo 2 i expansion set to moim zdaniem przystępna cena

Burak_PL 17.07.2005 08:30

Cytat:

Napisany przez Air
ani cena nie razi - 99 zł za Diablo 2 i expansion set to moim zdaniem przystępna cena

ani cena ani wymaganie więc?? w czym problem a do tego gra zaje..sta

Air 18.08.2005 10:34

Cytat:

Napisany przez cdprojekt
Jak wynika z artykułu, opublikowanego na stronach CNN (i nie dotyczącego bezpośrednio imprezy Blizzarda), ważne oświadczenie na BlizzConie nie będzie dotyczyło kontynuacji Diablo. Fani Starcrafta, na których twarzach w związku z tą wiadomością pojawił się promienny uśmiech, również mogą go już sobie darować - o sequelu tego doskonałego RTS-a też na razie cisza. O czym więc będzie mowa w Kaliforni? Jak zapowiedział Blizzard, sprawa dotyczyć będzie World of Warcraft.

Już zacieram ręcę na dodatek do WoW'a, ale szkoda mi tego Diablo 3.

pawelblu 18.08.2005 10:39

Cytat:

Napisany przez Air
Już zacieram ręcę na dodatek do WoW'a, ale szkoda mi tego Diablo 3.

Ale wiesz - dodatek do wersji podstawowej gry, to dodatek do podstawowej kwoty abonamentu ||

Mam nadzieje ze za diablo nie beda zyczyli sobie bulic co miesiac !!

Air 18.08.2005 11:10

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ale wiesz - dodatek do wersji podstawowej gry, to dodatek do podstawowej kwoty abonamentu ||

Nie kombinuj :bicz: ;)

Smartek 18.08.2005 11:43

Cytat:

Napisany przez Air
Nie kombinuj :bicz: ;)

ale smiesznie by bylo :D
pozdro ;)

juicepp 18.08.2005 15:39

zacieram już rączki, trzeba bedzie wyjechać gdzieś na 2 tygodnie, zaszyć się w jakimś spokojnym i zacisznym miejscu...

REi 18.08.2005 15:53

Generator Itemow Diablo3
;)

Brillo Pad of Godliness

110 - 230 Damage
All monsters run from you
+9000% damage to demons
+9000% damage to undead
Baal dies as soon as you join the game

-----

Dongle of Treason

110 - 230 Damage
-30 to all skills
Post made on forums describing your masturbation habits
Newsletter sent to friends with photo of you hugging a teddy bear

LOL! :D

legion 18.08.2005 18:16

no slicznie ale mam nadzieje ze nie przesadza z minimalnym uciagiem sprzetu :D

Pagerus 18.08.2005 19:20

Mnie jakoś Diablo nigdy nie wciągnęło - chyba jestem jakiś inny ;)
Ale tak bardziej serio - wolę inne klimaty - Forgotten Realms i te sprawy :D

Szczota 09.09.2005 17:43

No co wy dodatek do WoW ma byc podobno darmowy... zreszta same patche nowe dosc duzo wnosza, battlegroundy itp. Wiec dodatek bedzie tylko jednym ogromnym patchem.

Diablo 3 raczej predko nie bedzie z racji tego ze jest WoW ktory zastepuje idealnie Diablo. Jestem pewien ze Diablo 3 ktore wyjdzie nie wczesniej niz za 2 lata bedzie sie wzorowac bardziej na WoW niz na Neverwinterze i innych grach.

Starcraft 2 nie jest robiony oficjalnie komus cos sie popierdzielilo z gra akcji na konsole obsadzona w swiecie starcrafta czyli Starcraft: Ghost.

Blizzard powiedzial ze pracuje nad jakims tajnym projektem ktory ma nas milo zaskoczyc i podejrzewam ze moze to byc Starcraft 2, dlaczego tak sadze? ano dlatego ze wkoncu musi byc kolej na stacrafta zreszta juz sama gra ma 8 lat i mam dziwne przeczucie ze na 10 rocznice starcrafta zostanie wydany nowy, a jak wiadomo Blizzard robi gry wlasnie okolo 3-4 lat. Zreszta jesli ma milo zaskoczyc a ostatnio byl wydany Warcraft 3 i dodatek pozniej WoW i do tego jakas gra Akcji to tak jakby brakowalo tutaj czegos nowego a zarazem odswiezonego. Jak wyjdzie Diablo 3 to nie bedzie jakas niespodzianka bo oficjanie bylo mowione ze bedzie ale ze w przyszlosci, o starcrafcie bylo ze nie maja niczego w planach wiec albo to bedzie cos calkiem nowego i zeby zaskoczylo to musi byc starcraft.

Zreszta na gwiazdke pewnie nam zrobia niespodzianke i ujawnia rabka tajemnicy :)

Tribunal 30.10.2005 18:48

Diablo 3 po raz wtory...

Znalazłem tego oto niusa. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=22699
mam nadzieje że to tylko plotka.. bo jak mozna z hack'n'slasha na MMORPGa przerabiać...

Air 03.11.2005 10:24

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Znalazłem tego oto niusa. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=22699
mam nadzieje że to tylko plotka.. bo jak mozna z hack'n'slasha na MMORPGa przerabiać...

Na BlizzConie nie wspomniano ani słowem o Diablo, skąd te plotki??

Tribunal 03.11.2005 13:41

Wzmianka byla w ww linku..

Air 03.11.2005 14:01

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Wzmianka byla w ww linku..

Właśnie o link mi chodziło :)

No doczytałem, że pisali to przed konwentem ;)

Blade2005 12.01.2006 21:25

Witam , czy coś wiadomo o D3 czy będzie ja tak słyszałem że ma być na te wakacje już.

ZbigNieff 17.01.2006 23:08

Wy tutaj o D3 i D3 a tak na marginesie to ja wole i nie moge sie bardziej doczekac
na Dungeon Keeper 3!! ;) To bedzie cos pieknego - o ile w ogole bedzie :-D

Blade2005 07.02.2006 15:19

Ej nie będzie Dungeon Keeper 3 fajna giera kiedyś grałem w nią .

sayan 08.02.2006 08:20

Coraz więcej przesłanek wskazuje na to, że firma Blizzard zajmuje się tworzeniem trzeciej odsłony kultowej gry "Diablo".

Kilka dni temu, na stronach internetowych Blizzard Entertainment pojawiło się ogłoszenie oferujące pracę przy "bliżej nieokreślonym projekcie przeznaczonym na komputery PC". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że nowe osoby dołączą do zespołu odpowiedzialnego za powstanie pierwszej i drugiej części "Diablo".

Garść nowych informacji o rzekomej produkcji ujawnił Steven Glicker, który na łamach swojego serwisu internetowego szczyci się bliskimi kontaktami z pracownikami Blizzarda. W specjalnym artykule opisał on kulisy tworzenia "Diablo 3".

Zdaniem Glickera, gra powstaje już od czterech lat i jest ciągle udoskonalana. Co więcej, jakiś czas temu dzieło było bliskie ukończenia, jednak w ostatnim etapie produkcji nie zyskało uznania w oczach kierownictwa firmy Blizzard. Szefowie określili grę jako mało satysfakcjonującą i nakazali wprowadzić szereg poprawek i ulepszeń. Skutkiem tej decyzji było rozwiązanie oddziału Blizzard North i przeniesienie jego pracowników do studia w Irvine.

Autor artykułu ujawnił również, że fabuła "Diablo 3" będzie rozgrywać się w Niebie, które zaciekle broni się przed inwazją istot z Piekła. Całość ma zostać zrealizowana w przepięknej, trójwymiarowej grafice.

Do dyspozycji graczy zostanie oddany szeroki wybór ekwipunku i uzbrojenia, nowych umiejętności, poziomów do zbadania oraz niezwykle atrakcyjny tryb gry wieloosobowej, oparty na rozwiązaniach zastosowanych w "World of Warcraft" (zamiast "Przymierza" i "Hordy" naprzeciwko siebie staną "Niebo" i "Piekło").

Na koniec, Steven Glicker wyraził nadzieję, że nowa produkcja jest bliska swojego ostatecznego kształtu i być może zostanie zaprezentowana już podczas majowych targów E3.

Blade2005 08.02.2006 14:24

Czy wiadomo coś jeszcze jakie będą postacie , czy kampania będzie , słyszałem coś kiedyś że mają być te same postacie co z D2 i z D2 LOD i jeszcze 2 nowe postacie i że ma być 9 rozdziałów , słyszeliście coś o tym ??

sayan 08.02.2006 16:26

Cytat:

Napisany przez Blade2005
Czy wiadomo coś jeszcze jakie będą postacie , czy kampania będzie , słyszałem coś kiedyś że mają być te same postacie co z D2 i z D2 LOD i jeszcze 2 nowe postacie i że ma być 9 rozdziałów , słyszeliście coś o tym ??

hehehe... takie szczegolowe informacje na tym etapie produkcji ? :) jesli sa to wyssane z palca.

bede szczesliwy jesli diablo 3 ukaze sie zanim bede mial dzieci, zone i brak czasu na granie :) tzn przez najblizsze 10 lat :)

Pawel_k 08.02.2006 22:07

diablo 3 i tak wyjdzie wczesniej niz DN4EVER ;)

Remx 15.02.2006 12:20

lol jak mozna dojsc do zespolu ktory tworzyl D1 i D2 jak go niema
przecie głowni programisci odpowiedzialni za kody i po czesci pomysly juz dawno nie pracuja w Blizzardzie głowny programista załozyl swoją własną firme i cos tam robi na wzór Diablo 2 ale nie jest to konntynuacja ale totalnie inna gra choc podobnie sie steruje jak w D2 :P

a D3 tak szybko nie bedzie bo po 1-sze niema programistow po 2-gie Blizzard ma podpisanych kilka kontraktow na inne gry i wadpie ze bedzie pchal kase na D3 a odstawi na bok projekty juz zaczete gdzie i tak by musiał płacic programistom za to ze siedza :P

REi 15.02.2006 13:33

Dokladnie - team Blizzarda odszedl i podzielil sie na 2 grupy - jedna stworzyla dev studio o ktorym narazie jest cisza a druga utworzyla ArenaNet i wydali Guild Wars ^^

Tribunal 07.03.2006 21:22

W CDA jest wzmianka o D3. Blizz dal liste ofert pracy dla grafikow i animatorow to zespolu Diablo:D. Wiec moze jest nadzieja

Rafakus 27.06.2007 21:31

Diablo 2 kody

Mam diablo 2 patch 1.11b i nie działa mi kod ten players 8 nie wiem czemu poradzicie cos na to ?
Moje gg jak cos to 7923043 :)

Sunna 27.06.2007 22:15

A nie lepiej zapytac na jakims diabelskim forum ?

Rafakus 28.06.2007 05:37

Diablo 2 kody

Lepiej to popisac o tym ;]

Air 28.06.2007 12:28

Cytat:

Napisany przez Rafakus (Post 802103)
Mam diablo 2 patch 1.11b i nie dzia***322;a mi kod ten players 8 nie wiem czemu poradzicie cos na to ?
Moje gg jak cos to 7923043 :)

spr***243;buj w ten spos***243;b

Kod:

/players 8
mam tak***261; sam***261; wersj***281; gry i u mnie dzia***322;a

Rafakus 28.06.2007 13:32

Diablo 2 kody

Wpisa***322;em /players 8 i zmieni***322;o mi na players se to 8 ale nadal nie dzia***322;a :'(
Pomocy plx
Ar grasz jescze w diablo jesli tak to mozemy sobie zagrac ;]

Air 28.06.2007 15:08

Cytat:

Napisany przez Rafakus (Post 802478)
Wpisałem /players 8 i zmieniło mi na players se to 8 ale nadal nie działa :'(
Pomocy plx
Ar grasz jescze w diablo jesli tak to mozemy sobie zagrac ;]

Jeżeli napisało że ustawiło na 8 to ustawiło. Dlaczego sądzisz że nie działa??

Gram, jak najbardziej :)

Rafakus 28.06.2007 19:46

Diablo 2 kody

Jesli by ustawiło to powinno za np zombi mi isc lvl na 8 poziomie a tak nie jest ;]
****ał mi sie palladyn jak przekładałem itemy ;(
Air a masz gg ?
Jesli tak to podaj

prometeusz 28.06.2007 21:07

Cytat:

Napisany przez Rafakus (Post 802610)
Jesli by ustawiło to powinno za np zombi mi isc lvl na 8 poziomie a tak nie jest ;]
****ał mi sie palladyn jak przekładałem itemy ;(
Air a masz gg ?
Jesli tak to podaj

A nie widzisz ze ma pod avatarkiem:haha:
to pogadajcie sobie panowie o diablo:taktak:

murt 28.06.2008 13:16

No i stalo sie.
Diablo 3 oficjalnie zapowiedziane || || ||
http://www.blizzard.com/diablo3/ ruszyla stronka, jest teaser i gameplay :D :D

Air 28.06.2008 13:16

YES YES YES

http://www.blizzard.com/diablo3/

pops 28.06.2008 13:19

To***347;cie si***281; zsynchronizowali.

A tak swoj***261; drog***261;, to nast***281;pna gra przez kt***243;r***261; b***281;d***281; musial komputer ucywilizowa***263;.

nimal 28.06.2008 22:49

dopiero co nowego kompa kupilem... ciekawe czy bede musial wymieniac :D

loki7777 28.06.2008 23:16

bardziej jak jakis typowy slasher wyglada, zwlaszcza ta akcja z kreciolkiem:)

pops 29.06.2008 00:11

Cytat:

Napisany przez loki7777 (Post 943334)
bardziej jak jakis typowy slasher wyglada, zwlaszcza ta akcja z kreciolkiem:)

A poprzednie części czym były :>

loki7777 29.06.2008 10:46

no bylo trocge rpg a nie idziesz i walisz bez ladu i skladu - zreszta diablo to zlo:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:22.