![]() |
A czy masz najnowszą wersję Nero? Sprawdź czy we właściwościach nagrywarki Nero pokazuje Ci, że nagrywarka obsługuje cd-text.
Możesz spróbować nagrać cd-text za pomocą Feurio. Pozdrawiam |
Ja mam troche inny problem gdyż NERO wogóle nie nagrywa mi CD-TESTU - na 100% wszystko jest dobrze ustawione - natomiast WINONCD nagrywa !!!
Możecie mi wyjaśnić czemu tak się dzieje ??? |
Re: cd text
Cytat:
Jeśli włożysz płytke do napędu, która ma cd-texta to winoncd pokaże Ci ów cd-text. CDex 1.50 też musi ci pokazać. Jak to nie pomaga TO MACIE JAKĄŚ DZIWNĄ PŁYTKĘ Z CD-TEXTEM LUB BEZ. |
WinAmp nie umie czytać cd-textu
|
Czy wogole idzie wlaczyc w winampie odczyt cd-textu jezeli tak to w jaki sposob ?
|
w koncu
zainstalowalem aspi nowe i poszlo tuz przed chwila!Dzieki !
|
i nic
Cytat:
|
Cytat:
sprobuj odczytac cdtext za pomoca cdex http://www.cdex.n3.net/ |
Re: Re: Re: cd text
Cytat:
CZYTAJ CHLOPIE CZYTAJ!!!MA PLYTKE Z CD-TEXTEM(OD KUMPLA) ON MA NA NIEJ CD-TEXT I U SIEBIE ODCZYTUJE,A JA JĄ POŻYCZYŁEM SPECJALNIE ,ŻEBY U SIEBIE SPRAWDZIĆ I U MNIE NIE CZYTA,CHOĆ NAPĘDY NA TO ZEZWALAJĄ!KAPUJESZ?! [/QUOTE] Kapuje IGNORE :D PS. jak bedziesz sie tak DARL NA WSZYSTKICH to nikt nieodpowie :D |
Re: Re: cd text
Chyba sam niewiesz o co pytasz!!!! Jak u Ciebie i u kumpla nie odczytyje cd-textu to skad jestes taki PEWIEN ze tam jest ten CD-TEXT??? [/QUOTE]
CZYTAJ CHLOPIE CZYTAJ!!!MA PLYTKE Z CD-TEXTEM(OD KUMPLA) ON MA NA NIEJ CD-TEXT I U SIEBIE ODCZYTUJE,A JA JĄ POŻYCZYŁEM SPECJALNIE ,ŻEBY U SIEBIE SPRAWDZIĆ I U MNIE NIE CZYTA,CHOĆ NAPĘDY NA TO ZEZWALAJĄ!KAPUJESZ?! |
Cytat:
|
BZDURY
CZY CZYTA TE POSTY KTOS?PRZECIEZ MÓWIĘ MAM PŁYTĘ I MA CD-TEKST.DLACZEGO GO NIE MOGĘ ODCZYTAĆ?
|
Aby na plycie byl cd-text to musi byc plyta nagrana metoda DAO wiec moze nagrales ja metoda TAO i dlatego niema cd-textu.
Pozdrawiam |
CZYTAJ JESZCZE RAZ
Cytat:
|
A może podczas nagrywania w Nero nie masz zaznaczonej opcji CD-text. Spróbuj nagrać w WinOnCD.
|
cd text
Pomóżcie,bo już zgłupiałem!Kiedyś się w to bawiłem(cd-text na CDAudio),i było w porządku!Teraz chciałem nagrać w Nero i niby się nagrało,bo czytnik DVD LGx16 i LG48x24x48 czytają cd-text,a tu nic!Przyniosłem od kumpla płytkę z cd-tekstem-jest napewno- i włożyłem i nie ma cd-textu.Standardowo odtwarzałem kiedyś cd-text za pomocą windowsowego odtwarzacza cd i było,teraz mam winampa,jet-audio(z zaznaczoną opcją do odczytywania cd-textu) i nic nie widzę tylko zwykłe domyślne nazwy Track1 ,...itd.Co to może być?Jak czegoś nie podałem to chętnie dopiszę!Pomocy!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:28. |