![]() |
Wasza ulubiona gra.
Witam,
Tu wpisujcie swoje ulubione gry. A oto moja lista (niepełna): -Quake 3 -THPS 2 -AoE 2 -Tzar -Half-Life -HoM&M 2,3 -Worms (wszystkie części) - + pare innych |
Mafia, Fifa 2003, NBA Live 2003, Half-Life: Day Of Defeat i Counter-Strike, Medal Of Honor, NFS Hot Pursuit 2
gram tylko praktycznie w Day Of Defeat przez interek i wsio :P |
gry ktore zmienily moje zycie (hehe)
X-Wing + TIE Fighter civilization I i III Operation Flashpoint GTA Myth I II III Medieval: Total War i krol krolow Quake ]I[ Arena jak widac sa to raczej nowe produkcje - stare gry to byly kiedy bylem mlody i przezuwalem je - a nie konsumowalem jak teraz... |
Ja lubię:
NFS 3 NFS 2 The House Of The Dead Devil Inside Dr Horst Super KLIKACZ 1.0 Super KULKI 2.1 Kapitan Pazur Earthworm Jim 3D THPS 3 Heroes 4 RollerCoasterTycoon (Gold Edition) i inne |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A ja powiem tak: :)
|
Diablo 1 i 2
Gta wszystkie czesci Transport Tycoon Wormsy 2 Unreal Tournament Stare gry bo ja juz nie gram w nic ale ich nigdy nie zapomne ;) |
Max Payne rzuca wszystkie gry na kolana !! tylko jest troche za krotki .Fajne sa jeszcze Hitmany , medal of honor + dodatki ni i fifa 2003 :)
|
Red Alert II
Diablo II oraz lubie gry sportowe (samochodówki) NFS i Colina... |
Cytat:
Oj widze ze "Mafie" na wspomaganiu przechodziłeś;) Co do moich ulubionych gierek: - Age of Empires - cała seria - Need For Speed - Porsche i Hot Pursuit 2 - Star Wars - Jedi Outcast - The Thing - Mafia ............................. Gry które podobały mi sie ze wzgledu na gafike ale nigdy ich nie przeszedłem THPS 2 i 3 - kurde nie moge sie w tych TRICACH połapac AVP 2 I pare innych |
* Saper * :)
|
to i ja sie dorzuce
hmmmm
PRZEDE WSZYSTKIM -=NEVERHOOD=- a dalej settlers - all age of empires I i II age of mythology hyhyhy MOORHUHN (zwłaszcza winteredition) i wiele wiele innych... pozdrawaim, Marcin |
Baldurs Gate obie czesci z dodatkami ;)
|
Cytat:
|
GTA
Lemingi - stara wersja pod dosa:P NFS2 se NFS3 NFS4 Age of Empire Kozacy Worm's Armagedon Carmagedon 8) |
:P
DIABLO 1 i 2 w inne wlasciwie nie grywam, co najwyzej pogrywam raz na rok:o |
Cytat:
saper to najlepsza gra. nie poświęcałem żadnej innej tyle czasu i uwagi. gra jest debeściak. zdecydowanie mój faworyt. potem jest długo długo nic. a następnie settlers, north & south [amiga]i to by było na tyle. innych nie wymieniam bo nie zasługują. choć tez w nie pogrywałem |
Fifa 2003 :spoko:
|
Bridge & Chess - only!
Czasami: Neverhood i Unreal. |
Nhl 2003
Fifa 2003 Nba 2003 Need for Speed HP2 Re-Volt :) Ale ostatnio dłużej na programch siedze :P ;p |
Heroes II - przebój na pierwszym kompie
Saga Baldurs Gate Myth I, II, III leży na półce i czeka na swoją kolejkę No i oczywiście Fallout`y |
JEEEEEJKU - ZAPOMNIALEM O FALLOUTACH!!!!111
ale wtopa... i do mojej listy Fallout 1 i 2 - tactics jakos mnie nie ruszylo... |
centurion.
|
diablo obie części
cały Heroes Of Might and Magic (teraz "męcze" czwórke, ale najbardziej lubie dwójke i trójke) NFS 2 SE Neverwinter Nights (ale ostatnio nie gram) oraz najlepsza na świecie według mnie giera ARKADIA świetny polski mud, no nie wiem, uwielbiam to ---> www.arkadia.prv.pl oraz tona innych ktorych nie pamietam teraz :) |
A ja grywam we wszystko co moi przedmówcy wymienili .
Ale Kyodai Mahjongg jest RULEZ . |
Pomyślmy:
[list=1][*]Need for Speed Porshe 2000[*]Need for Speed Hot Pursuit 2[*]Hitman 2: SiLent Assasin[*]Rainbow Six (Wszystkie serie)[*]SWAT (CQB & UJ)[*]GTA 3[/list=1] |
The Settlers I - IV
Heroes III Colin2 |
Aktualnie czekam na:[list=1][*]SWAT: Urban Justice[*]Rainbow Six: Raven Shield[/list=1]
Jak by ktoś miał adres ftp to Mail me |
Cytat:
Racja, popieram, swego czasu układałem te chińskie klocki ale po ułożeniu wszystkich "plansz" trochę straciłem zapał |
U mnie : Diablo I i II, Age of Empire, Medal Of Honor...Jednak nie gram prawie wcale.A z programów to oczywiście Photoshop:-)
|
Kierki Kierki RULEEEEZZZZ, ale dawno już nie grałem :cool: :*
|
Cytat:
Sorki ale nie spotakałem sie z taką grą??? ;) Jak cos to tylko BIERKI / chyba ze to to samo / ;) ;) :) |
A ja zapomniałem o innej grze mianowicie:
Counter Strike:P |
Mortal Kombat
Monkey Island GTA Thief: The dark project Nhl 2002 Fifa 2002 |
Hmm, co tu dużo pisać, po prostu ... wstępna :) :cool:
|
Cytat:
u mnie na biurku wlasnie se leza :D |
Ilość załączników: 1
Laser, to są Kierki
|
Witam !
Zetoxa dzieki za olsnienie - nigdy bym na to nie wpadł ze to gra karciana :cisza: :D :D ;) |
fajny jest jeszcze Pasjans Pająk na Windows ME i XP (na innych nie wiem czy jest...)
|
Witam
RESIDENT EVIL all NFS all Colin 2 MOHA RETURN TO THE CASTLE WOLFENSTEIN SOF TOMB RIDER all SIMCITY 3000 i wiele wiele innych :D Pozdrawiam |
toca, toca2 , stcc , stcc2 + jedyny i sluszny colin 2 !
|
Wiec po koliei:
Commandos - wszystkie czesci Diablo II Quake III i tu przypomial mi Alinoe:........... NEVERHOOD ! Mowcie co chcecie ale ta gierka jest zarabista.. |
:)
kolejnosc przypadkowa Ufo alles Heroes alles Fallout alles /Sid, taktyczny jest boski, udane wymieszanie ufo z klimatem z normalnych ;) falloutów/ Deus ex Doom 1 2 Warcraft 1 Dune 2 Planescape Torment /zabezpieczona nożem dalej chodzi :) /Morrowind NWN Master of magic Q1 Q3 Blood 2 Descent Baldury alles Betrayal at Krondor |
wypisalem tylko te ktore mnie powalily i zmienily cos w srodku...
tu prym wiedze Tie Fighter... morrowind/nwn i wszystkie tego typu - DLUGIE gry to juz nie dla mnie - 22 latka, ciezkei studia, obowiazki i zycie towarzyskei i duze zamilowanei do lozka i snu nei pozwalaja mi w nie grac... a Taktycznego nawet sobie kupilem - ale nie dalem rady skonczyc - jakos zupelnie mi nie podszedl... wtedy chyab dostalem do reki Warhammer: dark omen i swiat na chwile zniknal... |
Cytat:
a co do czasu to ja się pojawi coś wartego uwagi to na wszystko się znajdzie czas :) zaprawdę powiadam Ci że da sie pogodzić pracę / jak się pojawiło diablo2 to sobie zapodałem tygodniowy urlop :) bo stwierdzilem ze nie wytrzymam /, nałogowe 8) granie i zycie towarzyskie choć fakt fakte, czasami jest to nad wyraz skomplikowane :) zresztą w sumie w ciągu roki nie jest duzo dobrych gier a tak długich jak np morrowind to się distaje często, to są rodzynki i to warte grania i zarwania jakiejś małej imprezki/awantury z aktualną towarzyszką pozdrófka |
Gra która zmieniła moje życie - Doom - od tamtej pory lubię piły motorowe :D
Potem zatrzymałem się w rozwoju - Lemingi pierwsze wersje i supaplex ;) Programy brydżowe są denne - zwykle dziadek jest do niczego. |
hmmm... gratuluje jesli ci sie udalo - sek w tym ze gry to moja pasja z co najmniej drugiego rzedu - z milosci jestem muzykiem - i poswiecam temu czasem i 6h dziennie - czasem cale noce - nei wyobrazam sobie jeszcze granai np. w morrowinda - ktory wciaga BARDZO - jesli chce ciagle sie rozwijac muzycznie - a chce...
weic zostaja mi gry szybkie - rzeznia q3 po necie, kilka rund w medievala (ostatnio cala noc zamiast nauki na egazmin :)) czy cos w tym stylu... a tak chcialem pograc w NWN keidy juz wkoncu wyszla... |
No to teraz moja kolej:
Zaczelo sie od Fallout 1, 2 Jagged Alliance 2 Diablo 2 (ile nieprzespanych nocy!!) Baldur's Gate (to samo ^) hmm i pozniej juz chyba RTCW (od poltora roku na sieci - o maly wlos niezaliczylbym II semestru :D) Warcraft Worms :P:P (joke ;)) bylo tego sporo ale te najbardziej zapamietalem ooo jeszcze cala seria HoMM a na nowsze niestety nie ma czasu :( jakby mnie takie nwn wciagnelo to koniec, z chwila wlaczenia giery moglbym sie zaczac pakowac :D ale jeszcze sobie odbije ;) jak cos sobie przypomne to dopisze :) |
RESIDENT EVIL 1,2
MOHA RETURN TO THE CASTLE WOLFENSTEIN SOF SOF 2 TOMB RIDER all HL Counter Strike |
Jak dla mnie to bezkonkurencyjny jest Warcraft II i III.
Nic sie temu nie rowna. Zreszta Warcraft II to pierwsza gra jaka przeszedlem cala :) |
a ja od poczatku - jezeli nie pomyle
lemingi doom worms worms armagedon gta (niestety na 3 mam za slaby sprzet) q3 unreal tournament (nie wiem czy moj sprzet pociagnie 2003) colin mcrae 2 sof (sof2 zaczalem grac jednak zabraklo mi czasu na to) star wars - jedi outcast - i'm master of dark side || alicja - super a o w morde zapomnialbym heretic - siuuuuper z gier prostych saper - ciagle nie moge dogonic mojego mistrza - przemasa kulki reversi waz - nawet taki w komorkach aha mario kiodaj i jeszcze jedna hmm jak sie to zwalo ... boulder dash na commodore teraz mam plan zagrac po sesji w avp2 (jak widac w zestawieniu brak strategii - nie gram w to i juz heh - tylko gry gdzie sam laze i cos robie ew multiplayer i tylko takie mi przypadaja do gustu w ktorych mam kontrole nad ludzikiem - heh lub stworem) |
no to ja długo sie zastanawiałem i od początku :
- Zybex - Draconus - Blinky's scary school - Sexmisja - Klątwa - Vicky - Arachnus - Oils Well - Nuclear Nick - Chimera - Spiki Harold i troche nowsze: - Neverhood - Half-life + oczywiście CS ;)) - The longest journey - Heroes 1,2,3 bez 4 - Stupid Jnvaders - Undying - Unreale - zwykły + UT i UT2003 - Quake 1,2 bez 3 - Warcraft 2,3 - Atlantis 2,3 - w 1 nie grałem - Driver - Max Peyne - Blood 1,2 - Superbike - Revenant - Indiana Jones & infernal machine - Messiah - Rally masters - MDK 1,2 - Larry - Rune - Hitman 1,2 i ostatnio nie ze wzgledu na fizyke (któej nie ma) ale muze i grafe. - Need For Speed Hot Pursuit 2 jak sobie cos przypomne to dopisze ale chyba jak narazie wystarczy |
A moja ulubiona gra to Transport Tycoon II jest pod dosem, nie wiem jak to uruchomic pod windowsem 2000 :( moze ktos ma pomysl ?
|
A pierwsza gra na pececie (pomijam spektrum i atari bo i tak już nazw nie pamiętam) to NIBBLES z qubasica dos-a czyli węże :)
|
doom 2 hell on earth
deuke nukem 3d wings of fury titus the fox ;) all FPP ! m.in. half-life mohaa sof 1 i 2 q3 arena unreal i unreal T. all q1 no one lives forever james bond 007 nightfire... itd. itp. |
na pierwszym miejscu:
DIABLO 2 !!!!!!!!!! a dalej Doom 2 Jagged Alliance 2 i Tony Hawk's 2 (trójka tez ..ale już mniej :) ) |
a mi do glowy przyszla jeszcze jedna gierka:
|| || POSTAL !!! || || |
No to jedziemy!!
Mysle ze zamkne to w TOP 20 ;p 1. Mafia 2. Q3 Arena 3. Unreal (wszystkie czesci a szczegolnie ten nowy Awakening) 4. NFS (wszych co wyszlo) 5. Ghost Recon 6. The Sum of All Fears 7. THPS 2&3 8. Hitman 2 9. Soldier of Fortune 2 - Duoble Helix 10. Diablo 11. Commandos 2 12. Blood 1&2 13. Doom 1, 2 noi oczywiscie 3 14. Heroes 3&4 15. Medal of Honor 16. The Thing 17. No One Lives Forever 1&2 18. Wszystkie Rally jakie wyszly 19. Red Alert 2 20. BattleField 1942 (noi dodatek ten nowy ;p) 21. NBA 2001 & 2003 Holera a mialo byc do 20 fuck!! Ale chyba nie narozrabialem za duzo? ;p |
I nik nie wspomni o starym, poczciwym Małyszu:
Deluxe Ski Jump !!!! |
siemanko tak sobie mysle napewno UT2003 ale tylko w sieci.czekam na nowego Tomb Raidera ale tego co wiem niema jeszce nawet dema e necie a może sie myle. no tak bym zapomniał Relli sport challenge super grafika i gra
|
Taki staroć: EXTREME PINBALL^_^
|
Cytat:
Sid hehe, najlepsze jest Unreal Tournament 2003!!!!! :)))))))) |
czy ut2k3 jest taki boski pogadamy za 3 cz 4 lata - kiedy bedzie tak stary jak q3 i to nie grafika bedzie zachecal do gry - tylko tym 'czyms'...
popatrzylem na ut2k3 - demo - pogralem chwile - wole jednak czysty speed q3 na promodzie... |
QUAKE III - ten kto stworzyl te gre to geniusz
|
Cytat:
Mi obie te gry sie podobaja.... tak samo podnosza poziom adrenaliny |
dzieki - nie chce mowic ktora gra jest lepsza - bo to do niczego nie prowadzi - po prostu preferuje inny styl rozgrywki - moze do ut2k3 wyjdzie jakis 'promode'? bo bardzo mi sie podoba oprawa graficzna i kod sieciowy - ale speed - to jak zolw...
|
Moje ulubione gry:
1.Quake III Arena 2.GTA 3 3.Warcraft III 4.Need For Speed - Porsche Unleashed i HP II 5.Zeus Pan Olimpu 6.The Settlers IV 7.AoE II |
a jakos nie lubie tych Q3 UT2003 i innych bezmyslnych strzelanek (moze temu ze nie mam sieci:boks: )moja ulubiona gierca to Twierdza i Settlers 1-4
|
Cytat:
Warcraft III PL też jest spox ale tak serio to uwielbiam grać w linuxa :D |
Cytat:
No to taka ciekawa nowa gra, ja tez ja polubilem P.S. Ale wole Windowsik ;p :D:D:D:D |
1) Arkadia (polski mud) nad tym najwiecej czsu spedzilem
2) Fallout 2 - najlepszy wg mnie crpg 3) Civlisation 1 - to bylo cos, po prostu klasyka 4) Might&Magic 6 - pierwsze zetkniecie z ta seria i bylem oczarowany 5) Jagged Alliance 2 - najpierw mialem demo i dzieki temu kupilem gierke - moim zdaniem duzo lepsze od Commandosa - tu naprawde mozna kombinowac :) Pozdrawiam onmagarol |
A jakos czly czas ten temat omijalem i w koncu sie skusilem zajzec :)
No to jest moja lista, kolejnosc losowa: (ulubione lub kiedys mi sie podobaly) 1, Hellfire+Nieoficjalny MOD 2, Baldurs Gate1 3, DaggerFall 4, TES3: Morrowind 5, C&C 6, Deus (Nie mylic z deu sex) :) 7, Hexen 1 i pewnie jeszcze kilka ktore wylecialy mi w tym momecie z glowy... |
To i ja napiosze coś od siebie:
1. Civilization II (do dziś w to gram) 2. Fallout 1 i 2 3. Dugeon Siege 4. Baldur's Gate 5. Diablo 1 i 2 6. Neverwinter Nights 7. Morrowind 8. Gothic 9. GTA 3 10. Half - Life Kolejność jest przypadkowa. |
a u mnie toplista tak sie prezentuje:
1. THPS 2 / Red Alert 2 2. THPS 3 3. Q3 4. FIFA 2k3, FIFA 2k2 5. GTA 2/3 6. Sim City 4 i to by było na tyle ;) |
NO 1.Quake 3 Arena
NO 2.Medieval Total WAR Mafia GTA3 THPS3 Duke Nukem 3d UNREAL Medal of Honor (zwykly i SPEARHEAD) SC4K i inne ale juz nie pamietam! |
Moja ulubiona giera to (az sie lezka w oku kreci) NFS 2...
...teraz jej miejsce zaja COLIN 2(dzieki fidio...).... ....i Ghost Recon, Unreal Tournament, NFS 2000(posche), DSJ (heh)... ...ale ja osobiscie bardzo malo gram... .....wole net ale ja mam modem(Karnet & ISDN) iiii no comment.... |
kasprzak - widze ze ciebie tez MEdieval wciagnal...
znasz jakies ciekawe strony o tej grze, grasz na jakims modzie, bywasz czasem online? bo brakuje mi partnera - chocby do gadki - o Medievalu... gg: 2319150 |
Wszystkie z Star Wars JK II galactic battlegrounds
Strategie- Civ III Europa uniwersalis Hearts of iron Rpg- "wielka trójca RPG" (NWN IWD2 Morrowind) |
Moje gry:
AoE 2 AoM GTA 3 Europa Universalis 2 Max Payne |
a dla mnie nic nie przebije Diablo 1
|
A ja teraz mam okres na grę sieciową ...
>>>>AMERICAN`S ARMY OPERATIONS<<<<< polecam...gra typu Operations Flashpoint...;) można ściągnąć ze stronki: http://ftp.freenet.de/pub/4players/h...ArmyOps160.exe Gra jest darmowa ... wystarczy się zarejestrować ...przejść kilka treningów ...i ...może się kiedyś spotkamy...w boju :chytry: |
Moje ulubione to:
1.Saga Baldur's Gate 2.Red Alert 2 + dodatek Poza tymi 2-ma gram w wiele gier, ale te dwie najbardziej mi się podobały :spoko: |
May Game
Medal of Honor + Spearchead
Max Payne Wolfenstein NFS 2 Collin S.W.A.T Hitman |
Medal of Honor
Hitman Max Payne GTA3 Half-Life Counter Strike Heroes Might& Magic 2,3 Postal Kingpin Soldier of Fortune Q3 Unreal Tournament Mafia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57. |